Jump to content

Fustasjeopphengsforkobling

Medlemmer
 • Content Count

  2027
 • Joined

Community Reputation

846 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8316 profile views
 1. Kondolerer. Det er ikke sikkert det er vaksinen. Folk kollapser jo ellers også, men hvis det er en økning, så bør det kikkes nærmere etter.
 2. Vitenskap skal fungere etter vitenskapelige prinsipper. Det gjør det ikke dersom legitime bekymringer og spørsmål om undersøkelser undergraves. Det er vitenskapens gode side at den er åpen for spørsmål og kritikk. Det har vist seg før at folk kan bedra vitenskapelige idealer for å tjene penger, så det er mulig at Pfizer vil sette seg på bakbeina, men jeg er forsiktig med å utdele skyld inntil man har beviser. Men ser absolutt hva du mener.
 3. Resett skriver om fotballspillere som kollapser på banen for tiden. De spør om det er en sammenheng med corona vaksine. https://resett.no/2021/11/28/fotballeksperter-onsker-a-vite-om-kollapsene-skyldes-coronavaksinen-moter-motbor-hos-fagfolk/ Først, jeg har ingen interesse av om det er Resett som skriver, så om det betyr noe for deg, så får du heller bare overse dette. Det er innholdet som teller. Ikke hvem som presenterer det. Dette med kollapser har jeg også tenkt på. Vi vet at spesielt mRNA vaksinene har evnen til å skape hjertetrøbbel. Og mer hos menn enn damer. Damer sliter heller kanskje med menstruasjonproblemer. Vi vet også at det finnes studier som påviser skader i hjerte på forsøksmus. Vi vet også at spike-proteinet har potensielle problemer knyttet til seg (også ved infeksjon av selve viruset, og ikke bare vaksine). Og vi vet at mange land ikke aspirerer (inkl Norge), slik at man ikke vet om vaksinen havner i blodet, eller i muskelen, hvor den skal. Jeg kjenner selv at kroppen oppfører seg merkelig for tiden, som gjør at jeg tar det roligere på trening. Det er helt reelt. Ikke noe jeg finner på, og jeg liker det svært dårlig. Så hva i h.. er problemet med å stille disse spørsmålene? Det er helt legitime bekymringer. Det trenger ikke bety at det har sammenheng med vaksinen, men det er undersøkelser av dette som etterspørres. Gjør jobben deres nå! Når noen mistenker alvorlige bivirkninger så skal det sjekkes ut. Spesielt for en så ny vaksine og teknologi. Det skal ikke bagatelliseres, og stemples med pekefinger-forakt. Det forsterker bare bekymringen såklart. Såpass skjønnes vel? FHI, kom igjen! Dere gjorde det med Astrazeneca vaksinen. Sørg for at det blir gjort med mRNA vaksinene også. Og hvorfor er det ikke mulig å få tak i tradisjonelle vaksiner med svekket virus? Hvis vaksinering er så viktig, så er det helt sikkert mange som ville tatt en slik vaksine, men som ikke ønsker en helt ny type vaksine. Da gir det lite mening å ikke tilby det.
 4. Og for å toppe hele dritten er det signaler om muligheter for verdenskrig med Kina, Taiwan og Australia i den ene enden. Russland-Ukraina i den andre. Usikkerhet er det også på grensen mellom Hviterussland og Polen.
 5. Ok. Da har jeg forståelse for reaksjonen. Men må si jeg savner debatt og kritiske spørsmål stilt av fagfolk til ansvarlige rundt flere ting. Så at noen tok seg tid til å gå ting i sømmene, uansett om de skulle ta feil, er fint. Men det kan man såklart ikke gjøre i arbeidstiden og signere med firmanavn, uten at firmaet har godkjent slikt.
