Jump to content

Mr.M

Medlemmer
 • Content Count

  16028
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mr.M last won the day on August 4 2018

Mr.M had the most liked content!

Community Reputation

5290 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. interessant nok, er det ingen som hittil har lykkes "å bevise det motsatte" av påstanden om laboratorium-skapt Covid-19 virus? da må man jo finne den angivelige mellomverten som er linken mellom flaggermus og menneske. Ingen dyr/skapninger man har testet, har klaffet på det punktet. hvilket er det mystiske dyret? eksisterer det i hele tatt?
 2. begynner bli rimelig lei denne annonsen den "forfølger meg" på ulike steder på nettet. Den har heller ikke overbevist meg om at det liksom er på tide å rengjøre ørene, hvilket jeg antar er hensikten. Kan det virkelig lønne seg for noen (firma) å betale ti- eller hundretusener for slik reklame?
 3. hvordan? to virus som løfter opp kanten på maska mens tredjemann krabber under?
 4. er ikke dette lignende teorien som den norske vaksineforskeren Birger Sørensen hevdet tidligere i sommer? han ble dog sablet ned nesten umiddelbart av hele etablissementet. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/rAoWK8/norsk-forsker-om-coronaviruset-ikke-blitt-til-ved-naturlig-utvikling https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/jdRzyw/immunolog-slakter-norsk-corona-teori-ukritisk-og-spekulativt https://www.nrk.no/norge/norsk-forsker-skaper-strid-om-virusets-opphav_-_-dette-viruset-har-ikke-en-naturlig-opprinnelse-1.15043634 https://www.nrk.no/norge/norske-eksperter_-_-ikke-sannsynlig-at-viruset-har-oppstatt-pa-et-laboratorium-1.15044750 Ikke godt å si, men stusser over at så mange reagerer så voldsomt på teorien om at dette kan være noe man har tuklet til på et laboratorium. og evt. lekket ut ved et arbeids-uhell, etc.
 5. datter mistet faren i corona-døden https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/mRGpk0/faren-doede-av-corona-naa-skylder-kristin-39-paa-trump "Hans eneste underliggende sykdom var at han stolte på Donald Trump, og for det måtte han bøte med livet, sier Kristin."
 6. Danmark (3,165) over doble antall smittede vs Norge. blir vel snart like hel-rødt som de berømte danske wienerpølsene
 7. hvorvidt han har bedratt noen, kommer an på utgangspunktet for det hele. Slik jeg har forstått, hadde ikke original-embalasjen korrekt merking/manglet klasifiseringsmerking. Så han har "korrigert dette" i forbindelse med ompaking. Det springende punktet blir da selve kommunikasjonen han har hatt med leverandøren i Kina i forkant. Hvis det viser seg i samtaler/epost at han har kjøpt partiet inn som medisinske-munnbind, så har han sitt på det tørre, mener jeg. Er vel den kommunikasjonen politiet sier de nå skal undersøke. (sånn sett burde de kanskje ventet med å sikte ham?..)
 8. hadde resultatet vært motsatt, ville de garantert tatt det med i siktelsen på et vis...
 9. drøyer'n inntil regjeringa og 50% av helsepersonell har tatt den
 10. svenskene har visst fått et nytt problem https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1BkOPM/mysteriet-vanliga-forkylningar-okar-under-pandemin dog litt flaks oppe i det hele, hvis influensaen i mindre grad opptrer i combo med koronaviruset, slik det høres ut. (får litt belønning tilbake for at såpass mange allerede har hatt Covid-19 der borte) ?
 11. bør kanskje også vurdere obligatorisk testing på flyplasser fra røde land. på mindre enn en måned har det vært 40-50 individer som i etterkant av utenlandsopphold har testet positivt, men hvor mange "tikkende corona-bomber" er det i tillegg som ikke frivillig har gått å testet seg, eller også ikke har symptomer og derfor latt være?
 12. smittebølge 2 blir kanskje en tsunami i stedet urovekkende tegn over hele linja, snart ute av kontroll igjen. Også her hjemme muligens.
 13. så forsøkspersonen (som har gjennomgått helsesjekk i forkant) var lykkelig uvitende om MS helt til vaksinen utløste tilstanden? men det har ikke noe med vaksinen å gjøre?
 14. jeg tviler på at et par penge-investorer i hele tatt greier å finne på "transvers myelitt" sånn helt av seg sjøl. Tilhører neppe vokabularet deres sånn til daglig. men, uansett har det kanskje ikke noe å si mht. om Fase III fortsatte eller ei. Selv ikke et dødsfall ville stoppet gjennomføringen vil jeg tro.
 15. STAT sjøl (les første avsnitt) presenterer det som det kommer rett fra munnen til Pascal Soirot (sier Soirot, sa Soirot, osv.) hvorfor skulle et par investorer (av alle) lyve om det? Å lyve på seg dårlige nyheter om alvorlig bivirkning, når du har investert penger i selskapet, høres ikke ut som et sjakktrekk. Derfor tror jeg ikke de løy eller fant på ting. Det som ble sagt, er garantert det AstraZeneca CEO sa.
×
×
 • Create New...