Jump to content

Ratleto

Medlemmer
 • Content Count

  4810
 • Joined

Community Reputation

1174 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17336 profile views
 1. Ok. Da vet jeg det. Jeg ser i alle fall an været litt utover dagen.
 2. Jeg kunne tenkt meg ut en tur med kamera, men det er ekstremt grått nå. Har lyst til å se det an litt, istedet for å bare avtale noe. Automatisk Yr sier at det kanskje ikke blir opphold i regnet før i 19-tida, dog med mulighet for mer skiftende vær fra kl 15. Hvis du Helena, eller andre vil ha et mer definitivt svar, så blir det nei fra meg idag. Men for de som har mulighet til å vente med svar, så er det i alle fall et kanskje for min del.
 3. Hvis vi skal til Leinstrand må vi vel samles i biler og sånn. Eller? Et sted i byen hadde sikkert vært bedre i disse dager. Er det lenge siden det har vært tur jernbansestasjonen-Rockheim-Ila?
 4. Jeg regner med å kunne i morgen, søndag 12/7. Når og hvor og hva? Noen som har ideer?
 5. Er det noen interesse for treff i morgen, lørdag? Jeg kan i alle fall. Ser ut som det skal holde seg regnfritt frem til kl 14, i alle fall, i følge automatisk yr. Tekstvarselet sier regnbyger, uten å spesifisere når på dagen.
 6. Jeg hadde ikke mulighet i går, men jeg tror jeg kan lørdag 11/7.
 7. Såklart ikke! 100% datasikkerhet er jo fullt mulig å oppnå! Not.
 8. Nå er klokka 12:21 og jeg får ikke til å logge inn der jeg tenkte (som bruker ID-porten). Så ting er åpenbart ikke helt i orden.
 9. Jeg TROR jeg kommer til å være i sentrum fortsatt da, så send meg en SMS på 90 null tre 55 femtifem når du kommer til sentrum, så kan vi evt treffes.
 10. Jeg planlegger en tur i sentrum, i morgen søndag 14/6. Hvis noen vil bli med, så er det lov. Jeg tenker Nordre og elva mest, men blir sikkert andre ting også. Ifølge (automatisk) Yr.no så skal det være skyfritt på formiddagen, skye over i 13-tida, bli mer skyer til kl 14, letter skyer kl 15, og bare sol igjen fra kl 16. Så jeg tenker å dra inn til byen til 12-tida.
 11. Jeg er ingen programmerer, så jeg får ikke til å ordne ting selv, egentlig. Men det finnes vel åpne VPN-programmer der dette kunne vært lagt til? Eller?
 12. OK. Trådstarter her. Da har vi snakket lenge og godt om hvordan VPN fungerer og hvordan man bruker det til kriminelle ting og sånn (neida. hehe). Men vi mangler fortsatt en løsning på fordeling av trafikk.
 13. Jeg er kanskje litt Logitech fanboy, men så har jeg en trackball fra dem som jeg har brukt hver dag siden 2001 også. 😮
 14. Joda, man skjuler sin egentlige IP. Men det er flere måter å spore deg på enn bare IP-adresse, og det brukes så det holder av spesielt annonsører.
 15. Hvis du bruker VPN til alt, så er det eneste du gjør, er å endre at din ISP logger alt, til at trafikken går gjennom et VPN der ting kanskje IKKE logges, men din IP-adresse osv vil likevel logges av alle nettstedene du besøker. Da er det lite poeng med å ha VPN som går ut i Norge, for når trafikken går over grensen, vil den jo overvåkes med meta-data som kan spores tilbake til deg. Bare fordi du bruker VPN, betyr ikke at du ikke er sporbar på forskjellige måter. Har man all utenlands-trafikk via VPN direkte til et annet land, omgår man denne sporingen av oss norske - som neppe engang er lovlig.
×
×
 • Create New...