Jump to content

Bone

Medlemmer
 • Content Count

  8776
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bone last won the day on May 21 2019

Bone had the most liked content!

Community Reputation

1064 :)

1 Follower

About Bone

 • Birthday 07/15/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29032 profile views
 1. https://www.nytimes.com/2020/09/08/movies/oscars-diversity-rules-best-picture.html Noen som har hørt om disse nye "reglene" for hvorvidt en film kan bli vurdert/nominert til Oscar? Inkluderingsregler. Kort fortalt, at man MÅ ha med noen fra en "minoritetsgruppe" (av diverse slag) for å bli nominert. Skal innrømme at jeg ikke har lest absolutt alt om saken. Men, kjenner at jeg blir litt irritert over hvordan kreativiteten skal styres/knebles, hvis jeg har forstått riktig. Det er jo allerede mye av slikt i dag, men det er vel mer et litt "fritt valg", i den forstand at man ikke ønsker kritikk, enn at det blir "lovpålagt". Synes det er synd, selv om det føles påtvunget mange ganger, både i serier og i film.
 2. Ja, spilte med originalspråket.. Det gjør jeg vel alltid Også Ghost of Tsushima gikk på japansk.. 🤓
 3. Ja, det falt veldig i smak! En absolutt høydare! Eneste var kanskje combat-en. Normalt så durer jeg vanskelighetsgraden opp til det vanskeligste, men denne gangen følte jeg at kampene var så langt bak i rekken av hva som var viktig i spillet, slik at jeg satte den til slutt ned til easy, og bare konsentrerte meg om historien og det andre. Måtte jukse en gang ved å se på walkthrough, i første del av spillet, før jeg ble helt vant til hvordan spillet "tenkte" med tanke på oppgaveløsning.. Ikke helt likt, men ligner i den forstand at det er et noe kortere spill, og ikke en AAA-utvikler bak: Vil veldig anbefale A Plague Tale: Innocence!
 4. Takk for tips! Control kommer jeg nok til å like. Har vært veldig fan av andre Remedy-spill, og dette har vel fått nokså gode tilbakemeldinger. Divinity 2 er nok 100 % singleplayer for min del, som alt annet. Spiller aldri multiplayer. DOS2 er en type spill jeg elsker (som 1-ern), men jeg vet at det er så latterlig mange timer som ligger foran når jeg begynner.. 😛 Digget The Stick of Truth, og elsker South Park. Fractures But Whole, har ligget siden release.. Godt å høre at det har noen forbedringer. Det ble Hellblade på meg. Spilte litt på lørdag, og fullførte i går. Veldig herlig spill! Elsket de små indre stemmene.. Tror jeg må se litt YouTube for å få med meg all symbolikken og videre analyse av meningen bak spillet, annet enn hva jeg fikk ut av det, for å få litt ekstra tyngde/fyll. Anbefales! Det ble valgt først, pga. at det skulle være så kort spill. Angrer absolutt ikke! Begge de to spillene har jeg testet så vidt, men ikke kommet så langt på. Jeg er en sucker for slike open world-spill, og disse er rett i min gate!
 5. Noen tanker om hva jeg skal spille nå? Divinity II blir nok på PC. Har spilt 1-ern og en av mine favoritter. Har også rotet rundt en del i startområdet (Fort Joy) på 2-ern. Spilt noe Days Gone også, men ikke kommet superlangt. Spilt en del Ni No Kuni på PS3, men langt fra ferdig, og lenge siden. Har også vært innom og testet Spider-Man, Jedi og Mafia 3. Alternativet som jeg også vurderer sterkt er DLC-en til Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds.. Jeg gjorde vel mer eller mindre 100 % på HZD, men fullførte før DLC-en kom. Spilte på vanskeligste, og syntes det var litt vanskelig når det var uvant å sette seg inn i knapper og systemer på nytt, så ga opp nokså fort. Noen generelle tanker og forslag? Har selv noen preferanser, men tenkte det kunne være gøy å høre hva dere mener om utvalget som ligger her.. Sekiro er spillet uten (for meg) forståelig tekst. Er ikke fan av Bloodbourne/Souls-spillene. Ikke pga vanskelighetsgrad, men pga. at universet ikke tiltaler meg. Sekiro virket noe annerledes.
