Jump to content

Nimrad

Medlemmer
 • Content Count

  9169
 • Joined

 • Days Won

  1

Nimrad last won the day on June 21 2018

Nimrad had the most liked content!

Community Reputation

3100 :)

About Nimrad

 • Birthday 05/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14310 profile views
 1. Det må du uansett, en som forvalter "vanlige" aksjefond må jo også bare sette kursen på et gitt tidspunkt.
 2. Ja, det er helt vanlig. Det er en daglig cut-off. Når den er og hvilken dag du får kursen for varierer fra fondsforvalter til fondsforvalter og fra megler til megler.
 3. 1. Chernobyl 2. True Detective edit: Og vil du ha noe lett å se på, sjekk ut Curb Your Enthusiasm
 4. Er det egentlig noen god grunn til at det ikke skal være mulig å koble til Bluetooth-headset?
 5. Det er jo her usikkerheten ligger, så det blir jo bare ren spekulasjon. De sa jo i en uttalelse tidligere at det de jobbet med var å øke nøyaktigheten fordi slik det så ut på det tidspunktet så var det 10m nøyaktighet og dermed «ubrukelig». Resten av posten din baserer seg jo på antakelser og egne erfaringer med en dating-app. Det velger jeg å se bort fra.
 6. Ja, jeg får litt Apple-vibber. Fordelen er at ting holder seg godt i pris på bruktmarkedet. Min plan er å selge igjen etter påsken hvis jeg får lov av dama, og da kan jeg fort gå i null eller nesten i pluss om jeg gjør gode kjøp.
 7. Til og med 350,- er for mye for 3 år gamle spill spør du meg da. Jeg har nettopp kjøpt Odyssey selv for 350, men jeg måtte jo legge inn varsel og sende mld asap for å få det til den prisen. Prøvd meg litt på Zelda: Links Awakening, og der må jeg over 400 kroner før eventuell frakt 🤯
 8. Det trengs et salg, men jeg har ikke store forhåpninger om særlig gode priser på de gode spillene. Som fersk Switch-eier: Herre min hatt jeg ble overrasket når jeg gikk de prisene litt i sømmene. For å ta det beste eksempelet jeg fant: Mario Kart 8 Deluxe. Spillet er 3 år gammelt, men koster fortsatt 550-600 kroner! Det er helt insane i mine øyne til å begynne med. Men som om ikke det var nok: Spillet er egentlig bare en remake av Wii U versjonen?? Eneste forsvaret de har er at den inkluderer all DLC fra WiiU-versjonen. Et tilfeldig eksempel fra PS4: God of War har kostet 200 kroner i flere måneder nå og har vært på tilbud ned i mot 130 kroner. Spillet er utviklet fra bunnen av til PS4 og er ett år nyere enn Mario Kart.
 9. Premisset ditt er jo utelukkende innovervendt, da. Klarer du faktisk ikke se noen fordel med smittesporing? Jeg er med på de negative sidene, men det blir for dumt å si at de er utelukkende negativt.
 10. Det er faktisk overraskende vanskelig å ta særlig høyde for. Hvertfall for "mannen i gata". Ved forrige kroneprisfall gjorde faktisk staten noe. https://www.adressa.no/nyheter/okonomi/article10470514.ece Jeg er egentlig langt på vei enig med studenten jeg. Det gir mye mer mening med gjennomsnittlig valutakurs f.eks. Hvorfor du snakker om at utleier setter opp prisen skjønner jeg ikke. Står vel ingenting om det i artikkelen? Som med skolepengene er det nok valutakursen som har ført til dette.
 11. Alle yrker som ikke er samfunnskritiske og ikke klarer å overholde smittevernsreglene (1 m avstand bl.a.) blir jo nødt til å stoppe opp. Jeg er helt prinsipielt uenig. Det hadde vært helt krise om staten skulle betalt alt. En helt ekstrem sum penger, og veldig mye ville havnet rett i lomma på de rike. Det trenger vi absolutt ikke nå. Vi trenger å hjelpe de som sliter.
 12. Ja, og det gjør den enn så lenge. Men jeg er ikke helt enig med deg. COVID-19 er ikke staten sin feil, og det blir feil at staten skal betale alt. Her må fellesskapet ta regninga, så vi unngår at staten betaler milliarder til bedrifter som til slutt havner rett i lomma på rike bedriftseiere. Vi må alle ta en del av regninga, både bedrifter og staten.
 13. Hæ? Det gir ingen mening. De permitterte har ingenting å gjøre. Hvorfor skal de sitte og sture på arbeidsplassen? Tullete å ha frisører på jobb når de ikke kan klippe hår. Permitteringer er for folk som ikke har jobb å gjøre!
 14. De har enkelt og greit bare valgt en annen strategi. Der Sony og Microsoft satser mer på å tjene penger på spill og abonnementstjeneste så ønsker Nintendo å tjene gode penger på selve konsollen også. Jeg tror det er lite tvil om at den er en del billigere å lage (batteri og skjerm er ikke særlig dyrt) enn "konkurrentene". Men til syvende og sist er det spillene som sier noe om hva man får for pengene. Switch har en del bra spill, og da er det ikke såå viktig at den er like kraftig som de andre. Kjøp brukt eller på tilbud. Clas Ohlson hadde nettopp BotW til 479,- og odyssey til 399,-
 15. Det er det, men den har tross alt også skjerm, høyttaler og div som de andre ikke har. Jeg ble selv avskremt av prisen, men fikk et godt kjøp på bruktmarkedet. Mulig du har sett det over her i tråden da, men coop obs har tilbud på Switch nå til 3190,-. Du vil neppe finne noen bedre tilbud i nær fremtid hvertfall.
×
×
 • Create New...