Jump to content

Camlon

Medlemmer
 • Content Count

  16615
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Camlon last won the day on June 17 2020

Camlon had the most liked content!

Community Reputation

9107 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

54272 profile views
 1. Jeg må si at deres egne grafer motbeviser hva de sier. Vi ser en klar økning i begge grafene. At Mitt Romney også klarte å få arbeiderklassestemmer, har nok mer med hat mot Obama enn noe annet. De bruker som argument at arbeiderklassen er fortsatt en minoritet, men de definerte arbeiderklassen som amerikanere med lav utdannelse og lav inntekt. Det vil bety at en vanlig rørlegger er ikke en del av arbeiderklassen, noe som ikke stemmer overens med hvordan republikanerene bruker ordet. Og amerikanere med lav inntekt og lav utdannelse er ofte på velferd og ansees derfor ikke som en del av arbeiderklassen av republikanere. At din kilde valgte lav inntekt viser at de enten ikke forstår hvordan republikanere bruket ordet, eller at de villedet med vilje. Uansett, hva som er årsaken så er nok grafene enda mer opplagt for de med lav utdannelse og middels inntekt. I tilegg, så har andelen med høy utdanning økt kraftig. Det betyr at andelen i øverste graf skulle ha falt, men istedenfor så har andelen økt fra 24-28% til 31%. Skulle vært interessant å se en lignende graf for demokratene, jeg vil tippe at det har vært en kraftig reduksjon.
 2. Ta en titt på poltikerene før Trump, John McCain, Mitt Romney og Jeb Bush. Ingen av dem appelerte til arbeiderklassevelgere. Republikanere før Trump prøvde å få stemmer fra arbeiderklassen ved å si at Demokratene var verre, ikke ved å tilfredstille dem. Trump er den første politikeren på lenge som aktivt prøver å tilfredstille den konservative arbeiderklassen.
 3. Jeg er ingen Trump-supporter, men jeg tror faktisk at repblikanernes veivalg vil bidra positivt. Selv om Trump var narsissistisk og polariserende, så var hans veivalg vesentlig mer populær enn veivalgene fra politikere som Mitt Romney. Under Romney så ble republikanerene partiet for de rike, men under Trump så har de klart å få vesentlig mer støtte fra arbeiderklassen. Om Republikanerene finner en kandidat som er enig med Trump, men har en bedre personlighet, så er sjansen høy at de vinner valget i 2024. Noen saker var naturligvis ikke vinnersaker som "ha rallyer som fører til masse dødsfall". Men de trenger ikke å fokusere på dette, de kan istedenfor fokusere på ting som "Stå opp mot Kina" og "Fjern covid-restriksjoner".
 4. Mutasjoner skjer ofte i personer som er immunkompromittert og har viruset i kroppen i månedsvis. https://www.scientificamerican.com/article/covid-variants-may-arise-in-people-with-compromised-immune-systems/ De vil da skape en variant som sprer seg bedre blant vaksinerte og det vil ta mange måneder før den blir den dominerende mutasjonen. Det er derfor mulig at en mutasjon som smitter bedre blant vaksinerte enn Delta eksisterer idag og vil bli den dominerende varianten senere i høst. Så lenge vaksinerte kan smitte, så vil immunkompromitterte individer fortsatt bli smittet og skape mutasjoner.
 5. De har vaksinert med Pfizer i Israel og de ser også en økning. Norge er langt bak Israel og har mindre flokkimmunitet, så vi er i en vesentlig verre posisjon. Vi er også bak UK. Problemet vi ser i både Israel og UK er at fullvaksinerte blir smittet igjen. Dødligheten er kanskje lavere, men nordmenn vil ikke akseptere tusenvis av smittete per dag. Det betyr at risikoen er høy for at begrensingene kommer tilbake. Det er også risiko for at delta varianten muterer igjen iløpet av høsten og gjør vaksinen mindre effektiv. Og hvis vi skal snakke om fordeler og ulemper, så har Norge mye fest og fyll som fører til mye spredning.
