Jump to content

Lami

Medlemmer
 • Content Count

  8516
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2991 :)

3 Followers

About Lami

 • Birthday June 26

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

43732 profile views
 1. Neei håper det ikke er korona haha. Hm ja går heldigvis bedre nå. Økning i benkpress går så sakte. Det stopper opp. Kjører i utgangspunktet 3 sett x 6 reps, øker med 2.5kg hver økt til det stopper opp. Kan det være greit prøve litt volumtrening? 70-80% av 1RM med 5-8 sett og 3-5 reps? Eller er det ingen vits?
 2. Det er ikke sånn det fungerer. «Et tips om nasking» gir ikke sjefen tillatelse til å følge med på de ansatte når dem arbeider. Det er heller ikke slik at det oppstår «avvik i vareregisteret». Svinn er ekstern kontroll som ikke bare popper opp på skjermen til sjefen når noen tar en drikke uten å betale. Det var snakk om at han/hun skulle gjøre opp for seg ved stengetid, ikke at det skjedde da. __ At sjefen ikke valgte å godta kvittering er helt bak mål, og sier mer om hvilken type sjef dette er. Dette er en sak for Arbeidstilsynet.
 3. Ref Arbeidstilsynet og Datatilsynet
 4. Noen som har hatt dårlig uke før? Denne uken føler jeg alt har gått shit på treningene. Jeg klarer ikke å ta pullups engang, alt er slitsomt og føles tungt. Vært sånn 3 treninger denne uken.
 5. Adressen deres er i England. Om de sender derfra og vet jeg ikke. Men vet utsjekk står det at du må betale toll og moms.
 6. Lami

  Den nye Forumkaféen v2

  Hvordan sletter man profilen sin? kan de som Fikser sånt kontakte meg
 7. Maldivene er en av de verste landene når det kommer til Islam og menneskerettigheter. Jihadister blir sett på som helter. På bilder og videoer ser Maldivene flott ut.
 8. Lami

  Trafikalsk klagemur

  Jepp enig. Blir alltid blende av en i3 i mørke og føles ut som hele gjengen har på langlys.
 9. Var på en REMA i går. Svært åpent kjøleskap for halvlitere, pisselunket. skal man ha åpent kjøleskap må man f* meg ha kaldt nok til at drikken blir kald.
 10. Hva er kurant pris å selge GTX1060 3GB for?
 11. Lami

  Den nye Forumkaféen v2

  Har noen erfaring med luftkjølere? Funker det?
×
×
 • Create New...