Gå til innhold

Fustasjeopphengsforkobling

Medlemmer
  • Innlegg

    3 103
  • Ble med

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

17 118 profilvisninger

Fustasjeopphengsforkobling sine prestasjoner

2,8k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Forvirrende greier? Kanskje jeg kan kaste litt lys over noe... Det brukes ekvivokering og annet alt etter som. Siden mange tenker at representasjon er så viktig (gradert etter hudfarge, kjønn, legning..) så snakker man om dette, utav den ene siden av munnen, forstått som klassisk tankegang, og da skal man ønske seg en biologisk kvinne. Helst en med svart hudfarge, eller enda bedre; en svart muslimsk kvinne for eksempel. Jo flere minoritetsgrupper personen tilhører, jo bedre. Men under klassisk fargeblindhet f.eks. så er dette diskriminering (favorisering/disfavorisering) basert på hudfarge. Det kan det også være under woke ideologien, men det fungerer annerledes. Der handler det ikke om biologisk kjønn, hudfarge etc, men om korrekt forståelse / epistemologi / ideologi. Så da kan man melke det man kan ut av å anskaffe en biologisk kvinne med svart hudfarge. Slikt samler jo stemmer fremdeles ettersom mange forstår klassisk antidiskriminering og represantasjon slik, men det er egentlig ikke dette det handler om lenger. Nå er det kritisk teori som gjelder, og den handler om man har riktig eller feil tankesett (kritisk raseteori, skeiv teori..). En kvinne er da kvinne ved å ha riktig forståelse av seg selv (skeiv teori; kjønnsidentitet). Slik kan en biologisk mann også være kvinne, riktignok transkvinne, men "transkvinner er kvinner" må huske. Lignende kan en med svart hudfarge være hvit dersom vedkommende har feil ideologi (for innen kritisk raseteori er hvithet bad!). De som har feil ideologi må bare innordne seg den korrekte tankemåte og vipps kan man altså være både kvinne og svart. Biologisk kjønn og hudfarge er der kanskje enda, men er utvisket som relevant, ettersom det er korrekt tankegods som teller. Så da kan altså svarte selv være rasistiske (og man får utsagn som; you aint black if..) Så kan man jo bli kvitt tradisjonell representasjon, og erstatte med korrekt representasjon, men som altså er frakoblet virkeligheten ettersom menn aldri blir kvinner selv om de tenker at de er det, og hvite aldri blir svarte selv om de tenker det (og vice versa). Her må du også forstå at bare kvinner kan forstå kvinner (og vice versa for menn), men alt handler altså om forståelse (eller epistemologi), så alle kan bli kvinner hvis de bare vil i dette utopiet. Tenk riktig og du er good (som hos Mao betød rød identitet). Tenk galt og du er bad (som hos Mao betød svart identitet), og hvor du risikerer tankepolitiet på nakken, og det er ikke så veldig hyggelig. Alt etter som kan man altså trekke seg tilbake og forsvare seg med klassisk antirasisme (f.eks om man havner i trøbbel), eller pushe agendaen fremover litt etter litt. Slik kan man også sanke ekstra stemmekveg, men kveget skal vekkes ved å vekke den kritiske bevisstheten. Som vil si å hjernevaske alle til å gå i takt etter de kritisk teoretiske korridorers korrekte manuskript (som vipps også kan endre seg). Forvirrende og vanskelig? Ja, det kan bli det i diskusjoner.
  2. Du manipulerer ord. Jeg har bare vedgått at jeg denne gang kopierte fra Løkke for å unngå å kaste bort tid på vås som dette. Jeg kunne også valgt flere andre. Coleman Hughes er blant de beste på spesifikt kritisk raseteori som jeg har hørt. Han adresserer også det du nevner for Tussi mener jeg. Så må du bare manipulere ord igjen, men du får ikke mer svar.
