Jump to content

Roger Gunvaldsen

Medlemmer
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)

Recent Profile Visitors

121 profile views
 1. Det var det kanskje ja..jeg og den dårlige hukommelsen.
 2. The omega man var det ja. Husker den som en ganske så bra film. Husker jeg så en film om noen planter i verdensrommet..Det var muligens i et romskip? Husker du hvilken det var?
 3. Brainstorm kunne jeg godt tenkt meg å sett, er veldig glad i Nathalie Wood. Demon seed er sett, men husker ikke om det var på TCM, Sannsynligvis.
 4. Kan jo ta noen jeg husker jeg så på TCM: Soylent green Logan's run The time machine House of wax Silent running The incredible shrinking man Westworld Husker ikke flere. Han mannen som var alene i verden..Var ikke det Charlton Heston mon tro?
 5. Husker jeg så the nutty professor og et par andre Lewis filmer på 90 tallet, men hadde glemt hvor slitsom han er..så kjøpte en håndfull av hans filmer for et par måneder siden. Holder på å se de nå for tiden og han er utrolig irriterende..men i den siste jeg så var kompanjongen hans Dean Martin og en ung Shirley MacLane med, så det hjalp jo endel.
 6. Når jeg ser folk skriver om sci-fi så må jeg si at jeg savner TCM. De sendte jo mange sci -fi filmer bl.a mange fra tidlig 70 tall.
 7. Jeg kjøpte i sin tid den monster boksen som Frank snakket om med figurene. Dette var på dvd og jeg ga rundt 1000 kroner for den..men det var en god del flere filmer i den enn den blu-ray boksen, bl.a flere frankenstein og dracula filmer. Angående irriterende komikere på film: Min kandidat er Jerry Lewis. Han er vel mer irriterende enn de nevnte tilsammen..
 8. Seven men from now (1956) Western med Randolph Scott og lee marvin. Scott jakter på 7 menn som ranet et wells fargo kontor og drepte hans kone under ranet. Veldig bra western dette fra radarparet Scott og Bud Boetticher. Filmen varer litt under 80 minutter, men er effektiv og gode skuespillerprestasjoner fra Scott, Marvin og vakre Gail Russell bidrog til en fin opplevelse. Russell døde kun 36 år gammel, omringet av sine aller nærmeste. (En haug med tomme vodkaflasker) Trist skjebne, men etterlot seg noen gode filmer. 4/5 Man from del rio (1956) Samme år på disse to..kanskje ikke så rart da dette var gullalderen for westernfilmen. Anthony Quinn i hovedrollen. Han er en meksikansk revolvermann som kommer til en småby og nesten umiddelbart havner i en duell med en gammel rival. Det viser seg at denne rivalen var blitt sheriff..Quinn ender selv opp som sheriff i byen etterhvert. Likte denne også veldig godt.Katy Jurado spiller jenta Quinn prøver å fange..Hun var med i endel kjente westernfilmer. 3.5/5
 9. Imponerende samling! Sett alle? Konstaterer at jeg ikke er det eneste rotehuet her inne hehe. Tror jammen meg jeg kjører igang en western til.
 10. Jeg klarer som regel å kjøpe en eller to filmer i året som jeg har fra før..Blir vel gjerne sånn når man har endel film og er et rotehue i tillegg.
 11. Angående siste kapittel: Jeg handler mye film og de fleste er fra gode til veldig gode, men det vil alltid være et og annet bomkjøp. Grunnen til at jeg stort sett treffer på kjøpene er ichechmovies. Kjøper veldig ofte filmer som er på de offisielle listene da vet jeg at det som oftest er kvalitet.
 12. Kjøpte tv'en min for nesten 9 år siden, den hadde 3D funksjon, men har aldri prøvd det..Jeg likte også Alita filmen.
 13. Lust for gold (1949) Endelig kom man igang med westernsommer. Alltid solide Glenn Ford og Ida Lupino i hovedrollene hvor jakten på en gullskatt er hovedessensen i denne solide westernfilmen.Edgar Buchanan i en liten rolle, kjenner du ikke navnet så kjenner du garantert igjen stemmen hans hvis du har sett en av hans filmer. Så faktisk to filmer i fjor sommer hvor Ford og Buchanan spilte sammen. (William Holden var også med i begge) Dette var forøvrig på den tiden Ida Lupino begynte å regissere filmer, hun laget flere bra filmer på 50 tallet. 3.5/5
 14. Denne har jeg tenkt å se i årevis..Kanskje nå i sommer? Mange som skryter av denne. Lages jo ikke mange western/western aktige filmer lengre. En jeg likte godt var brimstone. Spennende og god western aktig film.
×
×
 • Create New...