Jump to content

Asbjørn T.

Medlemmer
 • Content Count

  608
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 :)

About Asbjørn T.

 • Birthday 01/09/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7044 profile views
 1. Jøsses... fant ut at den ikke kommer før i november ... neste år!! Det var lenge til altså.
 2. Er du fan av denne tråden?
 3. Har du noen gang blitt ferska mens du har onanert?
 4. Er fredag den beste dagen i arbeidsdagene?
 5. Hvordan reagerer du, hvis du har reist 40 minutter til jobb - bare for å ha glemt nøkkelen?
 6. Bruker du brukte kondomer?
 7. Apple har det vært mye feil med de siste årene. Synes kvaliteten har gått ned etter at Steve Jobs gikk bort - er jo nesten alltid ett eller annet som er feil med Apple for tiden. Prisene er også helt hinsides høye - i og med at kvaliteten har gått ned, og det ofte er flere feil med produktene.
 8. Om mobilen er kjøpt fra en privatperson, så er klagefristen to år - er mobilen kjøpt fra en profesjonell part er det 5 års reklamasjonsrett. Du må nesten rett og slett be verkstedet lære seg forskjellen på reklamasjon (om du ikke har sagt du vil reklamere, så er det en idé å gjøre det) og garanti. Siden mobilen ble lansert i august 2017, og kom ut i september 2017, burde den gå på reklamasjon. https://www.forbrukerradet.no/forside/feil-ved-vare/
 9. Asbjørn T.

  Leie bil?

  Hmm... nabobil er anbefalt her, men uansett vedt å lese vilkårene til de ulike utleiefirmaene. Leiebilfirmaer har kanskje litt strengere regler for hvem som kan leie, f.eks. Avis bilutleie, som krever at du må ha hatt førerkortet minst ett år for å få leie bil.
 10. Og husk; ved viktig melding, lytt til DAB-radio! (står vel også at DAB-radio er noe man bør ha) Hallo? hjelper vel lite om nettet går ned for telling?
×
×
 • Create New...