Gå til innhold

Nimrad

Medlemmer
  • Innlegg

    14 992
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Nimrad vant dagen sist 21. juni 2018

Nimrad hadde mest likt innhold!

Om Nimrad

  • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

21 127 profilvisninger

Nimrad sine prestasjoner

7,1k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

  1. Hvor lenge hadde du hatt de i aksjer og eiendom? Problemet er at disse sorte svanene er så sjeldne at det svarer seg ikke å ha penger i madrassen for å vente på de. Du er bedre tjent med å være fullinvestert hele tiden.
  2. Det er sjeldent jeg er såpass gira på en film som jeg er nå med nye Deadpool. Noen andre som gleder seg?
  3. Jeg trengte bare å lese denne setningen for å skjønne at du bare har null peiling på hva du snakker om. Jeg vil foreslå at du prøver å se det fra andre siden.
  4. The Boys S4 leverer syns jeg. Har spart opp sesongen. Manusforfatterne er gode asså! Jeg elsker Butcher. «I'd call you a cunt but you ain't got the depth or the warmth.»
  5. Velkommen til diskusjon.no, her diskuterer vi. 5-7 er en ekstrem hendelse på kort sikt, men det betyr mye for sparepengene våre om den havner på 8 eller nedre del av 9-tallet som er mye mer sannsynlig å snakke om. Du har nytt godt av det de siste få årene andre veien.
  6. 5-7 er et dårlig eksempel. At den havner på 8-tallet er ikke så usannsynlig. Spørsmålet er vel heller hva som skjer fremover. 13 eller 9?
  7. Smak og behag den serien her i tråden merker jeg. Jeg syns det er noe av det beste som er kommet på lang tid og et friskt pust. Har ikke sett siste sesong, men virker ikke som den skiller seg så veldig ut i noen retninger.
  8. Hvis du regner litt på det så er nøyaktig dobbelt fradrag. Som ikke er så rart siden det er nøyaktig dobbelt så mange i et ekteskap. Vi har det samme i Norge, hver enkelt person får samme minstefradrag. Samlet i et ekteskap får man da dobbelt så høyt minstefradrag.
  9. Den overrasket veldig. Og den er ikke sær eller for spesielt interesserte filmnerder. Kona elsket den. Første gang jeg ser en animert stumfilm, så jeg var jo litt spent, men steike så bra. Den kom litt som lyn fra klar himmel på meg. Jeg har så mye gode filmopplevelser i år at jeg blir nesten oppgitt av disse postene om at vi er inne i en tørkeperiode.
  10. Huff, jeg skrev feil. Ikke Dog Dreams, men Robot Dreams. Lenge siden jeg har blitt så positivt overrasket av en film.
  11. Dog Dreams må jeg bare anbefale. Ordentlig original film med enormt mye følelser.
  12. Utrolig mye snacks her inne, håper vi kan slippe gatekeeping!
  13. Har blitt litt forelska i Citröen CX i det siste. Hvilken god gammal bil kunne du tenkt deg?
×
×
  • Opprett ny...