Gå til innhold

Sophie Elise viser sitt sanne ansikt, igjen


Anbefalte innlegg

Rhabagatz skrev (4 minutter siden):

Og dette skal være en analogi på å bli narkoman!?

Jeg kjente ganske mange som endte med store rusproblemer. Fellestrekket var at de søkte opp rusen. Det var problemet, ikke at det var langere i nabolaget, influensere som brukte narkotika eller at det var lett å skaffe sprit.

Høres ut som du tror at barn bare gjør bevisste/veloverveide valgt og at eksponering/markedsføring fra rollemodeller ikke har noe å si…..

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
31 minutes ago, Milhouse85 said:

All PR er god PR? Folk liker "skandaler" - og lite provoserer mer enn fjollete influensere. Nå er nok denne dama smartere enn vi tror, så for alt jeg vet - kan dette være planlagt fra hennes side. Kanskje fikk det litt større omfang enn hun gjerne hadde trodd. 

Jeg vil ikke si at det er videre smart å legge seg unødvendig under kniven i hytt og pine så jeg avventer den konklusjonen forløpig.

Endret av Theo343
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
mandodiao skrev (6 timer siden):

Godt poeng det, hun har så langt (etter skjeden var skadd) gjort en bedre jobb med å skjerme de unge fra å tro at hun driver med dop. 

så hun driver ikke med dop, eller ljuger hun "i beste mening"? Hva hvis "de unge" evt. tar henne i løgn senere? Det er jo enda verre.

Lenke til kommentar
Mr.M skrev (1 time siden):

så hun driver ikke med dop, eller ljuger hun "i beste mening"? Hva hvis "de unge" evt. tar henne i løgn senere? Det er jo enda verre.

Jeg spilte videre på sarkasmen som er ment som et stikk til media. 

Driver hun med dop? Ljuger hun i det heletatt?

At hun blir tatt i løgn senere, er verre enn hva?

Lenke til kommentar
Milhouse85 skrev (17 minutter siden):

Media er kjent for å ta det rolig rundt alt med kongehuset. Er vel derfor hun blir beskyttet av media inntil videre også.

Det er jo til og med henne som holdt den berømte posen.

78513568.jpg?imageId=78513568&x=0&y=37.8

Kilde: https://www.seher.no/kjendis/derfor-publiserer-vi/78513095

Ang den der så har Anders Magnus skrevet en advarende artikkel idag:

Sophie Elise støtter narko-terroristene

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Det henger ikke i hop at Sophie Elise skriver "livet blir ca. en milliard morsommere av å gi faen", etter å ha fortalt på Lindmo at hun er tidligere narkoman. Asossiasjonene går i den retningen, selv uten posen på bildet. Hos Lindmo sa hun det ikke var noe gøy i det hele tatt.

Kan virke som influenseren hadde tatt noen glass vin for mye - håper det bare var vin - før hun la ut bildet. Men fortsatt i god nok form til å slette innlegget rett etterpå. Nå lurer alle på hva som egentlig skjedde. Og om hun bruker kokain.

Hun var også nylig på et Badeland med en annen venninne etter stengetid. De koste seg med vin og røyk (og badet nakne), noe man vanligvis ikke gjør i en svømmehall. Det var visstnok bare et stunt. Influensere gjør stunt for å nå flere følgere, har jeg fått med meg.

Lenke til kommentar

Bildet med pulverposen og den medfølgende teksten "Livet er ca en milliard ganger morsommere når man bare kan gi faen" er ikke å ta feil av og kan overhodet ikke bortforklares. Dessuten har hun vært innlagt for rus tidligere. SE er et svært dårlig forbilde og rollemodell for unge jenter, et "forbilde og rollemodell" som reklamerer og normaliserer bruken av narkotika, noe som er svært uheldig og helt horribelt. Ærlig talt, jeg synes overhodet ikke synd i SE, hun får skylde seg selv, jeg har mistet fullstendig respekten for SE. Null sympati for henne. Den andre dama, hun som holder posen med pulveret er kjæresten til Marius Høiby, sønnen til Mette Marit. Ikke nok med at kongehuset har hatt nok å stri med denne "romøgla fra Andromeda", så får den kommende konge og dronning en kokainsniffende svigerdatter å stri med. Nei, kongehuset døde da kong Olav døde, legg ned kongehuset og la Norge bli republikk nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...