Gå til innhold

Dassen

Medlemmer
  • Innlegg

    4 544
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Dassen vant dagen sist 14. november 2012

Dassen hadde mest likt innhold!

Om Dassen

  • Bursdag 31. mars 1990

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Dassen sine prestasjoner

2,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dassen

    Elbil-tråden

    Imponerende at sykkelstativet hold en tung elsykkel på plass etter den smellen.
  2. Dassen

    Elbil-tråden

    Hva er det Audi driver med på interiørfronten? Ser utrolig tacky og lite brukervennlig ut. Gloss og touch herfra til helvete.
  3. Max er en racer. Motivasjonen hans må jo avta litt med disse seirene som alle avskriver som selvsagte på grunn av overlegen bil. Han kunne jo gått til Mercedes neste år og knust Russell, sloss med Ferrari, Red Bull og McLaren. Det måtte jo vært mye mer tilfredsstillende for ham selv ville jeg tenkt, og han ville gjort sporten en tjeneste på veien.
  4. Fantastiske nyheter! Om de klarer det samme som de har gjort i WEC vil de gi de andre lagene noe å bryne seg på. Får håpe de tar laget tilbake til Kubica og Heidfelds glansdager.
  5. Har samme erfaring som deg. Motoren er sterk nok for fulllastet bil og bagasjerommet i 308SW er fantastisk stort. Det som er alfa omega er servicehistorikken til bilen. At registerreima ligger i olje gir bra drivstofføkonomi og jevn gange, men ulempen er at de brytes ned raskere, slik at en risikerer at gummigranulat kan nå ulike deler av motoren om den ikke byttes relativt ofte. Kanskje fordommer, men jeg tror mange Peugeot-eiere ikke er de som er mest opptatt av vedlikehold og kanskje tar snarveier her som gjør at motoren har et litt frynsete rykte. Mitt Peugeot-verksted anbefalte skift hvert 3. år (selv om bilen ikke har gått langt, min ble bytta på 47 000) som er en vesentlig kostnad til regnestykket på bilen. Skifte av regreim kostet 17k da jeg hadde bilen for 4-5 år siden fordi det visstnok er en ganske omfattende jobb på denne motoren. Edit: Ellers var bilen stort sett bra. En knukket fjær og at jeg måtte inn til omprogrammering av automatkassa pga. ujevn nedgiring fra 4. til 3. gir var alt jeg hadde å utsette på den. Ikke noe super vinterbil, så pass på at vinterdekkene er gode.
  6. De bilene du viser til der er elektriske SUVer, som er paradoksale i utgangspunktet. De skal liksom være sporty, men er høye og store. Nå er det imidlertid slik at SUV er det folk ønsker seg, så bilfabrikantene går gladelig med på det kompromisset for å selge biler. For å minimere luftmotstanden forsøker de å komme så nær dråpeformen som mulig. Her er det som @barfoo sier bakenden som er viktigst. Dråpen skjærer gjennom luften med minimalt med drag ved å ha en glatt, avrundet front som leder til en avsmalnende hale. Dette reduserer det turbulente vakeområdet bak objektet, noe som betydelig kutter ned på drag. Derfor ser du ikke typiske Volvo V70-bakender lenger, men heller V90-aktige.
  7. Bra start dette her. Nå er det bare å håpe race pace er like close.
  8. 2022 Ford Explorer ligger mellom 800-900k. I det prissjiktet får du 2021 Audi Q7 med garanti. Jeg ville imidlertid gått for en utenfor garanti og med diesel+el.
  9. Audi Q7 e-tron med 6-sylindret diesel må jo være perfekt. Hadde utelukket Sorento og XC90 med sine 4-sylindra motorer. Explorer er jo fortsatt veldig dyr på Finn.no. Mener du får mye mer bil for pengene med Audien som føles langt mer premium.
  10. Det er viktig at du har full oversikt over hva UnoScore, eller eventuelle andre, tilbyr før du underskriver en avtale. Du vil ikke bytte en dårlig deal med en annen. Ettersom du er ufør, stiller det deg jo i en litt sårbar situasjon og jeg tenker det kanskje er lurt å ta kontakt med kommunens gjeldsrådgiver. Kanskje kan vedkommende tilby et sosiallån for å hjelpe deg ut av situasjonen. Noen tilbyr også hjelp med å forhandle med kreditor.
  11. Refinansiering kan være en god løsning, men fordrer at du har satt deg godt inn i tilbudet fra UnoScore. Er det høyt etableringsgebyr, f.eks., eller tilbyr de lavere månedskostnader fordi lånet løper lenger? Uansett om du refinansierer eller ikke, bør du jo gjøre grep i din personlige økonomi og roten til dette lånet. Har du levd over evne, har du et spilleproblem? Ta affære og innse at du må endre atferd. En god start er å sette opp et budsjett og leve etter det. Har du studielån eller boliglån med lavere rente, be om avdragsfrihet en periode og betal ned på forbrukslånet. Ellers kan du jo øke inntekter ved å be om ekstravakter eller en ekstra jobb. Du kan selge unna ting av verdier.
  12. Slår et slag for små pupper jeg og, ass. Finnes mange menn som meg som foretrekker det. Det er klart det var litt gøy da kona fikk store pupper mens hun ammet, men det var mest for variasjonens del. Når alt kommer til alt, foretrekker jeg "normalsituasjonen" der. Jeg håper du faller til ro med dine egne, fremfor å la deg operere. Det er i alle fall ingenting å skamme seg over.
  13. Ting jeg kan anbefale videre: Headsetstativ var allright. Metall og gummi. Beskyttelse til bilnøkler. Audi og Nissan. Begge deler skreddersydd. Beskyttelse til ladeporten på Nissan Leaf. Festes med magnetstripe. Fungerer greit, men plasten tålte ikke -25 spesielt godt. Solbrilleholder til bilen: Endelig løst dilemma med hvor jeg skal gjøre av solbrillene i Audien. Solbriller - Kanskje et steg opp fra kvaliteten du finner på typisk HM, til 1/3 av prisen. Veldig bra! Litt ymse "ryddehacks": Ledningsholder for apparater, mobilladerorganiserer, kost/moppeoppheng, smale kleshengere, børster til drillen Caps: Helt ok kvalitet. Kosedyr: Totoro - fin kvalitet. Kobling fra dusjslange til hageslange. Praktisk når jeg skal fylle basseng til unga på terassen. Lys til toalettskål med lys/bevegelsessensor. Bananplugger til høyttalere virker å være av god kvalitet Micro B-USB til USB-C kabel. Ting som har hatt dårlig kvalitet: Skjeggbørste + kam Avtagbart glidelåshode Manikyrsett
  14. Jeg er historiker og kan ikke si jeg har hørt om Unge Høyres standpunkt til Hitler. Kan du utbrodere dette litt og vise til noen kilder?
  15. Dassen

    Elbil-tråden

    Om det var kohesjon mellom utdanning og valg av bil slik du hevder, er det veldig merkelig at Tesla solgte 1 bil i Sør-Korea i januar. Sør-Korea har nesten dobbelt så stor andel høyere utdannet i befolkningen i forhold til gjennomsnittet i OECD-land.
×
×
  • Opprett ny...