Jump to content

L/\R~

Medlemmer
 • Content Count

  1320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

387 :)

1 Follower

About L/\R~

 • Birthday 09/06/2002

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12415 profile views
 1. Om det er en god modell har sannsynligvis resten av pcen klart seg.
 2. Nå er rød en buss da, så å bøtelegge rød for å «være til hinder» er kanskje litt dumt, da en buss uansett vil ta mye plass i en rundkjøring. Det er en del trafikk der generelt, så hva skulle bussen gjort? Kjørt så sakte at personbilen fikk fri plass foran bussen og så bilen tar en «forbikjøring»? Det skaper langt dårligere flyt enn om blå bare hadde overholdt vikeplikten sin..
 3. Jeg tenkte på om det du prater om i Sinsenkrysset er relevant for situasjonen i krysset (om det var påbudt eller anbefalt kjørefelt), og det var det ikke.
 4. Sjekk lenka til Google Maps i innlegget litt. Ser ikke ut til at det er noe sånt der, ikke skiltet noe sånt heller av det jeg kan se.
 5. Jeg tenker følgende. Blå velger å gå bort fra hovedregelen om å benytte høyre felt. Men sånn som jeg husker det er det greit, og man kan ligge i venstre felt inn og venstre felt ut av rundkjøringen. Samtidig er det ikke siste avkjøring uten å kjøre rundt, men nest siste. Men, siste avkjøring uten å kjøre rundt er lite brukt i forhold til dit blå skulle. Derfor gir det mer mening å benytte seg for venstre felt, men hovedregelen sier fortsatt høyre felt. På vei ut av rundkjøringen er det klart vikepliktsbrudd, og ellers er det viktig å ta større hensyn til store og tyngre kjøretøy. Det at man ikke har oppdaga bussen før det var for sent sier meg at man ikke fulgte så godt med på det man burde. Jeg tenker at blå har all skyld, men skjønner spørsmålet og det om at rød burde vært i indre, men samtidig så er det en buss. Ps! Dette er rundkjøringa: https://goo.gl/maps/9MBSGGhUixtyD5yK6
 6. Problemet her er jo at lukta er konstant, eller at lufta i rommet blir skikkelig innestengt. Naboen «okkuperer» jo lufta hele døgnet, for kjenner lukta tidlig på morgenen og sent på kveld. Og hvorfor sitter du egentlig ute? For å trekke frisk luft og? Kan du ikke bare ta kottet som er røykebule, så får du fanga all røyken? Eller en bøtte over huet, er nå samme for meg. Røyklukta blir det samme for meg som om noen skulle kjørt blinkende strobelys inn vinduet + musikk, fra morgen til kveld. Og de ekstra skattene som dras inn av røyken går nok desverre opp i helse/sykehuskostnader for staten uansett. Men kanskje jeg skal legge en brosjyre om E-sigg i postkassa, så kan alternativ måte å få i seg nikotinen vurderes? Så slipper naboen å plage flere andre samtidig (inkl eget barn), og naboen får nikotinen sin.
 7. Naboen røyker. Vært konstant røyklukt de siste timene på rommet, og går ikke å time når vinduet kan være oppe/naboen ikke røyker. Tar mye lenger tid før lukta forsvinner mot det den bruker på å komme inn.. Selvfølgelig ikke bare vært sånn i dag, men plagsomt gjennom hele året. Kan du ikke bruke penga på noe fint og slutte med selvmordsprosjektet? På forhånd takk.
 8. Hvis du ikke har gjort det burde du rense pcen for støv!
 9. Trenger sjeldent, svært lite at MX150 slår inn.
 10. Davinci Resolve, Hitfilm 4 express med flere er gode alternativer. Elgato Camlink eller HD60s er fine til å ta opp fra spillkonsoll med, med pc. Anbefaler å snakke over videoen.
 11. Går medier og kommunikasjon, og våre har i5 8250u, 8gb ram og MX150. Men de kjører mye bedre med 16gb ram. Ville gått for i7/r7, og 16gb ram. Men hvorfor trenger du det til skolen? Og hva er bruken? Premiere eller Indesign? After Effects? Premiere og AE tar fort livet av pcen.. Vi har Thinkpad, ellers er Dell XPS veldig fin. Den blir også min neste, men nå har jeg pc fra skolen.
 12. Jeg blir med snart, fyller 18 søndag! Skriver om planene framover da, og hva jeg har gjort til nå. Men førerkortet fikk jeg spart opp mer en nok til, og er snart på plass.
 13. Hvilken linje går dere? Noen fritidsinteresser?
 14. Alt står her, legger bare ved lenke siden det er lettere å bare lese det riktig fra kilden selv. https://elevbedrift.no
 15. @Inz4ne Har du en oppdatering på lur?
×
×
 • Create New...