  3. Denne gangen kopierte jeg det fra Eirik Løkke, som viser til Robin DiAngelo (med fler), ettersom jeg mistenkte at slike innspill kunne komme. Har sett taktikkeriene nok etterhvert skjønner du. Du får ta det opp med ham og Civita da.
  4. Velkjent taktikk det. Bare vi (de opplyste med rettroenheten inne) kan forstå det.
  5. Er du enig i det jeg sa så ok. Er du mer interessert i språksjonglering og meningsløs plapring så får du ikke mer svar.
  6. Det er ikke jeg som er opptatt av det. Jeg driter i hudfargen hennes, og er imot å hyre folk pga hudfarge, kjønn, legning, kjønnsidentitet, eller hvor mange hårsekker man har på venstre del av kjønnsorganet (med mindre det er relevant; skal noen spille Kong Olav som voksen, så bør det være en hvit voksen mann og ikke en svart jentunge).
  7. Noen gjelder kritisk raseteori. Andre gjelder kritisk teori generelt (som kritisk raseteori er en del av), og noen gjelder andre kritiske teorier. Pick your poison..
  8. Det er flere ting jeg er både uenig i og imot innen kritisk teori (ikke bare kritisk raseteori). Ordspill er jeg ikke interessert i, men jeg er mer enn bare uenig. Jeg er for å bekjempe (eller imot) dårlige og skadelige idėer, og kritiske teorier har flere. F.eks at alle hvite i kraft av å være hvite er rasister. At hvite har iboende privilegier, og at det er rasistisk å benekte det. At subjektiv kjønnsidentitet er viktigere enn objektivt biologisk kjønn. At maskulinitet er skadelig. At botemiddelet mot rasistisk diskriminering er "antirasistisk" diskriminering. At mennesker som er ulike ikke kan forstå hverandre (menn kan ikke forstå kvinner og vice versa, hvite kan ikke forstå svarte, heterofile kan ikke forstå homofile..). Jeg er imot å stanse finansiering av politiet, og imot postmodernisme, og er for objektiv virkelighet, logikk og sannhet. Jeg er imot å bryte med prinsippet om falsifiserbarhet. For at loven er lik for alle, og for like muligheter (equality) og imot resultatlikhet (equity eller equality of outcome). Jeg er imot fordømmelse av klassisk antirasisme, et fargeblindt samfunn, meritokrati og liberal individualisme. Jeg er imot marxisme og at alt dreier seg om maktkamp og undertrykkere vs undertrykte, og for privat eiendomsrett. Jeg er imot kanselleringskultur og at man skal følge et dogmatisk script, og for kritisk tenkning, ytringsfrihet, meningsmangfold og at det er slik man kommer frem til de beste idéene. Det var en start.
  9. Vet ikke om jeg har kalt meg det, men tar gjerne på meg den frakken. Det er fordi jeg er imot diverse woke ideologi (som ikke er noe jeg eller anti-wokere har funnet opp). Hva med identitetspolitikk? Eller kritiske teorier?
  10. Jeg er helt enig, men det er mange som mener det er viktig at hun er det, også i hennes egne rekker. La meg spørre på en annen måte. Er det viktig at hun støtter kritisk raseteori, skeiv teori, og andre kritiske teorier?
  11. Nja.. nå viser det seg at det kanskje er umulig å være anti-woke.. I tilfelle blir det du sier meningsløst; det finnes ingen anti-woke-bermere.
  12. Qué? Først klager du over hårsårheten til en gjeng personer som er anti-woke, men det er umulig å være anti-woke? Finnes ikke disse du klager på da? Er det umulig å være rasist også? Eller bare umulig å være anti-rasist?
  13. Jaha? Eksempler? For PgUp er ikke anti-woker så langt jeg kan bedømme.
  14. Hæ? Har jeg tatt til ordet for å kansellere spill og filmer? Hvor? Go woke, go broke er litt annerledes. Det handler om markedskrefter. Jeg kjøper det jeg vil ha, og ikke det jeg ikke vil ha. Jeg tar ikke til ordet for at andre ikke skal kunne kjøpe det (med mindre det er grunner til slikt da, som f.eks aldersgrenser).
×
×
  • Opprett ny...