Jump to content

oab-1966

Medlemmer
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

265 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De på ytre venstre fløy anklager normale oppegående mennesker som ser faren med islam og er kritisk og skeptisk til den, som nazister, rasister og islamofobe. Islamofobi blir et fullstendig feilaktig stempel fra de på den ytre venstresiden. Det har ingenting med såkalt islamofobi å gjøre, heller ikke nazisme og rasisme men som en sunn og normal skepsis mot islam og hva den står for. Alle ekstreme ideologier er farlige og antidemokratiske. Nazismen tok livet av ca 17 millioner. De på ytre venstre fløy, altså kommunistene med Stalin, Mao og Pol Pot sine regimer alene har ca 103 millioner drepte. Den verste av de verste ideologier, EKTE islam som er fordekt under teppet "fredens religion" har ca 270 millioner drepte......og blodbadet fortsetter.
 2. Det er riktig at ikke alle muslimene er problemet som du skriver. Ikke alle muslimer er som IS, men en ting skal jeg få sagt. På 70 og 80-tallet hadde vi ikke noen problemer med pakistanerne som kom til Norge, de klarte uten problemer å integrere seg i samfunnet. Det er helt annerledes i dag. Det har hardnet til i de muslimske miljøene, klimaet er blitt langt mere radikalisert. Disse muslimske gjengene som herjer rundt og begår hverdagsterror som å stikke folk med kniv, voldta, brenne biler, angripe blålyspersonell, rane, begå dominanskriminalitet, sprenge av bomber hver uke som i Sverige og drepe folk har akkurat den samme ånden og det morderiske sinnelaget som disse IS-terroristene. Det blir stadig flere av dem. Å bare sende de et blikk, er nok til at de tar fram kniven. De eier ingen mentale sperrer, det skal ingenting til før de dreper noen. Jeg bor tre mil nord for Stockholm og leser på FB-grupper hvor ille det er blitt i Stockholmregionen. For to år siden ble jeg utsatt for drapsforsøk av fire stykk arabere rundt 20 års alder men kom helskinnet fra det. Dette hendte på vei til butikken like før stengetid da jeg støtte på de fire i gangtunnelen under hovedveien. Jeg gjorde ikke noe som helst for å provosere dem, jeg var bare på feil plass til feil tid...ehh jeg mener disse fire var på feil plass til feil tid. Jeg ble overøst med en masse rasistiske skjellsord som svennejævel (samt jeg er norsk), kuffa, mamma kn*ller, vantro hund, horunge og det som enda verre er. Jeg så det på dem de hadde dette morderiske blikket, det var ikke å ta feil av. Plutselig tar den ene fram en kniv, jeg tenkte "Å fa*n". Før jeg rakk å tenke lengre, eksploderte jeg i et voldsomt fyrverkeri av lynraske og knallharde slag. Med kroppen min full av adrenalin gikk tre av dem hodestups i asfalten så det sang etter på få sekunder, den fjerde stakk ivei livredd med halen mellom beina. Mens de lå nedslått halvveis til døde, fikk jeg kalde føtter og sprang fort som fa*n vekk derfra, jeg visste det kom til å bli et voldsomt oppstyr og løp en stor risiko for å bli arrestert og dømt men kom meg heldigvis unna Iovens lange arm. I Sverige kan man bli dømt hvis man som "hvit kristen" forsvarer seg mot muslimer. Det som reddet meg ut av situasjonen er flere år med hard styrketrening og boksing.
 3. Dette er et stort hån og brutalt slag i ansiktet på overlevende og pårørende til disse ofrene etter IS-terroristenes brutale nedslaktninger når disse terroristene blir belønnet med å komme "hjem" til Europa. Mange politikere synes så inderlig synd i disse udyrene som ser på dem som noen "stakkarslige ofre" men hva med de overlevende og pårørende til disse riktige ofrene? Politikere som er styrt av globalistene i EU gir rett og slett fa*n i dem. Unnskyld meg, sånt gjør meg eitrende forbanna for å si det mildt. Jaha, om noen synes jeg overreagerer, så kan jeg svare med at det ikke er annet enn sunn og normal reaksjon, dere får mene hva dere vil, jeg gir blaffen rett og slett. Disse udyra i IS som brutalt har voldtatt, torturert, skjært huet av folk, brent folk levende og det som enda verre er blir belønnet med å komme "hjem" til Europa, men en ukrainsk familie i Norge som har integrert seg vel og bra, jobbet, betalt skatt, bidratt positivt til samfunnet og veldig godt likt blant lokalbefolkningen, ble utvist. https://www.ostlendingen.no/politikk/nord-osterdal/rendalen/usigelig-trist-avskjed-med-godt-integrert-og-popular-familie-fra-ukraina-i-rendalen/s/5-69-784103
