Jump to content

Salvesen.

Medlemmer
 • Content Count

  17887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Salvesen. last won the day on May 16

Salvesen. had the most liked content!

Community Reputation

12961 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

28139 profile views
 1. Prøvde med på circle K sine ladere i dag, for å ha testet ut noe annet enn tesla. For noe makkverk. Prøvde med QR koden, bare vas som kom opp. Lastet så ned app og prøvde å lade uten konto men bare med kort, ville ikke lade. Men etter å ha registrert konto med alle detaljer, da ville den plutselig. Ikke en god opplevelse der altså, latterlig overpriset også. Var vell tett opp mot 6 kroner pr kWh.
 2. Spent på hvordan dette produktet blir, er vell på vei over til Norge nå? Virker noe forhastet til markedet. Men håper de kommer seg på beina og leverer gode biler.
 3. Forsikringen har også avtale med forskjellige leverandører av veihjelp. Det kan være greit å ha muligheten når det først skjer noe. Med delkasko må du dog ut med en 500 lapp i egenandel for redningen uansett. Så det er ikke store forskjellen.
 4. Her må de vell ta litt av ansvaret selv siden det var første gang de hurtigladet, på ferietur. Men jeg er helt enig, det er tungvint. Viser veldig bra hvor genial tesla sin løsning er, eie alt selv og implementere egne protokoller for lading som bare fungerer og krever liten til ingen opplæring. Det blir superladere på meg i sommer, det andre er for dyrt og tungvint.
 5. Nådestøt? Aldri sett noen andre fortuen det bildet bruke den. Det er ett tøyse konsept. Med nye ladere får en flere titals mil på få minutter, man må spise, tisse, nummer to, stoppe for ungene, strekke på bena osv. Langtur i elbil er ikke noe problem lengre og kostnaden for biler med stort batteri er ikke høy lengre. Forskjellen mellom pakkene er relativt små. Neste uke drar vi over fjellet, uten en eneste bekymring.
 6. Se for deg en situasjon der du bestiller det du skal ha på en app/nett, gjerne en "standard" pakke, du drar til nærmeste lokasjon og skanner enn qr kode(eller tilsvarende), innen kort tid kommer en kasse ut med posene dine, ferdig pakket og klart. Evt plukker ett transport selskap opp varene på samme måte og leverer til deg innen timer og ikke dager slik vi kjenner netthandel i dag:) Dette begynner å bli "normalt" i usa nå og blir nok det nye store innen logistikk bransjen i Europa snart også.
 7. Det kommer, microfullfilment er hipt i USA nå og er på full vei inn til Europa. Vi satser hardt på dette markedet fremover.
 8. Jeg refererer ikke til det, jeg refererer at de peker på effekt å later som de er raskere å lade. Noe som ikke stemmer, bare se på testen til motor. Sånn, det var det. Du må gjerne være uenig. Helt fint for meg. Nå går jeg tilbake til at dine poster er skjult..
 9. Jeg har jo lagt med presentasjonen til audi hvor det står quick to charge = quick to arrive hvor de prøver å lure kundene sine til å tro at de lader raskere enn model 3. Noe motor og tall jeg har samlet viser er helt feil. Så nei, det er dere som kommer med personlige antipatier og ikke klarer å vise til noe som beviser dette. Men, det er ikke overraskende.
 10. Nei folk klarer tydligvis ikke innrette seg med virkeligheten. Som artikkelen til motor. Vi snakkes vell på en lader, idet jeg kjører videre:)
 11. Tja Kall det hva du vill, men jeg mener det er på kanten med svindel. Som jeg har vist med grafer fra faktiske målinger.
 12. Ja og jeg forstår at dette gjelder alle bilene... Men, du får gjerne kjøpe svindel markedsføringen til Tyskerene for min del. De er jo gode på slikt..
 13. Mine 3 siste biler har vært elbiler. Klart det varierer. Men det gjelder for alle elbilene, ikke bare noen. Med så sterke påstander bør en vise til data, eller la være
 14. Som lader til 40% først så er svaret nei:) Stort sett er det absolutt lademuligheter i nøden, overalt. Både personlige, bedrifter, og betalte løsnigner. Se på lade kart. Og kjangsen er så enormt liten for folk flest. Men men, en må alltid inn på promillen for å få frem ett poeng om den fantastiske markedsføringen til tyskerne som alle biter på. Såklart kan du det, du har rekkevidde og tid. Gå inn til hva som tilsvarer soc du ønsker, les av ca tid og gå til hvilken ønsket soc i km og les av ca tid...
×
×
 • Create New...