Gå til innhold

Bone

Medlemmer
 • Innlegg

  9 043
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Bone vant dagen sist 21. mai 2019

Bone hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Bone

 • Bursdag 15. juli 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

31 918 profilvisninger

Bone sine prestasjoner

1,2k

Nettsamfunnsomdømme

 1. (Usikker på om denne skulle i Skjermkort eller Skjerm-avdelingen) Hei, Vurderer å kjøpe ekstra skjermer til kontorbruk nå "siste dagen". Skjermkortet mitt er som nevnt det i tittelen, og jeg har 2 stykker av disse. Det er 1xDP og 1xHMDI i hvert kort. Vurderer å kjøpe slik at jeg totalt vil få 3 eller 4 skjermer. Jeg har hatt 2 skjermer koblet til før, men da via DP og en skjerm i hvert kort. Men, jeg vet ikke om det er mulig å koble til 2 skjermer i samme kort? Vet det er 2 utganger (DP/HDMI), men vet ikke om det er kun 1 eller 2 output-muligheter? Eller om det er noen andre begrensninger? Kjempetakk ved rask tilbakemelding, grunnet tilbud, og alt det der!
 2. Ved kjøpt av en sånn harddisk til PS5, bytter man ut den 1TB som er der fra før, slik at man får 2TB totalt, eller er det en ekstra slot til ekstra harddisk, slik at man får totalt 3?
 3. One Piece, animasjonsserien(!), kom opp på radaren min her om dagen. Hvordan er denne? Foruten Totoro og de andre mest kjente Ghibli-filmene, så har jeg ikke særlig kjennskap om slike anime/manga -serier (eller hva de forskjellige kalles). Anbefales? Fått bra kritikk på IMDb, men tenkte å høre litt her
 4. Skulle ikke Baldur's Gate 3 komme i butikkene i dag, til PS5? Jeg finner ingen butikk som selger spillet? Kommer ikke spillet på fysisk disk? I følge Gamer.no sin spillkalender, så skal det komme i dag? Takk, takk!
 5. Hei, Har en DYMO Label Writer fra før, men den skriver bare på papir, om jeg kan kalle det det. Jeg har behov for en som skriver på plast(?) slik at jeg kan bruke merkelappene på steder som må tåle litt mer, og som ikke "smudger", hvis man tar en del på dem. Ledninger, utstyr, bokser.. Noen som har anbefaling? Og, hva heter det jeg spør om, slik at jeg kan skille det ut fra de andre som ikke kan? Vet liksom ikke hva jeg skal se etter i produktbeskrivelsen. Eller kan man bruke den jeg har, bare bytte "papir"? Takker!
 6. Gamer.no har vel sånn spillkalender, bare vise bakover i tid, så er det bare å bla.. Fungerer egentlig veldig bra til slikt
 7. Hei, Tusen takk for svar. Erstatning var mitt forslag, siden jeg vil ha ekstrautgifter med å eventuelt kjøpe ny sykkel som kan brukes til mitt formål. Jeg har jo nå en sykkel som jeg ikke kan bruke til det jeg skal. Eventuelt var erstatning for merkostnader ved å kjøpe ny sykkelvogn og tilhørende produkter/utstyr for å feste dette, da det jeg har og det jeg har kjøpt inn ikke kan brukes på den sykkelen jeg har. Prisavslag blir vel det samme som erstatning, i praksis? Om jeg får penger tilbake som reduksjon på pris, eller som erstatning? Jeg ønsker å bli kompensert for det som jeg må ut med i tilegg. Heving er antagelig da aktuelt. Hva vil det si å gå rett til forliksrådet? Jeg føler litt at selv med alle de "gode forbrukerlovene" vi har, så er det uansett en omfattende kamp med få gode, rettferdige og raske løseninger for den "lille mann". Blir litt oppgitt og lei meg over hele situasjonen
 8. Hei, Jeg kjøpte i fjor en sykkel som jeg var veldig klar på ovenfor selger at skulle klare en oppakking med sidevesker og vekt på et bagasjebrett, som tilsvarer det vanlige sykler med bagasjebrett klarer (25 kg). Dette var et "absolutt krav". Refererte også til en tidligere sykkel jeg eide, som de også fører og hadde kjennskap til, som jeg hadde benyttet til dette formålet tidligere. Dette var et så viktig punkt for meg, at dette var noe jeg snakket en del om. Er ingen sykkelekspert, men var klar på hva jeg skulle bruke den til. Fikk beskjed om at dette ikke var et problem, og jeg ble også tilbudt å sette på bagasjebrett dagen jeg kjøpte sykkelen. Jeg spurte om dette var noe jeg kunne komme tilbake om sette på siden, da jeg visste at jeg ikke skulle på en slik langtur/oppakkningstur det året (i fjor). Ingen problem, var