 4. Åkerkjerringa og han derre Krf-lederen JUBLER over at hun har kommet "hjem" til Norge.
 5. Jeg vil bare påminne at denne IS-kvinnen og hennes sammensvorne medsøstre ikke er så uskyldige som folk skal ha det til. De har minst like mye blod på hendene som sine mannlige "kolleger", de har som mennene deltatt i brutal tortur og groteske henrettelser som å skjære huet av folk, brenne folk levende og det som enda verre er. Jeg ser på dem som planetens verste avskum og udyr. Noen kvinner som VG skriver om, forteller at de var slaver som fikk gjennomgå den verste torturen av disse IS-kvinnene. De forteller også at disse IS-kvinnene lyver. At disse IS-kvinnene kun tok seg av omsorg, matlaging, klesvask og husarbeid er bare sprøyt. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/2GoAKa/is-kvinnenes-ofre-forteller-de-torturerte-og-drepte-naa-lyver-de Og forresten......jeg tipper denne IS-kvinnen er løslatt etter maks 2 år i fengsel og kan bevege seg fritt i vårt samfunn. Skulle jeg fått henne som nabo, hadde jeg heller foretrukket å hatt kakerlakker, veggdyr og skjeggkre i kåken min enn henne som nabo hvis jeg skulle velge.
 6. For meg spiller det ingen rolle om hun er født i Norge eller i Pakistan. For meg spiller det ingen rolle om hun heter Anne eller Aisha. Jeg vil aller helst at hun blir sendt på huet og ræva ut av landet og tilbake til leiren hun var i nede i Syria. Barna tar myndighetene seg av men denne kvinnelige terroristen skal ut. Det var en kjempebrøler at norske myndigheter tok med henne "hjem" til Norge. Hjemmet hennes er "Kalifatet", dette såkalte paradiset hun sverget sin ed til og må ta konsekvenser av dette.
 7. Disse IS-kvinnene hevder at de tok seg av omsorg, matlaging, klesvask og husarbeid. Noen kvinner som var IS-kvinnenes slaver sier at de lyver. Sannheten er at disse IS-kvinnene var særdeles brutale og nådeløse mot slavene, de var jo med om å torturere og drepe sammen med sine mannlige terroristkolleger. Her er historien: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/2GoAKa/is-kvinnenes-ofre-forteller-de-torturerte-og-drepte-naa-lyver-de Nei, disse IS-kvinnene er ikke så uskyldige som folk skal ha det til, de visste utmerket godt hva de gikk til og hvilke oppgaver som ventet dem, som å torturere, drepe og lemleste. Disse kvinnene er sammen med mennene i IS, noen riktige sadister og morderpakk og planetens verste avskum og udyr. Ærlig talt, jeg synes overhodet ikke synd i disse IS-kvinnene.
 8. Morderpakk i IS blir belønnet med å komme "hjem" til Norge mens bl.a pensjonister som har sine ærlige meninger på FB om innvandrerproblemene og islam, blir ofre for justismord. Jeg har for lengst mistet tilliten og respekten for rettsvesenet og våre politikere og dens medløpere, politiet.
 9. Aller helst permanent utvisning, da slipper vi skattebetalere å koste på dem fengselsopphold. Norske myndigheter skulle ha endret på lovverket slik danskene har gjort, å frata fremmedkrigere statsborgerskapet dersom de har deltatt i terrororganisasjoner utenlands.
 10. Å komme fra en leir nedi Midtøsten til et femstjerners hotell av et fengsel i Norge, er rene himmelriket for denne kvinnelige IS-terroristen. Når Krekar sannsynligvis blir utvist får vi en ny Krekar vi må stri med på oss skattebetalernes bekostning. UT MED DEM BEGGE TO !!
 11. Jaha, du ser disse alternative mediene som løgnmedier. De virkelige løgnmediene er VG, Aftenposten, DB, Aftonbladet og Expressen for å nevne de store.
 12. Sverige er rammet av en politisk korrekthet på et sykelig nivå der alt dysses ned og forties i mainstream-mediene. Til og med pensjonister som skriver den brutale sannheten på FB blir rammet av justismord. Slikt kan ikke skjules, sannheten kommer fram enten i alternative medier og sosiale medier. Sånne opplysninger finner man ikke i Aftonbladet, Expressen, Svt med mere.
 13. Norge følger Sverige hakk i hæl. I nabolandet får "hjemvendte" IS-terrorister alt av goder de kan få fra det offentlige som gratis førerkort, bil, leilighet, ny identitet og rikelig med trygd med mere. Dette er sykt av svenske myndigheter. Har Erna og kompani først sluppet inn slike forbrytere, vil de få alt av goder de kan få, bare vent så skal du se vi får akkurat slike tilstander som i Sverige..
×
×
 • Create New...