Jump to content

Bone

Medlemmer
 • Content Count

  8744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bone last won the day on May 21 2019

Bone had the most liked content!

Community Reputation

1048 :)

1 Follower

About Bone

 • Birthday 07/15/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28679 profile views
 1. Takker! Ikke hørt om Playsee, og ikke så jeg ut til å finne noe heller.. Men, hvis den skal være så "bortgjemt", så kan det jo nesten tyde på at det ikke er noe særlig..
 2. Står nå sesong 2 her.. https://www.imdb.com/title/tt5618256/
 3. Gjelder Unabomber.. Glemte å si at det gjelder sesong 2. App sier at seieren har kommet ut, men nei, finner den ikke på Netflix. Takk for respons!
 4. Har en sånn App som viser serier jeg følger med på. Den siter at Manhunt Unabomber har kommet ut. Men, finner den ikke på Netflix. Er det ikke der den skal gå? Noen som vet?
 5. VG sin TV-app synes jeg er også veldig bra til slikt! 😃
 6. You, noen som har sett? Akkurat begynt på.. Ikke heeelt blitt superhektet enda, men det er allikevel noe der..
 7. Første episode av den "nye" sesongen til Black Mirror.. Wtf?! Det var særdeles labre greier.. Håper de to andre er bedre. Langt under par for BM, synes jeg
 8. Stor fan av mange av disse seriene du nevnte. Spesielt The Wire, Generation Kill, Narcos og Sopranos. Ville nå ha gått for Le Bureau på NRK (appen).
 9. Mulig! Jeg hadde en annen regel, at de må ha startet dette tiåret.. The Wire er all time high, sånn btw..
 10. Da har jeg en liste! (fra listen over, gikk jeg gjennom de 1000 første seriene..) En regel uten unntak, er at serien må ikke ha blitt påbegynt før 2010 (den kan være pågående). Listen er ikke "skrevet i stein", men jeg har prøvd å rangere sånn halvveis. Listen er rangert etter hvor mye jeg har *satt pris på* serien, ikke nødvendigvis etter "objektiv kvalitet". Det er også litt variasjoner, hvor noen serier får litt ekstra kreditt fordi de har holdt på lengre, og andre blir trukket litt for det motsatte. Komedier har jeg kost meg veldig med, men havner litt nede på listen, litt sånn allikevel. Jeg har ikke brukt altfor lang tid på den, så den er jo ikke absolutt, som nevn. Har en liten liste med honorable mentions til slutt i ingen spesiell rekkefølge. Ja, listen er over 10 stykker, det ble bare slik, siden jeg ikke klarer å lage en korrekt Top 10. Game of Thrones Black Sails The Americans Downton Abbey Justified Le Buerau des Légendes Chernobyl True Detective (sesong 1 og 3) The Handmaid's Tale The Crown Narcos Narcos: Mexico Bloodline Homeland Boardwalk Empire Ripper Street The 100 Outlander Stranger Things Person of Interest Vikings American Crime Story - Versace / Simpsons Broen Brooklyn Nine-Nine Better Things Veep The Haunting of Hill House Silicon Valley Good Girls
 11. Liker egentlig lister litt.. Noe sted å få en fin oversikt over serier i perioden? Kommer garantert til å glemme noen / ikke huske når de er sendt.. EDIT: tror kanskje jeg fant noe.. https://www.imdb.com/search/title/?sort=moviemeter&title_type=tv_series&year=2010,2019
 12. Ikke sett siste episode enda.. Men, er serien ferdig?
 13. Jeg tror nok ikke noen er aktuelle å begynne på, men allikevel, om jeg skulle ha begynt med Star Wars The Old Republic, eller Elder Scrolls Online.. Hva skulle jeg ha prøvd? Jeg har prøvd begge for lenge siden, men ikke spilt noe særlig.. Lurte på om det ene var mye bedre enn det andre, eller noe, sånn per i dag..
 14. Skal bytte ei lampe (kanskje to) med xenonlys og ballast(?) på en Volvo v50 2009 pga fuktskader. Vurderer å gjøre dette i Sverige. Noen anbefaling på verksteder ikke langt unna grensa? Bor i nærheten av Oslo. Takker!
×
×
 • Create New...