Gå til innhold

uname -i

Medlemmer
  • Innlegg

    5 537
  • Ble med

  • Dager vunnet

    17

uname -i vant dagen sist 11. september 2023

uname -i hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

10 018 profilvisninger

uname -i sine prestasjoner

13,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. uname -i

    Elbil-tråden

    Det er da nok av eksempler på at Teslas 12V-batteri svikter. For eksempel i en kræsj hvor de stupide elektriske dørene slutter å virke og man har glemt den kompliserte prosedyren på side 748 i manualen om hvordan man får åpnet dørene mekanisk. Ikke så moro når flammene slikker rundt deg.
  2. uname -i

    Elbil-tråden

    Du kan jo håpe. Men denne diskusjonen er jo nyttig. Når kritikken mot i4 sentrerer rundt at man har valgfrihet når man anskaffer og kjører bilen, så må den være et godt alternativ for mange.
  3. Her er intervjuet med Don Lemon i sin helhet. Det er artig å observere et ignorant koko-troll sprekke i sola med en gang det trekkes ut av de infantile ekkokamrene og får helt normale, kritiske spørsmål. Elon Musk reagerte som vanlig som et trassig, bortskjemt barn og kansellerte hele opplegget. Spesielt morsomt seksjonen om DEI(Diversity, Equality, Inclusion). Dumme Elon Musk har gjentatte ganger antydet at kirurger og piloter har fått jobben ikke fordi de er kvalifisert, men fordi de er svarte og kvinner. . Han ble utfordret på dette i intervjuet og han mente bevis for dette var de mange i Twitter-tråden som var enig med ham. Det er atlså beviskravet til en som prøver å gi inntrykk av at han er en person med vitenskaplig legning: Hjerndøde sykopanter som sleiker ham oppetter rassen.
  4. Jeg så bare på telemetrien og da gikk det nedover med omtrent 1 kiliometer per sekund før den gikk i sjøen. Kan selvfølgelig ha vært noe feil med den. Syns jeg la merke til at de klarte å holde boosteren vertikal så det kan forklare hastigheten da tverrsnittet blir lite i hastighetsretningen. Boosterens ferd til jorden var uansett noe helt annet enn det den skulle være.
  5. Det var en suksess i den forstand at de fikk til mer enn i forrige test som igjen fikk til mer enn den første. Men fakta er at boosteren hadde en ukontrollert nedstigning og traff havet med 2x av lydhastigheten, noe som så ut som en lekkasje i drivstoffsystemet som fikk Starship til å spinne og senere tapt under reentry. De er godt unna et stabilt system per nå og veldig langt unna refuel i rommet og lande på månen som i følge planen bare er to år unna. Så hvor mange iterasjoner som hver tar fire måneder og hundrevis av millioner må til om man bare klarer litt mer for hver iterasjon? Spørsmålet er om denne prøve-og-feile-metodikken er en blindvei.
  6. Teslas Autopilot/FSD er ti ganger verre enn det Trevor Milton gjorde. Det er børssvindel, forbrukersvindel og mest sannsynlig noe i nærheten av uaktsomt drap fordi Musk visste at systemet var livsfarlig samtidig som han beskrev det som nærmest perfekt og lurte kundene inn i en falsk trygghet. Nei, han er ikke blitt dømt, men han hadde blitt dømt for børssvindel etter 420-fusket i 2018 om han ikke hadde gått med på et forlik med det amerikanske børstilsynet som resulterte i 200 millioner kroner i bot, at han måtte trekke seg som styreformann og ha en barnevakt til å passe på Twitter-meldingene sine. Han er i ferd med å bli tiltalt for børssvindel igjen etter at han kjøpte seg opp i Twitter og fikk aksjene billig fordi han ikke fulgte det lovpålagte kravet om å oppgi posisjonen sin når den gikk over 5%(eller var det 10%, husker ikke). The SEC accuses Elon Musk of trying to 'distort’ its investigation into his takeover of Twitter
  7. Hva hadde det med millardsvindlingen din å gjøre?
  8. Parkering er en transaksjon som varer lenge. Hvor er milliardsvindelen der?
  9. Kan du linke til noen artikler som forteller om disse uoverstigelige problemene med kortleser på ladestasjoner? Så får man se hvor reelle disse stadig nye "problemstillingene" dine er. Jeg legger merke til at det KUN er Tesla.-eiere som er fantatiske motstandere av kortbetaling og kommer med disse absurde greiene hver eneste gang. Ingen andre.
  10. Ja, man blir stadig vekk svindlet på bensinstasjoner med kortbetaling. Flere milliarder hvert år. Du går aldri lei?
  11. Ja, det er kjempegøy å tenke på alle mulig slags oppkonstruerte problemer man kan ha ved kortbetaling.
  12. Jeg bruker kort på alt mulig jeg. Det er du som helt åpenbart har store(og oppkonstruerte) problemer med kortbetaling. Laste ned flere apper og oppgi alle personalia(inkludert kortdetaljer(lol)) eller bare bruke kortet du har direkte på ladestasjonene. Jeg er sikker på at de fleste turister vil foretrekke det siste. Men det aller lureste er nok å leie en fossilbil om man ønsker at vesentlige deler av ferien skal dreie seg om noe annet enn lading.
  13. Du vet at kort brukes overalt på alt mellom himmel og jord her i verden og fungerer bra, ikke sant? Du kan kjøpe en bil med kort(som jeg gjorde) eller du kan kjøpe en Cola på automat til 25 kroner. Men av en eller annen grunn, med en gang noen kWh med strøm skal kjøpes så faller alt sammen. Ja, jeg tror det er mulig å avslutte en ladeøkt selv om man betaler med kort.
  14. Enig, det største problemet med kortbetaling er tenkte situasjoner som aldri har skjedd. Det begynner å bli religion det her.
  15. Jeg vet ikke. Det er sikkert uendelig komplisert.
×
×
  • Opprett ny...