Jump to content

iGlenn

Medlemmer
 • Content Count

  731
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

597 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13553 profile views
 1. Svarte vet ikke. Har ingenting imot vaksiner. I tillegg til de vanlige vaksinene har jeg tatt influensavaksine og vaksine mot svineinfluensa. Aldri opplevd noen spesielle bivirkninger av vaksiner før, selv om jeg har astma og allergi. Kommer ikke til å stå fremst i køen for å få denne vaksinen, men det gjør jeg ikke uansett da jeg er under 30. Vil nok mest sannsynlig ta den på sikt, ihvertfall dersom det blir et krav for å fly, dra på konserter osv. Om det ikke blir nødvendig og viruset dør ut sånn som svineinfluensaen står jeg over. I ettertid ser jeg at å ta svineinfluensavaksinen var helt unødvendig for min del.
 2. Nei, det klarte de ikke. Flyr ikke over Molde og Ålesund. Får håpe det ikke blir krig, når de ikke klarer å gjennomføre en sånn øvelse i finvær engang. Tåpelig.
 3. Google "Presidental election 2020" så henter Google tall fra Associated Press og lager en fin oversikt. Denne oversikten viser 99% av stemmene i Michigan som opptalt.
 4. Joda, i Trump leiren er det vel alltid det. Jeg mente her i tråden. :]
 5. Når rollene er snudd blir det ramaskrik, det er det ingen tvil om. Når det går den veien derimot, så er det ingen som løfter et øyebryn. Herlig!
 6. Du påstår han oppfordrer til krig på Twitter. Kan du ikke bare linke disse tweetsene? Har bladd litt tilbake i tråden uten å finne noen tweets om dette. Du glemte forresten å svare på hva du la i "osv". Redigert: Ser du har endret til emails nå. Da fant jeg hva du refererte til. Ganske heavy påstand at Trump oppfordrer til krig uansett, men alt er vel lov så lenge Trump er den store stygge ulven.
 7. Kan du linke disse oppfordringene til krig som ligger ute på Twitter? Hva legger du i "osv"?
 8. Har du prøvd å logge inn på Viaplay.se med din norske bruker, evt prøvd å registrere deg der med en ny bruker dersom den norske brukeren ikke fungerer? Dersom det er regionsperre kan du prøve med VPN.
 9. Den perfekte whiskysamlingen skal auksjoneres bort - verdsatt til 100 millioner kroner. For en samling!
 10. Lite variasjon under dette snakker vi om nå. Google vil ihvertfall henge ut trege nettsteder ser det ut som.
 11. iGlenn

  Bilen dugger

  Slå på aircondition når du kjører. Du kjører ikke tilfeldigvis med resirkulering av luft påslått?
×
×
 • Create New...