Jump to content

Bone

Medlemmer
 • Content Count

  8767
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bone last won the day on May 21 2019

Bone had the most liked content!

Community Reputation

1061 :)

1 Follower

About Bone

 • Birthday 07/15/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28918 profile views
 1. Sist jeg postet her, snakket jeg vel en del om Deadwood. Deadwood er vi ferdige med for noen uker siden, og filmen også. Herlig serie. Synd den ikke fikk leve lengre. Den kunne godt å ha holdt på noen sesonger til. Bra avslutning med filmen også. Jeg og samboer begynte på Shameless (US) for ikke så lenge siden. Er mildt sagt hektet. Begynte på sesong 6 i går allerede. Fleste har vel sett den allerede, men vi kommer nå sterkt på etterskudd. Veldig spesiell serie, men den tar også for deg en del viktige temaer, fortalt fra en litt annen vinkel. Anbefales veldig!
 2. Ble endelig ferdig med The Last of Us Part II på survivor-mode i går. Spillopplevelsen ble noe/veldig ødelagt av spoilere. Ødelagt i den forstand at de større øyeblikkene mister en del av punchen, når man vet litt hvordan mye ender og foregår, så holdes følelsesnivået noe tilbake. Jeg har ikke helt landet angående hva jeg føler om spillet enda. TLoU2 var et spill jeg egentlig aldri ønsket skulle komme, da jeg var veldig redd for at det kom til å påvirke mitt forhold til det første spillet, som for meg har blitt en slags hellig gral i spillverden. Mulig jeg jeg kommer til å lage en egen tråd om mine tanker rundt spillet noe senere, da jeg har noe behov for å lufte litt ut. Men, det vil ikke bli en sånn typisk internett-rant, som jeg har fått med mange andre holder på med. Ønsker bare å "snakke" om spillet / opplevelsen (les: monolog). Vi får se..
 3. Ble ferdig med Epstein-dokumentaren selv i går kveld, og selv om det var noe jeg savnet (går ikke helt inn på hva, for ikke å spoile noe), så synes jeg det var 4 gode timer foran skjermen.
 4. Noen spesielle must-have mods som gjør Minecraft bedre / spennende? En stund siden jeg har spilt Minecraft nå, men liker det egentlig veldig godt. Selv spiller jeg alltid på hardcore, men akkurat nå har jeg blitt litt übermensch, med alt av diamant og enchantments i hue og ræva.. 😛 Så, blitt liten pause. Aldri spilt med mods, foruten noen sånne grafikk-skins, eller hva det nå het igjen. Chroma Hills(?)
 5. The Americans! 😃 👍🏻 Black Sails
 6. Jeg holdt på en del timer med spillet. Kom vel ikke så veldig langt på "main quest", men jeg sliter litt med å ikke ta god tid i slike spill. Må liksom gjøre alle oppdrag! Det kommer helt an på, angående planter og slik da.. Men ja, spillet var virkelig fantastisk det jeg spilte. Og jeg elsket den "realismen" de hadde i spillet, i motsetning til mange.
 7. Selv ser jeg ikke helt problemet der. Har det ikke alltid mer eller mindre vært slik i spill da, at man må gjøre diverse quester etc. for å bli sterkere for å komme videre? Er det i hele tatt rollespill som ikke er slik? Nå har jo altså AC-serien blitt mer et rollespill, så det er jo utgangspunktet. Det kan da ikke være slik at det skal gå å runde spill på "level 1" bare fordi man ikke "gidder" å spille hele spillet. Synes nå ikke er riktig heller. I mitt hode blir det vel mer slik at da er ikke spillet for deg, og ikke noe "galt" med spilldesignet.. ? Mitt største problem er at jeg jeg oftest er altfor sterk, så er veldig glad for "level upscale" i spill.
 8. Foreløpig klart å holde meg unna spoilere, annet enn at folk er sure for noe. Har spilt spill siden tidlig/midten av 80-tallet, og The Last of Us er for meg det beste spillet noen sinne. Det grep meg som ingen andre har gjort før. Runder sjeldent (aldri!) spill flere ganger lengre, men dette har jeg gått igjennom hele tre ganger, inkludert Grounded Mode (som var en absolutt høydare). Er særdeles klar for The Last of Us Part II. Er også veldig "redd". Siden 1'ern som nevnt er favoritten over alle, står man jo ovenfor en særdeles farlig fallhøyde mtp. forventning. På mange måter hadde jeg håpet at det ble med det ene spillet. En annen serie jeg er særdeles glad i, er Assassin's Creed! Jeg regnes 100 % på en annen måte enn mange; Jeg har fullført et spill 100 % om jeg har gjort alle quests, sideoppdrag, collectible's og sånne ting. Ikke at jeg har drept noen med et spesielt våpen 50 ganger og fått achievement. Når det er sagt, så har jeg 100 % i alle AC spill, foruten Unity (gjorde ikke alle detektiv-questene, mener jeg det var. Det ble bare sånn den gangen, ikke noe med spillet å gjøre). (Ikke spilt