Jump to content

Buddy Dakota

Medlemmer
 • Content Count

  2148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

733 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig. Jeg tror youtubere som Angry Joe bidrar til denne kulturen gjennom å normalisere endeløs klaging. Det ligger vel i menneskets natur å like å kritisere ting, og Angry Joe lager underholdning av det. Ved å kaste et blikk på kommentarfeltene hans så ser man jo hva slags mennesker som føler seg legitimert av dette. Det finnes selvsagt andre youtubere som evner å lage nyanserte anmeldelser, men det krever kanskje litt mer forståelse/evne til refleksjon, og er dermed ikke like populært.
 2. Fikk heldigvis til å se han live da han var på Telenor Arena i fjor. Til tross for at den scenen var totalt uegnet så var det en flott opplevelse likevel. Hvil i fred!
 3. Synes Dark Souls 1 er helt klart det beste, men mulig tekniske nyvinninger fra de to neste vil gjøre det vanskeligere å gå i omvendt rekkefølge uten å plages.
 4. Hva fikk deg til å starte på treeren?
 5. Hvis de kvitter seg med litt av den grindete materialjakten og altfor mye kartikoner, waypoints osv. som forenkler opplevelsen altfor mye, så er jeg med.
 6. Regner med de vil ha noe i løpet av sommeren. Spørsmålet blir jo hva. Føler det ikke har vært en killer-tittel siden Odyssey nærmest nå. Kanskje BOTW2, Metroid Prime kan jo fort bli nestegenerasjon nå.
 7. Er dette en slags oppfølger til Haisommer-spillet som kom for en del år tilbake?
 8. Takk. Da oppfatter jeg det som at pantekravets størrelse angir et tak på hvor mye en kreditor vil kunne få dekket gjennom et evt. tvangssalg av boligen, og at panteprioritet bestemmer hvilken kreditor som først får mulighet til å dekke sine krav.
 9. Ok, takk for svar. Det gir mening. Er det da greit å skrive en sum litt høyere enn salgsverdien på hele boligen, for å ta høyde for evt. prisstigning i tiden vi eier boligen sammen? Eller har ikke det så mye å si? Vil denne summen f.eks. ha noe å si ved et evt. erstatningsansvar dersom man (ulovlig) bryter urådighetsklausulen?
 10. Vi skal tinglyse et pantedokument m/urådighetsklausul ifm. at samboer kjøper seg inn i bolig. Formålet er å unngå dokumentavgift siden vi ikke har planer om å eie boligen i lang tid, men likevel såpass lenge at det gir mening at begge eier likt. Vi bruker dette dokumentet, men har noen spørsmål til noen av postene, og lurer på om noen her har erfaring med dette. 1. Pantekravets størrelse. Hva er fornuftig å skrive her? Hele verdien av boligen, halve verdien, eller mer enn hele verdien? Hva har det å si, bl.a. ifm. at boligen kanskje stiger i verdi (ønsker jo at begges halvdel skal stige like mye)? 2. Panteobjekt, ideell andel. Her antar jeg at man fyller inn 1/2, da panthaver skal eie halvparten av pantsetters bolig. 3. Avtalt prioritet. Her har banken fra før skrevet "1." i et eget pantedokument (ifm. boliglån). Skriver vi nå "2."? Hva skjer om man skriver "1." nå også? 4. Forbud mot visse rettslige disposisjoner. Her antar jeg at vi fyller inn urådighetsklausulen. Den er grei, finnes mange maler på nettet. 5. Er det riktig forstått at et pantedokument m/urådighetsklausul klausul kun har som funksjon å hindre at hjemmelhaver kan selge bak panthavers rygg., men at avtale om kjøp av den ene halvparten bør dokumenteres i en annen avtale/samboerkontrakt el.l.
 11. Så nylig Quantum igjen. Forutenom enkelte ihjelklippede actionscener (særlig i starten) så var den egentlig ikke så verst. Har virkelig sansen for Craigs Bond, og han hadde sine øyeblikk her. Enig med terningkastene dine ellers også. Skyfall har nydelig kinematografi (Deakins burde vunnet den gang, ikke føkkings Life of Pie ...). Begge filmene til Sam Mendes har for øvrig stort fokus på det visuelle (Spectre er også veldig flott filmet, samt at det er lagt litt i kostymene), er spent på om det videreføres i No time to die. Synes Spectre også er bra, men synes alt rundt Blofelds fortid er utrolig teit og det trekker filmen en del ned for min del.
×
×
 • Create New...