Jump to content

Dassen

Medlemmer
 • Content Count

  4093
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dassen last won the day on November 14 2012

Dassen had the most liked content!

Community Reputation

1841 :)

About Dassen

 • Birthday 03/31/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22910 profile views
 1. Godt du vet bedre da, og deler av din uendelige kunnskap. Vi er heldige som har deg i tråden her.
 2. Den kan forsvinne om "Fast reboot" eller "Ultra fast reboot" er aktivert i BIOS. Det kan godt hende det er "default" setting på ditt HK.
 3. Prøvde du ikke komme inn i BIOS etter det? Og hvis du var i bios, satte du på "Fast boot" eller "Ultra fast boot" noe i den duren?
 4. Ja, riktig. Det stemmer som @TheKims sier at det kan være vesentlig med kabel under oppstart. Trådlløst tastatur trenger vel software, og det er ikke oppe før POST.
 5. Tok du kontakten ut av veggen og trykket på startknappen for å sikre deg at det ikke var noe strøm i systemet? Forsøk å gjenta prosessen. Fungerer det fremdeles ikke, kan du koble ut harddiskene og starte opp. HK vil da gå til BIOS. En kan vel også boote til BIOS fra Windows på et vis.
 6. 1. Prøv tastaturet i en annen USB. 2. Forsøk å reset CMOS. Det setter instillingene i BIOS tilbake til factory.
 7. Har du noe utstyr fra før? Skjerm, tastatur?
 8. Ukraina kjemper for å demokratisere landet og fjerne/senke korrupsjonen. Det er det som skremmer Russland. Russere over grensa kan jo begynne å få ideer. De fleste av konfliktene du nevner har stort sett mer legitimt grunnlag og handler ikke om å fjerne styresmakter satt inn på grunnlag av folkesuvereniteten. Vietnam: Helt enig med deg. Synes norsk media har fremstilt dette ganske så balansert, i hvert fall i min levetid. Stort sett er USA den "stygge ulven" i den fortellingen der. Som historielærer ser jeg også at det er vinklingen elever får i lærebøker. Afghanistan. Igjen, enig med deg. Her så vel den vestlige verden seg blind etter 9/11. Samtidig, ikke akkurat drømmeregimet som er der nede nå? At vi plutselig nå forhandler med terrorister også, synes jeg er rart. I Libya svarte NATO på FN's oppfordring til å fjerne Gaddafis regime da han i 2011 drev folkemord på egen befolkning. Metode er et annet spørsmål. 110 Tomahawk missiler og takk for oss, liksom... Men at det var legitimt å fjerne Gaddafi, stiller jeg ingen spørsmål ved. Syria. Gassangrep mot egen befolkning. Hvordan Assad fremdeles får sitte på makten er beyond me. Iran lurer jeg på hvilken krig du sikter til? Irak. Det er et komplisert spørsmål. Jeg mener Saddam måtte fjernes. Alle som vet noe Saddams regime og fremtidsutsiktene med Uday ville nok vært enig i det. Men jeg er enig i at det som skjedde der etter invasjonen var katastrofalt. IS bekreftet vel bare det. Så lenge det ikke er en iboende kunnskap om demokrati og liberalisme i folket, så er nok et hvert slikt prosjekt håpløst.
 9. Skolen har fått nye læreplaner som fører til faglige endringer i eksamen. Sett deg inn i hvilke fag det gjelder for og undersøk om det er noen eksamener du burde få unnagjort før evt. endringer blir satt i verk. Spørsmålet om privatistskole handler mest om din evne til struktur og selvbeherskelse. De kan hjelpe deg med den biten, helt sikkert. De har ingen erfaring med nye eksamensformer de heller, så deres gjetting på hvordan eksamen blir er vel like god som din egen.
 10. Vi bør invadere Russland synes jeg. Utvide grensen vår i nord og ta Murmansk. /s Hvor absurd er ikke den setningen? Det at Russland kan føre en slik aggressiv politikk ovenfor en suverenitet som Ukraina kan vi ikke tillate.
 11. Koser meg med dette på PC for tiden, jeg også. Har noen av de samme opplevelsene som deg, men holder meg på "Give me a balanced experience" som holder i massevis for meg per nå. Ser for meg at det blir en playthrough til på vanskelighetsgraden over seinere. Først nå etter ca. 20 timer i spillet jeg begynner å få dreisen på kontroller og oppgraderinger osv. Når det gjelder "slark" i kamera, så er det klart det ikke er noe "DOOM Eternal" i spillbarhet det er snakk om her, men synes det er godkjent flyt med de ca 100 fps PCen min klarer. Koser meg enormt med dette spillet, egentlig. Blant de beste jeg har spilt, definitivt.
 12. Nye Toyota Yaris Cross tror jeg ville vært ideell. Prisen er vel helt i øvre spekteret av hva hun vil bruke. Samtidig er det ikke sikkert det er så dumt å gå for ny Toyota med lang garanti om en regner driftskostnader i de nærmeste årene.
×
×
 • Create New...