Jump to content

Salvesen.

Medlemmer
 • Content Count

  20659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Salvesen. last won the day on September 27 2020

Salvesen. had the most liked content!

Community Reputation

17003 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

30914 profile views
 1. Men det er jo det jeg nevner som ett problem, det er ikke nok kandidater.
 2. Har enda ikke funnet noe som er en god nok løsning til å droppe laptopen. Har s21 i dag
 3. Personlig venter jeg på at telefonen kan overta for min laptop. At den er god nok til de fleste oppgaver. For de tyngre tingene ser jeg for meg å jobbe i skyen. Om noen kommer med en god løsning på dette er jeg solgt iallefall. Betaler gjerne 20000+ for noe slikt.
 4. Tvilsomt. Folk får ikke automagisk rett kunnskap om de blir tilbydd høy lønn.
 5. Nei det bildet der har jo gått rundt i årevis? Nei det sa jeg ikke, men jeg etterspurte data fra andre leverandører som tilbyr assister. Slik tesla gjør. Og det var ikke det du leverte. Edit: Ser ut som ett oppdatert bilde fra tilsvarende undersøkelse som har blitt lagt ut tidligere:)
 6. Han var jo super positiv. Klart en ikke kan se rundt hjørnet. Hverken mennesker eller fsd.
 7. Nei, den analysen inneholder ikke død. Noe du egentlig vet. Det er mest fokus på økonomi om jeg ikke husker feil og den er vell ganske gammel etterhvert. Forøvrig handler den heller ikke om assister men autonomi..
 8. Hvordan er denne "scoren" ift resten av bransjen? Finnes det noe data på det?
 9. Salvesen.

  Elbil-tråden

  Men det er vi ikke, vi importerer mye. Og en er svært utsatt ved perioder med lav nedbør osv. Det er rett og slett livsfarlig. Det er ingen partier som går for en slik løsning, det er en drømme verden.
 10. Salvesen.

  Elbil-tråden

  Strøm utgiftene er en lav utgift for folk flest. Strømmen var latterlig lav for ett år siden. I følge ditt prinsipp hadde den vært dyrere. Ingen går til valg for å endre dette, da må vi ut av ett utrolig viktig samarbeid. Så tette er ikke de på toppen.
 11. Alle er vell redd for det ukjente. Men etter jeg fikk barn er jeg redd for å ikke kunne være der for henne, det er nok min største bekymring ang døden.
 12. Husker det? Så du blir betalt for ting du ikke vet hvor det stammer i fra?
×
×
 • Create New...