Jump to content

Bone

Medlemmer
 • Content Count

  8754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bone last won the day on May 21 2019

Bone had the most liked content!

Community Reputation

1050 :)

1 Follower

About Bone

 • Birthday 07/15/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28752 profile views
 1. Også jeg ser/merker at kvaliteten er endret. Og at Hbo alltid har vært særdeles dårlig.. Jeg lurer på noe mer generelt. Det snakkes ofte om at bitraten er på så og så mye.. Hvor ser dere slik?! (Har egentlig samme spørsmål vedrørende fps på konsollspill, men det får være et spørsmål i en annen tråd..)
 2. 8 av 10. Bomma på Bubble gum, og what's she's having..
 3. Ser Babylon Berlin selv om dagen, akkurat begynt og allerede noen episoder uti sesong 2. Synes det er en knall serie! Håper det holder seg..
 4. hmm.. Sitter med uåpnet eske av World of Warcraft - Burning Crusade CE og StarCraft II - Heart of the Swarm CE (plast rundt). Vurderer å åpne og ta ut bøkene og slikt i "hylla" der hvor andre bøker er.. Men, også ikke. Litt stilig med uåpnet..
 5. Hei, Har hatt problemer med en ekstern hdd, som noen ganger fungerer og noen ganger ikke fungerer i hele tatt. Tok den med til Elkjøp for at de skulle se på, men kunne opplyse om at det var over 2 år siden jeg hadde kjøpt den. Det stemmer jo, jeg har kjøpt den i 2017. Men, det jeg reagerer på er; Skal virkelig ikke hdd'er til noen tusenlapper forventes å vare (vesentlig) lengre enn et par år (slik at tiden for 5 års reklamasjonsrett kicker inn)? Må si dette overrasker meg svært mye.. Kommer nok til å kontakte kundeservice på mandag, men ville nå høre her også.. Takk, takk!
 6. Akkurat ferdig med sesong 2 av The Expanse! 😃 Liker den godt!
 7. Menneh.. Sex Education. Ferdig med sesong 2 for noen dager siden. Så sesong 1 når den kom ut, og likte den egentlig veldig godt. Men, sesong 2; For noe ræl jeg/vi synes den sesongen var. Ble overrasket over hvor mange 5-ere jeg så her og der i aviser. Synes den var temmelig dårlig, i hvert fall i forhold til 1-ern.
 8. Vi ser serien selv. Sesong 2 nå. Synes den er herlig.
 9. Takker! Ikke hørt om Playsee, og ikke så jeg ut til å finne noe heller.. Men, hvis den skal være så "bortgjemt", så kan det jo nesten tyde på at det ikke er noe særlig..
 10. Står nå sesong 2 her.. https://www.imdb.com/title/tt5618256/
 11. Gjelder Unabomber.. Glemte å si at det gjelder sesong 2. App sier at seieren har kommet ut, men nei, finner den ikke på Netflix. Takk for respons!
 12. Har en sånn App som viser serier jeg følger med på. Den siter at Manhunt Unabomber har kommet ut. Men, finner den ikke på Netflix. Er det ikke der den skal gå? Noen som vet?
 13. VG sin TV-app synes jeg er også veldig bra til slikt! 😃
×
×
 • Create New...