Jump to content

Lami

Medlemmer
 • Content Count

  8506
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2988 :)

2 Followers

About Lami

 • Birthday June 26

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

43432 profile views
 1. Var på en REMA i går. Svært åpent kjøleskap for halvlitere, pisselunket. skal man ha åpent kjøleskap må man f* meg ha kaldt nok til at drikken blir kald.
 2. Hva er kurant pris å selge GTX1060 3GB for?
 3. Lami

  Den nye Forumkaféen v2

  Har noen erfaring med luftkjølere? Funker det?
 4. Selge fondene idag? Er inne i KLP Aksje Verden Indeks og AksjeGlobal Flerfaktor II.
 5. Hva tenker dere om morgendagen? Blir det blodrødt og vi følger Wall Street? tenker om 5th planet games? Blir deT 1kr i mrg?
 6. Skal ikke bruke BSU i år nei Skal spare forhåpentligvis maks på 300k. Da blir det å opprette BSU nå. Noen har og dobbel rente ut 2020 så det skal benyttes. Tusen takk for svar alle.
 7. Jeg kommer til å skatte xx tusen kroner i 2020. Jeg har tenkt å kjøpe bolig. Men syns bare det er skummelt å sette lånekassens penger på BSU, de er jo egentlig ikke mine men det er vel ikke noe galt med det?
 8. Tanker om å flytte studielån over på fond? Eller burde jeg sette dem over i BSU? Jeg skatter i dag 6%. Vil det lønne seg? Eller skal jeg bare la dem stå på høyrentekonto (2,03%)?
 9. Når det feks sies «shortes 2mill aksjer i dag». Shorte betyr å selge og låne bort aksjene man har. Hva betydning har dette for en kurs? Hvis det shortes et svært stort antall en dag, betyr det at man har liten tro på kort sikt? Vil aksjen synke neste dag som følge av shorting?
 10. Ja fyf sånn jeg nesten lar vær å søke.
 11. Lami

  Den nye Forumkaféen v2

  Hvis du kjøper reise med kredittkort og har helårs reiseforsikring utenom, hvis det skjer noe, kan du velge hvilken forsikring du skal ta det på eller må det være kredittkortet sin forsikring?
 12. Det er 3GB versjonen av 1060 jeg har. Veldig vanskelig dette. Hm ja. Men syns det er litt dumt å bytte ut alt kun for ett spill ... 😛 Også har jeg vannkjøling så må evnt ha ny CPU blokk
 13. Gode nyheter folkens! Jeg klarer å kjøre WarZone helt fint. Kjører nesten alt på low men flyter bra med rundt 80-90 fps. Spørsmålet er om jeg kanskje heller skal returnere kortet og investere i nytt cpu, hk og ram (amd) og bruke 1060 kortet. får jo nesten ny cpu, hk og ram for samme prisen av dette 1660 super kortet 😛
×
×
 • Create New...