Jump to content

Mr.M

Medlemmer
 • Content Count

  16678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mr.M last won the day on August 4 2018

Mr.M had the most liked content!

Community Reputation

5905 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ikke overrasket at det ikke kom noe håndfast, -derfor gadd jeg ikke engang se/høre på. Bent Høie har gjort det til en kunstart å avholde intetsigende pressekonferanser, bare krydret med hans egne personlige morsomheter. De har til gjengjeld vært morsomme noen ganger.
 2. det har ikke noe for seg å tro vi kan gi bort våre Pfizer og Moderna til Afrika etc. De har i fleste tilfeller ikke logistikken til å håndtere fryse-krav og distribusjon som kreves.
 3. var ikke husleie, men at han liksom skulle betale "faste utgifter" for dem. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/47LvXE/aftenposten-ropstad-inngikk-avtale-for-aa-slippe-skatt-betalte-aldri men det spiller forsåvidt ingen rolle hva de kaller det, det hele var uansett oppkonstruert med formålet at han skulle slippe unna fordelsbeskatning av pendler-boligen, og til overmål betalte han uansett ikke denne bogus regninga fra foreldrene.
 4. er vel muligens spinkelt grunnlag foreløpig ja. dog skal det være steder man holdt på forrige uke https://www.vg.no/forbruker/helse/i/oWkqWV/her-faar-erik-14-foerste-vaksinestikk https://www.driva.no/nyheter/2021/09/07/Vi-starter-med-vaksinering-av-gruppen-12-15-år-denne-uken-24544310.ece
 5. så foreldrene er ikke spøtt bedre enn sønn. man skal være passe frekk for å skrive ned en regning om slikt. men alt er vel mulig i "bibelbeltet på Sør-landet" pføy🥱
 6. tidligere har det blitt fremholdt at vaksinedekning på 60 prosent ville gi flokkimmunitet. jeg vet ikke hvorfor dette "plutselig" ikke var godt nok, enten at man ikke har tålmodighet å "se ann" eller delta-variant, etc. men det finnes sikkert de de ute som ikke er fornøyd før 110% er vaksinert.
 7. vaksinasjonssenteret på Rud, Bærum "dødens venteværelse"? nitrist i alle fall
 8. fant det på nrk https://www.nrk.no/video/musikk/a-million-pineapples--strange-faces_bb8e9c33-f190-4d3a-8f46-9502e78cbfe8
 9. sett på NRK for noen kvelder siden, men ikke oppført på sendeskjema. rundt kl. 23.00 + - fikk bare med meg "halv låt" før programmet var over. Alder på jentene rundt 17 - 19 år vil jeg anslå. Vokalisten spilte gitar. Og det var også en fyr med (gitar) Så ut som opptak var gjort i Finnmark (?) på et marked eller festival. kunne tenkt meg å høre mer. Noen som vet (eller har forslag) ?
 10. ikke ødelegge den gode stemningen med å nevne Trond Giske hadde nesten glemt'n
 11. ser for meg at SP i alle fall får landbruk, kommunal, og kultur dept. SV får utdanning og helse Justis dept. er jeg usikker på. SP som har gjort det så sterkt vil vel kreve å få en av de tunge ministerpostene. men med hele 19 poster, blir det vel litt på alle.
 12. er etterhvert 19 ministerposter som skal utsees. (eller fler/færre, avhengig av om det forandres på dagens antall) eneste jeg har hørt er "sikker" hittil skal være Anniken Huitfeldt (AP) utenriksminister.
 13. spennende at Rødt kommer inn med 8 mandater. (+7) håper de følger opp tradisjonen etter legendariske Erling Folkvord, dvs. blir vaktbikkja på tinget som går etter svindel, snusk, og maktmisbruk i samfunnet og staten.
 14. hvis vi forutsetter valgdeltakelse på la si 73% (av 3,8 mil. stemmeberettigede) så har allerede rundt 58% forhåndsstemt (1,645,913) mange av disse stemmene er påbegynt opptelling på, så kl. 21 i kveld når resultatet fra mye av dette offentliggjøres, bør vi vel få tilnærmet fasit på stortingsvalget 2021. (hvis de da ikke holder igjen en del, for ikke å ødelegge sedvanlige valgspenningen utover natta)
×
×
 • Create New...