Gå til innhold

Inspector

Medlemmer
  • Innlegg

    4 117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Inspector

  1. Godt at noen med vettet i behold tør å sette «clickbait-mediene» på plass: https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/klimaforsker-misvisende-om-rekordvarme/16640922/
  2. Markedsliberalistene lever i en drømmeverden hvor de tror at alt er tilgjengelig for kjøp og salg til enhver tid. Krig og klima river fort dette korthuset som er bygget uten sikkerhet mot uforutsette hendelser. Nå er det mangel på poteter i et «potetland» !! . Et produkt som tidligere har reddet mange familier gjennom vårknipa : https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/4BdjWe/tomt-for-norske-poteter-denne-uken Til påske var det eggmangel. Tidligere har det vært mangel på smør osv
  3. Joda, pengestrømmen tiltrekker seg kjeltringer som fluer rundt hestemøkk. Men hvem består hovedsaklig denne mafiaen av, hvor har de hentet verdiene sine fra og hvorfor får de lov til å bevege seg rundt i Schengen uten begrensinger ?
  4. Bilen inkludert hjullagere, kamaksel osv hadde ikke fungert uten bruk av praktisk matte og tilstrekkelige toleranser. Akkurat som de fleste andre tekniske dingser, de fleste håndverksfag, akademiske realfag osv osv Hvis du ikke forstår grunnleggende praktisk bruk av matte, bør du finne deg en utdannelse/jobb som passer bedre med dine forutsetninger før du slenger ut flere pubertale ytringer…..
  5. Gled deg til du får en impulsiv og heftig opplevelse med etterfølgende ulyder fra underetasjen. «Smaken/lukten blir ikke som baken» i det tilfellet…..
  6. En «sannhet» med store forbehold. Du glemmer sørvest og lave strømpriser i nord-Norge pga liten overføringskapasitet nord-syd. Østlandet har gjort seg avhengig av utveksling med Sverige fordi den ledige kapasiteten på vestlandet kanaliseres til kontinentet. En utvikling applaudert av dagens markedsbaserte energilov som ble drevet frem av EUvennen Jens Stoltenberg. En full brems i langsiktige infrastrukturinvesteringer som nå slår tilbake på norske forbrukere.
  7. Forsøkte meg for noen år siden på en Gardena robotklipper med avgrensingstråd. Håpet på at denne skulle passet plenen mens jeg var på ferie, men hver gang noen var hjemom hadde den helv***s «bærumsgeita» stoppet på alle andre steder enn i ladegarasjen. Et knotete oppsett gjorde ikke saken mer populær. En stor skuffelse som ikke passet på min gjennomsnittlige plen som er litt mer uregelmessig enn en «green». Tommelned…….
  8. En mager trøst når skandinavia blir alene om den beste løsningen. Kan det være så enkelt at Tomras konkurrenter også har dyktige lobbyister ?
  9. Har hatt både elklippere og bensinklippere. Konklusjonen er som du selv skriver. Elektriske robotklippere, kantklippere eller gressklippere med ledning har vært «bruk og kast» etter et par sesonger. Billige bensinklippere holder litt lenger, men gassvaier, drivmekanisme og hjul har vært de svake ledd. Eier nå en god (og litt dyrere) Stihl-maskin som det ikke har vært noen feil med. Man får det man betaler for…..
