Jump to content

Bone

Medlemmer
 • Content Count

  8978
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bone last won the day on May 21 2019

Bone had the most liked content!

Community Reputation

1148 :)

1 Follower

About Bone

 • Birthday 07/15/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30150 profile views
 1. Takker! 😃 Da venter jeg og ser litt hva som skjer i november..
 2. Noen med formeninger om Y - The Last Man? Har tegneseriene og begynt å lese på nytt, men bare lest litt av starten, ble aldri ferdig. Ser mye blandet kritikk, mye dårlig -om TV-serien altså.
 3. Var egentlig veldig gira på Kena jeg, men.. Er spillet kun digitalt?! Var på jakt på kjente nettbutikker før release, men ingen hadde. Og ingen har fortsatt..
 4. Litt n00b her.. De HDD-ene dere snakker om; Er dette en intern hdd som dere bytter ut? Eller er det ekstern-hdd som går via USB? Og; Er det kun spesielle hdd-er som fungerer? Takker
 5. Har en PS4 Pro, som jeg nå har flyttet til et annet rom og hengt på veggen. Strømkontakten er svart, men jeg har hvit-ish vegg og vil gjerne ha hvit stikkontakt. Noen som vet om det er bare å kjøpe en hvit en, så vil ikke det by på noe problemer, eller er det noe jeg bør tenke på? Mener at PS4-en har kun "2 stikker", vil det være et problem hvis den tredjepartskontakten jeg kjøper har "3 hull"? Takker!
 6. Hei, Skal endelig snart motta veggfeste til min Sonos Playbar. Den har tidligere bare ligget til knotete til. Brukes i et trimrom, ca. 30 kvadrat (-). Den skal plasseres enten over eller under en TV. TV-en er plassert noe høyt grunnet tredemølle, så toppen av TV-en (55") er på ca. 190 cm over gulvnivå. Rommet har skrått tak, så er 2 m ++ på ene siden, og kanskje 3,5 m (something -usikker, har ikke helt målt), på andre siden. Uansett, det er plass over TV-en. Da det er et trimrom, skal den også brukes til musikk (streaming), og ikke "bare med TV". Hvor ville dere ha plassert planken? Jeg antar kanskje over TV-en er best? Slik at lyden fyller rommet godt/best mulig (?). Eller blir det feil på et slags vis (ikke så flink med slikt..). Takker!
 7. Takker for alle tilbakemeldinger! Jeg gikk for et Sony A7 ii, som bursdagsgave til fruen. Har ikke funnet noe til meg selv enda. Det jeg likte veldig godt med A7 var manuell zoom, hvor den zoomet veldig inn også kunne man vri frem og tilbake til det ble "skarpt". På mitt speilreflekskamera Nikon D90 er det ikke så avansert. Vi har fått prøvd litt i helgen, men nå gjelder det bare å bli "bedre fotografer". Siden jeg har fått så mye respons, spør jeg litt videre. Jeg har som nevnt et Nikon D90, og objektivet går fra 18-105 (?), tror jeg det var. Det var jo en del bedre enn på Sony sitt, som gikk fra 28-70. Merket jo det litt, at min linse var bedre, i hvert fall mtp. slikt. Halvveis omformulere spørsmålet litt; Med utgangspunkt i Nikon D90, har dere noen forslag til kamera som man nå kunne ha investert i, og som man vil tenke "åi, dette var et bra kamera og oppgradering fra det gamle!" ? Skjønner kanskje at jeg har et nokså OK kamera, men det frister liksom med "noe nytt".
 8. Nesten i samme båt.. Rundet HZD lenge før DLC-en kom, og klarte aldri å plukke opp spillet på nytt. Men, nå at 2'ern kommer og patchen har kommet, så er det på tide. 😃 Spillet er installert på PS5, og jeg prøvde det for noen måneder siden, men da var ikke opplevelsen det samme.. Testet ett minutt nå etter patchen har kommet og ja, dette bli bra! 👌🏻
