Jump to content

Buddy Dakota

Medlemmer
 • Content Count

  2112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

710 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan du roe litt ned på skriftstørrelsen? Det skaper litt rot i tråden her. Det beste hadde nok vært at du poster kun en link og en egen setning om hva det er 🙂
 2. Jeg tror mange, meg selv inkludert, var/er positiv til Switchen fordi den ikke var bygget rundt en gimmick slik som Wii og Wii U.
 3. Respawn er eid av EA dog. De fleste store EA-spill utvikles av EA-eide studioer.
 4. Jeg gikk selv bygg og trivdes godt med det. Hvis jeg skal tippe vil jeg tro at det er innen bygge- eller IT-bransjen det er aller enklest å få jobb nå, selv om sånt endrer seg. Jeg vil tro at miljøet er bra på alle sivinglinjene på NTNU. Dessuten har Trondheim så mye å by på som studieby at det er gode muligheter til å finne seg miljøer også utenfor studiet. Sivingstudiene har en del felles emner de første årene, slik at det går relativt smertefritt å bytte om du ønsker det. Om du ender opp med å bruke 6-7 år i stedet for 5 pga. det så ville jeg ikke stresset med det.
 5. Har ikke peiling, kjenner nesten ingen som gikk emil. Så vidt jeg vet havner vel de i fort i kraftbransjen, produksjon og høyspent og greier. Studiet er i stor grad det samme som det gamle elkraftstudiet. Sikkert noen andre her med mer peiling enn meg.
 6. Ikke jeg, men kjerringa gikk ut derfra relativt nylig. Kan sikkert klare å svare på noen spørsmål. Har inntrykk av at arbeidsmarkedet er greit. Tradisjonelt har nok mange gått til oljen, men rekrutteringen dit er noe redusert, selv om det er på vei opp igjen. Ellers er det mange som ender opp innen materialproduksjon (smelteverk), her har jeg inntrykk av at det er greit å få jobb, men mange av disse verkene ligger usentralt til på steder du aldri har hørt om. Faglig har materialteknologi mye til felles med kjemi, slik at det sikkert er mulig å peile seg inn på de samme type jobbene.
 7. Men hva er det som har gjort at Switchen fortjener det? Etter min mening er konsollens største styrke at den ikke er Wii eller WiiU.
 8. https://www.pressfire.no/nyheter/Switch/14808/i-dag-str-nintendo-skolerett-mot-tyske-myndigheter-i-forhndsbestillingssaken For meg så fremstår det som helt uforsvarlig at man ikke skal kunne avbestille en forhåndsbestilling av digitale varer. Jeg har nesten mer forståelse for å nekte folk å avbestille forhåndsbestilling av fysiske varer, selv om det heller ikke burde aksepteres for noe spill. Får håpe Nintendo blir knust her.
 9. Man kan avtale at tingen anses som levert først når kjøper for den speditøren. Godt mulig eBay og andre har slike forutsetninger i sine brukeravtaler.
 10. Kunne vært interessant å se salgstall for dette opp mot Divinity OS2. Jeg tror de treffer hammeren greit på spikeren når de spekulerer i om folk ble mettet på denne typen spill med det første. Original Sin 1 og 2 derimot moderniserte på mange måter formelen, da virket kanskje Deadfire litt for gammeldags.
×
×
 • Create New...