Jump to content

Buddy Dakota

Medlemmer
 • Content Count

  2120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Buddy Dakota

 1. Hmm, den får faktisk brukbare kritikeranmeldelser (86% på RT)! Traileren så litt ræv ut, men nå er jeg interessert likevel. Egentlig rart det ikke lages mer Lovecraft, mtp. at det er såpass stort i popkulturen og at det er fritt frem å bruke kildematerialet nå.
 2. Holder også en knapp på en remaster av den første trilogien, evt. bare det første spillet. Merkelig å skulle tease et helt nytt spill ved å bruke den teksten og det bildet.
 3. Sikkert relevant. Men er ikke havbruk også en hovedprofil eller retning på marin? Kvalifiserer denne havbruks-bacheloren til et evt. masterstudie på marin?
 4. Er det fortsatt snakk om en ny trilogi hvor Rian Johnson skriver alt, eller var det bare PR-bullshit fra Disney ifm. Last Jedi? Denne nye trilogien har vært et togvrak når det kommer til planlegging, noe som er veldig skuffende. Ikke at de enkelte filmene er så dårlige, men som trilogi funker det ikke. George Lucas hadde i det minste tenkt ut noe fra start, men trengte hjelp av andre til å skrive og regissere. Det er tydelig at det ikke er Disney som skal ha æren for at MCU har vært så vellykket, det har vel heller skjedd på tross av dem. Kathleen Kennedy gjør ikke en god jobb med Star Wars, men jeg er usikker på om det skyldes henne eller bare måten Disney opererer på. Det gikk vel tre år fra Disney kjøpte Star Wars til TFA kom? Vi ser jo nå hva det kostet.
 5. Virker som Star Wars får relativt har medfart nå. Mitt inntrykk er at den opprettholder preget de siste filmene har hatt, at det er Marvel-filmer ikledd Star Wars-drakt, helt blottet for oppfinnsomheten og universbyggingen George Lucas var god på. Tydelig at denne trilogien mangler en tydelig plan.
 6. Ikke godt å si om linkeleif over her mente at du skulle kjøpe den eller bare poster for kødd (han er god på å lime inn linker, men ikke stort mer) så tillater jeg meg å henvise deg til Nintendos egen anbefaling: https://www.nintendo.co.uk/Support/Nintendo-Switch/Storage/microSD-Cards/Supported-microSD-cards/Supported-microSD-cards-1200156.html De anbefaler et kort som er klassifisert som UHS-I eller bedre. Dette er en klassifisering som går på lese/skrivehastighet. Jo høyere jo bedre, men jeg tenker at det ikke er verdt å gå høyere enn det Nintendo anbefaler hvis det koster vesentlig mer. Ellers er det bare å velge den kapasiteten du ønsker, jeg ville i hvert fall hatt 128-256 GB hvis jeg først skulle kjøpe. Kanskje greit å holde seg til kjente merker som Sandisk og Samsung.
 7. Opplever også kinopublikum som bedre hvis man drar litt utenom de mest populære tidene. Før middag på søndager f.eks.
 8. Men det er ikke tungvint å bare kopiere linken og så skrive en setning med egne ord, på norsk, om hva det er og hvorfor det er interessant.
 9. Kan du roe litt ned på skriftstørrelsen? Det skaper litt rot i tråden her. Det beste hadde nok vært at du poster kun en link og en egen setning om hva det er 🙂
 10. Jeg tror mange, meg selv inkludert, var/er positiv til Switchen fordi den ikke var bygget rundt en gimmick slik som Wii og Wii U.
 11. Respawn er eid av EA dog. De fleste store EA-spill utvikles av EA-eide studioer.
 12. Jeg gikk selv bygg og trivdes godt med det. Hvis jeg skal tippe vil jeg tro at det er innen bygge- eller IT-bransjen det er aller enklest å få jobb nå, selv om sånt endrer seg. Jeg vil tro at miljøet er bra på alle sivinglinjene på NTNU. Dessuten har Trondheim så mye å by på som studieby at det er gode muligheter til å finne seg miljøer også utenfor studiet. Sivingstudiene har en del felles emner de første årene, slik at det går relativt smertefritt å bytte om du ønsker det. Om du ender opp med å bruke 6-7 år i stedet for 5 pga. det så ville jeg ikke stresset med det.
