Gå til innhold

Formel 1 - 2024


Hvilket Team holder du med i 2024 sesongen?  

58 stemmer

  1. 1. Hvilket Team holder du med i 2024 sesongen?

    • Alpine
      0
    • Aston Martin
      4
    • Ferrari
      13
    • Haas
      5
    • Stake Sauber
      2
    • McLaren
      15
    • Mercedes-AMG
      6
    • Racing Bulls
      1
    • Red Bull Racing
      12
    • Williams Racing
      0


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er eksepsjonelt dumt for sporten at det nå skal reduseres ned til dette. Som mange nevner så kan det hele virke som en power struggle internt i Red Bull organisasjonen og noen som virkelig vil ha Horner bort av enten den ene eller den andre grunnen etter Mateschitz bortgang i fjor. Men opp i alt er det viktig å huske på at det faktisk kan være ett potensielt offer oppi alt dette, selv om timingen og måten det hele har blitt lekket ut er noe mer enn misstenkelig.

Lenke til kommentar

Det kan jo se ut til at det er offeret selv som har lekket disse. Kan være en makt-kamp, men samtidig (hvis bildene stemmer) så tyder det jo på at Horner har gått over grensen. En ting er å være utro, det i seg selv bør ikke være nok til å få sparken, men problemet her er jo makt-dynamikken mellom de og måten han (angivelig) har pushet litt på. Det er visstnok hans personlige assistent når de er ute og reiser som dette gjelder. Hvis de tidligere ryktene stemmer om at han prøvde å betale 650k pund for å dysse ned saken, som så offeret ikke tok, så tyder det jo på at offeret ønsker at Horner får faktiske konsekvenser og ikke bare taper litt sparepenger. Da gir det mening at de lekket samtalene også.

Det virker ekte, selv jeg sliter med å se noe som sier at dette er fake med første øyekast, men jeg venter med å dømme Horner før man får litt mer avklaring i saken. Hvis det viser seg å være ekte så forventer jeg at Horner går. Som dere andre her inne er jeg helt enig i at sporten ikke trenger dette. Skandalene i F1 burde holde seg til ting som Spygate og mer "sportslige" tema.

Lenke til kommentar

Hvis det var forfalskede meldinger så vil jeg tro de ville vært kjappere ute å benekte det. Hadde vært en easy win å kunne avvise noe som var åpenbart forfalsket. Kanskje ikke akkurat i farta på vei til garasjen men generelt. For hver time som går der de ikke sier at meldingene er falske så virker det mer sannsynlig at de er ekte. Så da kan det være at det mangler mer kontekst. Var det utnyttelse av makt, eller var det bare upassende oppførsel?

Uansett så er det et større problem for Red Bull enn hvis det var i et annet lag siden det er et PR-firma først og fremst.

 

Lenke til kommentar
nebrewfoz skrev (10 minutter siden):

Kan du ta dette i en egen tråd?

Akkurat det du siterer der? Nei, akkurat den delen bryr jeg meg ikke så mye om. Dette er jo bare en forbigående nyhetssak rundt F1. Det løser seg selv snart. Så fort quali og løpet er på skjermen så blir det her nedprioritert.

Jeg er mest interessert i om Horner blir værende eller ikke, for det vil jo få følger for Red Bull. Jeg tror Horner skal ha mye skryt for suksessen RB har hatt, selv om det er en lagsport. Vil så klart si at Vettel, Max og Newey har hatt mer innflytelse på suksessen de har hatt, men Horner er høyt der oppe i alle fall. Vil dette få følger for dominansen Red Bull har hatt, og som folk spår de blir å ha i år igjen?
 

Lenke til kommentar

inb4 "Sesongen er over" fra enkelte.

Skjer med at Sky bare hoppet over intervjuet etter quali? Får heldigvis sett nå via F1TV, men er det nye rutiner eller rettigheter som gjør det? Rart å måtte bytte sending i appen.

Godt å se Ferrari få en god start. Leclerc er sjef. Spent på farten i racet i morgen. Med mindre RB har enda mer i bakhånd så kan det bli tett mellom Max og Charles denne sesongen.

Endret av Comma Chameleon
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (2 timer siden):

inb4 "Sesongen er over" fra enkelte.

Skjer med at Sky bare hoppet over intervjuet etter quali? Får heldigvis sett nå via F1TV, men er det nye rutiner eller rettigheter som gjør det? Rart å måtte bytte sending i appen.

Godt å se Ferrari få en god start. Leclerc er sjef. Spent på farten i racet i morgen. Med mindre RB har enda mer i bakhånd så kan det bli tett mellom Max og Charles denne sesongen.

Er vel større sjanse for at Ferrari føkker opp for Leclerc enn at RB gjør det.. 

Lenke til kommentar

Jeg har sett meldingene som er lekket og kjenner at jeg blir litt trist og skuffet av å se slikt.

Av respekt og hensyn for familien, den involverte ansatte og Red Bull samt sporten, bør Horner gå av. Det er ikke OK at han fortsetter hvis bildene taler sannheten. 

Det er mest tragisk for familien og de livene som påvirkes av dette og at det brettes ut i offentligheten. 

Jeg syntes ikke at noen fortjener offentlig gapestokk for det som kommer frem i meldingene. 

Jeg er nok av den mening at det er et større overtramp å legge ut meldingene slik de har blitt gjort enn å faktisk være så på som Horner her var overfor en underodnet voksen kollega. Vi blir kun presentert biter av et større bilde og vi ser ikke det som potensielt gjør at Horner fortsetter å være så pågående helt til det åpenbart blir for mye.

Meen Horner har gått over en strek som en ektemann, far og sjef ikke bør trø over. 

Alltid tragisk med slike personlige tragedier. 

Endret av OddZen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sprøtt å se Max cruise avgårde helt alene etter første pitstop.

Bryr meg egentlig ikke mye om hvem som vinner og kommer sist, jeg bare ser på fordi jeg liker å se på Formel 1, høre på Sky sports-kommentatorene og se på etterprogrammet. Hamilton vant omtrent alt i 7 år i strekk, nå har Max sin streak. Schumacher før Ham, Senna på 80 og 90 tallet etc. Det er alltid en dominerende fører i alle formel 1-eraene.

Endret av Bytex
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...