Jump to content

iGlenn

Medlemmer
 • Content Count

  722
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

580 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12669 profile views
 1. Har du prøvd å logge inn på Viaplay.se med din norske bruker, evt prøvd å registrere deg der med en ny bruker dersom den norske brukeren ikke fungerer? Dersom det er regionsperre kan du prøve med VPN.
 2. Den perfekte whiskysamlingen skal auksjoneres bort - verdsatt til 100 millioner kroner. For en samling!
 3. Lite variasjon under dette snakker vi om nå. Google vil ihvertfall henge ut trege nettsteder ser det ut som.
 4. iGlenn

  Bilen dugger

  Slå på aircondition når du kjører. Du kjører ikke tilfeldigvis med resirkulering av luft påslått?
 5. Dersom du tåler å fryse litt, og vil slippe å skrape is kan noe sånt som dette anbefales: https://www.biltema.no/bil---mc/biltilbehor/bilpresenning/sno--og-solbeskyttelse-2000031876 Ikke like bra som webasto eller kupevarmer, men en del billigere og funker som bare det mot is på frontruta.
 6. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=156275617 Ærlig selger ihvertfall.
 7. Det stemmer at de ble oppdatert nå nylig. Om den ble kjøpt i Januar er det en 2018-modell. Se her for mer info om når de er oppdatert: https://buyersguide.macrumors.com/#Mac Når det gjelder specs ville jeg spurt nøyaktig hvilken CPU det er, for å verifisere årsmodell på PCen - siden de påstår at det er en 2019-modell når den ble kjøpt i Januar. Jeg ville også sjekket hvor mye RAM den har! Husk at dette ikke kan oppgraderes i ettertid. En fin fordel er at du kan lade Android-mobilen din med Mac-laderen dersom mobilen din bruker USB-C. Det kunne du ikke gjort med iPhone.
 8. Ja, har opplevd det et par ganger. Er svært sjelden på byen, men har opplevd at damer har kjøpt øl til meg, for deretter å komme bort og sette seg på fanget mitt for å bli bedre kjent og lignende.
 9. For noe vås den unnskyldningen fra Twitch er. Den eneste kanalen som viste andre kanaler når den var offline var Ninja sin. De "eksperimenterte" altså med en ny funksjon, og den eneste kanalen de testet denne funksjonen på var på en av de største kanalene, som tilfeldigvis forlot Twitch i det øyeblikket de skrudde på denne funksjonen.
 10. Forslag: Introduser dere i starten med brukernavn og sånn istedenfor på slutten. Bra første episode. Hvor ofte tenker dere å pumpe ut episoder?
×
×
 • Create New...