Gå til innhold

uname -i

Medlemmer
  • Innlegg

    5 641
  • Ble med

  • Dager vunnet

    17

uname -i vant dagen sist 11. september 2023

uname -i hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

10 230 profilvisninger

uname -i sine prestasjoner

13,7k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg ser dere har drevet med pakkelevering siden tidenes morgen, men det skulle man jammen ikke tro slik dere holder på. Her et par ting som burde være lett å rette opp i. Gi beskjed når dere regner med å levere. Dette er veldig praktisk for alle. "Vi kommer onsdag mellom 0900 og 1300" for eksempel. Da passer jeg på å være hjemme. framfor sånn som det er nå hvor man i praksis må være fengslet i sitt eget hjem på ubestemt tid om man skal få den tjenesten man har betalt for. Det er ikke lenger som på 50-tallet hvor det alltid er noen hjemme og det er noe UPS etter hvert bør ta innover seg. Fordelen med å si fra er at man sparer masse bry med at dere slipper å ha en bomtur og måtte frakte pakken til et utleveringssted i gokk og jeg slipper å ta fri fra jobben for å dra til gokk og hente en pakke jeg har betalt for å få levert på døra. Porttelefon Vet at dette er nymotens greier som kanskje krever ekstra kursing. Men når budet kommer tøffende i bilen sin og ikke skjønner hvordan en porttelefon fungerer eller har rotet bort koden jeg har sendt dere, så går det an å bare ringe og si "Hei, vi står utenfor med en pakke". Ikke som nå, bare slenga arma i været og frakte pakken til det nevnte utleveringsstedet i gokk. Ikke lyv Dette er en viktig en. Sist så hadde jeg hjemmekontor og ringeklokken er kjempehøy. Allikevel så kom det SMS om at jeg ikke var hjemme. Så da begynner man å lure. Har dere gitt opp å levere pakker til folk og heller frakter den rett til utleveringsstedet i gokk? Hvorfor gå den kostbare omveien med å ikke klare å levere pakker hjem til folk, liksom? Kommunikasjon Jeg skjønner at dere lukker dere inne så mye som mulig slik at man ikke kan kontakte dere. Hva skulle dere ellers gjort? Ansette hundretusenvis av mennesker bare for å håndtere rasende kunder? Det er det jo ikke noe penger i. Men når man har fått beskjed om at pakka er levert i gokk og jeg ønsker at dere prøver hjemlevering igjen så bør man slippe å lage en konto hos UPS på de forferdelige web-sidene deres. Synes det er urimelig å måtte legge inn en haug personopplysninger hos dere bare for å få pakka levert. Og kall meg fordomsfull, men om UPS er fullstendig inkompetente på kjernevirksomheten sin(levere pakker) så er det grunn til å mistenke at dere ikke er mye bedre på å håndtere personopplysninger. Et lite lyspunkt er at dere sist hadde veldig skuffende resultater. Kanskje dere går konk og folk slipper å gå gjennom et lite helvete fordi man var så uheldig at nettbutikken bruker dere til å levere pakker? Man kan jo håpe. I mellomtiden har jeg tenkt å gjøre min skjerv for samfunnet. Om jeg i fremtiden bestiller noe fra en nettbutikk og det viser seg at UPS skal levere, så kommer jeg til å kansellere ordren og sørge for at nettbutikken får vite hvorfor.
  2. uname -i

    Elbil-tråden

    Man kan synse så mye man vil, men om man ikke vil skjønne at hendler og knapper er mer brukervennlig enn å knote på en skjerm så finnes det undersøkelser på hvor lang tid man trenger å ta oppmerksomheten fra veien for å utføre forskjellige handlinger. Det er også en helt klar trend på at folk ønsker dette og det reflekteres i modeller fra de store produsentene hvor det er en mer fornuftig balanse mellom skjerm og knapper siden skjerm-toppen for et par år siden.
  3. Norge signaliserer litt mindre misnøye med Russland enn Tyskland, Storbritannia og EU som ikke sender noen.
  4. Nok en gang så er det offisielle Norge redd for å provosere Russland . Mens flere andre av vår allierte inkludert EU, ikke sender noen offisielle representanter til Putins innsettelse så sender vi vår ambassadør. Til sterk kritikk fra opposisjonen. VG: Norge til stede på Putins seremoni: –⁠ Pinlig "Regjeringen sender den norske ambassadøren i Moskva til seremonien som markerer gjenvalget av president Vladimir Putin. Høyre, Frp, Venstre og KrF reagerer, og mener at det legitimerer det russiske presidentvalget."
  5. Ja, det er det folk flest forbinder med kommunister: FUD om elbiler
  6. uname -i

    Elbil-tråden

    Du trenger sikkert ikke speedometer heller. Tar det på gefuhlen og nok en sensor innspart.
  7. For noen er det viktigere å spore opp folk som koser seg enn å bruke fem minutter på de som har fått innbrudd og sett sine liv endevendt. Disse moralistene finnes overalt og man ser dem i denne tråden. Beste er å ignorere dem for de er upåvirkelige av realiteter og argumentasjon.
  8. uname -i

