Jump to content

oab-1966

Medlemmer
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

287 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enda en knippe humor der Fleksnes er på legevakten:
 2. Her er litt humor midt under den dystre situasjonen vi er i akkurat nå:
 3. Jeg er bosatt i Stockholm og dro innom en større dagligvarebutikk i et område der det er en høy andel innvandrere fra den tredje verden og en av de verst coronarammede plassene i Sverige. Siden jeg er en mann i begynnelsen av 50-årene plaget med astma, tok jeg på meg en gassmaske, en helmaske med doble filtre (type ffp3 godkjent mot virus) som dekker HELE ansiktet før jeg gikk inn i butikken. Jeg ble riktig skremt av synet der inne i "vepsebolet", det krydde av folk, de sto nesten oppå hverandre, spesielt i kassakøen på tross av at det ble satt opp streker på gulvet og skilt der man skulle holde avstand. Flere av dem hostet uten å dekke seg til, de tok overhodet ikke hensyn selv om det stod pensjonister like ved. Ikke rart folk dauer som fluer.
 4. Et sitat fra tolletaten: Jeg bor i Sverige, men jobber i Norge. Vil jeg fremdeles kunne reise til Norge for å jobbe? Personer som jobber i Norge eller av kritisk grunn trenger å komme inn til Norge vil fremdeles kunne reise inn til landet. Jobbpendlere må ikke i karantene etter å ha vært i Sverige. Når det gjelder persontrafikk er det politiet som ivaretar dette fra og med mandag 16. mars kl. 08:00.
 5. Den siste nyheten fra Tolletaten er at folk som tar seg en dagstur til f.eks Svinesund eller Töcksfors osv for å kjøpe mat, havner i karantene når de blir stoppet på grensa på vei hjem. " En norsk borger som henter varer i Sverige vil per definisjon være reisende under 24 timer. Da gjelder verdigrense på 3000 kr. Vedkommende vil da bli pålagt 14 dagers karantene ved retur fra Sverige" (Kilde: Tolletaten) Jeg er nordmann bosatt i Sverige, ansatt i et norsk firma som reisemontør i bygg og anleggsbransjen. Jeg skal jobbe i gamlelandet til uken som kommer. Jeg har forstått at de som bor i Sverige men jobber i Norge, får slippe inn i Norge men slipper unna karantene så lenge man har et gyldig dokumentasjon fra arbeidsgiver pluss et pass å vise til. I tolletatens hjemmeside står det følgende: "Personer som jobber i Norge eller av kritisk grunn trenger å komme inn til Norge vil fremdeles kunne reise inn til landet. Jobbpendlere må ikke i karantene etter å ha vært i Sverige" (Kilde: Tolletaten) Jeg er usikker på dette regelverket og hvordan jeg skal tolke dette. Kan grunnen være at matenballasjen eventuellt har smitte? Jeg skal jobbe i Norge for 2 uker framover og har tenkt å ta med mat hjemmefra, fra mitt eget kjøleskap, mat som allerede er kjøpt i Sverige. Hvis jeg blir stoppet på grensen, havner jeg i karantene?
 6. Jeg er nordmann bosatt i Sverige, ansatt i et norsk firma som reisemontør i bygg og anleggsbransjen. Jeg skal jobbe i gamlelandet til uken som kommer. Jeg har forstått at de som bor i Sverige men jobber i Norge, får slippe inn i Norge men slipper unna karantene så lenge man har et gyldig dokumentasjon fra arbeidsgiver pluss et pass å vise til. I tolletatens hjemmeside står det følgende: " En norsk borger som henter varer i Sverige vil per definisjon være reisende under 24 timer. Da gjelder verdigrense på 3000 kr. Vedkommende vil da bli pålagt 14 dagers karantene ved retur fra Sverige" Jeg er usikker på dette regelverket og hvordan jeg skal tolke dette. Jeg skal jobbe i Norge for 2 uker framover og har tenkt å ta med mat hjemmefra, fra mitt eget kjøleskap, mat som allerede er kjøpt i Sverige. Hvis jeg blir stoppet på grensen, havner jeg i karantene?
 7. Det kommer til å bli langt mere selvmord pga coronahysteriet, panikken og kaoset enn selve coronadødsfallene som kommer.
 8. De harde 30-årene var forferdelige, vi er på vei inn i de enda hardere 20-årene. Det går til helvete med hele samfunnet. Jeg er ikke redd for å bli smittet av corona, jeg bryr meg ikke. Derimot er jeg veldig skremt av panikken som rår akkurat nå.
