Jump to content

Mr.M

Medlemmer
 • Content Count

  16154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Mr.M

 1. vel, feil behandling og overbehandling går som en rød tråd gjennom mye av det leger og sykehus driver med. eks. har flere hundre kvinner enten dødd, blitt alvorlig skadet, på grunn av hestedoser av strålebehandling og cellegift, eller helt unødvendig fått fjernet bryster sine, pga. ufarlige svulster https://forskning.no/samfunnsmedisin-forebyggende-helse-helsepolitikk/behandler-brystkreft-som-ville-gatt-over/748063 https://www.vg.no/forbruker/helse/i/2QGLx/hvert-aar-blir-800-kvinner-brystkreft-pasienter-uten-grunn At korona skulle være noe unikt unntak og at alt der er på stell, er det ingen grunn til å ta for gitt. Greit å ha litt sunn skepsis.
 2. garantert, har nok også overbehandlet en del tusen til døde
 3. Frankrike har lagt på en konfronterende linje mot muslimer i lang lang tid. De later som det er fordi de skal være et "sekulært samfunn", men i så fall burde de jo ikke bekjempe religion, men la folk velge selv? Men nei, de bruker politi f.eks.til å tvinge muslimske kvinner kle av seg på badestranden Burkini ban: Armed police force woman to remove swimwear on Nice beach https://www.independent.co.uk/news/world/europe/burkini-swimwear-ban-france-nice-armed-police-hijab-muslim-a7206776.html Det moderne Tyrkia's landsfader, Atatürk, gjorde det samme. Han skulle skape et sekulært land, men samtidig forfulgte han troende og prøvde utslette alt det gamle, med forbud og straffer. Den slags avslører jo seg selv som selvmotsigende. (for de som vil se det) Karikaturene er bare en smakløs fortsettelse av alt dette. Har ikke noe med ytringsfrihet å gjøre slik de later som, men brukes kun for å hetse og krenke. Det er jo meget talende at det ikke var noen karikaturer å se her: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/kRJrAv/tusenvis-minnes-halshugget-laerer-i-paris "burde" de ikke hedre ham ved å vifte med karikatur-plakatene som han "døde for"? f.eks. denne, som ble brukt i klasserommet: men nei, da hadde det jo blitt overtydelig hvor smakløse karikaturene er. Forestill dere at tusener står å veiver med denne plakaten...
 4. det er "motsatt" paradoksalt nok. det er mindre bruk av respirator som har gjort at ikke like mange dør nå, som i første bølgen. en del leger er ærlige og innrømmer at det gikk dårligere med de som "fikk den beste behandlingen" vs de innlagte som ikke havnet der. ved å være tilbakeholdene med å legge folk i respirator, kan man faktisk redde en sjeler.
 5. Mr.M

  Biden og CCP

  det jeg mente er at det ikke virker å ha noe å si for valget, uansett om de er skyldige eller ikke, i det ene og det andre. folk er "utmattet" av tull og tøys, og tilslutt blir de vel likeglade med alt. Trump sa vel i første valgkampen at han kunne plaffe ned et menneske på Fifth Avenue, og slippe unna med det. Nå begynner jeg å lure på om han faktisk hadde rett. Nesten alt av normale normer og etikk er jo forsvunnet fra amerikansk politikk og velgermassen.
 6. har "livstid fengsel" noensinne medført at noen har sittet inne til de dauer? den siste henrettelsen her i landet ble effektuert i 1876 (ser da bort fra landssvikeroppgjøret etter krigen) og jeg vil tro (uten å ha lest meg opp) at "i bytte" mot å avskaffe dødsstraff, kunne den skyldige i stedet idømmes livsvarig fengsel (i ordets rette betydning), for å tilgodese pårørende og almenhetens krav/forventning om hard straff. ble dette f.eks. praktisert i tiden rett etter at dødsstraff forsvant, eller har det vært "en bløff" hele veien, slik som i dag?
 7. det var i allefall bred dekning, da som nå fant noen linker fra den tiden https://www.vg.no/forbruker/helse/i/XwlGnn/sars-viruset-muterer-raskt https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/MgwppM/ny-sars-alarm ansatt tok med virus ut fra laboratorium https://www.aftenposten.no/norge/i/wggWM/kina-stenger-sars-laboratorium-etter-nytt-utbrudd https://www.aftenposten.no/norge/i/o3y97/tema-sars
 8. det tror jeg ikke noe på at du trodde du har nok sittet siste halvtimen å lest deg opp på SARS-CoV i 2003 og utbredelse/dødsfall
 9. det må du gjerne hevde, poenget mitt var bare at folk flest i dag, nok tror at langt fler enn 1 menneske døde av viruset her i Europa.
 10. kan vel også minne om SARS viruset i 2002/2003 I motsetningen til hva mange antageligvis tror, så var det faktisk ikke mer enn 1 person som døde i Europa. Og kun 33 smittede. Men nå skal ikke jeg være den som snakker "ned" koronaviruset, for tallene taler for seg. Men bare "påpekte" at mengden omtale og førstesideoverskrifter i en gitt sak, kan få tingen til å virke mer omfattende enn det det var/er.
 11. må også ta høyde for at endel av vaksinekandidatene lengst fremme i kappløpet, krever helt spesiell logistikk mht. distribusjon. Både Pfizer og Moderna må distribueres ved -70°C og er ikke holdbar mange timene i romtemperatur. Krever visstnok en spesiell type kanyler også. I Norge og lignende land, så går vel det greit (men må planlegges i detalj) mens mange andre ikke kan håndtere noe slikt, når vi snakker "massevaksinasjon"
 12. Mr.M

