Jump to content

Nimrad

Medlemmer
 • Content Count

  9484
 • Joined

 • Days Won

  1

Nimrad last won the day on June 21 2018

Nimrad had the most liked content!

Community Reputation

3295 :)

About Nimrad

 • Birthday 05/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14521 profile views
 1. Småpirk:) Det er en vridning mot unge folk med høy lønn i tråden. Da blir det direkte misvisende å si at det er mange med middelmådig lønn her, tvert i mot er det ganske få under snittet.
 2. Jeg har ikke tenkt å pløye gjennom, men jeg er ikke enig i at det ikke er spesielt over snittet på landsbasis her i tråden. Uansett, poenget er at "mange middelmådige lønninger" i denne tråden er hvertfall å vinkle det utrolig feil. Om noe så er det mange over gjennomsnittet høye lønninger her i tråden.
 3. På den måten at snittet på det som oppgis av lønninger her inne er langt over snittet i Norge. Hvertfall om man tar hensyn til alder. I tillegg tror jeg de aller fleste tolker ordet "middelmådig" mer negativt enn "rett under snitt" f.eks.
 4. Da må du nesten skylde på TV-en, for signalet fra begge om du spiller av samme fil er jo identisk.
 5. Tråden her er vel mer å betrakte som en skrytetråd. Det er ikke noe representativt utvalg i det hele tatt.
 6. Akkurat plassering av regndråper er vel kanskje det mest ekstreme, men selv med lydplanke/semi-Atmos-løsning er det jo lett å plassere en del ting ovenfor. For meg er det ikke bare omsluttende bakgrunnslyd, selv om det er det som brukes 90% av tiden 😛
 7. Tja, jeg vet ikke hva slags HiFi-system det er, men selv om akkurat denne er på topp blant lydplanker er det relativt middelmådig surround/Atmos i mine øyne. Nå har jeg faktisk sofaen plassert ganske ålreit med "perfekt" avstand til alle høyttalere og gips-tak som reflekterer lyden godt, men takhøyttalere gjør fortsatt stor forskjell om du spør meg.
 8. Siste oppdatering gjaldt kun selve planken, så flere vil nok oppleve at det bare er den som trenger oppdatering.
 9. Hifi-entusiaster kjøper HDMI-kabler til titalls tusen uten at det gjør noen forskjell. Anyway, om man snakker ordentlig hifi så er lydplanke som å banne i kirka. Det er laaangt fra hvordan Atmos egentlig skal være så jeg synes nesten det blir komisk å snakke om lossles vs lossy på et slikt system.
 10. Har ikke noe særlig å si for en sub. Sett den der det passer.
 11. Vel, nå driver du og pirker på småting i gratismarkedet fordi du ikke vil kjøpe Excel. Ikke forvent så veldig mye.
 12. Du sender stereo-lyd fra Spotify, så da lager jo ikke bakhøyttalerne lyd. Sånn vil jeg (i mine øyne, selvfølgelig) ha det, så å prøve å få lyd i bakhøyttalerne på noe annet enn surroundlyd har jeg ikke prøvd. Og jeg vil heller ikke anbefale det.
 13. Nå er jo hele issue-et her at han ikke har Excel.
 14. LibreOffice Problemet i Google Docs er at Sheets ikke støtter mer enn 5 mill celler tror jeg det er. Det skal ikke veldig store Excel-filer til for å overstige det.
 15. Jeg tror jeg måtte ha Pro-versjonen av Infuse på de jeg prøvde, så jeg kjøpte det bare. Jeg har "Sound Mode" i "Standard", men vet ikke om det har noe å si. Når den blir matet med Atmos burde den skjønne det uansett. Samme oppsett som meg. Opplevde ikke noe lip sync issues jeg. Når jeg starter filmen står det Atmos. Vet ikke om du kan få det opp i displayet flere ganger, men hører jo at det er Atmos. Ellers står det jo hva slags lyd som sendes i de fleste avspillere. Netflix, Prime, Plex og Infuse som jeg har prøvd har hvertfall info om hvilket format som spilles.
×
×
 • Create New...