Jump to content

Lami

Medlemmer
 • Content Count

  8597
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2939 :)

2 Followers

About Lami

 • Birthday June 26

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

46690 profile views
 1. Jeg tror og 30L blir for stor for kvinne. Jeg har Db 30L, og synes den passer meg bra. Men jeg hadde nok vurdert 15L utgaven til kvinne.
 2. Jeg stusser også litt over dette med markedsføringen. Kvelden før black friday var det ingen mail om «kl00 slipper vi dette» eller lignende. Men når jeg våknet opp, 35 mail om at nå er black friday igjen ….
 3. Årets BF er latterlig dårlig. Svært lite butikker som har tilbud som ble sluppet kl00.01. Elkjøp sitt tilbud var en tusenlapp i rabatt på iPhone 14? Nei tidligere har jeg gjerne funnet meg ting på forhånd eller kommet over veldig gode deals, men det har vært lite rabatter. 20-30% har det vært en del av …
 4. Hei. Jeg har bestilt energidrikk-pulver fra en utenlandsk nettbutikk som ikke er registrert i VOEC. Men varen og frakt var tilsammen under 350kr, og jeg antok dette gikk under «sportsartikler» da energidrikk (pulver) kan brukes til så mangt? Og dermed uten toll og moms. Men nå er pakken stoppet i tollen og Posten ber meg sende inn tolldokumenter relatert til fortolling. Det første jeg lurer på, er dette riktig at jeg må fortolle varen når verdien er under 350kr? Det andre er, hva slags skjema skal jeg fylle ut og hvor finner jeg det? Er det denne «tollverdivurdering»; https://www.toll.no/contentassets/272da87e7f7246159d04ba839b481dd6/rd-0006b_tollverdi.pdf tusen takk for svar
 5. Hei, har et spørsmål angående Revolut. Jeg har et digitalt kort i appen. Kan jeg gjøre kjøp på for eksempel 50 000kr på norsk nettside, og så betale dette tilbake i ettertid, akkurat som et kredittkort? Det er vel ingen exchange fees eller noe når jeg betaler og handler i norske kroner, ei heller grense på kjøp?
 6. Hei, skal på tur og oppbevare noe mat et par døgn. Tenkte å ha kjøleboks med uttak til bil men bilen kan ikke være på hele tiden, og ser dem har for eksempel slike thermobokser: har og sett på slike isoleringsbokser: https://www.thansen.no/camping/kjolebokser/passive-kjolebokser-vesker/kjoleboks-dometic-cool-ice-22ltr.-wci-22/n14733/pn24407/ men problemet er at jeg må ha den til fredag, og ingen har dem på lager. Vil beste her være en kjøleboks til bil eller fungerer det med en slik thermoboks? erfaringer? Takk
 7. Jaa for et spektakulert show. Det så mørkt ut for Rams før 4th, så når klokken var 3 og jeg skulle opp kl6 for jobb så måtte det bli kveld da, men det skal man angre på i ettertid! Unner Rams seiern, selv om det hadde vært artig med Bengals som aldri har vunnet et Super Bowl før.
 8. Lami

  Den nye Forumkaféen v2

  Godt nyttår og takk for det gamle
 9. Hei det var veldig fint profilbilde :wee:

 10. Det var samme apple-id. skrur jeg av iCloud bilder så står det at den vil slette 20 000 av 30 000 bilder. forstår ikke helt greien her. På iP11 så mener jeg at jeg hadde laget et nytt bilde-bibliotek på mac’en, slik at jeg kunne slette bilder jeg ikke ønsket uten å slette fra iCloud. Men så tror jeg ikke alle bildene ble lagt inn på iPhonen i full kvalitet/original når jeg syncet systembiblioteket mot iPhonen - slik at den ikke tok like mye plass. For noen ganger så måtte bilder lastes. Og det som har skjedd nå er jo sikkert at den nye iPhone 13 nå prøver å laste ned alle disse bildene i full kvalitet. Vet ikke hvordan jeg løser det men jeg får bare slette noen videoer. Bilder-appen på Macen, den er syncet mot iCloud? Jeg tenkte på det å slette bilder uten at dem forsvant på Macen.
 11. her valgte jeg overfør direkte. Likevel etter alt er satt opp får jeg mld om full lagring og ser den har hentet inn alle bildene fra icloud.
 12. Håpløst system ved overføring til ny iPhone. Tok direkteoverføring fra iP11 til ny iP13. Den klarte å hente ned alle bildene på iClouden, og ikke kun de jeg har på iP11. Plutselig var jeg tom for lagringsplass som følge av alle bildene den hadde lastet ned. Bilder som var slettet på den gamle iPhonen. Håpløst. Brukte evigheter på å slette og sortere bilder, og nå må jeg kødde med samme greien èn gang til.
×
×
 • Create New...