Jump to content

Hr Kotelett

Medlemmer
 • Content Count

  603
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 :)
 1. Takk for tips, Fant denne som ligner på de du tipset om, ikke helt hva jeg ser etter men tror det blir løsningen. MVSTB 2,5-5,08
 2. Hei Har en pc (kjører win10) med et program som tilslutt gjør at ressursbruken ender på 100% og alt går i sirup, ved en restart går maskinen som mot normalt igjen men mistenker det er noe minnelekkasje eller noe sånt. Finnes det et program som kan logge ressursbruken over lengre tid for å eventuelt se hva som trigger det?
 3. Takk for tips. Å bytte kontakt på enheten, biter meg bare i ræven om noe må byttes om noen år 😅 Men kanskje en slik custom kabel med lodding i plugg er en løsning
 4. Helt topp, her er noen bilder MC 508 DECA Grunnen til at jeg vil ha de vinklet er at skjermen kommer helt i kanten, så håpte det finnes slik at ledningene ikke får en ugunstig knekk. Betaling er ikke noe problem Men om du også har et typenummer eller slikt hadde det vært midt i blinken. Er snakk om ca 10-16 stykker.
 5. Hei, er på jakt etter en 3 pins "phoenix" plugg til en HMI skjerm, har prøvd google og diverse, er det noen som vet om noen sånne? På den originale her kommer ledningene inn på "siden", mens jeg er ute etter at de kommer inn på undersiden, og så er festeskruene på den siden som ledningene originalt kommer inn på.
 6. Jeg behandlet mine på føttene selv over flere år med maursyre og frysing, gikk til fotspesialist. hun skjærte vekk og la på et svart stoff, holdt med en behandling. Så anbefaler å gå til noen som kan det først som sist.
 7. Trikset er å bytte passordet på en ny enhet hvor du ikke har en mulig trojaner. Men min far mistet sin konto i sommer. Det de gjorde at de tok kontakt fra en hacket konto, og sa de hadde vunnet noe greier, hva mobilnummeret var og om noen minutter ville de få en sms med en kode på, og ba han oppgi den koden. Vipps hadde de skiftet passord og tatt over kontoen. Da brukte de hannes konto til å spørre andre personer om akkurat det samme. Og sånn holder de på. De spurte ikke meg, eller andre med samme etternavn så noen triks har de. Så vær obs på gamle personer som har sosiale medier, plutselig er de hacket.
 8. For 14-15 år siden overtok jeg en gammel mikrobølgeovn av en kollega, der gikk sikringen etter jeg hadde brukt mikroen, kjekt når kjøleskap og frys var på samme sikring. Hadde sikringen gått når jeg brukte mikroen hadde jeg jo oppdaget det. Men summasumarum erstattet jeg den mikroen, fant ikke ut hvorfor det var slik, ei brukte jeg tid på å finne ut hvorfor.
 9. Er vel alltid risiko å bli medlem av millionklubben. Selv om du kjører plettfritt så kan en jo møte på en uvetig sjåfør som smeller i deg. Og kyniske forsikringsadvokater kan jo finne på å gå etter deg siden du kjørte på sommerdekk. I 999 av 1000 tilfeller vil det nok gå helt problemfritt. Ikke at dette var svar på spørsmålet ditt men.
 10. Greit nok at dette er uryddig og håndtert dårlig. Men en har jo ikke lest om giga regninger slik som andre som har betalt faktisk opp til 6 kroner kilowatt'en. Hos Tibber betaler en til syvende og sist for den strømmen en har brukt, til spotpris + 1 øre(?) Eller 5 øre? Så sålenge Tibber ikke finner på å gå konk er jeg fornøyd 😆 Å håpe på at de går konk er litt dårlig deal. De har kommet med litt nyvinninger som ikke de andre hadde gjort om de ikke hadde blitt utfordret av Tibber.( Skal sies at jeg ikke har mye peiling på hva de andre tilbydde før Tibber kom)
 11. "Beredskapen ble intensivert etter hendelsen med gassrørledningen i Østersjøen, hvor vi styrket samhandling med Luftforsvaret og allierte. Dette blir en fortsettelse av dette, sier Andersen til BT på KV Nordkapp ved Skoltegrunnskaien. Fartøyet er overført til marinen og heter fra tirsdag KNM Nordkapp" får ta en piratkopi da etter gammelt
 12. https://www.bt.no/nyheter/direkte/i/zErvVO/siste-nytt-om-gass-og-oljeberedskapen Der står det om KNM Nordkapp
 13. Hvorfor gikk Mercedes for hard på siste pit? Hadde Hamilton vunnet om de gikk for medium?
 14. Tenker å gå for en månedtlig trekk på denne, KLP AksjeUSA Indeks P. Er det noe negativt med denne jeg ikke har fått med meg? Er snakk om fire and forget, kommer til å ha trekk lenge, typ 20 år
×
×
 • Create New...