 6. Jeg har ikke lest hva de har skrevet konkret, men å analysere og stille spørsmål er langt innenfor hva en analytiker kan gjøre spør du meg. Klaps på fingen fra en leder blir for dumt. Vært borti lignende ledere selv. Typisk de som tror de vet bedre enn fagfolkene under dem. Og når ideene deres går skeis, så tar de ikke ansvaret selv. Ansvaret må fagmannen ta. Helt bak mål. Får makk av slikt. Skulle gjerne sett hele analysen deres da, må innrømme det. Om noen andre har sagt noe tilsvarende er helt likegyldig. Ting blir ikke hverken verre eller bedre basert på hvem som sa det. Det er innholdet som er relevant. Logikk 101 det. Konspirasjonsteoretikere kan faktisk si noe riktig de også. Ofte er det de konspirasjonene som inneholder mye riktig, med noen dæsj sprøyt som blir de mest effektive konspirasjonsteoriene. Dersom de har brukt Nordea's navn på noen måte er jeg helt enig. Da kan Nordea si det, selv om det likevel er helt bak mål. Har de gjort det på fritiden og kun brukt sitt eget navn, så er det vel innenfor deres rett til å ytre seg skulle jeg tro. Å bli møtt med munnkurv da, det aner jeg ikke lovligheten rundt, men uansett er det helt tåpelig.
 7. Ser gjerne andre kamper ja. Både landslag og klubblag. Ser også på det Norske landslaget ettersom jeg er Norsk. Det er det beste vi får til her, men hender gjerne jeg skrur av når de spiller elendig. Noe du ikke tålte kanskje? 😂
 8. Analytikere analyserer. Det betyr å utforske ulike scenarier, med sunn skepsis. Det er ikke det samme som konspirasjonsteorier.
 9. Og Nordea kveler ytringsfriheten.. https://www.dn.no/marked/nordea/vaksine/nordea-analytikere-har-fatt-skriveforbud-etter-rapport-fylt-med-vaksineskepsis/2-1-1107349 Tenk å være skeptisk analytiker. Fysj! Også skeptisk til vaksinens effekt, innskrenkning av frihet og sånt noe. Fytti grisen! Godt de har ledere som kan kansellere og passe munnen på dem.
 10. Ser på håndballjentene fordi de er gode og vinner ting. Morro, men har egentlig ingen interesse for håndball. Av samme grunn ser jeg også på ski, herrer som damer. Ser på fotball pga interesse, og da ønsker jeg å se høyest mulig kvalitet. Da blir det herrefotball. Å se jentefotball er omtrent som å se på en lokal junior guttekamp. Det går jeg heller ikke for å se på, om ikke jeg kjenner noen på laget.
 11. Nei. Jeg gidder ikke diskutere med diskusjon.no's største blodrøde kommunist-comrader. Det har ingenting for seg uansett. Velt dere i egen fortreffelighet alt dere gidder. Dere er uansett i et massivt mindretall, selv om det sikkert føles godt å være i flertall på et forum. Hade.
 12. Kritiser alt du gidder, men la folk være i fred etter å ha sagt sitt synspunkt. Det som skrives her baseres på antakelser og konspirasjoner som handler om å vite andres interesser og intensjoner. Vi, de gode, rider igjen, mot de onde. Basert på å leke Gud. Alle er ikke interessert i å flagge politiske ståsted offentlig heller. Respekter det.
 13. Jeg vet ikke hvilket arrangement han deltok på. Bare at det er ifbm fotball VM. Vet du hvor mye og lang forberedelse man gjør ifbm slike arrangementer? Forøvrig er det nok av folk som kommenterer seremonier, og selvfølgelig legger planer for kommende VM, hvor det er naturlig at han vil være kommentator. Det finnes grenser for hvor bedreviter man kan være. Grenser for hvor tankeleser man kan være. Har du mistanker må du bevise noe når du anklager noen. Prøv å ta av brillene du har på nesen som du tolker alt igjennom når du tenker noe om andre. Mistanker holder ikke.
 14. Åja. Er du Gud? Prøv å vær litt mer ydmyk. Du kjenner ikke andre menneskers interesser og intensjoner. Jo, det kan de, og det gjør de. Hva vil du gjøre med det? Gi dem en bot? Fengsel? Gulag? Dritt som landets ledere står bak får du ta opp politisk.
×
×
 • Create New...