Jump to content

Mr.M

Medlemmer
 • Content Count

  15642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mr.M last won the day on August 4 2018

Mr.M had the most liked content!

Community Reputation

4988 :)

About Mr.M

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jeg skal ikke benekte sannhetsgehalten, men hvorfor hører vi aldri om slike "eksotiske" utslag av covid-19 fra norske leger? (eller danske/svenske) (ref. også andre tidligere oppslag med diverse bisarre oppdagelser) Det ville vært litt lettere å ha tiltro til slike ting, hvis det kom fra medisinsk hold i Norden (men kan jo bare være et tidsspørsmål før det skjer, for alt vi vet)
 2. ja de må jo få vite hvilken aktør som har krevd inn/trukket VAT (MVA)
 3. for de som ha blitt trukket for MVA (VAT) men pakken mangler VOEC nr. så mener jeg å ha leste på Toll at man fortsatt har en mulighet å unnslippe å betale Fortollingsgebyr og mva. på nytt, hvis man sender inn kopi av PayPal faktura, hvor det fremgår at mva. allerede er betalt. med andre ord ikke nødvendig å resignere eller la være hente ut pakke. Bare bevis at man har rent mel i posen.
 4. på 1:58 vender han ansiktet mot butikken å virker som han sier noe. Så kommer en fyr som liksom går helt i 90% vinkel og følger etter ham. Synes det ser litt snålt eller mistenkelig ut?
 5. de er ganske dyre, men fine klokker. liker disse også, Sports og Kingmaster https://www.ebay.com/itm/ORIENT-SPORTS-RN-AA0B03L-Revival-of-SK-Mechanical-Automatic-Mens-Watch-New/293123872060?hash=item443f8b553c:g:A-UAAOSw-sRdB88z https://www.ebay.com/itm/ORIENT-King-Master-WV0031AA-22-Jewels-Mechanical-Automatic-Watch-100-JAPAN/292282545209?hash=item440d65b439:g:kl4AAOSwTM5Y5JBJ
 6. er visst jeg som sammenblandet med et annet japansk urmerke fant jeg ut. Det jeg hadde i tankene heter Fujitimes er vel forholdsvis ukjent
 7. litt usikker om vi mener det samme, men for å ta et praktisk eksempel "Per" får ei pakke i løpet av neste uke. Han betalte kr.275 inkl. frakt. Selger har ikke benyttet VOEC Ifølge min oppfatning, kan da Posten ikke kreve tollgebyr og moms, all den tid unntaket/forlengelsen som tidligere er kunngjort, gjelder inntil videre (for verdi under 350) enig?
 8. er det samme produsent på gamle vs nye Orient klokker? (var det Japan?) jeg er vel ikke den som følger mest intenst med og derfor noe rusten, men synes å huske at eldre Orient klokker så litt annerledes ut. De kan selvsagt ha "modernisert seg" i årenes løp, og at det er samme folka fortsatt.
 9. jeg ville nok ment noe av det samme om de koster 10.000 fins mye glorete, vulgære klokker i alle prisklasser masse dill-dall på urskiva ser kanskje flott ut på macro/close-up bilder, men på armlengdes avstand greier man knapt å avlese sub-dials eller andre små detaljer.
 10. jeg antar at begge pakkene hadde verdi over kr. 350 ? hvis ikke, har ingen lov å kreve noe gebyrer eller moms. Såvidt jeg vet, gjelder unntaket/overgangsbestemmelsen om at "350 kroner grensen" inntil videre fungere på gammelt vis. Så heller ikke Posten har lov å prøve seg, hvis noen opplever det. Det er visstnok Finansdepartementet som må fatte vedtak om fra hvilken dato VOEC formelt innføres, til å gjelde også forsendelse under kr. 350. Ingen har sett noe slikt ennå.
 11. du får nok ikke noe penger tilbake, hvorfor skulle selger gi deg det når du ikke hentet ut pakken? kanskje hvis du betalte returfrakt, men å sende ting fra Norge koster jo skjorta, og er mer eller mindre urealistisk hvis det dessuten er et kryptisk navn og sted i f.eks Kina
 12. de har mye rart for seg, men akkurat det tror jeg er urealistisk.
 13. jeg bommet vel litt der. kortsluttet/tenkte på vaksine som motgift (hvis man allerede har fått viruset i seg) men, mener du at alle oppdagelsene man har gjort siden januar/februar, og sikkert videre fremover vil gjøre, altså er uvesentlig i forhold til hvordan en vaksine må designes? Vel, håper du har rett.
 14. de kan ikke gjøre det med rekommanderte sendinger/pakker man må signere for. (skriver de sjøl) De vil nok ikke pådra seg erstatningsansvaret for slikt.
 15. i den grad absolutt alle avdøde obduseres, det er vel tvilsomt? Uansett, dette kommer da i tillegg til forrige skremmende oppslag, det med at corona-viruset trengte seg inn i hjernen. Hvis alt dette stemmer, vil det vel bli vanskeligere og vanskeligere å lage en vaksine. De vet vel knapt hva de skal angripe etterhvert, og med så mange lunefulle virkemåter som viruset angivelig har, må ei pille helst ikke lage mer ugang heller. Greier de å unngå det mon tro?
×
×
 • Create New...