Gå til innhold

Mr.M

Medlemmer
  • Innlegg

    20 846
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Mr.M vant dagen sist 23. januar 2022

Mr.M hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Mr.M sine prestasjoner

9,5k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

  1. men er hun blitt sjele-gransket like grundig som ektemannen? Hun kan være "mormor" på overflaten, men hvem vet som skjuler seg bak fasaden? Også kona til Justisminister Tor Mikkel Wara ble oppfattet som en "vanlig husmor" og til overmål såpass overbevisende i sitt vesen, at hun lurte diverse samfunnstopper/støttespillere å tro på seg. Heldigvis var det "moderne teknologi" som omsider avslørte løgnene & bedraget og hun ble tatt. Tror ikke vi kan avskrive Anne Elisabeth Hagen, all den tid det ikke er funnet et lik.
  2. det kan selvsagt være som man pleier si "same shit, different wrapping" og ikke noe av det er optimalt mht. helse/langtidsbruk. Jeg kjøpte et non-stick kjele/kasserolle-sett på Europris for rundt fire år siden. Vel hjemme på kjøkkenet oppdaget jeg at det stanket "kjemi" av de. Jeg googlet non-stick belegget som var oppgitt på etikettene, og fikk kun treff på kinesisk-språklige nettsider. Husker dessverre ikke varenavnet på dette stoffet, men var åpenbart av kinesisk opprinnelse. Jeg ga det et forsøk, vasket de grundig og kokte også opp rent vann i alle sammen, og skylte av de avslutningsvis, i tilfelle lukten kom av "rester" oppstått i selve produksjon prosessen, men hjalp ikke. De fortsatte å fylle kjøkkenet med særegen odør. Dermed endte de i søpla! -kanskje ekstrem beslutning (og sure penger tapt, var vel 450 kr./deromkring)
  3. endelig edruelig pris på appelsiner, har vel stort sett lagt på 25-30 kr/kg i lang tid. (sannsynligvis tidsbegrenset påsketilbud)
  4. jeg får ikke treff på pakkesporing på Posten, så mulig appen deres er raskere ute. Eller kan også være jeg er litt for tidlig ennå. p.s. skjermdumpene ovenfor er fra https://parcelsapp.com/en/carriers/china-post
  5. javel sånn da er jo du i mål, selv om planen kanskje ikke var å ofre en annen vifte. Men det kan du sikkert leve med
  6. syns du sa du manglet kontakten?? å måtte kjøpe??
  7. ja mente Molex/PC disse løsner for et godt ord mange ganger, så der er nesten problemet det motsatte
  8. på 4-pin Molex kontaktene sitter pinnene ganske løst nede i, mener jeg engang brukte spisstang å fikk tak i toppen på de (det som heter terminerte delen?) og dro ut. Men er muligens langt mer tight-fitting på disse små viftekontaktene.
  9. de er jo trykt inn i utgangspunktet, under produksjonen, så skal vel være mulig å både ta ut og dytte inn. mulig det er en spesielt teknikk, kanskje dytte et syltynt skrujern eller pinsett-spiss nede i samtidig som man drar ut, eller noe slikt. Men rent fysisk burde det gå, kan ikke skjønne annet.
  10. ja men da gjør du evt. cowboy koblingen som jeg nevnte. Har gjort tilsvarende selv på et kjøle-prosjekt jeg hadde, og funker fint det. Det eneste fiklet er i grunn å greie avisolere plastikken på de tynne ledningene, uten å ødelegge kobbertrådene inne i. men selv om du mister et par av de, funker for det. Skal ikke mye til for å bli kontakt.
  11. blir summen for høy, kan du jo likså godt kjøpe en brukt pc-vifte (med intakt ledning/kontakt) på bruktmarkedet på Finn til under hundrelappen.
  12. det tror jeg ikke du vil frakt & Mva setter stopper for det
  13. jo har skjønt det, men så for meg du klipper av denne ledningen på midten og bruker hun-kontakt delen. Og så avisolerer du endene på ledningene, både på denne og på ledningen på viften din, å snurrer de sammen og taper rundt. Litt cowboy løsning, men du sa det var vanskelig å nappe ut ledning fra kontakten og sikkert like hardt å få dyttet inn også. Men hvis du greier det, kan du selvsagt bare bruke selve hun-kontakten som er der.
×
×
  • Opprett ny...