Jump to content

Taurean

Medlemmer
 • Content Count

  5746
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2958 :)

1 Follower

About Taurean

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38770 profile views
 1. Du skulle vært millionær, helst milliardær og vært investor. Da kunne du drevet sånn. Eller du kan ta kontakt med investorer og si du har mange idéer og høre om noen vil støtte deg i noen av dem.
 2. Enig, har hatt en veldig dårlig erfaring allerede! Mine poster fjernes, og de som faktisk sporer av tråden med mobbing og stigmatisering får ha dritten sin stående! Jeg svarte kun en annen bruker ærlig og åpent om mine holdninger og verdier. Jeg hadde ikke hatt noe mot at -den- posten ble fjernet, om den som spurte meg sin post også ble fjernet. Men nei, vi skal la mobbing bli stående og de som prøver å være ærlige og åpne skal trykkes ned. Dårlig lederskap.
 3. Burde vært mye strengere lovregulert. Her jeg bor nå er det et ventilasjonssystem som durer hele tiden, og som ikke går an å slå av. Så da må man sove med silikonørepropper likevel. Det skulle vært obligatorisk at de som bygde boligen skulle sove der uten ørepropper i noen netter før de fikk lov til å selge den, for å være helt sikker på at det var helt støyfritt om nettene.
 4. Hvis det hadde vært en del av en felles familiestrategi, så hadde det vært lett forståelig. Men å tre regler ned over hodet på barn og ungdom uten å forklare eller ta det opp god tid i forveien er en fin måte å skape fundamental mistillit og usikkerhet på. Dette viser hvor viktig det er å få økonomi inn som fag, og hvor mye psykologiske problemer det skaper når vi ikke lærer om økonomi i skolen. Vi lærer mye som ikke er viktig.
 5. Hvis det hadde vært en del av en overordnet plan som familien hadde vært enige om, så hadde det jo vært greit. Men hvis en forelder gjør det uten noen spesifikk grunn, så blir det jo litt rart. Det viser bare hvor mye problemer det skaper at vi ikke lærer om økonomi i skolen, og føyer til nysgjerrigheten min til hvorfor vi ikke lærer noe om det. Hvorfor staten holder den kunnskapen og livsvisdommen tilbake.
 6. Hehe, ett sprengt rasshøl mindre ^^
 7. Det er bare lureri fra vekteren side. Han vil bare gjøre et poeng for å beholde jobben og få pluss i boka. Nekt hele veien og be om videobevis.
 8. Taurean

  Lykkepiller?

  Ok, det er sant. Det lå liksom bare i navnet ^^ Jeg synes ordet "lykkepiller" ikke burde eksistert, det er misvisende. Der har du mediene igjen som skaper stigmatisering og dritt. Vær forsiktig med å spise alt mediene serverer. De skal tjene penger på andres tankebekostning. Så husk å sette opp de mentale skjoldene før man leser avisene, og styr unna reklamer, skru av lyd og se vekk. Det er -alltid- en grunn til alt. Men det er definitivt vanskeligere å bli happy hvis man ikke vet hva som forårsaker depresjonen. Da er det ofte mer subtile grunner, som mennesker i kretsen rundt en som er deprimerte eller kanskje verre, eller mangelen på positive mennesker overhodet. Altså nettverket rundt. Manglende mentorskap, lederskap og stabilitet i oppvekst. Dårlige livsvaner som usunn mat og lite trening kan være årsaker. Hvis man tar tak i alt det fundamentale først, over tid, og fremdeles føler seg dritt, uten noen lyspunkter å spore innimellom, så er det nok best å ta det opp med fastlegen og prate med profesjonelle. Personligheten kan spille inn. Noen er mer anlagt for å fundere, tenke og løse livsgåter, andre er mer som en motor som bare går og er ikke så mottagelig for langvarige depresjoner. Men de har lettere for å brenne seg ut og "kræsje" mentalt. Samtidig mener jeg at det er -ingen- som er happy 24 timer i døgnet. Da kan dét igjen være en "sykdom", altså at man ikke evner å ta innover seg de mer vanskelige temaene i livet. At man flyter på en sky. Hvis slike mennesker mister fotfestet, så havner de fort på en institusjon med tunge medikamenter, for de takler ingen motgang. Det er jo trist, det også. Mennesker har mange nyanser i personlighetene. Samtidig kan alt trenes. Dét er en morsom ting med psykologien. Man kan lære alt mulig. Men så igjen, det kan være fysiologisk eller biologisk, og dét kan kun profesjonelle finne ut av.
 9. Taurean

  Sesjon?

