Jump to content

Buddy Dakota

Medlemmer
 • Content Count

  2120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

716 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm, den får faktisk brukbare kritikeranmeldelser (86% på RT)! Traileren så litt ræv ut, men nå er jeg interessert likevel. Egentlig rart det ikke lages mer Lovecraft, mtp. at det er såpass stort i popkulturen og at det er fritt frem å bruke kildematerialet nå.
 2. Holder også en knapp på en remaster av den første trilogien, evt. bare det første spillet. Merkelig å skulle tease et helt nytt spill ved å bruke den teksten og det bildet.
 3. Sikkert relevant. Men er ikke havbruk også en hovedprofil eller retning på marin? Kvalifiserer denne havbruks-bacheloren til et evt. masterstudie på marin?
 4. Er det fortsatt snakk om en ny trilogi hvor Rian Johnson skriver alt, eller var det bare PR-bullshit fra Disney ifm. Last Jedi? Denne nye trilogien har vært et togvrak når det kommer til planlegging, noe som er veldig skuffende. Ikke at de enkelte filmene er så dårlige, men som trilogi funker det ikke. George Lucas hadde i det minste tenkt ut noe fra start, men trengte hjelp av andre til å skrive og regissere. Det er tydelig at det ikke er Disney som skal ha æren for at MCU har vært så vellykket, det har vel heller skjedd på tross av dem. Kathleen Kennedy gjør ikke en god jobb med Star Wars, men jeg er usikker på om det skyldes henne eller bare måten Disney opererer på. Det gikk vel tre år fra Disney kjøpte Star Wars til TFA kom? Vi ser jo nå hva det kostet.
 5. Virker som Star Wars får relativt har medfart nå. Mitt inntrykk er at den opprettholder preget de siste filmene har hatt, at det er Marvel-filmer ikledd Star Wars-drakt, helt blottet for oppfinnsomheten og universbyggingen George Lucas var god på. Tydelig at denne trilogien mangler en tydelig plan.
 6. Ikke godt å si om linkeleif over her mente at du skulle kjøpe den eller bare poster for kødd (han er god på å lime inn linker, men ikke stort mer) så tillater jeg meg å henvise deg til Nintendos egen anbefaling: https://www.nintendo.co.uk/Support/Nintendo-Switch/Storage/microSD-Cards/Supported-microSD-cards/Supported-microSD-cards-1200156.html De anbefaler et kort som er klassifisert som UHS-I eller bedre. Dette er en klassifisering som går på lese/skrivehastighet. Jo høyere jo bedre, men jeg tenker at det ikke er verdt å gå høyere enn det Nintendo anbefaler hvis det koster vesentlig mer. Ellers er det bare å velge den kapasiteten du ønsker, jeg ville i hvert fall hatt 128-256 GB hvis jeg først skulle kjøpe. Kanskje greit å holde seg til kjente merker som Sandisk og Samsung.
 7. Opplever også kinopublikum som bedre hvis man drar litt utenom de mest populære tidene. Før middag på søndager f.eks.
 8. Men det er ikke tungvint å bare kopiere linken og så skrive en setning med egne ord, på norsk, om hva det er og hvorfor det er interessant.
 9. Kan du roe litt ned på skriftstørrelsen? Det skaper litt rot i tråden her. Det beste hadde nok vært at du poster kun en link og en egen setning om hva det er 🙂
 10. Jeg tror mange, meg selv inkludert, var/er positiv til Switchen fordi den ikke var bygget rundt en gimmick slik som Wii og Wii U.
 11. Respawn er eid av EA dog. De fleste store EA-spill utvikles av EA-eide studioer.
 12. Jeg gikk selv bygg og trivdes godt med det. Hvis jeg skal tippe vil jeg tro at det er innen bygge- eller IT-bransjen det er aller enklest å få jobb nå, selv om sånt endrer seg. Jeg vil tro at miljøet er bra på alle sivinglinjene på NTNU. Dessuten har Trondheim så mye å by på som studieby at det er gode muligheter til å finne seg miljøer også utenfor studiet. Sivingstudiene har en del felles emner de første årene, slik at det går relativt smertefritt å bytte om du ønsker det. Om du ender opp med å bruke 6-7 år i stedet for 5 pga. det så ville jeg ikke stresset med det.
 13. Har ikke peiling, kjenner nesten ingen som gikk emil. Så vidt jeg vet havner vel de i fort i kraftbransjen, produksjon og høyspent og greier. Studiet er i stor grad det samme som det gamle elkraftstudiet. Sikkert noen andre her med mer peiling enn meg.
 14. Ikke jeg, men kjerringa gikk ut derfra relativt nylig. Kan sikkert klare å svare på noen spørsmål. Har inntrykk av at arbeidsmarkedet er greit. Tradisjonelt har nok mange gått til oljen, men rekrutteringen dit er noe redusert, selv om det er på vei opp igjen. Ellers er det mange som ender opp innen materialproduksjon (smelteverk), her har jeg inntrykk av at det er greit å få jobb, men mange av disse verkene ligger usentralt til på steder du aldri har hørt om. Faglig har materialteknologi mye til felles med kjemi, slik at det sikkert er mulig å peile seg inn på de samme type jobbene.
 15. Men hva er det som har gjort at Switchen fortjener det? Etter min mening er konsollens største styrke at den ikke er Wii eller WiiU.
×
×
 • Create New...