 13. Har ikke peiling, kjenner nesten ingen som gikk emil. Så vidt jeg vet havner vel de i fort i kraftbransjen, produksjon og høyspent og greier. Studiet er i stor grad det samme som det gamle elkraftstudiet. Sikkert noen andre her med mer peiling enn meg.
 14. Ikke jeg, men kjerringa gikk ut derfra relativt nylig. Kan sikkert klare å svare på noen spørsmål. Har inntrykk av at arbeidsmarkedet er greit. Tradisjonelt har nok mange gått til oljen, men rekrutteringen dit er noe redusert, selv om det er på vei opp igjen. Ellers er det mange som ender opp innen materialproduksjon (smelteverk), her har jeg inntrykk av at det er greit å få jobb, men mange av disse verkene ligger usentralt til på steder du aldri har hørt om. Faglig har materialteknologi mye til felles med kjemi, slik at det sikkert er mulig å peile seg inn på de samme type jobbene.
 15. Men hva er det som har gjort at Switchen fortjener det? Etter min mening er konsollens største styrke at den ikke er Wii eller WiiU.
 16. https://www.pressfire.no/nyheter/Switch/14808/i-dag-str-nintendo-skolerett-mot-tyske-myndigheter-i-forhndsbestillingssaken For meg så fremstår det som helt uforsvarlig at man ikke skal kunne avbestille en forhåndsbestilling av digitale varer. Jeg har nesten mer forståelse for å nekte folk å avbestille forhåndsbestilling av fysiske varer, selv om det heller ikke burde aksepteres for noe spill. Får håpe Nintendo blir knust her.
 17. Man kan avtale at tingen anses som levert først når kjøper for den speditøren. Godt mulig eBay og andre har slike forutsetninger i sine brukeravtaler.
 18. Kunne vært interessant å se salgstall for dette opp mot Divinity OS2. Jeg tror de treffer hammeren greit på spikeren når de spekulerer i om folk ble mettet på denne typen spill med det første. Original Sin 1 og 2 derimot moderniserte på mange måter formelen, da virket kanskje Deadfire litt for gammeldags.
 19. ... synd for Apple at de limt hele dritten sammen da, slik at det ikke er mulig å bytte batterier selv. Da blir det fort 5 års reklamasjonsrett på hele produktet.
 20. Oida, den Witcher-traileren gav ikke mye mersmak. Hadde det ikke vært for at jeg har spilt spillene og lest et par av bøkene hadde jeg nok mista helt interessen. Det så ganske billig ut. Men, en trailer kan være dårlig og uten at serien er det. Kan jo håpe at de har gått i den klassiske fella med å prøve å selge serien som noe den ikke er.
 21. Komiserier som friends, the office, modern family etc.
 22. Sett første sesong, synes det var greit. Passer greit med 20-minutters formatet. Mer Ash og mer gladvold, ikke noe galt med det.
 23. Jf. siste ukers nyheter om at levetiden på AirPods er rundt tre år så synes jeg ikke disse er verdt det. For 3K får du støydempede øreklokker, jeg foretrekker heller å legge de store summene i de og holde meg til rimeligere ørepropper.
 24. Liker også T1 bedre enn T2. T1 er enklere og tightere. Toern er litt mer bloated, selv om det også er en bra actionfilm. Tror jeg synes T2 var best da jeg så de første gang, men det har endret seg med tiden. Har kanskje noe med at man kjenner historien for godt. Føler det samme om Alien og Aliens, egentlig (men begge de fortjener hver sin legendestatus).
 25. Nødvendigheten av bedre oppløsning øker jo i takt med skjermstørrelsen, men etter hvert setter plassen en begrensning på hvor stor TVen kan bli. Trenger ikke 4K på en 40-tommer feks.
×
×
 • Create New...