  For mange år siden da jeg ble innkalt, fikk jeg brev i post med oppmøtested og tidspunkt.
 10. Tenk langsiktig og livslangt. Du er antageligvis flink nok til å bestå, men tilfeldigheter kan skje. Dét betyr ikke at du ikke er flink nok, bare at du var uheldig. Derfor; Om du ikke skulle bestå, så kan du prøve igjen og igjen til du klarer det. Og siden du sikkert er flinkere enn grensa som utgjør "bestått", så vil du klare det før eller siden. Det kan like gjerne hende det skjer første gangen som tredje gangen. Folk må ikke henge seg for mye opp i at det er første gangs oppkjøring. Bare kjør etter beste evne og håp det beste. Man får ikke gjort noe annet. Og man kan huske på at sånn man kjører på oppkjøring, sånn skal man egentlig kjøre hver eneste gang man er ute på tur. Så det er egentlig ikke noe mer å grue seg til enn en vanlig kjøretur. Man -skal- være -100%- hver eneste gang. Husk å rette på sidespeil, bakspeil og sett deg skikkelig til rette i bilen, still på sete, gjør deg komfortabel. Da blir du mer selvsikker. Husk å følg med på skilt. De kan spørre deg hva det stod på skiltet du kjørte forbi for 10 sekunder siden. Øv på kontrollspørsmål du kan få, som å sjekke olje og litt sånn, google spørsmål.
 11. Hva har du planer om å jobbe med i livet? Greit nok å ville få mest mulig ut av de penga du har frem til det punktet .. men du bør heller jobbe med å investere dem aktivt, starte arbeidsplasser og bruke kapitalen aktivt der. Da får du mest igjen for dem, pluss at du lærer nyttig kunnskap du kan videreføre.
 12. Taurean

  Lykkepiller?

  Jeg er også med på den at å -jobbe- med traumer psykologisk, altså å forstå omstendighetene rundt, hvorfor det som har skjedd med en selv, har skjedd, er måten å dempe reaksjonene på. Men, kan også forstå at visse handlinger fører til så ekstreme reaksjoner og psykologiske effekter at medikamenter kan være en god parallell behandlingsform. Det er klart, man kan sikkert gå gjennom livet og bruke medikamenter for å dempe reaksjoner, men da vil man ikke øke forståelsen noe, og bivirkninger vil også alltid være en faktor.
 13. Etter å ha mer eller mindre ufrivillig sett sikkert over tusen artikleoverskrifter og titalls om ikke hundretalls nyhetsklipp om en person, så klarer man å legge sammen to og to. Og egentlig, så bryr jeg meg ikke om hvordan ho er, men det er all gratis mediedekningen jeg ikke liker. Systemet. Og ho har fått så mye gratis der andre ikke får noen ting. Og det ser ikke ut til å bry ho, akkurat. For ikke å snakke om det sinnssykt dårlige skuespillet med det intervjuet etter den salvegreiene. Alle med sunn fornuft skjønner såpass. Alle jeg har diskutert dette med sier "du er bare misunnelig" og "du kan begynne å gå på ski og selge klær, du også". Men alle igjen med sunn fornuft skjønner at dét ikke er poenget. Det er mange som går på ski, sørger klær, og som har mange ganger mer nyttige jobber enn nettopp de to yrkene som tjener mange ganger mindre enn ho har gjort i løpet av en livstid. Dét er poenget mitt. Jeg er ikke misunnelig, men prøver å påpeke en feil i systemet. Stor rikdom skal vel søren ikke være et resultat av flaks og være født med et pent utseende og bli en medieyndling, men nyttig jobb? Ingen ser ut til å være enig i den logikken. Virker som alle er lykkelige med å gå gjennom livet og bli lurt trill rundt. Jeg liker å prøve å hjelpe folk ut av den onde sirkelen. Og jeg tåler kritikk, men det spørs på settingen. Når noen med vilje sporer av en tråd for å slenge dritt om meg, da tillater jeg meg å reagere. Og jeg unnskylder meg ikke for å slåss mot psykopater.
 14. De fleste hotell har vel kameraer? Kanskje spørre om de har kameradekning av gangen til rommet ditt.
 15. Jeg mente mediekjøret. 3 artikler hver dag hele vinteren. Sjølgod til tusen er ho også, og folk biter på. Mangemillionær på klær, og folk mener det er velfortjent, når ho bare har fått tusenvis av gratis medieartikler på grunn av sporten. Folk er så lettlurte. Finnes det tillegg til Facebook som gjør at alle artikler med ønsket navn ikke vises? Som for eksempel Johaug og Trump?
×
×
 • Create New...