 6. I går ble jeg ferdig med Watch_Dogs (det første). Den har ligget litt i backloggen min altfor lenge. Jeg har begynt på den flere turer, men aldri fullført. Kjøpte den (CE) når den kom. Det var et par ting med spillet som virkelig "tok meg litt ut" når jeg spilte. Det ene var kjøringen, som jeg synes ikke var så veldig gøy (spesielt i kjøreoppdrag, ikke nødvendigvis det å komme fra A til B). Også var det noen av de ("lilla") sideoppdragene, hvor man skulle løpe etter "Super Mario-mynter" på tid, og andre ting. Jeg var (og er) slik at jeg vil gjøre alle missions og sideoppdrag, men hver gang jeg skulle gjøre disse, så ble jeg bare småirritert. Denne gangen var jeg innstilt på å fullføre, men hoppe over en del av slike oppdrag jeg ikke likte. Spillet er faktisk veldig bra, jeg koste meg veldig. Føler spillet ble litt begravd i all kritikken om grafikken som ikke lignet det vi så på E3 for mange år siden, osv. Men, verden føltes levende, likte skytingen og manipuleringen av omgivelsene, osv. Tror jeg vil gi spillet en 8 av 10. Litt usikkert på hva jeg skal begynne på nå..
 7. Ble ferdig i går med Ghost of Tsushima. Herlig moro spill! Midt i blinken for meg. Gjorde alt av quester og sånn, men ikke artifacts/bannere. Før GoT, så hadde jeg et forsøk på å bli ferdig med Watch Dogs (det første). Mulig jeg går tilbake for å fullføre det (men, der kommer jeg ikke til å gjøre alt.. -var en del tullegreier der, synes jeg, som de Super Mario-myntene, og sånn, ble litt dratt ut av "verden").
 8. Jeg velger mer eller mindre alltid kvinnehovedroller, hvis det er mulig.. Synes de er mer spennende å spille. Jeg "lever" meg også inn i karakteren son spilles, men jeg liker bedre å spille som en underdog, en med pil og bue i skyggen, listig og nett, og det passer veldig bra med min spillestil å være damefigur da.. Har jeg valg, er det alltid det..
 9. Sist jeg postet her, snakket jeg vel en del om Deadwood. Deadwood er vi ferdige med for noen uker siden, og filmen også. Herlig serie. Synd den ikke fikk leve lengre. Den kunne godt å ha holdt på noen sesonger til. Bra avslutning med filmen også. Jeg og samboer begynte på Shameless (US) for ikke så lenge siden. Er mildt sagt hektet. Begynte på sesong 6 i går allerede. Fleste har vel sett den allerede, men vi kommer nå sterkt på etterskudd. Veldig spesiell serie, men den tar også for deg en del viktige temaer, fortalt fra en litt annen vinkel. Anbefales veldig!
 10. Ble endelig ferdig med The Last of Us Part II på survivor-mode i går. Spillopplevelsen ble noe/veldig ødelagt av spoilere. Ødelagt i den forstand at de større øyeblikkene mister en del av punchen, når man vet litt hvordan mye ender og foregår, så holdes følelsesnivået noe tilbake. Jeg har ikke helt landet angående hva jeg føler om spillet enda. TLoU2 var et spill jeg egentlig aldri ønsket skulle komme, da jeg var veldig redd for at det kom til å påvirke mitt forhold til det første spillet, som for meg har blitt en slags hellig gral i spillverden. Mulig jeg jeg kommer til å lage en egen tråd om mine tanker rundt spillet noe senere, da jeg har noe behov for å lufte litt ut. Men, det vil ikke bli en sånn typisk internett-rant, som jeg har fått med mange andre holder på med. Ønsker bare å "snakke" om spillet / opplevelsen (les: monolog). Vi får se..
 11. Ble ferdig med Epstein-dokumentaren selv i går kveld, og selv om det var noe jeg savnet (går ikke helt inn på hva, for ikke å spoile noe), så synes jeg det var 4 gode timer foran skjermen.
 12. Noen spesielle must-have mods som gjør Minecraft bedre / spennende? En stund siden jeg har spilt Minecraft nå, men liker det egentlig veldig godt. Selv spiller jeg alltid på hardcore, men akkurat nå har jeg blitt litt übermensch, med alt av diamant og enchantments i hue og ræva.. 😛 Så, blitt liten pause. Aldri spilt med mods, foruten noen sånne grafikk-skins, eller hva det nå het igjen. Chroma Hills(?)
 13. The Americans! 😃 👍🏻 Black Sails
 14. Jeg holdt på en del timer med spillet. Kom vel ikke så veldig langt på "main quest", men jeg sliter litt med å ikke ta god tid i slike spill. Må liksom gjøre alle oppdrag! Det kommer helt an på, angående planter og slik da.. Men ja, spillet var virkelig fantastisk det jeg spilte. Og jeg elsket den "realismen" de hadde i spillet, i motsetning til mange.
×
×
 • Create New...