Jump to content

FrihetensRegn

Medlemmer
 • Content Count

  8006
 • Joined

 • Days Won

  2

FrihetensRegn last won the day on July 11 2016

FrihetensRegn had the most liked content!

Community Reputation

5859 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

22084 profile views
 1. Joda, elektrisk er raskt, men det koster en del mer 😀 Omtrent dobbelt så mye ny, men forhåpentligvis blir det mer vanlig og dermed billigere med elektrisk sykkel etterhvert også.
 2. Greier de fleste lett MC å holde minst 80 km/t opp bratte bakker, samt like rask akselerasjon som la oss si en bil med 150 til 200 hk? (jeg veier 100 kg) Om ikke så ser jeg det ikke som særlig fristende å kjøre rundt i trafikken om man knapt er raskere enn en trimmet moped. Kanskje en elektrisk variant har mer dreiemoment og dermed lettere kan holde tritt med resten av trafikken.
 3. Det tror jeg han vet, men det er lett å overstige fartsgrensen ved forbikjøringer, spesielt med kraftige elbiler som Tesla. Jeg tror du gjorde lurt i å ikke samtykke til beslaget da de nå har tre uker på seg til å sette saken frem for tingretten der du får muligheten til å gi din forklaring. Gir du samtykke vet du ikke hvor lenge saken ligger hos det lokale politiets saksbehandler der ting skal prioriteres. Hvis det var UP så kan det være at det går litt raskere.
 4. Det viktigste nå er å få på plass en utleveringsavtale med Syria slik at hun kan få en rettssak av en domstol i det landet. Al Assad kan sikkert komme opp med en rettferdig dom og straff.
 5. Batteri for fremdrift kan sikkert fungere fint i snekker og andre saktegående fartøy. Men for raske og store båter forblir nok bensin og diesel foretrukket drivstoff. En amerikansk rigg på 45 - 60 fot og tre til fem påhengser med 627 hk hver og en bensintank på 1 000 liter blir ikke elektrisk med det første.
 6. Du glemmer igjen dine egne innlegg og går over på avsporing og personangrep. Jeg innser nå at du bare er et nettroll og faktisk ikke har noen meninger. God bedring!
 7. Som du selv nevnte, så er det vårt ansvar å ta inn alle økonomiske migranter (du sa at det er vårt problem at de har dårlig levestandard i deres hjemland og at de lever på gatene om vi sender dem hjem). Dette er ikke flyktninger, de er lykkegjegere. Flyktninger flykter fra krig. Forstår du forskjellen nå? For å forklare det enda enklere: krig og dårlig levestandard er to forskjellige ting. Den ene kvalifiserer til flyktningestatus, den andre ikke. Flyktninger som har fått opphold på grunnlag av flykt fra krig, kan fint sendes tilbake til hjemlandet sitt så fort det er fred der, til tross for at du bekymrer deg om hvilken levestandard de har der (noe som er irrelevant når det kommer til flyktninger). Her kan Norge spare milliarder på å sende dem hjem.
 8. Hvorfor skal vi gå rundt å bekymre oss for batteriet? Hva om jeg som eier dieselbil skulle tenke på dieseltanken min hver gang jeg fyller opp tanken? Selv om man kjører rundt i en gammel Hiace med 450 000 km på telleren skal man ikke tenke på hvor fort, mye eller lite man fyller tanken, man skal bare fylle. Slik bør det også være med elbiler.
 9. Det har jeg allerede svart deg på. Så lenge det er fred og stabilitet i landet de kommer fra, er de ikke flyktninger, de er økonomiske migranter. De "flykter" ikke, de reiser for å jakte en bedre livsstil. Uansett så avsporer du nå debatten. Debatten handler om kostnadene av å ha folk på sosialstønad og hvorfor det ikke lønner seg å jobbe.
 10. Da må du lese dine egne innlegg en gang til. Det var du som mente at levestandard er en avgjørende faktor om flyktninger skal sendes hjem igjen. For min del er det helt greit å sende dem tilbake om det gjør at vi sparer penger på sosialstønad her hjemme.
 11. Du blander økonomiske migranter med flyktninger. Om vi skulle tatt inn personer på bakgrunn av hvilken levestandard de har i hjemlandet så skulle vi måtte ta inn ca 6 milliarder mennesker til Norge. Så lenge det er noen lunde stabilitet i hjemområdet så er det ingen grunn for dem å bli værende i Norge.
 12. Hvilken levestandard de har i hjemlandet deres er ikke vårt problem. Vårt problem er at de kommer til Norge og lever av våre skattepenger.
 13. Så fort det blir fred i landet de kom fra bør de sendes tilbake.
×
×
 • Create New...