Gå til innhold

Salvesen.

Medlemmer
 • Innlegg

  27 355
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  58

Salvesen. vant dagen sist 25. desember 2022

Salvesen. hadde mest likt innhold!

4 følgere

Nylige profilbesøk

41 041 profilvisninger

Salvesen. sine prestasjoner

23,2k

Nettsamfunnsomdømme

20

Hjelpsomme svar

 1. Ja da er det vell litt utenfor da det er vakten som betaler, ikke nødvendigvis reisen? Tenker det er litt OT ift hva TS spurte om. Forøvrig bra å få 100% betalt på vakt. AML sier hell minimum 1/7 om jeg husker rett.
 2. Høres mer ut som en vakt. Her er det snakk om vanlig reise. Fortsatt usikker på hvordan du får betalt 😅
 3. Godt poeng! Som en kollega sier, inneklemt måned😅
 4. Det er ganske heftig å få betalt alle timer med fritid og soving på reise. Bra noen leverer på avtalene, iallefall når det er statlig!
 5. Så du får betalt alle timer når du er borte? Selv ved søvn?
 6. Dog er min erfaring at HR også trenger oppfølging.. Og det er en del av en leders "liv", deale og pushe på HR for å få ting til å skje. Og om den ansatte da ikke legger press på sin leder så går det fort i glemmeboken der også. Så sitter en sur og irritert uten at noen forstår det, kjedelig situasjon:)
 7. Å stille spørsmål er ikke mas. Jeg er selv leder og oppfordrer mine ansatte til å grave å spørre til de ikke orker mer. Og om det noen gang skulle bli for mye gir en bare tilbakemelding. Kommunikasjon er viktig.
 8. Kilde? Selv jurister har bekreftet at dette ikke kan gjøres.
 9. Salvesen.

  Tesla - kaféen

  Før prisen her er jo bananas, sannsynligvis etter prisen også😅
 10. Jeg skjønner ikke, du aksepterer å betale for mye i hverdagen, men når det kommer til eiendom så skal du justere pga dere betaler skjevt? Folk skal gjøre det så vanskelig i dag, betal likt. Altså enten 50/50 på alt eller gjør en fordeling der du står som X% eier og andre part Y. Også betaler dere X Y på alt, egenkapital osv.
 11. Det tryggeste er nok å øke forsikringen ja. Jeg har dette via jobb men har sjekket at det dekker mer enn alle mine skylder og vell så det. Så spørs det jo hva de betaler ut til slutt, de prøver jo alltid å vri seg unna det de klarer... Spare er jo også en ting. Også skal en ikke glemme oppspart pensjon(privat), det går til arvtagere(i noen tilfeller).
 12. Er redd det fort kan være 2-300 000 ned i lønn. Men du virker jo å ha en del erfaring så det blir sikkert ikke så galt.
 13. Mitt inntrykk også, jeg tror personen bør vurdere å bli om lønn er viktig. UX er jo også noe som sliter i ett vanskelig marked, dessverre.
 14. Det er vell den siste biten der som blir spørsmålet. Oppfyller ease hardware kravet til minst like god beskyttelse mot DC-strømmer som strømstyrt jordfeilvern type B? Tipper det ikke finnes ett eneste type B på markedet som samsvarer til en standard for deteksjon og en for utkobling..
 15. Salvesen.

  Elbil-tråden

  Muslimer kan ikke ta lån med renter.
×
×
 • Opprett ny...