Jump to content

Buddy Dakota

Medlemmer
 • Content Count

  2327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

823 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har yale doorman med verisure her? Hva skjer om noen knekker vinduet i utgangsdøra og låser opp døra fra innsiden, deaktiverer det hele alarmsystemet? Med gammeldags lås ville det jo ikke gjort det, men vi vurderer å få satt inn en yale doorman. Vet yale har en borte-modus hvor innendørs vrider ikke fungerer, men denne må vel slås på manuelt hver gang? Eller?
 2. @Nimrad Lagringsfiler? Eneste måten er å betale Nintendoavgiften og laste opp backup til skyen. Ingen mulighet for å legge det på minnekort. Sikkert pga. at lagringsfiler ble utnyttet til å cracke de foregående konsollene. Spilldata kan du lagre på sd-kort, men med dagens nett så har vel ikke det så mye å si.
 3. Lurer på hvem som hadde den brilliante ideen at HUDen ikke skulle være synlig det første sekundet i et løp. Ødelegger hver start at jeg ikke ser speedometer og omdreininger.
 4. Red Wing Iron Ranger, f.eks.? Ikke lik, men ikke langt unna på formell/hverdagslig-skalaen. Eller var det spesifikt noe i semsket skinn du var ute etter?
 5. Hvordan fungerer progresjon her? Hvordan er det å spille sammen i en vennegjeng nå og da, når det er stor variasjon i hvor mye tid man har til å låse opp ting? Vil det være helt håpløst å kjøre løp sammen fordi noen vil ha låst opp mange flere og bedre biler enn andre?
 6. Nei, jeg synes ikke det. Koksgrå, marineblå osv. går fint med brune sko (og bør kanskje brukes med brune sko?), men svart blir for hardt mot noe annet en svart. Svart dress er i grunn ikke så veldig anvendelig utenom begravelser, ligner for mye på svart smoking.
 7. Gjesp. Norsk spillindustri er så kjedelig. Hva er poenget med å støtte en bransje som aldri evner å komme seg til neste nivå? Selvfølgelig skal ikke alt som lages være ultrakommersielt, men vi kommer liksom ikke noen vei her i Norge, selv med årevis med støttepenger. Jeg har i alle år følt at norsk statsfinansiert jazz har vært en egen sjanger med mye ferdighet og tilnærmet 0 kommersiell appell, det er litt det samme med norske spill. På tide å skjerpe krava og tvinge støttemottakere til å i større grad komme med prosjekter som gjør at de kan stå på egne bein? Slutte å leve kun på støttepenger. Det kan umulig bidra til rekruttering og oppbygging av bransjen (jeg ville i hvert fall vært skeptisk til å gå inn i en bransje som er helt avhengig av støtteordninger for jobbsikkerheten).
 8. Jeg tipper det har mer med at norske barnefilmer og krigsfilmer er blant de norske filmsjangerne som gjør det best og tjener mest.
 9. Nei, i hvert fall ikke etter at du har bestilt, som er håpløst når så mange switch porter er elendige. Mener det var noen muligheter for forhåndsbestillinger, men tror selv da at Nintendo var en pain å ha med å gjøre.
 10. Som en som bor i norges oljeby og med flere kjente i oljebransjen, så har det ikke vært så fristende med en katastrofefilm fra nordsjøen. Nok av ekte tragiske hendelser der i gården til at jeg trenger en exploitationfilm derfra. Sånn er det med norsk film, det er stort sett onanering av krigshendelser, knerten, kunstfilm, og i de siste årene: katastrofefilmer.
 11. Bare et pek til at "Bølgen" var norges oscar-kandidat på et tidspunkt. https://www.nrk.no/kultur/terningkastet-betyr-lite-for-hvilken-tv-serie-du-velger-1.15697696 Tanker om at folk flest ikke bryr seg om terningkast? Hva ser dere etter i valg av tv-serier/filmer/osv.? Jeg bruker i hvert fall anmeldelser og tilbakemeldinger aktivt for å finne frem til ting å se, tror jeg sjeldent ser ting kun fordi netflix foreslo det. Men ser nok helst på snitt av anmeldelser og leser tilbakemeldinger i diverse filmfora/reddit. Særlig for sjangerfilmer innenfor sjangere jeg liker så leser jeg helst tilbakemeldinger på dedikerte fora.
 12. https://www.nrk.no/kultur/verdens-verste-menneske-er-norges-oscar-kandidat-1.15703184 Ikke "Nordsjøen", altså?
 13. Tredje boka het children of dune, miniserien er så vidt jeg vet basert på andre boka (dune messiah) og children of dune. Det kom også en miniserie av første boka.
×
×
 • Create New...