Gå til innhold

Tilbakemeldinger: Hva synes du?


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-404071
1 time siden, FrihetensRegn skrev:

"Mine innlegg" er temmelig ubrukelig. Jeg ser ikke mine innlegg, jeg ser bare tråder jeg har besøkt en eller annen gang og kan ikke en gang sortere trådene etter når jeg skrev et innlegg i trådene sist. Det sorteres istedenfor når noen andre skrev i trådene sist, noe som er helt uinteressant for meg. Er fortsatt på mobil.

Hei,

Jeg er litt usikker på hvorfor "mine innlegg" ikke fungerer hos deg, da den skal fungere likt som ved forrige versjon. Har du filtret bort noe? Du kan eventuelt også forsøke den nye funksjonen: aktivitetsstrømmer: Innhold jeg har skrevet i. (Snarvei til den er i menyen ved toppen -> "mine aktivitetsstrømmer" -> Innhold jeg har skrevet i". Her er det forøvrig flere andre standardstrømmer å velge mellom:

I tillegg kan du opprette en egendefinert aktivitetsstrøm, ut fra dine egne kriterier og valg, ut fra hva du ønsker å få opp.

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-404071
4 minutter siden, FrihetensRegn skrev:

Aktivitetsstrømmen viser bare dagens tråder, selv om jeg sorterer for all tid. Den gamle "mine innlegg" funksjonen hadde jeg håpet skulle forandres da den er håpløs å bruke. Den viser ikke en gang mine innlegg slik navnet tilsier.

Som det står i toppen: "Søkeindeksen vår bygges for øyeblikket på nytt. Resultatene i aktivitets-strømmen kan være mangelfulle". Derfor kan det ta litt tid før aktivitetsstrømmen din fungerer som tiltenkt.

Angående mine innlegg, kan du sende et skjermbilde av hvordan det ser ut hos deg, til meg på PM?

Lenke til kommentar
3 minutes ago, Camlon said:

Den nye utseende minner meg om Kvinneguiden. Samme ikoner og samme teksteditor. Personlig mener jeg dette er litt dumt, fordi forumet føles som en kopi. 

Ellers er det greit, fint at teksteditoren fungerer ordentlig på mobil.

Heh. Det er ikke langt fra å være en kopi. De kjører samme forumprogramvare, og TSP har en finger med i det tekniske der også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
24 minutter siden, Dubious skrev:

Nattmodus?

Alle andre sidene jeg er på er mørke, så det blir et lite sjokk når jeg åpner diskusjon.no

Var der det på forrige?
Men på et stort nasjonalt offentlig forum som dette, er det kanskje upassende med fancy greier som "nattmodus" og sånt noe. Har hvertfall alltid sett det som naturlig at det ikke er sånt her. ?

Lenke til kommentar

Likte bedre det gamle oppsettet, det var noe eget, og litt unikt. Nå er det dessverre helt likt kvinneguiden (layout messig), som jo er et søppelforum. Skulle ønske diskusjon.no hadde funnet inspirasjon andre steder enn fra kvinneguiden. Men heldigvis vet jeg at diskusjon.no er milevis bedre. 
 

Men må si jeg virkelig misliker assosiasjonene til kvinneguiden som det nye layoutet og oppsettet gir meg. Skulle virkelig ikke ønske diskusjon.no kopierte oppsettet til et så useriøst forum som kvinneguiden.

Ellers er diskusjon.no et supert forum det :) Så får vel bare vende meg til denne nye layouten.... men liker det ikke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
19 minutter siden, BadCat skrev:

Man kan ta bort reklamen, men da blir det et like stort grått felt. Skrolle må man uansett.

Nope, da har du kun fjernet bildet og ikke området. Man trenger ikke skrolle - snakker om på PC og ikke mobil nå, men burde være mulig på lignende måte der også.

Tilbakemelding: Bør legge til slik at brukerne får opp «Kode» knappen i tekst-editoren, som nevnt i annen tråd. (sikkert rettighets utfordring)

Endret av K.S
Grunnen for redigering er endring ;)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...