Jump to content

Taurean

Medlemmer
 • Content Count

  8569
 • Joined

Community Reputation

4272 :)

4 Followers

About Taurean

 • Birthday 05/13/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

50530 profile views
 1. Prøv å kjør den uten tøy på 95 grader. Kan rense litt det.
 2. "Det jeg gjør" ... Du gjør ikke noe bedre enn meg, hvis du tror det, når du diskuterer på denne måten. Enten vær åpen eller empatisk, eller observér og spør når du føler det er riktig å gjøre det. Aldri forhåndsdøm. Det blir min livslekse til deg. Kort fortalt, jeg bidro med tusenvis av hjelpsomme poster, aldri frekk mot en sjel. Folk skrev stygge ting og ble aldri dømt. Så skriver jeg om kokainbruk i en tråd som handlet om det, ut fra personlig erfaring (bare prøvd, ikke brukt over tid). Så ble jeg utestengt permanent fordi moderatorene mente jeg ikke hadde peiling på det jeg skrev om. Dét mener jeg er i tråd med psykopati. Å nekte noen deltagelse i en integrert sosial funksjon som -de- står i makt over. Spesielt når noen har bidratt og integrert seg der med 100% hjelpsomhet og godhet i mange år. Egentlig bryr jeg meg ikke om internett i så stor grad. Men jeg ser ikke noe galt i å slåss litt mot folk som gir totalt f i andre mennesker. Koster meg ingenting. Hvorfor skrev du det da? Hvorfor følte du det var nødvendig å komme med den forrige kommentaren midt inne i denne diskusjonen i tråden? Vær 100% ærlig og ikke lyv for å redde skinnet ditt. Jeg dømmer nemlig ikke folk som er ærlige. Det er løgnaktige folk jeg ikke har noe igjen for.
 3. Så du mener man skal vende det andre kinnet til helt til man er utslettet? La psykopatene vinne? At urettferdighet er noe man bare skal spise og spise helt til man er så forgiftet av løgner og usannheter at man ikke lenger klarer å se hva som er rett og galt? Som du jo insinuerer at man skal gjøre her. Du skriver "nettopp" til den kommentaren. Men i likhet til alle andre som slår mot det jeg skriver, så er det -ingen- som enda har spurt hvorfor jeg føler det som jeg føler det. Det er ingen som viser empati. Så dere er ingenting bedre. Dere bare ubevisst tar parti med de jeg slåss mot. Og dét er like ille som å være en psykopat.. å -tro- ting før man -vet-. Og dét har i grunnen vært mye av problemet mitt på forum. Jeg skriver ting som kanskje er litt hardt, og som er litt dypt. Men så misforstår -en- eneste person det, skriver noe dritt om meg, så får han eller hun med seg hele forumet og moderatorene mot meg. Uten å diskutere rasjonelt. Jeg tilskriver dette et utilfredsstilt liv, og en måte å vise dominans og makt over andre på. En syk måte å få tilfredsstilt maktbehovet sitt. Og moderatorer som ikke tenker og dømmer klart, er i akkurat den samme gruppa. Du skriver jeg tar ting personlig. Jeg tar ikke alt personlig, men jeg opplever at alle andre gjør det. Det er når folk dømmer meg urettferdig at jeg velger å ta igjen. For jeg synes det er urettferdig at folk får dårlig rykte når det er den som dømmes urettferdig som tar støyten. Det er god gammeldags lynsjestemning, og dét prøver vi vel å heve oss over i dagens tidsalder.
 4. Hvem har sagt at jeg strør det rundt meg? Du antar ting om meg, og dét er også et dårlig trekk.
 5. Det er jeg 50% enig i. Hvem bestemmer hva som er psykopatisk, og i hvilken hensikt brukes den informasjonen?
 6. Du mente kanskje at siden glødetråden ikke er brutt, så burde den virke. Jeg har også opplevd det samme. Tråden er hel, men pæra virker ikke. Så jeg regner med at det er andre deler i en pære som kan bli ødelagt. Det kan virke litt kjipt og surt å bruke penger på en ny pære når man ikke vet om det er lampa eller pæra som er ødelagt, men det er aldri dumt å ha en reservepære liggende uansett. I verste fall kan man prøve å selge den på finn.no for 70% av verdien, hvis det er lampa som er ødelagt og man vil kjøpe en annen type lampe og den er for dyr å reparere.
 7. Takk for at du spør. Neida, bare de som systematisk viser en mangel på empati og evne til å prøve å forstå og rasjoanlisere, og bare bruker makt for å få ting gjort. Dét er for meg definisjonen. Man kan legge til utydeliggjøring av regler sånn at folk ikke vet hvor grensene går, så man bruker dette til sin fordel for å opprettholde en posisjon av dominans og maktovertak. Noe som også forekommer på dette forumet av og til.
 8. Kan bare glemme bil. Vi må restrukturere måten vi lever på og begynne å klare oss mer og mer uten biler.
 9. Da har du bare vært heldig enn så lenge. Uansett hvor mange år du har vært der. Din tid kommer. Jeg har bidratt med så mye konstruktivt og hjelpsomt, og får bare en bøtte dritt over hodet tilbake. Moderatorene der er psykopater.
 10. Hvis det er sånn, så er det for min del 1) Ho vil egentlig bare at du gjør det slutt, eller 2) Ho trenger mer tid til å prosessére svar til spørsmålene, og du må være åpen og empatisk og gi ho tid. La dette få den tiden det trenger. Det er jo ikke bevis for utroskap enda. Så jeg ville prøvd å gi det tid nå som du er i prosessen du er i. Men jeg ville fortsatt å prøve å få frem sannheten på bordet. Er det livsgrunnlag eller er det ikke? Så ta ansvaret som det blir uansett. Er man en far, så er man en far, om man er i et forhold eller ikke. Farsrollen kommer først. Så får forholdet komme i andre rekke.
 11. Bare slett snapchat og krev det samme tilbake. Jeg ville aldri godtatt noe sånt. Skal dere jobbe ut det her, krever det offer fra begge to. Spørs om dere begge er villige til å gå med på det. Ville vurdert profesjonelle. Men da får dere veeeldig strømlinjeformede svar og lite faktisk empati.
 12. Nå har jeg ikke bygget selv, men kjøpte en pc til ca 8000 kr black friday hos elkjøp i fjor. Den spiller de fleste vanlige dagens spill med gode innstillinger. Jeg tror nok du får enten laget eller kjøpt noe helt ok til den prisen.
 13. Advokatvakt er det også noe som heter. Oppdatér gjerne hvis/når det blir progresjon.
 14. Er ikke dame, men ikke tro at alt er så grønnere hos andre. Det er sikkert mange damer som venter at du tar kontakt. Invitér dem hjem på date.
×
×
 • Create New...