Gå til innhold

Tesla - kaféen


bshagen

Anbefalte innlegg

3 hours ago, Locrin said:

Sniktitt på ny versjon av modell 3?

Bildet er 4-5 måneder gammelt men har nå plutselig dukket opp igjen. Ryktene tilsier project highland ja, så får man se etterhvert hva endringene blir. Produksjon fra Q3 visstnok. Blir nok en større facelift dette her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
AL123 skrev (17 minutter siden):

"For hele bilen"? Hva legger du i det egentlig?

Også innstillinger som angår bilen, som lading osv. foregår i samme UI som infotainment, og man er åpenbart inne i Android hele tiden uansett hva man gjør i en Polestar. Derfor "hele bilen".

Lenke til kommentar
Nimrad skrev (På 6.4.2023 den 16.15):

Har «plutselig» gått fra 4.juni - 19.august levering til 4.juni - 30.juni på model y. Er det helt random eller kan jeg forvente å få bil før sommerferien?

Nå står det altså 3. juli til 12. august. En del frem og tilbake altså, så får egentlig bare vente og se.

Lenke til kommentar

Når jeg bestilte min model 3 i mai i fjor så sa de "april-mai 2023"... Altså ett år levering!!
Utover høsten krøp det nedover til feb-jan. 23... før jeg så helt i slutten av november plutselig og helt uventet fikk beskjed om at levering er 1. desember! Og det ble faktisk dagen jeg hentet bilen!
Så alt kan skje med din bil også😇

Lenke til kommentar
Nimrad skrev (1 time siden):

"Dashbord" kanskje? Eller Infotainment? Føler infotainment høres litt smalt ut, for det er jo mer enn radio og musikk, men er kanskje det riktigste ordet å bruke.

Da er jeg med, men det utgjør vel 1 av sikkert 50-100 prosessorer i bilen, så "hele bilen" er vel å ta litt kraftig i 🙂 

Lenke til kommentar
ozone skrev (1 time siden):

Også innstillinger som angår bilen, som lading osv. foregår i samme UI som infotainment, og man er åpenbart inne i Android hele tiden uansett hva man gjør i en Polestar. Derfor "hele bilen".

Nei, datamaskinene som styrer lading, motorkontroll, batteristyring bremser, komforutstyr etc embedded og har ingen operativsystem.

Lenke til kommentar
21 hours ago, Nimrad said:

Android automotive betyr ikke automatisk manglende støtte for CarPlay/Android auto? Det er jo bare selve OS-et som bilen kjører på. Kjipt at de dropper støtte, men tydeligvis den veien det går.

Ettersom det er litt forvirring omkring Android Auto vs. Android Automotive (- jeg inkluderer meg selv her -), fant jeg en artikkel som gjør et godt forsøk på å forklare dette på en oversiktlig måte: https://www.makeuseof.com/android-auto-vs-android-automotive-whats-the-difference/

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tesla super service slår til igjen, denne gang Kokstad! Hentet bil der i desember og tenkte ikke over at sommerdekk ville bli levert kokstad før jeg fikk melding om at de var klare. En kjapp telefon med ønske om å få tilsendt dekkene til mitt service center eller bytte i tilsvarende dekk som allerede finnes her ble ordnet på få timer. Dekkene er på vei i fra tidlig neste uke.

Tesla service får mye pes, så de skal ha de gangene de er gode synes jeg!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...