Rogue, eller Liberty?). Jeg var sånn "vanlig" klar for nytt AC spill, men ikke noe ekstra, egentlig. Vikingtiden er ikke så spesielt. Antar at det er fordi det er mer "hjemme", enn det "eksotiske utland". Men, etter traileren som kom for noen dager siden, så har jeg blitt skikkelig gira. Gleder meg veldig til det spillet. Dette blir gøy, håper jeg! Når det er sagt, så koser jeg meg veldig med The Witcher 3 om dagen. Begynte i høst (før serien kom). Jeg har hatt spillet siden release, og begynt flere ganger (og kommet "langt" flere ganger), men siden det er så massivt så har jeg blitt avsporet av nye spill, og aldri kommet "inn igjen", og begynt på nytt hver gang. Nå har jeg endelig spilt til level 26/27, og er ca. 150 timer (?) inn. Utforsket mye / det meste, gjort det meste/alle sideoppdrag jeg har kommet over, og luket vekk alle ? (med et par unntak). Main quest har latt vente på seg, og skal nå begynne på Now or Never / The Last Wish. Storkoser meg, og dette er lett en av de beste spillene jeg har spilt. Muligens rett under The Last of Us. Ser også på Deadwood om dagen, og trangen til å begynne på Red Dead Redemption II igjen er veldig til stede. Også et spill som er så massivt at jeg kom litt ut av det. Men, lurer på om det blir neste spill, etter The Witcher 3. Klør litt i fingrene..
 9. Liker godt statuer fra Ubisoft, men alle figurene får jeg ikke bestilt fordi jeg bor i Norge. Lurer på hvorfor dette skal være så vanskelig, å gjøre CE tilgjengelig til oss?! Vi skal da klare å betale for oss, vi nordmenn også.. Noen som har noen tips? Hva gjør dere angående Ubisoft (spesielt)? Ønsker gjerne å ha den CE versjonen til Assassin's Creed Valhalla av Eivor..
 10. Likte den veldig godt første gangen, husker jeg. Men, husker heller ikke hvorfor jeg stoppet. Ble bare "rotet litt bort" i andre ting, antar jeg. Er veldig "hektet" nå i hvert fall
 11. Takk for svar! Ikke nødvendigvis så veldig dypt, kanskje(?), men det er jo disse forbindelsene mr. Swearengen og Cy, etc. har med disse utenforstående (Silas, Pinkerton, Wolcott / Hearst). Vet ikke helt hvorfor noen kan gjøre som de vil uten konsekvenser helt. De inngår noen avtaler, er "redde for" andre.. Nysgjerrig på hva General Custer, og disse utenforstående hendelsene, som blir nevnt med få setninger, har med noe å gjøre. Kan dessverre ikke nok, til at jeg vet helt hva det innebærer (som selvfølgelig ikke har behov for å forklares nærmere for andre).. Trixie/Bullock, så trodde jeg akkurat det Thommesen skrev, men var litt usikker. Føler at det var noe "ekstremt", slik at det kanskje burde ligge noe mer bak..
 12. Heisann! Holder på med Deadwood om dagen. Jeg har ikke sett hele tidligere, men for en del år siden så jeg sesong 1 og noe av sesong 2. Husker ikke helt hvorfor jeg stoppet, men nå er vi i gang igjen, og har sett tre episoder ut i sesong 2. Lurte på et par ting, om noen kunne hjelpe litt. Er redd for å google så mye, siden det er en eldre serie og redd for spoilere. 1) Jeg er ikke så flink med historien rundt Deadwood (borgerkrigen og tiden, generelt). Serien er jo basert på et virkelig sted og sånn, men det er en del historiske hendelser som gjør at noe går meg/oss litt forbi. Det jeg tenker på er den politiske situasjonen. Hvis ingen føler for å skrive noen setninger om bakgrunnen og momenter det er verdt å vite generelt om den tiden, er det noen som vet om noe på YouTube som kan hjelpe til med å forstå alt som skjer rundt? Det er en del handlinger/avtaler Swearengen gjør som jeg ikke helt skjønner meg på. 2) Sesong 3 ble kansellert. Det kom en film "nylig". Blir serien godt/greit avsluttet/nøstet opp? Foruten at det generelt synd at gode serier blir kansellert, får den en "verdig avslutning"? 3) Spørsmål angående Trixie / Bullock i spoiler Takk, takk!
 13. Hei, Et par kjappe spørsmål. Mener å ha hørt i en eller anmeldelse at "superladeren" (en lader som lader ekstra raskt) ikke fulgte med i originalpakken. Stemmer dette? I så fall, hvor kan jeg få tak i denne laderen? (Muligens dette bare gjaldt USA, eller noe, for mener å ha lest teksten på engelsk..) Og, er det noe spesiell trådløs lader dere anbefaler til S20 Ultra? Takker for hjelp!
 14. Også jeg ser/merker at kvaliteten er endret. Og at Hbo alltid har vært særdeles dårlig.. Jeg lurer på noe mer generelt. Det snakkes ofte om at bitraten er på så og så mye.. Hvor ser dere slik?! (Har egentlig samme spørsmål vedrørende fps på konsollspill, men det får være et spørsmål i en annen tråd..)
 15. 8 av 10. Bomma på Bubble gum, og what's she's having..
×
×
 • Create New...