Jump to content

Mr.M

Medlemmer
 • Content Count

  15324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mr.M last won the day on August 4 2018

Mr.M had the most liked content!

Community Reputation

4746 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stille på sjøen. Både politibåt, toll, og kystvakt skulle visst patruljere området mellom Hvaler-øyene og svenskelandet i hele påsken. https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:10.8/centery:59.0/zoom:10
 2. fleste bilene skal nok bort å ha seg snus, tobakk, eller Systembolaget men med den jernkontrollen som er nå, nøyer nok de fleste seg med lovlydig kvote tenker jeg.
 3. en del som drar til Svinesund i dag. sett bare et par typiske rånere i amerikaner de minuttene jeg har kikket, mest vanlige bilister webkamera veien til gamle Svinesund-broen (broen er da "bak" kamera) https://www.vegvesen.no/trafikkinformasjon/reiseinformasjon/Trafikkmeldinger/Webkamera?kamera=457918&video=true
 4. ikke kun av den grunn du mener, tror jeg (altså, vil blusse opp pga. barnehager og skoler? nei, FHI mener det nærmest er en naturlov, at smitte-forekomsten vil øke, fordi vi ikke vil greie å gjemme oss unna på lang sikt. Dette uavhengig om barnehage/skoler hadde åpne 4 uker senere, eller hva som helst. Fordi en dag "må vi ut i lyset" alle mann. Så vi er i grunn tilbake til utgangspunktet og det "ideologiske" skillet, som kan illustreres med håndteringen Norge vs Sverige, og kampen mellom fageksperter og politikere.
 5. så vi rakk knapt få ei natt rolig søvn, i håp om at landet er på rett kurs, føre uenigheten kom til overflaten. Egentlig burde jeg visst det, for det har murret under overflaten fra det hele startet, at FHI egentlig mener noe annet om håndteringen enn regjering, men har høflig holdt lav profil. (FHI anbefalte f.eks. ikke stenging av barnehaver, skoler, eller riksgrensa, det kom frem fra et lukket møte https://www.aftenposten.no/norge/i/lA5k3y/slik-var-spillet-om-de-mest-dramatiske-tiltakene-i-norge-siden-krigen Nå hevder altså FHI at det verste faktisk ligger foran oss, mens Bent Høie sier "vi har vært på (fjell) toppen, og nå på vei ned." Ikke lett å vite hvem man skal tro mest på, fagmyndighetene eller politikerne...
 6. vi får se. Jeg skjønner teorien til Tegnell, men samtidig er jeg gradvis blitt litt stolt av den norske modellen. Tallene våre er unektelig lave, og jeg tror vi kan holde helt inn til mål, uten voldsomme tilbakeslag.
 7. hehe, blir som inskripsjonen som stod på gravstein til en hypokonder: "Tror dere meg nå??"
 8. så Anders Tegnell får på en måte rett da? Vi har bare sparket boksen foran oss ned gata, men til syvende og sist får vi bølge 2.
 9. alle pengene som brukes er kanskje bare "lån" fra Oljefondet. Og så får vi ekstraregningen senere når regjeringa sier vi må øke skatter & avgifter for å dekke inn Covid-19 utgiftene. dvs. gode gamle ta med ene hånden og gi med den andre..
 10. tar vel dog minst 2-3 uker etter åpning, før det evt. gir utslag i smitte-statistikken? Men ja, vil nok følges med argusøyne. På den annen side, kan man drive å stenge ned resp. åpne opp, hver gang sifrene går litt opp/ned i ukene fremover? sånt blir folk fort lei tror jeg, hvis de prøver på det. Spørs om ikke de har lagt inn et viss slingringsmon å gå på.
 11. pressekonferansen er nå over, og vi kan da konstatere at de oppfylte samtlige av punktene i det lekkede dokumentet. Var litt i tvil om de ville stå ved det, dvs. bare var et slags "arbeidsdokument", men der tok jeg feil. Hva synes vi nå? Greit at det løsner opp litt igjen?
 12. eller han kommer tilbake enda mer nonchalant, typ "survival of the fittest"
 13. om to uker "vet man mer" (standard frase) Jeg mistenker at Erna ikke har noe som helst å tilby i dag, mht. å lette på restriksjoner. Grunn til den mistanken, er at de fremskyndet pressekonferansen som egentlig skulle være i morgen, til i ettermiddag kl. 16.00. Så da får vi vel bare servert den sedvanlige leksa om dugnaden, viktig at den fortsetter, og "vi vil komme tilbake over påske" med nye vurderinger. Ikke noe å se her, med andre ord tror jeg.
 14. tja, det kommer an på (i den her anledningen) hvor utbredt det er med 24/7 tv-studio dedikert corona-viruset. sender andre land/tv like massivt døgnet gjennom om viruset? jeg har ikke oversikt Men uansett, det ligner på Sakte-TV konseptet, selv om det kanskje er utilsiktet.
×
×
 • Create New...