Jump to content

Bone

Medlemmer
 • Content Count

  9003
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bone last won the day on May 21 2019

Bone had the most liked content!

Community Reputation

1151 :)

1 Follower

About Bone

 • Birthday 07/15/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30755 profile views
 1. Ikke mulig å se SkyShowtime på Nvidia Shield enda? Finner ikke app.
 2. Personlig synes jeg nok at man burde spille spillet selv, før man gjør seg opp en slik solid mening. :) Synes det er nok av dårlige anmeldelser fra folk som aldri har spilt spillet, og det blir litt feil for min del. Synes selv Part 2 er et aldri så lite mesterverk.
 3. hvor kjøper man fysiske spill om dagen ? Elkjøp/Platekompaniet/Power, antageligvis. Gamezone, men de har jeg egentlig sluttet å bruke - tross stor tilhenger tidligere.
 4. Jeg er også en av de som har spilt spillet en 4-noe ganger (PS3/4); Men, jeg er på "Take my money!!"-stadiet når det gjelder PS5-versjonen. Må bare finne et sted som selger fysisk kopi i dag.
 5. Takk!! Dette kan jo være noe - eller akkurat det som er saken med min TV! Jeg undersøker.
 6. Gikk i svart mens jeg spilte på den i går. Lyser dessverre ikke noe. Edit: Skal prøve å Google litt.
 7. Hei, Min ene TV gikk akkurat i svart i går; SONYKD55XD9305 4K-TV. Kjøpt i 2016 hos Hifi Klubben, så over reklamasjonsretten på 5 år. Er det slik at jeg da må belage meg på å kjøpe ny, eller er det et lite håp noe sted der ute, for å få den fikset? Takker!
 8. Har et par tanker nå etter å ha spilt ferdig Horizon - Forbidden West. Først og fremst så elsket jeg spillet, men det kom ikke som noen overrraskelse, da jeg gjorde "rent bord" i form av "alt" som kan gjøres i Zero Dawn, også. Det er i hvert fall en sterk 9-er, om ikke mer i min bok. Jeg har nok noen personlige begrensninger når det gjelder historien, men alt annet satt som et skudd. Det er kun dette spillet jeg har spilt siden release. Når det er sagt, så klokket jeg inn på rett under 189 timer, på very hard, og også her gjorde jeg "rent bord", men med noen veldig få unntakt i FW i forhold til ZD (det var noe småtterier jeg ikke gjorde denne gangen). Her kommer tanke nummer to; Jeg sliter litt med å forstå hvordan man beregner hvor lang tid man skal bruke på et spill, og hvor lang tid andre spillere bruker på spillet (dette og andre). Jeg er alltid milevis (mangfoldige timer) over hva andre bruker (i alle spill). Jeg skjønner jo at mange andre ikke gjør absolutt alt, og det er greit nok - for disse gjelder jo andre tider. Men, i anmeldelser så sier man ofte at "main mission" er så-og-så langt, og skal du gjøre alt, så er det minst så-og-så mange timer ekstra. Jeg bruker liksom minst dobbelt av dette igjen. Howlogtobeat forteller at "completionist leisure" er gjennomsnitt 133 timer, og lengste registrerte er 178 timer, eller noe. Og, jeg mangler jo faktisk litt også, denne gangen. Jeg skjønner ikke helt hvordan andre spiller "så raskt", eller hvordan man kan påstå (i anmeldelser), at "ved å gjøre alt", så bruker man ca. denne tiden. Her kan jeg også bomme litt, men jeg mener at jeg klokket inn rundt over 230(?) timer på Assassin's Creed Valhalla med de 2 inkludert DLC-ene, også (men, får ikke sjekket nå). Hvor lang tid føler dere at dere bruker på spill? "Rusher" dere igjennom spillene, eller brukere dere tid til å kose dere litt? Som en liten PS; Jeg føler heller at jeg aldri kan begynne på New Game +. Jeg bruker altfor lang tid på spill, til at jeg bruke enda mer tid, som vil gå utover andre titler jeg også ønsker å få tid til å spille. Det/de eneste jeg kan bruke tid på å spille på nytt, er The Last of Us - så i dag må jeg i butikken for å kjøpe Part 1.
 9. Kan vi se Hulu i Norge nå, uten å styre med adresse og bankonto/kort i eks. USA?
 10. Hei, Har sett på et tastatur som har EU-layout. Rent bortsett fra hva som faktisk "står" på tastene, hvilke forskjeller vil jeg merke? Når jeg kobler det til mitt "norske" Windows, vil jeg allikevel få ÆØÅ der de skal være, eller hvordan blir dette? Er det andre tegn som bytter plass? Jeg ser jo ikke noe særlig på tastaturet når jeg skriver, så vil jeg da merke noen forskjell? Ønsker egentlig ikke å måtte tenke på nytt hvor alle tegnene skal være. Takker
 11. Bosch synes jeg personlig har vært en av de beste jeg har sett i det siste.. Kom sent inn, vi binget alle sesongene i hørt på veldig kort tid! Spørsmål om The Rookie.. Vi så sesong 1 når den kom, det var mye vi likte, men også andre ting vi ikke likte så godt.. Hvordan synes folk her at serien er nå, for dere som har "sett alt"? Den har jo fått noen sesonger..
 12. Noen fra her som er han nye karen i LevelUp? 😃
 13. Jeg har sett 12 Monkeys, både film og serie.. Filmen har vært en av favorittene siden den kom. Likte egentlig veldig godt serien også! Ingen jeg kanskje går og anbefaler til alle jeg møter, men jeg ble underholdt og synes den var spennende og bra nok 😃
×
×
 • Create New...