Jump to content

Salvesen.

Medlemmer
 • Content Count

  17397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Salvesen. last won the day on November 5 2019

Salvesen. had the most liked content!

Community Reputation

11952 :)

2 Followers

About Salvesen.

Recent Profile Visitors

27342 profile views
 1. Kvinnen lander vist i kveld, enda har ikke FRP gått. Tomme ord som vanlig...
 2. Det største skillet her er vell at de nå skal lage noe "nytt", ikke det samme gamle de alltid har laget. Dvs de må opp med nye linjer, lokaler osv. Dette blir såklart installert med automatisert utstyr og gjerne det mest avanserte en har i dag. Da forsvinner arbeidsmengden for folket. Har vært innom en av "fabrikkene" til ID produksjonen til VW. Der skal det ikke jobbe mye folk ser det ut som..
 3. Tja, jeg vill heller si det er ett holdningsproblem i USA generelt sett. Dallas har jeg dog ikke vært innom, enda. Men jeg har vært på mange andre og det går i det samme vill jeg si.
 4. Raskt? Har aldri opplevd en rask omsjekking i USA. Det er dørgerlig tregt og folk er mildt sagt depresive på jobb.
 5. Nå er hun jo ikke her enda og alternativet er at ett barn sannsynligvis dør, er det ok?
 6. Tja jeg ser ikke helt problemet med det egentlig, bare at sommerjobbene flyttes over på andre bransjer. Men det kreves omstilling, noe som ikke ser ut til å komme. Noe småplukk ser en jo, som at programmering skal inn i grunnskolen osv. Men det må gjøres mer om en ikke skal ende opp på tvungen borgerlønn pga ingen kan jobbe lengre. Tar gjerne i mot noen sommervikarer jeg(som ikke kommer fra NTNU), masser av ting de kunne funnet på hos oss med minimalt med kunnskap:)
 7. Vet ikke helt hvorfor du siterte meg her, for jeg siterte ikke ditt innlegg om gummi
 8. Netto vill jo endre seg i det en inngår låneavtalen også. Det er absolutt enklest å forholde seg til brutto inntekt.
 9. Nei brutto er helt vesentlig når en snakker om boliglån da en maks kan ha 5x bruttolønn i lån.
 10. "sjokkerende", de eneste som er overrasket er vell de som har proklamert at eksosen er renere enn luften. Og det er vell bare pga de er høye på all den sunne eksosen de har innhalert.
 11. 45000? Med skatt og uten særlig med renter(går ut i fra at han ikke har lån i dag) er det vell knappe 30 000. Og du glemmer 5x brutto inntekt. Dette er også ett krav i dag. Og det har blitt vurdert 4x. Det er altså helt urealistisk.
 12. Ja det blir hardt for de fremover, iallefall nå som micro-fulfilment er på moten. Vill nok se massive endringer i "butikker" i bykjernen de kommende årene og mange må nok gå. Synd det ikke virker som de "høyere" makter har dette på planen.
 13. Her bør du revurdere, kjøpe bolig til 3,5 millioner når en har 5000 kroner på konto er en dårlig ide. Spar slik at du har egenkapital til en passende leilighet(du får ikke 3,5 millioner med en slik inntekt) + buffer på ett par lønninger.
×
×
 • Create New...