Gå til innhold

Salvesen.

Medlemmer
 • Innlegg

  26 864
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  58

Alt skrevet av Salvesen.

 1. Tenk så bra produkt det hadde vært om de gikk for en alle for en løsning, stort sett dekning overalt.
 2. Som nevnt ta kontakt med selskapet og få til en avtale. Du sier du jobber deltid, få deg mer arbeid. Forstår det slik at du ikke skal studere så tid bør du ha masser av.
 3. Problemet er at en fort går inn feil plass også får en disse latterlige rabattene fra USA. Hendt ett par ganger nå, men en kan egentlig ikke skylde på andre enn seg selv. Via Trumf burde jeg bli bedre på!
 4. De siste årene har jeg brukt hotels.com utelukkende for å booke hotel. Det har vært veldig bra med "gratisnatt" på hver 10 overnatting. Men det skjer endringer i dette programmet nå og om du er uheldig å booker på den amerikanske delen av nettsiden får du kun ett få dollar pr overnatting, så det er lotto om en får rewards. Så, finnes det noen som tilbyr tilsvarende? Kjede medlemsskap fungerer dårlig for meg da jeg reiser verden rundt og ikke alltid har de store kjedene tilgjengelig.
 5. De kontrer som vanlig med lange meldinger i sosiale medier om hvordan de tar sikkerhet på alvor, er best i verden etc. Nesten til å spy av, når skal de operere litt ydmyk og ta innover seg at de har feilet. Da kan jeg vurdere de igjen, kanskje.
 6. Nesten alle kommentarene som rullet inn var fra folk som ikke hadde mottatt varene sine så tviler på at det er mye salg 😂
 7. Hvor mange sykemeldte har du på jobben din nå med justerte arbeidsoppgaver?
 8. Bare å gi opp, verksted kan ikke klandres for hva som helst bare siden de har utført en jobb tidligere. Om du mener det er pga denne jobben reima nå røyk så er det du som står med bevisbyrden...
 9. Jo men veldig få, og tvilsomt med slik bakgrunn. Tar vell tid før dette forsvinner fra oppføringene.
 10. Husk også at du må ha 15% egenkapital når du skal kjøpe bolig.
 11. Hold deg langt unna alt som har med Trump å gjøre. Han inviterer jo på ww3 på åpen scene.
 12. Da avventer du tilbakemelding..
 13. Har merket at hotels driver med noe dritt ift fordelene. Noen ganger får jeg ikke rewards og når jeg kontakter support sier de det er pga jeg har bestilt fra min US bruker. Jeg har kun en bruker og alt dukker opp på denne, så det må være noe internt i deres system. De lover å fikse men skjer ingenting. Har fortsatt 3 forskjellige bestillinger uten rewards. Men jeg gir meg ikke. Om de fjerner 10% bytter jeg, men vet ikke om det er noen andre som tilbyr noe bedre?
 14. Bruker konsekvent hotels.com. hver 10 natt gratis. Har vell hatt 20 gratis netter sålangt. Mulig det er bedre løsninger men jeg er veldig fornøyd med hotels.
 15. Anbefaler å legge inn noe penger i dette om du skal reise mye med den. Ingenting er verre enn at hjul detter av, håndtak ikke vill legge seg ned etc ila turen. Har en stor Samsonite koffert jeg har reist mye med i 10 år. Foruten skraper så fungerer den nesten som dag 1.
 16. Nei, få det bort asap. Brukes kun til snusk i dag
 17. Hva står i avtalen din? Om det står at du jobber på x adresse hvor den gamle adressen er må du nesten ha ny avtale om de forventer at du skal møte på ny adresse.
 18. Ta det opp med nærmeste leder og begrunn hvorfor du mener du fortjener det samme eller mer. Eller mindre om du mener det, men virker ikke slik.
 19. Hvorfor i alle dager skal de få overtid pga flere pasienter? Overtid er nøye forklart i AML. Man må jobbe mer enn 9 timer pr dag eller 40 timer pr uke. At en må jobbe 'hardere' trigger ikke overtid.
 20. Har jobbet med å redusere jobber i over 10 år. Dette er jobber for de uten utdanning, det er tvilsomt at de har noe spessielt å gå til etter utstyr er installert.
 21. Ja da er det nok bedre å gjøre som over og legge inn noe DAX for å automatisere prosessen
×
×
 • Opprett ny...