svaret. Nå i år skal vi på tur, og jeg har kjøpt mer utstyr til turen. Billetter og overnattinger er bestilt og betalt. Det viser seg nå at de ikke kan sette på bagasjebrett på sykkelen. Sykkelen er rett og slett ikke laget for dette. Man kan sette på et tredjeparts-bagasjebrett, men dette er ikke like stødig og tåler maks 15 kg. Relativt veldig langt unna 25 kg og "stødig" bagasjebrett som er festet direkte til sykkelrammen. Jeg har også blitt foreslått å kjøpe ekstrautstyr slik at jeg kan sette på en sykkelhenger bak. Det er også veldig stor forskjell på en sykkeltur, både opplevelse- og rutemuligheter, om man sykler meg sidevesker enn med en henger bak. Dessuten må jo også dette kjøpes inn. En utgift som heller ikke var meningen å ha. Og igjen - er heller ikke det samme som det jeg presiserte forbruket mitt å være. Jeg har forsøkt å ringe og de har sagt de skal ringe tilbake, men aldri gjort det. Fått noen sporadiske sms om løsninger som nevnt over. Jeg har også sendt en utdypende mail, hvor jeg refererer til forbrukerkjøpsloven og krav med magler. Erstatning synes for meg i praksis å være eneste alternativ. Retting går ikke, og heving er kanskje ikke aktuelt? Alt ble oppdaget og tatt tak i samme dag, denne uken. Jeg hører veldig lite fra selger / sykkelbutikken. Jeg har også nå en sykkel jeg ikke får brukt til det formålet jeg uttykkelig presiserte når jeg kjøpte den. Hva gjør jeg videre? Har jeg noen sak, og hvordan er i praksis slike saker hvis man henvender seg til Forbrukerrådet? Kommer man noen vei, eller er jeg "rævkjørt" for å si det slik. Hva slags utfall kan man forvente seg? Slike saker tar vel også veldig lang tid? Tusen takk for alle svar!
 9. Da ble det Insta360 x3 på meg i går
 10. Å "dele opp" minnekortet kan kanskje være en god idé, hvis det store kan slutte å fungere. Er forsåvidt et poeng. Når det gjelder prisen på selve action kameraet, så er det nå innenfor budsjett. Skal i tillegg ha med andre kamera, både mobilkamera (et for meg og fruen) og et annet håndholdt kamera. Action-kameraet er nå til video-bruk. Men, pris til siden, så var jeg mest nysgjerrig på forskjellene, og hvorfor jeg "Ikke" skulle velge X3, siden den virket å ha det meste. Likte det at den fanger opp "alt", og ikke bare ting "rett frem". Det var egentlig veldig supert.
 11. Forskjell på hva jeg trenger og hva jeg har lyst på Når det gjelder minnekort og 1TB, så er denne ment til bruk på en sykkeltur nedover Europa i sommer, hvor jeg ikke har mulighet til å legge over filer til en PC på noen uker. Jeg vil gjerne ikke være begrenset av kapasitet.
 12. Mye skjer på impuls ja hehe.. Kan bli litt ivrig noen ganger. Når det gjelder penger, så var det jo allerde planlagt å kjøpe noe slikt, og de er jo litt samme pris alle sammen. Minnekortet blir jo ekstra, men. Når det gjelder programvarelisenser, så kunne en del / det meste gjøres i apper? Og også Windows-versjoner? Fikk inntrykk av at appene er gratis, og man kunne gjøre det meste gratis i windowsprogrammene? Eller kanskje jeg tar feil nå. Var noe som kostet, skjønte jeg. Jeg har ikke planer om å lage mye fancy, og ikke er jeg YouTube-er, heller Så, tenkte at det mest avanserte greiene koster, mens vanlig redigering går bra? Skal mest brukes for moro skyld på sykkelturer, gåturer og hoppe i vannet, etc. Er ingen risikosportperson, liker bare å filme og ta bilder.
 13. Ja, dette ble ikke lett.. Takk Først undersøkte jeg vidoer med DJI Osmo Action 3, og fant ut at dette måtte være mye bedre enn GoPro. Likte at GoPro kunne ha minnekort opp til 1 TB. Så, sjekket jeg Insta360 X3, og nå må jo det være helt perfekt!? Denne støtter også 1TB minnekort, ser det ut til. Noen grunn til å IKKE skaffe X3? Er det noe de andre kan som er bedre? Skjønner kanskje at mtp. oppløsning, så taper man litt hvis man filmer i 360 og skal korrigere til "vanlig" (da ville "vanlig" ha vært bedre å filme i). Men, man kan jo også filme i vanlige view med x3 også (?), og da er det tilnærmet like gode alle sammen!? GoPro 11 har temperaturproblemer.. Står nå mellom X3 og Action 3, men virker nå som om X3 er et mye mer spennende valg!? Takk igjen
×
×
 • Opprett ny...