Jump to content

uname -i

Medlemmer
 • Content Count

  4414
 • Joined

 • Days Won

  16

uname -i last won the day on January 7

uname -i had the most liked content!

Community Reputation

9902 :)

Recent Profile Visitors

8193 profile views
 1. På de siste 30 artiklene er det tilsammen 12 kommentarer. 0,4 i snitt. Den "gode debatten" er fraværende og TUs endring må sies å være mislykket. Lurer på hvordan det har gått med klikkingen på TU og antall betalende abonnementer. Får bare håpe de setter tæring etter næring og at ikke fagforeningene åpner lommeboka enda mer.
 2. Synes serien er veldig god og tipper det er en fordel at jeg ikke har spilt spillet eller vet noe om dette universet fra før av. Så slipper jeg å irritere meg over evt. kunstneriske friheter og avvik fra sånn det egentlig skal være.
 3. Spiller ingen rolle. Det blir 500 innlegg hvor du kommer til å protestere på hva det vil si å "spre" og om noe faller inn under definisjonen "konspirasjonsteori" til det punkt at ordene mister sin betydning.
 4. Jeg ser i krystallkulen og der finner jeg 500 innlegg hvor det kveruleres på definisjonen av "konspirasjonsteori" og "spre".
 5. De siste du nevner tester ikke Autopiloten. Apropos: Elon Musk is being investigated by the SEC for Tesla self-driving claims, report says "But recent revelations may explain why Musk is in their crosshairs when it comes to Tesla “self-driving” technology: Last week, testimony given by a senior engineer on the Tesla team working on its Autopilot software revealed that a video the company released in 2016 purporting to show a Tesla vehicle driving itself was in fact staged. Reporting by Bloomberg later revealed that the video was overseen and directed by Musk himself."
 6. Stakkars Bjørnar Moxnes. Her var Rødt i ferd med å bli stuereine og så kommer gammelkommunistene og ødelegger for ham. Men Rødt har vel nå fått såpass stor oppslutning at det er på høy tid med en opprivende internstrid.
 7. Og der kom nyheten om at Twitter ønsker å kjøre en emisjon på $3 milliarder for å få inn mer kontanter i det store seddelbrenneriet. Lykke til med det. Musk explores raising $3 billion to pay off Twitter debt
 8. Leste at disse NNPF-gutta prøvde å få utesteder til å bli medlem. I bytte skulle skjenkekontrollen bli litt slappere. Dette er ren mafiavirksomhet og burde blitt straffeforfulgt.
 9. Tesla faller til 7-plass over de beste kjøreassistansesystemene i følge Consumer Reports. Ford og GM på topp. Ford snags CR crown from GM in driver assistance rankings, Tesla ‘falls behind’ to 7th
 10. Reuters: Ad spending on Twitter falls by over 70% in Dec - data Mange Elon bootlickers som må kjøpe blått sjekkmerke for å veie opp for det.
 11. Ja, de fleste overlever nok 4 minutter med forsinkelse. Jeg har ikke funnet ordentlig statistikk over lengre forsinkelser, men det er jo omtrent annenhver dag nå hvor et eller annet skjer og en av kommunikasjonsdirektørene til BaneNOR sier at de ikke vet når feilen blir rettet. Trolig mer enn 4 minutter forsinkelse når sånne ting skjer. Så et annet sted at punktligheten i rushtid var godt under 80%. Mitt inntrykk og fra hva "jeg har hørt" er at selve arbeidskulturen i BaneNOR trenger en oppfrisking. Det er Stat med stor S.
 12. LOL. I januar så har jernbanen i Ukraina hatt høyere punktlighet enn den den norske. 90% punktlighet er målet. Med andre ord så er BaneNor og Ned fornøyd om man ikke rekker jobben eller hjem til middag én gang hver eneste uke. Er virkelig ambisjonene så lave? Har man gitt opp?
 13. Så begynnelsen, men syntes åpningen var veldig klønete inkludert en lang greie for å bygge opp et persondrama. Hoppet av og så på noe annet i stedet.
×
×
 • Create New...