Jump to content

Taurean

Medlemmer
 • Content Count

  6116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3065 :)

4 Followers

About Taurean

 • Birthday 05/13/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39968 profile views
 1. Stressless er fremdeles utelukket? Har flytta og måtte gi bort den jeg hadde. Savner den allerede. Sitter i 3-seter skinnsofa nå, får vondt i hofter og bein allerede.
 2. Man kan laste ned videoen før man ser den, da slipper man reklame. Eller slå av lyden og se i gulvet i 5 sekunder før man klikker på skip. Jeg skjønner ikke hvorfor reklame er så viktig for dem. Jeg har aldri noen gang kjøpt noe basert på en reklame jeg har sett på youtube. Når man blir systematisk utnyttet, så må man skru inn systematiske sikkerhetsrutiner tilbake igjen. Man må ikke være så enkel når det gjelder utnyttelse. Samme med telefonselgere. Jeg tar aldri nummer jeg ikke kjenner, søker dem opp, så lagrer jeg nummeret som "Selger" på telefonen hvis det er en selger. Har sikkert 150 nummer som "Selger" nå. Det ringer folk helt tilbake fra den første var lagret da jeg begynte med systemet, i 2011. De er noen standhaftige djevler.
 3. Folk burde ikke betale, for da blir de nødt til å stenge ned tilbudet og holde alt åpent. Hvis de ser at det virker, så vil bare prisene øke over tid og ingen slipper unna til slutt. Samme med nettavis betaling. Det skulle vært interessant å se hva som skjedde om ingen betalte i en lengre periode. Om de virkelig hadde gått konk eller ikke.
 4. Har ikke lagd det hjemme, bare kjøpt det i salatbar i butikker. Den jeg har kjøpt har ingefær og ett eller annet, tror det er urter. Den synes jeg er megadigg. Den har litt sånn myk og svampete konsistens .. men ikke bløt og daff.
 5. 500/7 = 71,42 kr per dag. Etter min mening, akkurat på grensa til at du skal kunne spise godt og variert, men det blir ikke mye ekstra luksus. Hvis du spiser 1 kg mat om dagen, så må alt du kjøper ha en gjennomsnittspris på eller under 71 kr hvis du ikke skal bryte budsjettet. Prisene oppgitt her er ca-priser og kilopris, temmelig nærme etter minne. Det er -ikke- enhetspris. Det er bare forslag til hva du kan spise fra dag til dag, og dermed holde deg under budsjettet. Jeg handler nesten utelukkende på Kiwi, der er alt generelt billigst. Tilbud kan være billigere andre steder. Frokost/Lunsj: Grovbrød grovhetsgrad 4/4 = 35 Meierismør = 50 Tunfisk i olje = 50 Servelat = 80 Hamburgerrygg = 110 Du må nok hoppe over ost hvis du skal holde budsjettet. Middag/Lunsj neste dag: Ris 5 kg-sekk jasminris = Ca 30 kr/sekk Hakkede tomater = 10 Spaghetti = 15 Poteter = 15 Grønnsaksblanding = 20 Gulrøtter = 15 Frosne erter = 25 Skinkesteik = 50 Koteletter = 50 Torsk = 90 ... Litt dyrt, men én dag kan være fint å lage fiskegryte med ris, så kan du lage 2-3 porsjoner som lunsj i 2-3 dager. Kyllingbrystfilét First Price = 100 ... Fin å lage billig karri med Løk = 10 Har ikke tid til å skrive mer. Husk kilopris!
 6. Det er montert stillas. Har du fått noe brev om at ting skal igangsettes, eventuell dato etc? Jeg bare lurer i forhold til hvem du skal kommunisere med angående parkett og videre skade- og reparasjonsforhold.
 7. Hadde jeg hatt en sønn, så hadde jeg gjort det til en business å besøke alle de store badeland i verdens store byer. Morsomt med vannsklier og sånt.
 8. Hm, jeg var kanskje litt rask, beklager det. Vil ikke risikere at du blir saksøkt og taper. Jeg anbefaler at du tar kontakt med Krikkert på forumet her og ber han svare. Kan han ikke, så ville jeg prøvd å få tak i en advokat i morgen, eller mandag, og ikke holdt noe mer dialog med verkstedet til du har fått grundig juridisk bekreftelse på hva du burde gjøre.
 9. Kjør hardbalne mot dem. Hvorfor har de brutt seg inn i bilen din, når det er du som har betalt for og dermed hatt tilgang til lokalet? Hva gjorde de inni der i første omgang? Anmeld innbruddet, -skriv- at hvis de rører bilen din igjen, så anmelder du på nytt. Og at de faktiske forhold ikke svarer til forhold som beskrevet i leiekontrakten, derfor krever du avtalen hevet fra en dato du bestemmer.
