Jump to content

Nimrad

Medlemmer
 • Content Count

  9707
 • Joined

 • Days Won

  1

Nimrad last won the day on June 21 2018

Nimrad had the most liked content!

Community Reputation

3373 :)

About Nimrad

 • Birthday 05/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14662 profile views
 1. Handler vel litt om kundelojalitet. Om de som kjøper blir misfornøyde fordi de må betale 500 mer enn alle andre er det ikke verdt den 500-lappen for komplett.
 2. Så den komme. Sony var jo ute og sa det tidligere i en tweet eller noe at de synes spill var blitt for billige. Selvfølgelig ingen gladnyhet, men dette gjør at jeg garantert kommer til å gå for blu-ray-utgaven. Orker ikke betale 800-900 kroner for gamle spill jeg kan få for en hundrelapp på FINN.
 3. Absolutt. Men litt irriterende om den blir 500 kroner dyrere enn Xbox SX da de har samme pris alle andre steder i verden. Ser forresten at headsettet er lagt ut til 1499 på komplett. OK pris (lavere enn forrige platinum). Kommer nok til å kjøpe. Jeg venter dog veldig spent på noe mer info om GUI og media-biten. Jeg kunne virkelig tenkt meg en slags app store så jeg kan kjøre Plex og annet på denne.
 4. Ja, jeg er enig, men samtidig skjønner jeg det litt også. Spill har kostet det samme i årevis nå. Nintendo 64 spill kostet jo også rundt 800 kroner og det var på 90-tallet! Jeg er i utgangspunktet skeptisk til abonnementsløsninger, da man i praksis bare leier.
 5. Et selskap skal tjene penger? 🤯🤯🤯🤯
 6. Jeg kan bekrefte at det består. I følge kundeservice der: Prisen er endelig, men kan hende det blir noe justeringer på blu-ray-utgaven.
 7. Har postet dette 3 ganger nå, men størrelser som er bekreftet eller delvis bekreftet er samlet her https://docs.google.com/spreadsheets/d/1AddRvGWJ_f4B6UC7_IftDiVudVc8CJ8sxLUqlxVsCz4/edit
 8. Ja, gjør det, og bestiller heller PS5 og XsX i tillegg;)
 9. Jeg har aldri vært interessert i den pakken jeg, men det var uansett ikke poenget. De fleste støtter ting som har noen negative sider. Hadde denne pakken vært interessant for meg hadde jeg fint vurdert den, selv om det er tydelig low effort og litt skuffende remake. Ett negativt punkt trenger ikke nødvendigvis å bety at jeg måtte droppe hele kjøpet.
 10. Er målgruppen de som tåler mye viftestøy eller hva mente du med det?
 11. Jeg synes det må være lov å kritisere Nintendo uten at det skal virke som du tar deg nær av det. Det har vært ganske vanlig å lage remakes denne generasjonen og dette er kanskje en av de som gir minst igjen for pengene av det som er kommet.
 12. Å selge gamle spill i ny innpakning til fullpris er en god måte å tjene penger med minst mulig kostnader. Uten tvil skuffende at de faktisk skal ha fullpris for noe sånn som dette. Hadde forventet mer.
 13. Enig i alt du sier, men tror du tenker for mye på "hardcore"-gamere. Tenk på de mer casual gamerne, eller barn som skal ønske seg konsoll til jul. De får bare én og har nå en ganske arg konkurrent i samme prisklasse. Konsollene i seg selv er veldig ulike, men nå har ikke Switch noe prisfordel mot XsS. One X og S har du rett og slett ingen forutsetning for å si noe om innvirkning på salgene. De har vært på markedet så og si samtidig alle disse uansett, så det er ikke så lett å vite. Det vi vet er bare at Switch selger bra. Men de kunne fort solgt ENDA bedre uten One X og S. Jeg er villig til å vedde på at den nye Series S diskuteres relativt inngående i stryrerommene i Nintendo. Om det får noe særlig stor innvirkning på salgstallene vil vise seg. Jeg tror kanskje ikke det, men jeg tror det kan pushe Nintendo til å ville senke prisen for å selge enda mer.
×
×
 • Create New...