Jump to content

Emile the rat

Medlemmer
 • Content Count

  1534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

720 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7730 profile views
 1. Høres ut som et godt valg 2070S er sweetspot for ytelse og ok pris
 2. Mulig dette er feil del av forumet, men i og med at programmet er ment for et utvalg av Acer sine skjermer så poster jeg her. Lastet ned RGB Light Sense, skjermen er under kompabilitetslisten til Acer for denne appen, men når jeg starter opp RGB Light Sense får jeg feilmeldingen: "Ingen støttet enhet. Sørg for at du har koblet den støttede enheten til denne datamaskinen."
 3. Da er ikke CPU eller minne flaskehals. Nå krever ikke 1080p all verden, så tenker, kan det hende skjermen står på kun 60hz i nvidia kontrollpanel (gjør det som default i Windows) og at du tilfeldigvis har låst skjermen med vsync? I det tilfellet vil jo skjermkortet stoppe/ikke yte mer når det har nådd 1080p @ 60hz. Som kan forklare den lave belastningen på skjermkortet. Bare en tanke.
 4. Enig med de over, høres ut som CPU er føaKehals. Spør som de andre, hvordan CPU og minne har du? Og hvilke oppløsning spiller du på.
 5. Det er mitt inntrykk og av Acer. Får se om jeg beholder eller bytter skjerm til noe annet. Men først får jeg se om jeg får dekket PC. Ikke akuratt råd til ny skjerm om jeg må bruke alt på ny PC......
 6. Har innboforsikring, så håper den dekker det. Hvorfor måtte Z35 på service? Hadde en Acer tidligere som måtte på service pga. løse knapper, så fikk litt kalde føtter fordi jeg nylig kjøpte meg Acer skjerm igjen.
 7. Vel hele PCen min røyk pga strømbrudd i dag. Skjermkort, prosessor, minne, hovedkort, PSU alt er defekt nå. Så ville mye heller vært stuck med en 1440p 60hz skjerm. Perspektiv, kunne vært verre.
 8. Var et strømbudd pga overspenning i sikringsskapet. Er det vanlig at PCer blir ødelagt av det? Hadde overspenningsvern på PSU, men skjermkortet er toastet, og CPU, minne og hovedkort gir artifacts, og svarter dersom jeg belaster/bruker PCen. Så nå er hele PCen ødelagt, sykt dritt Er det vanlig at forsikring dekker slikt? Og hva gjør jeg om de kun dekker deler av beløpet? Noen som har opplevd lignende?
 9. Tror nok selv erstatningskort vil være utelukket når man bytter kjøler, litt usikker på FE, men noen leverandører selger skjermkortene sine med sånn stickers, som bryter garantien om man fjerner de for å avinnstallere kjøler. Uansett, et kort med vannblokk har garantert vært overklokket, så ved feil på slike vare vil nok produsent fraskrive seg alt ansvar. Mener å huske at Nvidia var ganske firkantet med alle som ønsket retur eller erstatning for sine miningkort. Så må nok være uomtvistelig at feilen skyldes produsent som du sier, men da må kortet også være i original standard
 10. Jeg ville aldri kjøpt brukt skjermkort uten kvittering, selv om jeg hadde fått det kastet etter meg. Nå roter du litt. 5700 XT er et stykke unna 2080 ytelse. 5700 XT ligger et sted mellom 2060 super og 2070 (ikke super) i ytelse. At noen nisser selger 5700 XT for 4-5K brukt er drøyt. Koster jo ikke mer nytt. Men når det er sagt, er det irrelevant hva prisen på dette 1080 ti kortet er, når det verken medfølger kvittering eller orginal kjøler. Kan jo spørre seg hvorfor denne selgeren ønsker å kvitte seg med dette kortet.
 11. Du kjøper ikke AMD kort om du har gsync skjerm. AMD er ganske likt priset, så finnes ingen grunner til å kjøpe AMD fremfor nVidia, og iværtfall ikke om du har gsync. Jeg ville aldri ofret gsync i bytte for å få tearing og ghosting bare for å kjøpe et AMD kort, med lik ytelse og samme pris som nVidia. Det er ren skjær idioti.
 12. Jeg har ikke bestillt fra nvidia, men du får founders edition om du kjøper via nvidia sin egen nettside. Ettersom at neste generasjon trolig blir vist frem på GTC i mars, så ville jeg ikke kjøpt nå.
 13. Ser ut som det går an å gjennomføre kjøp ja. Tørte ikke å gå lenger 😧
 14. Endelig. Kanskje nVidia kan hoste frem et litt bedre ytelseshopp, til litt mer tålelig priser enn hva de gjorde med turing.
×
×
 • Create New...