Jump to content

Ratleto

Medlemmer
 • Content Count

  5113
 • Joined

Community Reputation

1451 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18563 profile views
 1. Finn tilsvarende info som er oppdatert da, sånn at vi vet situasjonen bedre akkurat nå.
 2. Skal du fra Geiranger til Åndalses, så kan du jo ta Trollstigen i samme slengen, da det er på veien. I alle fall med bil.
 3. Jeg er mest kjent på nord-Vestlandet, så jeg dekker bare det området. Geiranger/Geirangerfjorden, Trollstigen, Åndalsnes (tror det går gondol opp til toppen der nå), Ålesund. Strynefjellet om du har tid, helst gamlevegen. Oppstrynsvatnet. Atlanterhavsvegen. Det er også en dal mellom Byrkjelo og Klagegg som er litt annerledes. Den var bl.a. med i filmen Trolljegeren. Store steiner og veldig grønt. Spander på deg en tur med båt i Geirangerfjorden, og en tur opp til utkikkspunktet som er på strekningen Strynefjell-Geiranger. Det er bompenger, men regner med at det er verdt det.
 4. Selger har evt bare krav på mellomlegget, altså forskjellen på det du skulle gi, og det han faktisk får - hvis han får mindre enn det du skulle gitt.
 5. Sainz var såvidt borti veggen et sted på sisterunden sin. Derfor han ikke fikk forbedret tiden sin.
 6. Ja, det er visst transfobisk at menn ikke vil date "kvinner med penis". De mener altså at deres følelser teller mer enn andre sine. De kan ikke noe for sine følelser, men menn skal altså ikke få føle slik de vil, som f.eks. at de ikke tenner på en "kvinne med penis". Logikk ja. Skjønner godt at ordet "superstraigt" kom til, for å si det sånn. Men dette er det jo kun de sprøeste og de som roper høyest som mener. Flertallet tenker jo ikke sånn, ei heller av transpersoner. Men sånn blir det når de smarte må jenke seg for at de dumme ikke skal få følelsene sine såret.
 7. Fordelene med 5120x1440 (fikk visst ikke lov å ta skjermbilde av F1TV - alle videoene ble sorte)
 8. Såklart. Og jeg mener at å skrive artikkelen, og publisere den, er å kaste bort tiden til både artikkelforfatter, redaktør, og alle leserne av gamer.no.
 9. Hvorfor i alle dager er denne artikkelen skrevet? Og publisert?! Hva blir det neste? At dersom en kommentator ikke liker en spillutvikler sine personlige meninger, eller en skuespiller sine personlige meninger, som har vært med og bidratt med stemmen sin i et spill, så skal det skrives artikler hver gang fremover? Da får dere det travelt. Hver bidige person i et spillselskap må grundig undersøkes. Hver eneste stemme-skuespiller eller andre som har bidratt i spillet, må også undersøkes ekstremt nøye. Hjelpe meg...
 10. På tide å kritisere norske myndigheter også da. Eller nærmere sagt politiet, og de som oppbevarer DNA-prøver for dem. DNA fra uskyldige skal destrueres/slettes, men dette er ikke gjort. Og det er heller ikke noen tidsbegrensninger på det. De nekter bare å slette dem...
 11. Men lønner det seg rent økonomisk? Jeg aner ikke, så jeg bare spør helt åpent. En annen ting er jo at det nå koster en bare 30.000 å starte AS. Var mye dyrere før.
 12. Javel?! Fint at det løste seg da. Forhåpentligvis. Var det en ren ny installasjon av Win11, eller oppgradering fra Win10?
 13. Ratleto

  Opphavsrett

  Jeg vet at han med loven i hånd kan gjøre det han gjør, men jeg synes det er for drøyt. Selv sender jeg ikke regning til privatpersoner. Firmaer får full faktura, mens frivillige organisasjoner og sånn får evt en pris de kan håndtere.
×
×
 • Create New...