 10. Jeg har min erfaring. Hvis andre vil tvile på det, så kan dem godt det, men jeg har ingen annen erfaring enn at jeg blir nummen i hele kroppen når jeg spiser hel butikkstekt kylling. Det blir jeg ikke av noen annen matvare. Og jeg har lest og hørt andre skrive og si det samme.
 11. Nei, dét er ikke sannheten. Det spørs på den generelle rikdommen i samfunnet. Norge er et rikt land. Derfor vil alle bli rike, og ikke noen steinrike og resten middelklasse og fattige. -Alle- vil bli middelklasse. Er ikke det bedre sånn? Jeg skjønner ikke hvorfor alle tror det blir sånn at "alle blir fattige" med planøkonomi. Og hva menes med fattig? Målet er at alle skal få mat på bordet, strøm, hus og klær, og litt ekstra penger å rutte med. Er dét å være fattig? Vi trenger litt mer spirituell visdom inn i skolen også, så vi får utbalansert den grådigheten og bortskjemtheten som næres via medier og stigmatiserende tv-serier. Noen forskjeller kan det jo være. Noen kan godt tjene litt mer penger enn andre, hvis de jobber oppå borgerlønnen. Ingenting galt med det. Men det skal ikke lede til at noen blir så rike at de kan kjøpe seg fri fra loven med dyre advokater, og at det fører til negative konsekvenser for andre. Hensyn til andre skal stå sterkt. Ikke egoistisk driv. Det må være -balanse- mellom disse tingene. I dag er det altfor store forskjeller.
 12. Det er også et poeng. Jeg har lest tråder av folk tidligere som ikke har fått støtte fordi de har en ektefelle eller kanskje samboer (husker ikke, samlet husstand) som tjener en viss inntekt. Sosialstønad er noe som ikke gis uten en temmelig god grunn. Tror det samme gjelder visse andre arbeidsstøtte-ytelser, men ikke uføretrygd.
 13. Av grunner som jeg skrev: Av psykologi. 1) NAV kan tro at man er mer arbeidsfør enn man egentlig er, og tvinge en til å prøve seg i jobber man faktisk ikke er klar for. Og hvis man da sier nei, så får man ikke penger. Dette er hva man risikérer hvis man tar en jobb når man får sosialstønad fra måned til måned. 2) Det er masse papirarbeid og jobb, i hvert fall i min erfaring, man må melde seg inn i vikarbyråfirmaer og sende inn kopier av søknader og alt mulig rart. Og man må ha kopier selv også, i tilfelle NAV roter bort papirer, som de gjorde med meg også. Ikke for dét, det er ikke umulig å få tak i papirer på nytt, men likevel. Så må man huske å ta kopi av kopien, hvis det skjer en gang til. Ikke alle er så strukturerte. Dette er også en psykologisk faktor man møter igjen hvis man tar en jobb og skulle miste den. 3) Det er mange som -er- syke, men som ikke orker engang å ta tak i sykdommen sin, og heller bare prøver å gjøre det beste ut av situasjonen og håper det er godt nok. Når det så kanskje ikke er godt nok, så blir veien til å søke jobb og sosialstønad kanskje veldig lang. Pluss hundrevis av andre grunner jeg sikkert kunne tenkt meg fram til.
 14. https://e24.no/privatoekonomi/i/WbBRGa/shadi-ble-svindlet-for-millionbeloep-og-saksoekt-av-bank-norwegian-naa-er-hun-frikjent Visste aldri at bare å få id-brikke tilsendt feil person kan få så store konsekvenser. Tenkte bare på min egen situasjon, har flytta mye de siste to-tre åra. Husk å oppdatere alle forskjellige banker og kredittinstitusjoner med riktig adresse. Man får jo tilsendt nye kredittkort og bankkort. Fort gjort at sånt kommer på avveie.
 15. ^^ Kan være blått, ultrafiolett, grønt, svart (svart hull). Hele fargespekteret er måling av energi. Et annet interessant puntk er at vesenet med det mest avanserte synet på jordkloden er sjøkneleren. Kan se i hva jeg tror er 12 forskjellige spekter, vi mennesker kan se 3. Hadde vært så interessant å se de tingene de ser. Tenk om de ser ting vi ikke ser! Bare fugler har mer avansert syn enn oss. Det er ikke uten grunn at papegøyer har så sterke farger. For dem, hvis de er under sollys (eller vanlig lys med ultrafiolett lys), så skinner fargene på fjærdrakta deres mye sterkere for dem enn de gjør for oss. Veldig spennende.
×
×
 • Create New...