  Biden og CCP

  felles for alle "avsløringer" enten det rammer Dem. eller Rep. er at det ikke fører til noe som helst. eks. selvangivelsen til Trump, det var liksom skyhøye "forventninger" til at det skulle bli spiker'n i kista for hans del. Nå vet vi omsider at han ikke betalte mer enn 750 dollar i federal skatt, men det virker ikke som det har betydd noe for folk flest i heletatt. En Trump-velger sa på TV, "jeg bryr meg ikke, fordi skattereglene er slik" (dvs. åpner for den slags triksing for rikinger) Alt er bare støy. Så nei, det blir heller ikke mannefall pga. påstandene om djeveldyrkende reptiler i kjelleren på pizza-restauranten, der de visstnok forlyster seg i obskøne aktiviteter med unge kropper og henger krusifiks opp-ned, eller hva det var.
 13. har sett (faglige) innvendinger mot å vaksinere risikogruppen, dvs. folk med underliggende sykdommer, fordi det er tvil om i hvilken grad slike individer deltar i utprøvingen av vaksiner. Inntrykket er jo at det stort sett inviteres unge friske forsøkspersoner.
 14. har ikke sett debatten, men lest at de avbrøt hverandre rundt 40 ganger, begge to. gjaldt klausulen om frakoblet mic bare en del av debatten da, mens var fritt frem "å kakle i munn på hverandre" i øvrige delen?
 15. btw, vedkommende skal visstnok ha 3 barn, men det er jo ingen garanti for at det er egenprodusert avkom, nå for tiden. skulle likt se bilde av Sophie Wilmès mens hun var gravid, helst bikini-bilde, så det ikke bare er ei pute som er dyttet under kjolen... men slike passer seg vel for å blottlegge seg på den type bilder..
 16. apropos ører, legg merke til den iøynefallende fasongen på brusken midt i ørene. Ser ut som små kjønnslepper, og setter man sammen venstre og høyre, blir det jo nærmest en liten vagina! med andre ord, "den" har hele tiden vært der, men på feil sted!
 17. det momentet er jo egentlig uvesentlig, siden gjerningen ble gjort for å skape inntrykk av pågående terror
 18. Sophie Wilmès, utenriksminister Belgia something fishy going on here?
 19. jeg tok meg "bryet" å undersøke mannen omtalt i video "På 1900-tallet ble Semmelweis ofte gjort til et symbol på den frie tenkeren som blir motarbeidet av etablissementet." https://snl.no/Ignaz_Semmelweis Han var altså lege med selvstendige tanker, i motsetning til leger med "vedtatte sannheter", som du setter høyest. tror det er poenget som forrigemann ville ha frem?
 20. Mr.M

  Biden og CCP

  amerikanske politikk... for et jævla mas og tull greier snart ikke skille mellom fakta og fiction lengre, med alle ulike bisarre sverte-historier, den ene etter den andre.
 21. påstand om to år ubetinget fengsel, og så legger dommeren seg muligens på 5-8 mnd. ubetinget og resterende betinget, med "prøvetid" det blir hun selvsagt ikke fornøyd med (vi vet hvordan hun er) og så anker hun dommen, og risikerer egentlig at Lagmannsretten i stedet skjerper straffen. Mange domfelte som har brent seg på slikt.
 22. Mr.M

  Biden og CCP

  her i landet føres det vel logger/besøkslister over folk som har møte med statsråder og regjering, og postlister på brev inn/ut, og pressen har innsyn. vet ikke hvordan det er i USA, men må jo være lignende der. kan jo ikke bare gå inn rett fra gata og snakke med visepresident, senatorer, osv. uten at det blir fanget opp av resepsjon, sikkerhetsfolk, etc. med andre ord, hvis den omtalte ukraineren møtte (daværende visepresident) Joe Biden, så bør det gå an å dokumentere. Hvis ingen greier finne bevis, er det vel tvilsomt om et slikt møte har funnet sted.
 23. langt fra overbevist. Lady Gaga derimot --------------------------------------------------------------------------- ??
×
×
 • Create New...