  10. Det er riktig at pensjonsfondet kan havne hos andre hvis Norge ikke holder streng kontroll. Kvotekjøp blir nok løsningen,men den store faren er hvem som definerer priser, kvoteberegninger, produksjon og forbruk. Eksempelvis ved at olje/gasseksport inngåri regnestykket mens skogens evne til å absorbere CO2 holdes utenfor. Norge er et opplagt offer med mye grønn energi, liten befolkning og et stort pensjonsfond. Norge kan via diverse politiske krumspring i Brussel presses til høyere strømpriser og lavere leveringssikkerhet, bygge ned urørt natur, bygge mer nett, å overkjøre urfolks rettigheter osv. Dette til tross for at vi gjennom gode, langvarige og tillitsbaserte politiske løsninger har klart oss meget godt på egen hånd. For å skjule EUs egentlige agenda settes prikken over i-en ved å hevde at norsk vannkraft ikke er bærekraftig slik at EUs innkjøpskostnader holdes på et minimum……
  11. Hva med luft i skjeden under/etter samleie ? Er det OT ? Det kan i hvert fall skape mange pussige, morsomme eller pinlige episoder, avhengig av hvor godt man kjenner partneren….
  12. Fantasitall ?? Hva koster det hvis 200 k boliger må ut med 500 kkr hver ? Var det enighet om at norske forbrukere plutselig ble pålagt å bruke 500 kkr hver for at EU skulle få mer strøm ?
  13. Også når den internasjonale avtalen stadig endrer seg etter press og skitne triks fra den sterke parten ?
  14. Det mest bekymringsverdige er at forslaget i det hele tatt er på bordet. Dette beviser bare at byråkratene i Brussel ikke besitter nødvendig kompetanse. Hadde de enda kunnet litt om tilbakevirkende kraft, kunne dette til nød virket som en ny byggforskrift for hus bygget etter feks 2026. Men da hadde vel boligbyggingen stoppet for godt……
  15. Vanlig «kveg» havner på leiemarkedet som «slave» av noen få eiendomskrøsuser. Akkurat slik det vanligvis er i de fleste EUland…… Ikke merkelig at de fleste milliardærene (som har rømt til Sveits) er ihuga EUvenner……
  16. Blir penger av sånt. Tyskland får mer kraft og Norge betaler. Er det dette EUvennene kaller win-win ?
  17. Og hvem presser på og vil ha de 10 TWh ? Jo det er gjøkungen EU som sikler etter kontrollen over og mer av norsk grønn vannkraft. At EU forsøker å stemple norsk vannkraft som uren, men samtidig bruker alle sjofle triks for å tilrane seg den samme energien. sier sitt….. https://frifagbevegelse.no/nettverk/vannkraft-er-ikke-barekraftig-mener-eu-det-kan-norske-vannkraftverk-fa-svi-for-6.158.748702.71f2ad9ccd
  18. Tøv. Byttet nylig kledning på en av veggene på huset mitt, uten å bytte vinduer eller isolere ekstra. Bare det kostet nærmere 100 «laken».
  19. Ikke bare Infinitum. Størstedelen av norsk befolkning med sunt folkevett i behold forstår at EU-direktivet setter panteordningen minst 15 år tilbake….
  20. Langt på vei enig. De få flyturene jeg tar, klarer jeg meg fint uten. For de fleste er dette unødvendig luksus i en tid med god elektronisk kommunikasjon. Luftfarten står derfor foran en gedigen nedbygging Bilen er derimot en nødvendighet i et land som Norge
  21. Dessverre øker forakten for individets integritet og sunn lokal fornuft. Godt assistert av globalister som befinner seg utenfor reell demokratisk kontroll og som har glemt at de er folkets tjenere. Den samme forakten «gjødsler» også Trumps enkle velgermasse som viser fingeren til eliten. Dette begynner å ligne tiden da skattefuten fra Kristiania var en forhatt person…..
  22. For så vidt ok at den som forurenser mest også betaler mest. Men idealverdenen til MDG hvor «ingen» trenger bil er bare mulig i noen få sterkt urbaniserte områder. Nordmenn flest vil ikke bo i «fuglekassene» i Groruddalen……
  23. Du bør lære deg forskjellen mellom en politisk/juridisk avtale og en avgrenset handelsavtale. Ved sistnevnte er varighet og innhold klart definert I den førstnevnte er «kveget» tvunget til å akseptere stadig nye og dårlig tilpassede påfunn fra den sterke parten….
×
×
  • Opprett ny...