 9. Jeg ser for meg selvmordstallene betydelig høyere enn de som dør av corona. Pessimismen, håpløsheten og maktesløsheten rår for fullt nå, svært mange folk vil gå langtidspermitterte, tape inntekter, gå personlig konkurs, bli gjeldsslaver, miste sine hjem og det som enda verre er. Det vil gå til helv....for svært mange, de vil se selvmord som eneste utvei ut av elendigheten. Jeg er redd flere tusen vil ta sine egne liv før årets slutt.
 10. Det var i januar, veldig mye har endret seg siden det.
 11. SAS=Suicide Airlines System. Folk flest er forbanna, flyselskapet graver sin egen grav med denne reklamen.
 12. Greta Thunberg hyler i fortvilelse over at oppmerksomheten er tatt bort fra henne pga hysteriet om coronaviruset. Verden har fått et nytt massehysteri. HOW DARE YOU?
 13. De på ytre venstre fløy anklager normale oppegående mennesker som ser faren med islam og er kritisk og skeptisk til den, som nazister, rasister og islamofobe. Islamofobi blir et fullstendig feilaktig stempel fra de på den ytre venstresiden. Det har ingenting med såkalt islamofobi å gjøre, heller ikke nazisme og rasisme men som en sunn og normal skepsis mot islam og hva den står for. Alle ekstreme ideologier er farlige og antidemokratiske. Nazismen tok livet av ca 17 millioner. De på ytre venstre fløy, altså kommunistene med Stalin, Mao og Pol Pot sine regimer alene har ca 103 millioner drepte. Den verste av de verste ideologier, EKTE islam som er fordekt under teppet "fredens religion" har ca 270 millioner drepte......og blodbadet fortsetter.
 14. Det er riktig at ikke alle muslimene er problemet som du skriver. Ikke alle muslimer er som IS, men en ting skal jeg få sagt. På 70 og 80-tallet hadde vi ikke noen problemer med pakistanerne som kom til Norge, de klarte uten problemer å integrere seg i samfunnet. Det er helt annerledes i dag. Det har hardnet til i de muslimske miljøene, klimaet er blitt langt mere radikalisert. Disse muslimske gjengene som herjer rundt og begår hverdagsterror som å stikke folk med kniv, voldta, brenne biler, angripe blålyspersonell, rane, begå dominanskriminalitet, sprenge av bomber hver uke som i Sverige og drepe folk har akkurat den samme ånden og det morderiske sinnelaget som disse IS-terroristene. Det blir stadig flere av dem. Å bare sende de et blikk, er nok til at de tar fram kniven. De eier ingen mentale sperrer, det skal ingenting til før de dreper noen. Jeg bor tre mil nord for Stockholm og leser på FB-grupper hvor ille det er blitt i Stockholmregionen. For to år siden ble jeg utsatt for drapsforsøk av fire stykk arabere rundt 20 års alder men kom helskinnet fra det. Dette hendte på vei til butikken like før stengetid da jeg støtte på de fire i gangtunnelen under hovedveien. Jeg gjorde ikke noe som helst for å provosere dem, jeg var bare på feil plass til feil tid...ehh jeg mener disse fire var på feil plass til feil tid. Jeg ble overøst med en masse rasistiske skjellsord som svennejævel (samt jeg er norsk), kuffa, mamma kn*ller, vantro hund, horunge og det som enda verre er. Jeg så det på dem de hadde dette morderiske blikket, det var ikke å ta feil av. Plutselig tar den ene fram en kniv, jeg tenkte "Å fa*n". Før jeg rakk å tenke lengre, eksploderte jeg i et voldsomt fyrverkeri av lynraske og knallharde slag. Med kroppen min full av adrenalin gikk tre av dem hodestups i asfalten så det sang etter på få sekunder, den fjerde stakk ivei livredd med halen mellom beina. Mens de lå nedslått halvveis til døde, fikk jeg kalde føtter og sprang fort som fa*n vekk derfra, jeg visste det kom til å bli et voldsomt oppstyr og løp en stor risiko for å bli arrestert og dømt men kom meg heldigvis unna Iovens lange arm. I Sverige kan man bli dømt hvis man som "hvit kristen" forsvarer seg mot muslimer. Det som reddet meg ut av situasjonen er flere år med hard styrketrening og boksing.
×
×
 • Create New...