Jump to content

Lami

Medlemmer
 • Content Count

  8435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2965 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

42922 profile views
 1. Steike, fikk du tak i Apollo jubileumsklokka ... det er drømmen det for en astro nerd som meg. jeg er kjempemisunnelig!😩 Har du hele eska og?
 2. Men lønnsgarantiordningen? Er det kun arbeidsgiver som kan ordne med det?
 3. Jeg forstår, tusen takk for svar. Men hva burde man gjøre i en slik situasjon? Hva anbefaler du? Skal man signere brevet? NAV har jo som du sier lønnsgarantiordningen. Men den må man sende inn søknad på. Det er litt vanskelig fordi i brevet jeg siterte står det at fristen for å godta dette lånet er i morgen ... Jeg er arbeidstaker ja. Det brevet jeg siterte er fra arbeidsgiver eller banken eller hvem nå er.
 4. DNB Bank. I papiret står det: «Undertegnende har krav på utestående lønn og feirepenger fra selskapet. Undertegnede vil nå motta som et rentefritt lån på **** kroner fra DNB Bank ASA, org nr ... Beløpet tilsvarer netto utbetalt lønn som skulle vært utbetalt fra Gresvig 10.januar d.å. Undertegnede erkjenner ved å ha mottatt overnnevnte beløp, å ha pådratt meg gjeld til DNB Bank ASA med et tilsvarende beløp. Som sikkerhet for riktig til tilbakebetaling av gjelden transporterer jeg herved tilsvarende beløp av mitt lønns- og feriepengekrav fra Gresvig eller NAV til DNB Bank ASA. Frista for å godta DNB Bank rentefrie lån er 07.februar» Høres veldig merkelig ut. Skal man godta dette? Skal se om der står noe i kontrakt
 5. Neida. I USA selges de i dagligvarebutikkene. Kjøper alltid med meg et par hundre når jeg er der. Genialt dersom man må legge seg tidligere enn vanlig eller har noe viktig neste dag.
 6. Er det vanlig å motta rentefritt lån som utbetalt lønn fordi selskapet er konkurs? syns det er rart man pådrar seg et gjeldskrav som skal være utbetalt lønn og feriepenger. Eller er dette vanlig ved konkurser?
 7. Jeg bruker tabletter på 5mg. ville ikke kjøpt noe lavere enn det, da er det bedre å knekke en i to. Husk at melatonin er kun for innsoving, skal du sove i 8t strekk så kjøper du sovetablett.
 8. Siden du har kjøpt varen i Norge har du 5 års reklamasjonsfrist selv om Sverige har 3 år. Så lenge du betalte på norsk butikk/nett så er det norske lover og regler som gjelder. Retter du krav mot kredittkortutsteder får du beløpet du betalte for produktet.
 9. Spiser dere det samme når dere er syk og når dere trener? liksom, går dere ned på mengden eller spiser annen mat når syk?
 10. Endelig kommet godt i gang med treningen så blir jeg syk igjen drar dere og trener når dere kjenner at dere blir syk? Slapp og sliten, litt vondt i hals og hodet, så vet ikke om det er lurt å dra å trene benk i dag
 11. https://www.finn.no/168669560 9,2mill for en bil som ikke er road legal, ouff.
 12. Fikk ikke sett hyllesten på Viasat iallfall, faen altså. hva er krise med gamepass? 49ers ble rævkjørt i 4th ...
 13. Veldig bra half time show!! jeg er overrasket over at det ikke har vært noen hyllest til Kobe Bryant så langt.
 14. Kjør på med melatonin. Har tatt det av og på siden jeg ble kjent med stoffet på ferietur i USA i 2015 og etter det alltid kjøpt med meg på utenlandstur. Flott at det er tilgjengelig her nå. Prøv det ut og få en god natt søvn!
×
×
 • Create New...