    Elbil-tråden

    Tror man må være Tesla-eier for å bli distrahert av to skjermer på midtkonsollen som man ikke trenger å se på under vanlig kjøring. Men å se til høyre på en skjerm for å finne ut om det er noe i blindsonen på venstre side er selvfølgelig ypperlig UX.
  9. Dette er jo bare tull. Her er tweeten til Musk. 99.9% vet ikke hvem den dama er eller at det er en eller annen ukjent begrunnelse for den uttalelsen og antar at det er en generell klimaaktivist og at Musk prøver å fremme ideen om at klimaaktivister er kommunister. Om Musk prøvde å være "smart" og ha et halmstrå for dette poenget eller på impuls bare slang ut noe for å tekkes MAGA-vennene sine, er ikke lett å si. Hjernen hans har råtnet helt vekk og jeg tror ikke han gidder eller klarer å skjønne konsekvensene av det han gjør og sier lenger, ref alle beslutningene han har gjort for å fullstendig demontere Twitter(og nå Tesla). Her er forresten hva denne totalt ukjente dama(Clover Hogan) sa og som fikk Musk til å eksplodere som en drittunge. Så får folk selv avgjøre om de er enig med deg og Musk om at hun ønsker kommunisme. "The most insidious form of climate denial is no longer, "It's not happening," but the belief that incremental or tech solutions will solve this crisis. Take electric vehicles. As demand grows, so does the need for cobalt; 70% of which is mined in the DRC. This has led to an explosion in human rights abuses; from child labour, to miners being buried alive when tunnels cave in. Workers make as little as £2 per day. In the pursuit of shiny, silver bullet solutions, we are inadvertently doubling down on deeply-entrenched injustices. What if we zoomed out from the combustion engine and asked, "How do we redesign mobility?" This is a much more exciting question, because then we can focus on solutions that are accessible and serve the majority of people; not the handful who can afford a new Tesla. In fact, if we made cities LESS car-friendly, they could be both safer and greener. Imagine if we instead prioritised community allotments, local gardens, playgrounds, cycling infrastructure, public transport... all of which lead to cleaner air, improved climate resilience, and healthier, happier people. "Sustainability" should not the end goal; but the means to creating a more fair and equitable society."
  10. Veldig sannsynlig at dette var for videresalg. Men gjennom vinduene ser politipatruljen som kommer til stedet en digitalvekt og flere lynlåsposer på kjøkkenbenken. Velle til politiet: Følte seg som «svarte­per» og ville ikke «snitche»
  11. uname -i

    Elbil-tråden

    Da har det kommet enda fler opplysninger om den saken og i god hakeslepp-ånd som det vanligvis er med Elon Musk. De hadde i utgangspunktet tenkt å bare kutte deler av Supercharger-teamet, men lederen for teamet, Rebecca Tinucci, protesterte og mente at tallet på nedskjæringer var for høyt. Da responderte Elon Musk med å kvitte seg med absolutt hele teamet på 500 personer for å "sette et eksempel"." Det er voksen og rasjonell oppførsel. Elon Musk is throwing his weight around Tesla, comes in like a wrecking ball "Two sources told Electrek that Tinucci was fighting back pressure from Musk to fire a bigger percentage of her team, and the CEO decided to let go of the entire team as an example." Forresten så sluttet også lederen for HR, den tredje på to år.
  12. Jo, for det var du selv som skrev "skade". At du nå snakker om jus tar jeg som et tegn på at du ikke helt har tenkt gjennom problemstillingen. For å oppsummere: Å anklage noen for å skade andre fordi man ikke skjuler sin rusbruk(alkohol/hasj), er helt søkt.
  13. Samme om man ikke skjuler at man drikker vin til maten. Da er man personlig ansvarlig for de som drikker seg fra hus og hjem. Det er bare totalt søkt det du kommer med. Og helt uinteressant. Det som er virkelig bra her er at en veldig populær og sympatisk FrP'er med i utgangspunktet en lysende karriere foran seg, nå har stått fram med sin cannabisbruk. Resten av FrP står da i et dilemma og jeg tror de ikke har annet valg enn å moderere sin stramme linje, noe Listhaug allerede har gjort med sine uttalelser. Ellers så forsvinner ungdommen og man sitter bare igjen med gamle gubber som snart skal dø.
  14. uname -i

    Elbil-tråden

    Teslas superladere har vært en del av kjernevirksomheten i alle år., det er et område i sterk vekst og det er fremdeles en av hovedgrunnene til at folk velger Tesla. At de snur på en femøring og legger ned hele forretningsområdet har nok andre årsaker enn standardisiering. Og det understøttes av at andre forretningsområder legges ned samtidig.
  15. Han påstod at når han røyka som verst så var det én gang i måneden og noen ganger så mye som én gang i uka. Så ble han og kompisen tatt med 100 gram hasj og påstod det var til eget bruk. Det skurrer. Uansett så synes jeg ikke det skal hefte ved hans videre politiske karriere.
×
×
  • Opprett ny...