Jump to content

Nimrad

Medlemmer
 • Content Count

  10878
 • Joined

 • Days Won

  1

Nimrad last won the day on June 21 2018

Nimrad had the most liked content!

Community Reputation

4048 :)

About Nimrad

 • Birthday 05/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15843 profile views
 1. Bussveien er startet for lenge siden, før sykkelveien, og er en del av samme bimiljøpakke etter det ble nedstemt som for dyrt med bane i Stavanger/Sandnes.
 2. Nå er ikke jeg noen særlig god programmerer, men har latt meg fascinere såpass mye av HolyC og TempleOS at jeg ble litt overraska over at det ikke kom med på lista.
 3. Jeg ville brukt =ISBLANK(AX) i kolonne C og D. Da kan du ha en enkel conditional formatting, hvis "TRUE" så gi rød fill og rød tekst, hvis "FALSE" gi hvit fill og hvit tekst(her kan du egentlig bare lage hvit tekst som standard uten conditional formatting regel tenker jeg).
 4. Kilde på det? FireCuda var den første som ble annonsert for 3 dager siden var det vel.
 5. "Alt" av ekstern lagring kan brukes. Ikke noe poeng å bruke ekstra penger på raske SSD-er til ekstern lagring sånn jeg ser det. Du kan ikke spille direkte fra ekstern lagring. Den eneste som støttes foreløpig for intern lagring er Seagate FireCuda 530.
 6. Det er knapt fysisk mulig å høre forskjell på TrueHD lossless fra en blu-ray og DD+ strømmekvalitet spør du meg. Men det skal sies at jeg også er på lydplanke. Nå streamer jeg ikke film, der har jeg blu-ray, men flere serier fra Netflix og Apple jeg har sett i det siste kommer med Atmos-spor.
 7. Takk for svar. Ja, det visste jeg jo egentlig, var litt kjapp der.
 8. Et spørsmål om skatt: Kan vi som er gift fordele skattefradragene våre som vi vil? Siden nå en av oss tjener mer enn den andre kan det svare seg at den ene tar mer av fradragene enn den andre for å unngå for mye trinnskatt. Tenker typisk gjeldsrenter, men også ting som gaver til frivillige organisasjoner og fagforeningskontingenter.
 9. Jeg ser ikke noe i veien for det. Lovpålagt er vel en måned(ut gjeldende med + 1 med). Det sagt, husk at den er gjensidig. Det varierer vel fra bransje til bransje og arbeidsgiver til arbeidsgiver, men min erfaring er at det er mulig å diskutere med arbeidsgiver ved oppsigelse om det skulle haste veldig. Ubrukt ferie tas jo også ut.
 10. Veeeldig lenge siden jeg hørte de første sesongene, men husker hvertfall at starten ikke var all verden. Jeg ville tatt det kronologisk, eventuelt spart 2006 som @Kjøleskap sier.
 11. Hvorfor det egentlig? Det koster vel fort nesten halve PS5-en bare for 1TB ekstra lagring. Mye greiere å bare laste ned på nytt igjen de spillene man vil ha. Jeg spiller aldri mer enn 2-3 spill om gangen.
 12. 1994 må være mitt. Shawshank redemption, Pulp Fiction, Leon, Forrest Gump og Natural Born Killers er alle store klassikere for meg. Noen honorable mentions: The Mask, Løvenes Konge og Dum og Dummere
 13. GX og CX er vel tilnærmet like utenom designet. GX er vanligvis dyrere og den jeg ville valgt om begge var til samme pris.
 14. Nei, dette skjer alle slags biler i ny og ne. Trenger ikke være helt ny teknologi for at feil oppstår, men det er jo veldig spennende nyheter når det er elbiler av en eller annen grunn. At Mitsubishi Outlander nettopp har måttet "tilbakekalle" pga feil i nødbremsesystemet har jo knapt fått en eneste artikkel.
 15. Det må være i øvre prissjikte tenker jeg. 350 usd(50 usd mer enn 2019-utgaven) er msrp. Tipper vi ser 3995 noen steder
×
×
 • Create New...