Gå til innhold

FrihetensRegn

Medlemmer
  • Innlegg

    10 287
  • Ble med

  • Dager vunnet

    2

FrihetensRegn vant dagen sist 11. juli 2016

FrihetensRegn hadde mest likt innhold!

3 følgere

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

34 302 profilvisninger

FrihetensRegn sine prestasjoner

8,7k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

  1. Ingen amerikanske (eller norske) skattepenger burde sløses bort i korrupte Ukraina eller et moderne og rikt land som Israel. La dem betale for sine egne utgifter.
  2. Alle former for abort burde forbys. Det å drepe et liv kan aldri rettferdiggjøres fordi en kvinne må sette karrieren på vent, eller andre ofte trivielle unnskyldninger. Det går helt fint å få et barn i dag, og kan man ikke gi barnet en god oppvekst av forskjellige, gode grunner, kan man adoptere det bort eller la familien ta seg av det. Drap er aldri løsningen. Det snakkes ofte om kvinners rettigheter, men barnets rettigheter bør komme først.
  3. Jeg blir ofte misunnelig over hvor gode politikere de har i USA, det er en mangelvare her i Norge. Her setter kongressmedlemmet Nancy Mace fra Sør Karolina skapet på plass mot den DEI-ansatte lederen i SS: https://x.com/bennyjohnson/status/1815424685523505205
  4. Kanskje vi trenger russernes hjelp når globalistene og EU stjeler landet og oljefondet vårt.
  5. Til helvete med "forpliktelser", USA skylder ikke Norge eller andre land en dritt, det er på tide at USA fokuserer på seg selv og sine egne problemer, ikke resten av verden. Jeg skjønner godt om USA trekker seg ut av NATO og andre internasjonale organisasjoner etc og fokuserer på seg selv. Trump er rett mann til den jobben. Norge hadde hatt godt av å ha noen slike politikere selv, der vi kan bygge landet vårt og bruke noe av oljepengene på oss selv. Globalister og krigshissere har fått herjet nok nå.
  6. Noen av det dummeste jeg har lest på lenge. Typisk venstrevridd antifa bullshit. Jeg er glad Trump vinner dette valget, er på tide at de får en president med mot, hjerte og energi for landet og folket sitt.
  7. Taushetsplikten og utlevering/deling av sensitive personopplysninger er også noe de vil svekke: 2014: https://www.nrk.no/dokumentar/vil-rydde-opp-i-taushetsplikten-1.11472886 2022: https://www.nrk.no/norge/pst_-vil-ha-mer-informasjon-fra-helsevesenet-1.16036489#:~:text=Dette sier loven om taushetsplikt&text=Ifølge helsepersonelloven §31 har,selv om personen ikke samtykker. 2024: https://www.nrk.no/norge/pst-vil-kunne-dele-mer-personinformasjon-i-forebyggende-arbeid-1.16959452 Barn, sikkerhet og trygghet er ofte unnskyldninger myndighetene bruker for å svekke personvern, anonymitet og frihet samt øke overvåking og kontroll over befolkningen. Dette gjelder omtrent alle land, inkludert vestlige land som Norge og USA.
  8. Ser veldig bra ut så langt. Mest sannsynlig ca 20% bedre ytelse i spill med 9800X3D kontra 7800X3D. Intel for gaming kommer jeg ihvertfall aldri til å ha mer, bare søppel.
  9. Trådstarter sier de har 200 000 kr til rådighet. Edit: om du mener prisen forhandleren har satt er dobbelt av hva du mener den egentlig er verdt, er det slik at man ikke kjøper bruktbil uten å prute, ihvertfall ikke i dagens marked som er et kjøpers marked.
  10. Her er så mye feil å ta tak i at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne... Drivstoffprisene i Norge er først og fremst høye pga av avgifter og moms. Etter dette er det markedet for raffinerte produkter i Europa som hovedsakelig spiller inn på prisene. Prisen på råolje og verdien på norske kronen har så små bevegelser i forhold til de andre faktorene at det skal en internasjonal krise til for at de skal bli betydelig gjeldende for norske bensinpriser. Jo, Norge produserer raffinerte produkter. Raffineriet på Mongstad produserer ca. 200 000 fat per dag med hovedsakelig bensin, diesel og flybensin. Ca. 80% av produktene der eksporteres til utlandet. Hadde vi hatt politikere i dette landet som faktisk satte Norge og nordmenn først, kunne vi fint hatt bensinpriser under 10 kroner literen. Det er bare å fjerne alle avgiftene og moms på bensinen, redusere eksporten fra Mongstad og sørge for tiltak som øker konkurransen i det norske drivstoffmarkedet. Land som vi kan sammenligne oss med når det kommer til lønn er Australia og USA. I disse landene koster bensinen ca 9-11 kroner literen, avhengig av hvor i landene og når på året. Dette er land som er netto importører av råolje.
  11. Kjøp Toyota, de er ofte driftssikre biler. Her er en med lav km stand, den er 11 år gammel, men grei pris og kan fint vare i minst ti år til med godt vedlikehold.
  12. Enkelte dieselbiler går lettere tett i rensesystemet, man har DPF, EGR, SCR etc. Bedre med bensinbil da.
  13. Borgarting lagmannsrett fastsatte straffen til fengsel i 120 dager. Men var dette snakk om ubetinget, bak lås og slå? Vil Høyesterett ta saken? Om dommen står, så blir det vel oppsigelse?
×
×
  • Opprett ny...