Jump to content

Roger Gunvaldsen

Medlemmer
 • Content Count

  334
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roger Gunvaldsen

 1. Lebanon fra 2009 var jo ikke så værst mener jeg å minnes.
 2. Nå overdriver du fælt..Du måtte kanskje vente et halvt år, men det er maks.
 3. Har ikke Disney, så får se om den dukker opp på en annen kanal, men 1947 versjonen er på you tube for den som ikke har sett. Veldig bra film i mine beskjedne øyne.
 4. Ryktet på gata sier at du har begynt å ta pianotimer.
 5. Angående last man standing: Husker at på den tiden så jeg alt med Bruce. Idag ser jeg ikke film med fyren..måtte være et gjensyn fra glansdagene isåfall. Hva hvis for en neve dollar hadde blitt en fiasko? Hvilke karrierer hadde Leone og Eastwood hatt da? Best å ikke tenke for mye på det.. Dette er jo en historie som har blitt filmet flere ganger, orginalen er jo yojimbo fra mesterregissør Akira Kurosawa. Jeg har alltid vært glad i Coen brødrenes versjon -miller's crossing. Noen som har flere versjoner verdt å nevne?
 6. Becket ja..enda en av de legendariske filminspillingen. Det måtte jo bare bli litt krøll på og utenfor settet når man parrer to notoriske fyllefanter sammen. Husker ikke så mye, men de var vel fulle omtrent under hele innspillingen..ramlet av hestene osv..Hvis jeg husker riktig så stakk de vel av fra innspillingen og havnet på en flere dagers barrunde med drikking og slåssing. Men det ble jo en god film og det er det viktigste.
 7. Hvilken film var det snakk om her?
 8. Hvis du er på letterboxd så har jeg ei liste der med masse 90 talls filmer, men vet ikke om de er glemt..så den you tube videon og hadde alle 10 filmene på vhs dengang.
 9. Sånt går ofte i bølger. 80/90 tallet var jo storhetstiden for de gode tenåringsfilmene, men det dukker da opp noen gode av og til. Så er det vel alltids noen gamle man har usett og kan forsøke lete opp. Jeg vil være så frekk og påstå at komedien hadde sin storhetstid på 1920 og 1930 tallet..sikkert mye gull du kan grave opp der mens du venter på gode samtidskomedier.
 10. Kan ta 3 til som er verdt å få med seg: 9/11 (2002) The battle of chernobyl (2006) The emperor's naked army marches on (1987) Den første har vel de fleste sett? Filmteamet som besøker en brannstasjon da det smeller..den andre er en sterk dokumentar om folkene som satte livet på spill for å få stengt reaktoren, slukke brannene osv. Den siste er en dokumentar utenom det vanlige og ikke minst en hovedperson som er temmelig unik. Dette er en må se dokumentar og finnes på you tube.
 11. Kom på 3 til som jeg likte, Guess who's coming to dinner- Spencer Tracy's siste film. The edge of the city. The blackboard jungle.
 12. Jeg likte den godt, men ja, ikke en film for alle. Var vel opprinnelig et teaterskuespill hvis jeg husker rett. Kanskje du vil prøve deg på noen andre jeg likte? The defiant ones The bedford incident In the heat of the night A patch of blue Lilies of the field
 13. Har vel selv en dvd boks uåpnet med Monroe. Siden du skal kaste deg på western kjøret..har du sett river of no return? Fin liten western med Mitchum og Monroe. Bus stop var fæl..mannlige hovedrolle ødela filmen for min del. Var det Bo han het mon tro? Bare en liten kuriositet: Jeg så filmen a raisin in the sun for en drøy uke siden (rip enda engang Poitier) Der hadde Louis Gossett jr sin første filmrolle.
 14. Play it again Sam er jo riktig fornøyelig synes jeg.
 15. Synes ikke Monroe hadde en irriterende stemme..og så mange bra filmer hun var med i da! Nevnte Holliday spilte forresten mot Jack Lemmon i hans første 2 spillefilmer. Har bare sett den aller første. (It should happen to you) Litt tidlig for meg angående western..venter på sommeren, tidligst Mai.
 16. Filmen born yesterday som du nylig så er en remake av en 1950 film. Judy Halliday har en forferdelig stemme i den filmen..men hvis det ikke plager deg så er filmen ganske bra. Og ja, stemmen plaget meg ganske mye mener jeg å huske.
 17. Woodie Allen Woodie Allah Woodie Allen Woody Allen Det var dagens ordstjerne. Klarte faktisk dagens ordstjerne for første gang. Nok vrøvl..nå blir det mat og film.
 18. Ble det noe av? Selv så jeg a raisin in the sun for en drøy uke siden. Bra film syntes jeg.
 19. Ga den selv 2.5/5 på letterboxd, men folk er jo forskjellig da.. Et stort RIP til Peter Bogdanovich og Sidney Poitier som har forlatt oss de siste 2 dagene.
 20. Jeg skal, men han reporteren er fæl å høre på..Går baklengs og dunker til ei av sjakkspillererne i hodet! Jaja.
×
×
 • Create New...