Jump to content

Salvesen.

Medlemmer
 • Content Count

  18542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Salvesen. last won the day on August 19

Salvesen. had the most liked content!

Community Reputation

14060 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

28745 profile views
 1. Det er jo ganske bra! Med noen tillegg er en vell fort på medianlønn i Norge.
 2. Men dette er lønn for de som er under 16år. Og det er minste satser for butikk ansatte innenfor en tariffavtale. Det betyr ikke at alle tjener dette.
 3. Salvesen.

  Elbil-tråden

  Det var ikke poenget her. Poenget var at en kan risikere at en brenner ned felles eiendom som forsikringen ikke dekker på grunn av ens handlinger. Da kan en havne i en situasjon der en må betale for dette. Såklart, følger en DSB sine råd er det jo ikke ett problem.
 4. Salvesen.

  Elbil-tråden

  I dette tilfellet henviser de vell til sine interne regler i forsikringene. Altså, går en i mot det som er anbefalt av dsb så faller forsikring vekk. Men for fullstendig svar må du nesten ta kontakt med personen som uttalte dette. Når vi først er inne på propaganda/konspirasjoner. Til info er jeg ikke elektriker og har noen som helst økonomisk vinning ift dette. Opplyser bare slik at folk slipper å brenne seg (no pun intended..)
 5. Salvesen.

  Elbil-tråden

  Problemet er at forsikringen vill snu dette i mot deg. Merk deg hva de sier, det er ikke lov. Og da vill ikke forsikringen betale. Hvem gjenstår da? Jo, du.
 6. Salvesen.

  Elbil-tråden

  "Ok" https://www.google.com/amp/s/bil24.no/feil-elbil-lading-kan-fa-store-konsekvenser/%3famp
 7. Salvesen.

  Elbil-tråden

  Helt til bygget brenner ned og du står personlig ansvarlig... Les dsb sin lade guide.
 8. Det er ett forslag oppe til høring i EU nå ang hva kravene må være når en skal ta øynene av. Men selve definisjonen er mer eller mindre som nevnt over. Så kan det jo komme egne lover som tilsier noe annet i andre land.
 9. Enkelt forklart: Nivå 3: i visse situasjoner kan en ta øynene av veien og bilen kjører selv Nivå 4: i de fleste tilfeller kan en ta øynene av veien og bilen kjører selv Nivå 5: i alle tilfeller kan en ta øynene av veien og bilen kjører selv.
 10. Ordlyden fra tesla sine sider: "Alle Teslaer har hardwaren som trengs for evnen til å kjøre helt egenhånd i nesten alle tilfeller i fremtiden." Nivå 5 er alle tilfeller. Men musk har sagt i offentligheten at det er nivå 5. Men jeg forholder meg til dokumentasjonen til selskapet og ikke musk:p
 11. En betaler jo for lovnadene deres om fullverdig nivå 4 i fremtiden:)
 12. Personlig betaler jeg for det for å øke R&D budsjettet til Tesla ift autopilot, samtidig for å være med på utviklingen. Synes det er kjekt å teste ut alt det nye de lager. Er på andre bilen med FSD og har hatt en med ap1 tidligere. Alltid full pakke:)
 13. Ja veldig VW, hard plastikk hvor enn en ser. Samme greia på vår t-roc. Ryktes dog at dette er forbedret på id4.
×
×
 • Create New...