 9. Ja, bare for å spesifisere, så er det kun stillbilder jeg er interessert i med kamera. Edit : Likte den her litt, men er vel speilrefleks dette.. 😕🤔 https://www.proshop.no/Kamera/Canon-EOS-90D-18-135mm-IS-USM/2799562?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite
 10. https://www.dustinhome.no/product/5011006161/lumix-dc-gh5-leica-dg-vario-elmarit-12-6028-40-asph Er dette kameraet her noe stas? Det var nok noen lapper mer enn hva jeg i utgangspunktet hadde tenkt til å bruke (hvis jeg skal kjøpe nytt), men likte veldig godt tilbudet.. Hva med i forhold til mitt Nikon D90?
 11. Heisann, Noen som vet hvilken skjermtype jeg skal søke etter, hvis jeg ønsker en TV hvor refleksjoner kan være et problem? Skal ha en ny TV til en "vinterhage" med store vinduer og et tak hvor lys skinner igjennom (ikke vindu). Så, på sommeren og solskinnsdager vil rommet bli veldig opplyst (men, ikke direkte sol på skjermen). Det er da fint hvis man kan se TVen godt, tross mye lys i rommet. Skal ikke spille noe videre på denne skjermen (kanskje litt), men den skal i hovedsak brukes til å se filmer/TV-serier. Noen tips til hva jeg bør se etter? Takker og bukker!
 12. Takker og bukker for mange veldig gode tilbakemeldinger! Jeg har ikke fått lest og studert svarene så grundig ennå (og undersøkt videre), men jeg har lest dem. Kanskje hovedgrunnen til at jeg vurderte å bytte/erstatte kamera fra D90, var vel at jeg antok at tekonolgien har blitt rasende mye bedre på 10 + år (husker ikke HELT når jeg kjøpte kameraet lengre). Den andre grunnen var vel at kamerahuset mitt er kun på 5MP, noe som jeg synes er litt lite om dagen. Jeg har ingen andre objektiver enn det som fulgte med, som gikk fra ett eller annet til 108 (?). Det jeg derimot har elsket med kameraet, er batterilevetiden (jeg så kun igjennom "kikkehullet" -hva heter det igjen?, og brukte ikke skjermen noe særlig / i hele tatt). Batteriet bare varte og varte. En annen grunn var vel kanskje å piffe opp interessen litt igjen. Jeg er ingen "fotograf", men jeg liker å ta mange bilder når jeg er på tur. Vurderer også kamera til samboer i bursdagsgave, som også liker å ta bilder. Vurdert også å melde oss inn i lokal fotoklubb, men mer usikkert her. Samboer har kun mobilkamera. Og tross gode mobilkamera om dagen, så sverger jeg til eget kamera når jeg vil ha gode bilder. Synes fortsatt de blir en del bedre. Har også et minde lommekamera som jeg bruker (Cacon PowerShot G7X Mark 2, hvis jeg ikke husker helt feil).
 13. Heisann! Tydeligvis et litt amatørspørsmål. Men, har et speilreflekskamera fra før (Nikon D90), som jeg vurderer å bytte ut / kjøpe nytt. Det er jo noen år gammelt. Men, når det kameraet ble kjøpt, var liksom speilreflekskamera det man skulle ha, om man skulle ha "ordentlig kamera". Googlet og søkte litt etter nytt kamera, men fikk inntrykk at at slike kamera ikke lengre var/er "must have". Har jeg forstått det riktig? Hva slags type er det da jeg skal velge, om jeg skal ha "ordentlig kamera"? Takker!
 14. Jeg er enig med deg. Koste meg med alle sesongene av Dexter, men de to siste episodene avaimet siste sesong er jeg fortsatt furt og irritert over. Det gikk fra en serie jeg glatt kunne anbefalt til mange, til å bli en serie jeg nesten synes ble bortkastet. Hvis en slutt er dårlig, påvirker det hele serien, for meg.
×
×
 • Create New...