Jump to content

FrihetensRegn

Medlemmer
 • Content Count

  8191
 • Joined

 • Days Won

  2

FrihetensRegn last won the day on July 11 2016

FrihetensRegn had the most liked content!

Community Reputation

6043 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

22320 profile views
 1. Liker litt 80s i ny og ne: Gjerne noe med mye sax:
 2. 90s Eurodance er en svakhet hos meg
 3. Det finnes naturligvis unntak. Studenter og andre grupper mennesker som bor i store kollektiv kan også få rabatter og forhandle seg fram til bedre pakker, og i enkelte studentboliger er til og med bredbånd gratis. Men for den jevne australier er det ikke mye å skryte av. Ta en titt på flere australske bredbåndstilbydere som feks NBN eller Telstra for å få et innblikk i hvor dyrt og dårlig det er. Her er det snakk om å betale for å unngå binding og datapakker på toppen av tregt og dyrt internett.
 4. Flott, nå trenger vi bare hardware som kan takle disse hastighetene. Ironisk nok så er også Australia et av de landene med elendige forbrukerpakker på bredbånd. Det er meget dyrt, tregt og kommer ofte med bindingstid og datapakker. Et eksempel er 12 Megabit/s, 18 måneders bindingstid og 200 GB datapakke til 900 kr måneden.
 5. Media er dessverre bare interessert når det er hvite mennesker som er bad guy, ikke omvendt.
 6. Sukk. Tror du virkelig at en helt vanlig mann i gata som er på jakt etter en "sportslig bil" vurderer den Hyundaien som et reelt alternativ? Om den noengang blir solgt så blir det nok 99,99% sannsynlig aldri skilter på den. KJØP HELLER EN TESLA ASS Hvorfor ikke? Er en helt kurant sportsbil for mange, og jeg kan godt se for meg at en som er ute etter en slik bil fint kan velge mellom den Hyundaien og en ny Model 3 😊
 7. Fant en lykt hos en hugger til 2000 kr 👍🏻
 8. Jeg trodde man skulle få denne med 84 kWt brutto/77 kWt netto batteri? Skuffende.
 9. Rent økonomisk er det mange tiår igjen i norsk olje og gassvirksomhet. La oss bare håpe at ingen politikere er idioter nok til å legge ned en gullgruve før den er tom.
 10. Minibuss... https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=160084709 😂
 11. I følge Toyota må det være xenon for at det skal passe. Og selv når jeg fant en som var xenon så passet ikke den heller av en eller annen grunn. Takk for tips, skal se.
 12. Er i en litt kjip situasjon med med min 2009 Toyota Auris. Jeg vil annta at bilen er verdt et sted mellom 35k og 50k. Nå er ene framlykta gåen og Toyota skal ikke ha mindre enn hele 11 000 kr for ny lykt. Hadde jeg hatt en bil til 300 000 hadde ikke dette vært et problem, men jeg er ikke særlig lysten på å kjøpe en lykt til 1/3 av verdien på bilen. Har søkt på brukte, men da det er xenon viser det seg nesten umulig å finne en som passer. What do?
 13. Nei, det er vel ingen som tror at de eksemplene du listet opp er problematisk med eksponering. Men solen, for å ta den som et mye mer relevant eksempel, vet vi kan være farlig bare noen timer hver sommer uten solkrem. Så selv om 5G ikke er i nærheten å være like kraftig som sola, så er den derimot på 24t/365 og eksponering over tid er noe av det som er farligst ved stråling. Så vi hadde vært immune mot tobakksrøyk om vi var eksponert for det fra tidenes morgen? Sola er en strålekilde så da burde vi jo være immun mot den, men vi vet i dag at lang eksponering i sol kan være farlig. Problemet med forskning på stråling er at det nesten alltid fokuserer på kort eksponering og kortsiktige resultat. Det er derfor vi fortsatt ikke har løst gåten med kreft, fordi det ofte er genetisk modifisering over tid som gjør at kreften etableres i kroppen.
 14. Blir interessant å følge med på bruktmarkedet fremover. Det kan være mange som ønsker bensin, diesel eller hybrid også etter 2025.
×
×
 • Create New...