Jump to content

Salvesen.

Medlemmer
 • Content Count

  17486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Salvesen. last won the day on November 5 2019

Salvesen. had the most liked content!

Community Reputation

12089 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

27615 profile views
 1. Har blitt litt testing ja, utrolig morsomt:)
 2. Samme stemning som i 2012. Samme brukerne også😅 Gleder meg til Y kommer, blir nok Tesla nr 4 da.
 3. Ikke veldig bekymret, leid ut leiligheten og kjøpt hus på billigsalg de siste ukene. I tillegg er det rentefest. For ikke å nevne at alt en trenger til huset er på tilbudssiden, inkludert håndtverkere. Happy days sånn egentlig.
 4. Besøke familie og komme skikkelig inn i det nye huset.
 5. Brukte det litt som sovemedisin for noen år tilbake, merket ikke noe bivirkninger. Brukte det over en lengre periode.
 6. Kobolt brukes i pc'en en har på fanget, mobilen en trykker i trynet, padden en klasker på. Men det gjør ikke noe at dette et utvunnet av barn og slaver. Kun det som går til tesla har betydning... Folk er fasinerende.
 7. Bruker stort sett blå og svarte levis bokser, vaskes lett av med 3-6mnd mellomrom.
 8. Nei du snakket om noe helt annet, som jeg kommenterte på. Tesla har jo allerede annonsert ny S så hvem gidder å kjøpe det utdaterte greiene de selger nå? Model 3 er jo latterlig mye for pengene i forhold om dagen. Og folk venter på y som gjør det samme for x. Greit å tenke logikk i blandt..
 9. Ja la oss teste alle som har stått vedsiden av en ukjent person. Det blir nok fint! Drit i de som trenger legehjelp til alvorlig sykdom, la oss kun teste... Seriøst, om du er bekymret holder du deg hjemme i Karantene som mange andre gjør. Blir en kjempe syk ringer en nødnummeret..
 10. Oppdatert? Ingen som kjører de? Har du statistikk på at de vrakes oftere enn normalen? Ja Audi har sitt inntog av forhåndsbestillinger nå siden de er så forsinket. Akkurat som Tesla hadde før. Tesla setter jo stadig nye salgsrekorder... E-tron og resten er langt i fra de salgene Tesla har hatt opp igjennom forøvrig. Ser ikke helt sammenhengen mellom det du snakket om i sta da, lading og standarder... Men, må vell skifte når det blir for dumt..
 11. Skroter sin egen plugg? De går til en godkjent plugg for nødvendig effekt og tilbyr adapter til de som har plugg for lavere effekt. Det er helt logisk fremgang.
 12. Hva prater du om? Du lager ett problem som ikke eksisterer. Ja tesla har ikke andre inne enda, de har gitt tilbudet før og de gjør det garantert i fremtiden. Det er en "gullgruve" for de. Adapter finner også og vill bare bli bedre når en går fremover. At Tesla ikke passet deg betyr ikke at det samme gjelder majoriteten. Tall viser tvert om...
 13. Har hvit, går helt fint med lite vedlikehold:) vasker setet sjeldent og blir som "nytt" med liten innsats:)
 14. Gleder meg stort til neste oppdatering nå! Skal presse godt på ny fsd computer fremover...
 15. Ja det var disse tingene jeg ville avklare. Som jeg nesten var sikker på var tilfellet men ble litt forvirret av skatteetaten sine sider/ordlegging:)
×
×
 • Create New...