Jump to content

Nimrad

Medlemmer
 • Content Count

  11995
 • Joined

 • Days Won

  1

Nimrad last won the day on June 21 2018

Nimrad had the most liked content!

Community Reputation

4777 :)

About Nimrad

 • Birthday 05/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17386 profile views
 1. Vi så Elvis i går og likte den godt. Jeg har nok en liten forkjærlighet for biografier, men jeg tør å påstå at det var en ganske ålreit film.
 2. Plex kan kun transcode såkalt single layer DV. Jeg anbefaler å bruke filer som har HDR10-fallback hvis man vil ha DV. Jeg selv henter det fra folk som har slått sammen DV og HDR10 tracks i en og samme fil.
 3. Nei, Netflix har vært gode fra starten, så det mener jeg er feil. Første originale Netflix-serie var norsk.
 4. Min hypotese er at når de først aktivt skal finne noen i et annet land så plukker de fra øverste hylle.
 5. Det syns jeg er bra! Men straff heller med store bøter. Jeg digger mange av de internasjonale til Netflix.
 6. Et utall streamingtjenester, høyere priser, ingen passorddeling, reklame på abonnementstjenester og lokasjonssperrer. Er det rart at piratvirksomhet har blitt populært igjen.
 7. Jeg vet ikke hvilke som kan avinstalleres eller ikke.
 8. Ingen problem det. Ingenting som vil plage deg, det er egentlig motsatt. Du går glipp av noen svært gode/praktiske funksjoner som man får siden iOS og macOS snakker så godt sammen.
 9. Du lever i en utopi om du tror det er så mye bedre alle andre steder. Du skal ikke langt ut fra de store hovedfartsårene nedover i Europa før du ser at alle har lignende problemer i større eller mindre grad. Vi er ikke best, men å påstå at samtlige andre land utenom Norge får det til er ikke annet enn latterlig.
 10. Det må de allerede ha fått. Poenget er at fengselstraffen ble slått sammen til en straff, så når den ene er ugyldig må det måles ut straff for den andre.
 11. Ikke bare risikere, men da vil det bli straffeutregning på den andre saken han har innrømmet. Noen sak blir det knapt, og han har sonet mer enn nok, så det er mer en teknisk greie som gjøres uten alt for mye baluba.
 12. Ferjefri E39 fra Kristiansand til Trondheim er beregnet å koste rundt 382 milliarder(90-110 km/t hele veien).
×
×
 • Create New...