Jump to content

Hr Kotelett

Medlemmer
 • Content Count

  582
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

144 :)
 1. 1Dr.E, godt å lese posten din, jeg blir nå alene med 2 gutter, så får litt annet matbudsjett enn deg, men ser nå at det faktisk kan gå økonomisk. Bare en har kontroll. Og merker det selv at jeg vil få mye mer kontroll når det bare er meg, og ikke min samboer i tillegg. Vi har jo da selvfølgelig hatt mye mer å rutte med når vi er 2, så har ikke trengt den kontrollen. Har nå 10500 i huslån, men har leilighet som får inn 5000-5500 i måneden. 5500 Billån/bilutgifter i måneden, (denne vil bli drastisk kuttet, forhåpentligvis til under 1000 lappen) 5-6000 på mat (men vil gå fra 5 til 3 personer i huset) (og får bli flinkere til å mekke selv.) 2-2500 i strøm. Altfor mye i strøm, går aktivt inn for å redusere denne, Ender på 25 kWh i år ++ (avgifter, forsikringer, lisenser, klær, aktiviterer for kidsa) 30k utbetalt. 45k på buffer.
 2. Er vel mer realistisk med en ekstrapakke til
 3. Ser ut som folk havner på enten Domoticz eller Homeseer som software, og rfxt433 og UZB1 for zwave
 4. Jeg bruker RFLink gateway, og i teorien trenger du bare Arduino mega og 1 stk 433 mhz transceiver og en 433mhz transmitter, kjøper du kina opplegget på ebay, kommer du unna med 105 kroner for Mega'en og 10 kroner for transmitter og receiver. Antenner kan du mekke selv med ledninger ^^. Jeg har dog kjøpt RF-shield'et, vet aldri med de billige kina 433mhz opplegget, så for å unngå eventuelle rekkevidde problemer og slikt så kjøpte jeg ferdig kit.
 5. Er det kommet noen løsning på at mobilen går tom for lagringsplass, og ikke mulig å flytte diverse til minnekortet? Madammen har en S5 uten muligheter for å få flyttet det hun vil til SD kortet.
 6. Lurer på hvilke 6 heroes som kan være det artigste å spille samtidig, 6 Widowmakers som plukker ned innkommende før de får sagt peekaboo?
 7. Interresant, eller skummelt, kan kanskje via logfunksjon (om det er mulig) finne ut hvor lenge tv'en er på hver dag? Og når den blir slått på og av? (kontinuerlig pinging er vel unødvendig, men kan sende hvert femte min f.eks) Jeg har fjernkontroll til tv på mobilen, veldig greit å kunne slå av tv'en på kjøkkenet når en har sagt til kidsa for 2 minutter siden at middagen faktisk er klar og vi skal spise.
 8. Noen som har erfaring med WallC-2 her inne? Får fint lagt til selve "enheten", men når det kommer til å få separert hver knapp (4 stk) så sliter jeg litt mer.
 9. Nice Hva kom kostnadene på per motor? og ca 3,5 - 4 ukers leveringstid kan en regne med da?
 10. Merket ikke når jeg heller spilte sist, og jeg spiller gjennom homeplugs.
 11. Får hooke opp et webcam og så kan du bruke ansiktsgjenkjenning for å få opp informasjon til den brukeren som er i gangen (Kanskje mer en versjon 2.0 sak )
×
×
 • Create New...