Jump to content

Nimrad

Medlemmer
 • Content Count

  8862
 • Joined

 • Days Won

  1

Nimrad last won the day on June 21 2018

Nimrad had the most liked content!

Community Reputation

2797 :)

About Nimrad

 • Birthday 05/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14197 profile views
 1. Det er god underholdning. Blir hekta, men er ikke noen super-serie med noen wow-moment.
 2. OK. Det er vel i praksis penger du kunne gjort hva som helst med?
 3. Er lånet separat, eller har du lånt opp selve boliglånet? Hvilken bank?
 4. Jeg får avvente litt da. Takk for hjelp. Jeg har en i7-4790K, 32GB RAM PC, men den har foreløpig ikke noe skjermkort.
 5. Har ikke oversikt for å være ærlig. Er det fortsatt sånn at det kun støtter spesifikke VR-spill? Eller har noen «vanlige» spill VR-støtte? Jeg er dessverre ikke særlig glad i skrekk-sjangeren...
 6. Hvor mye er det verdt å betale for et brukt PS VR?
 7. Har bonusovernattinger på Nordic Choice, ellers vil jeg unngå overnattinger med mindre jeg tar det som en helgetur. Ellers stort sett ingen problem med noe fri fra jobb. Jobber ved behov.
 8. SVG er hovedavreiseflyplass, men innom OSL er jo ikke noe stress hvis det må til.
 9. En t/r reise med 2 mellomlandinger hver vei er vel nok for å få gullkort for meg da? Så lenge det ikke er bonusbillett, men vanlig billett betalt med bonuspoeng, hvis jeg har forstått rett.
 10. Noen som har noen tips til noen flyreiser jeg kan bestille med eurobonus som gir opptjening i eurobonus på antall flyvninger? Har 40-50 000 poeng og er 6 flyvninger fra gullkortet.
 11. Er det noe å sjekke ut for en som ikke nødvendigvis er så glad i den typen sci-fi?
 12. Det virker som dette er samme teknologi uansett. Dette er jo ikke vanlig ADSL slik som flere påpeker. Det som er litt utfordringen med ADSL er at opp og ned-lasting deler på linjen. Driver du og laster opp «store» filer vil nedlastingshastigheten lide. Hør med de om det er det de mener med synkron/ADSL.
 13. Nimrad

  kWh på fryseboks

  kW og kWh er to forskjellige ting. kW er farten det går, og kWt er tilbakelagt distanse. At bilen din kjører i gjennomsnitt 15 000 km per år, betyr ikke at den kjører 15 000 km/t.
 14. Det er ikke noe fasitsvar, det kommer an på. I staten kan du forhandle på lønn. Jeg ville søkt på FINN.no eller på Jobbnorge. Veldig mange offentlige jobber opplyser om lønnstrinn i stillingsannonser.
×
×
 • Create New...