Gå til innhold

Sidekick

Medlemmer
  • Innlegg

    1 200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

3 799 profilvisninger

Sidekick sine prestasjoner

1,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvordan er det med stabiliteten for Ryzen 7800X3D uten overklokking? Leser at det har vært noen klager angående akkurat det på X3D CPUs. Bare lurer før jeg evt går til innkjøp
  2. Jeg spiser rundt 2,5 - 3 kilo kjøtt i uken + -. har dog begynt så smått med vegetarretter for og få ned kjøttforbruket.
  3. Blir det påkrevd innlogging og medfølgende google konto for å se videoer så er det døden for Youtube.
  4. Brødet jeg spiser er blitt såpass populært at det nesten er umulig å få tak i det lenger. Utrolig nok det eneste brødet som har 4 av 4 på grovhetsskalaen av de brødene butikken selger. Smått utrolig siden brødet koster nesten 50 kroner.
  5. Tatt opp Undermine igjen, har allerede 60 timer i spillet, men har ikke rørt det på endel år nå. Får aldri nok av rougelikes og pixelgrafikk
  6. Håper Tottenham drar i land denne kampen med en seier. Vil så gjerne at et annet lag en Manchester City skal ligge på toppen.
  7. Når kom den dyreste versjonen? Jeg har hatt den til 89 kroner mnd i evigheter nå. Har trodd at jeg har sett 4K filmer med Dolby Atmos lyd, men tydeligvis har jeg bare sett 1080p versjonen Kan ikke si jeg har merket forskjell.
  8. "Nye" Beatles låten laget med hjelp fra AI Behind The Scenes :
  9. Er du fornøyd med ytelsen? Jeg har parret kortet med en Core i9-12900k CPU, og er meget fornøyd med ytelsen, selv om Starfield ikke er optimalisert, så er det andre spill som er mye bedre optimalisert som jeg kjører i 4K. Monitoren min har Freesync Premium Pro også, så det hjelper på litt.
×
×
  • Opprett ny...