 6. Den var lavere på samme tidspunkt ifjor. Og man burde ta en titt på hva som skjer i UK nå. Det lover ikke godt for høsten.
 7. Du skrev "så bra". De aller fleste jobber i bedrifter hvor det er mulig å erstatte de ansatte. Og din bedrift tar naturligvis en risiko når de er så avhengig av sine ansatte.
 8. Hvis store deler av et appteam dør i en flyulykke så er det mulig å anatte nye og fortsette. Der er bus-factoren vesentlig bedre hos oss.
 9. Vi snakket om en flyulykke, ikke en eller to medarbeidere. Hvis det skjer så er det en katastrofe om det er vanskelig å få tak i ansatte. Ok, kanskje dere er beskyttet mot alt og kan derfor dele admin-brukere. Mellomstore bedrifter har ikke råd til å ha dataene sine i masse forskjellige offentlige databaser. De har normalt dataene sine og backups, begge to kan slettes/overskrevet av admin. Hvis man ikke vet hvem som gjorde det, så har man en mye større sikkerhetsrisko.
 10. Trenger ikke den nye ansatte tid til å ta over arbeidet? Og jeg antar at det ikke sitter masse arbeidsledige i deres sektor, dere må derfor hente dem fra konkurrenter. Hvis dere tilbyr høyere lønn sånn at de flytter over, så vil kostnadene øke og dere risikerer også at dere får vesentlig dårligere ansatte. Om ingen klienter bytter vekk om bedriften opplever en katastrofe, så er det tydelig at man ikke har konkurranse. Dere har data som kan slettes eller overskrivet, alle har det. Hva gjør dere om noen sletter de dataene fra en delt admin-bruker? Siden dere mener det er helt ok.
 11. Du skrev "Vi har såpass forståelsesfulle kunder at de vil veldig fint godta en utsettelse hvis folk blir syke eller dør." Hvis dere sier, "vi kan ikke levere før om 6 år på grunn av en flyulykke", hvorfor skulle de ikke velge en konkurrent som kan levere om 3 år? Og siden dere synes det er greit å dele en admin bruker med flere ansatte. Hva gjør dere om masse data plutselig har blitt slettet og dere vet ikke hvem som har fjernet det?
 12. Hvis dere har konkurranse, hvorfor skulle de ikke bytte til deres konkurrent om dere ikke kan levere? Da øker du sikkerhetsrisikoen, spesielt siden det er ikke mulig å finne ut hvem som brukte brukeren. Hvorfor øke sikkerhetsrisikoen, når det eneste man får igjen er litt mindre sjanse for utsettelser.
 13. Jeg skrev konkurranse. Hvis du har konkurranse, så vil du miste masse kunder om mange folk blir syke eller dør. Kundene har ingen obligasjon til å gå for deres løsning, selv om de føler synd på dere. Man løser sikkerhetsrisiko ved å minimere risiko. Å gi masse ansatte admin tilgang på en delt bruker er å be om trøbbel, og ingen seriøse bedrifter driver på slik.
 14. Vi foretrekker ulike ting. Jeg foretrekker å være delevis tilgjengelig over en vaktordning. Da har du ikke konkurranse som i privat sektor. Kundene kan føle sympati hvis noen blir syke og dør, men det hindrer dem ikke fra å bytte til en konkurrent som kan tilby en bedre tjeneste. Du har konstant snakket dritt om meg og bedriften, det gjorde du lenge før jeg begynte å kritisere deg for manglene kunnskap om apputvikling. Om man løser sikkerhetsproblemer ved å anta at alle ansatte er fornøyde hele tiden så tar dere ikke sikkerhet særlig seriøst. Utvikleren som har admin kan også gjøre hærverk eller bli hakket. Men sjansen er betraktelig mindre siden det er færre svake ledd og de vet at de vil bli oppdaget, fordi de kan ikke skylde på noen andre.
×
×
 • Create New...