Jump to content

ozone

Medlemmer
 • Content Count

  4430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ozone last won the day on October 16 2016

ozone had the most liked content!

Community Reputation

3146 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men samtidig har musikkartistene "publisert" musikken sin overlatt forvaltningen og innkreving av betaling for bruk av musikken til organisasjoner som TONO o.l. Dermed har både næringsdrivende og privatpersoner rett til å spille musikken både hjemme og på offentlige arrangement så lenge de betaler etter gjeldende satser. Da blir det litt rart hvis artisten skal begynne å mene noe om at de ikke liker sammenhengen musikken blir spilt i. For all del: Jeg forstår det! Men de har publisert musikken sin til fri bruk mot betaling! Så de må gjerne bli fornærmet, men de har ingenting de skulle sagt så lenge Trump betaler...
 2. Stikkordet her er vel tid: De burde enten latt Kåre få mer tid til å jobbe seg og laget sakte men sikkert oppover (altså, alle går litt opp og ned, ingen har utelukkende stø kurs oppover til CL-gull er et faktum!), eller så burde de tatt seg bedre tid med å ha en bedre erstatter helt klar, før de sparket Kåre! Sett i ettertid så kunne ingenting ha fremstått dårligere planlagt.
 3. Kåre Ingebrigtsen ledet Rosenborg til "The Double" i 2015 og 2016 (Rosenborg ble dermed den første klubben som vant både cupen og serien to år på rad!) Deretter vant han og Rosenborg serien igjen i 2017. Som spiller vant Kåre Ingebrigtsen "The Double" tre ganger med Rosenborg! Så man kan vanskelig tenke seg en bedre og mer passende trener for Rosenborg! Likevel får han sparken like etterpå, og Rosenborg kastes ut i kaos, elendighet og mørke.... Så da lurer jeg på et par ting: Hvordan kan det ha seg at ledelsen i Rosenborg fortsatt sitter? Og hvordan er det mulig for dem å opptre uanfektet i media og privat, når hvem som helst andre hadde blitt hele Norges klovner og idiotforklart etter en sånn gigatabbe?
 4. Trump har dårlig virkelighetsforståelse, mangler empati, har et grandiost selvbilde, har et enormt bekreftelsesbehov, trenger beundring/tilbeding, er en patologisk løgner, er lettkrenket, hevngjerrig, anser seg selv veldig viktig uten å egentlig ha utrettet noe, for ham er alt svart/hvitt/enten/eller, han mener han har en gudegitt rett til å gjøre som han vil, utnytter alle rundt seg til egen vinning, forstår ikke om ting han sier sårer/støter folk, er ikke interessert i å lære noe annet enn det som angår ham selv, så: At han er Paranoid, Narsissist og til dels Psykopat (uten de voldelig trekkene, men hvem vet...) kan det ikke være noen tvil om... men jeg lurer på om han ikke har det som skal til for å ha Asperger også?
 5. Jeg hadde en merkelig opplevelse igår: Jeg har stedtjenester fullstendig avslått på min iPhone med nyeste iOS. Likevel sendte telefonen min en SMS til nummer 111 med min eksakte posisjon når jeg ringte brannvesenet igår kveld! (røyken jeg observerte veltende opp i det fjerne viste seg å være fra et innmeldt bål) SMS'en var ikke synlig på selve telefonen: der foregikk alt i det skjulte i bakgrunnen! Jeg oppdaget på "mine sider" på telenor.no at meldingen var blitt sendt (der kan man sende og motta sms fra PC). Jeg forstår jo hvorfor nødetatene vil ha innringers posisjon, og jeg har jo egentlig ingen motforestillinger...; Det som plager meg er at min egen telefon går bak ryggen på meg! For her må jo telefonen ha slått på GPS'en når den merket at jeg ringte et nødnummer, avlest posisjonen, sendt SMS, og slått av GPS igjen. For stedtjenester er fortsatt avslått når jeg sjekker. Og alt sammen uten at det skulle være mulig å se... Jeg husker noe snakk for en tid siden om en "nød-app" som skulle sende posisjonen når man ringte et nødnummer; Men jeg kan ikke huske å ha sett hverken myndighetene eller Apple fortelle oss at posisjonen vår nå blir tvunget ut av oss selv når stedtjenester er avslått! For det er faktisk slik det foregår nå...
 6. ozone

  Grove vitser

  Fordi det er eneste måten å gjøre 400 kg fitte våt... 😉👍
 7. Det hadde du så forba.... rett i! 😁 Den feilmeldingen var akkurat så tvetydig at jeg ble lurt. Når ordet iPad forekommer to ganger i overskriften sammen med "disken er full", så var ikke jeg i tvil om at det var Padens disk som var full! Hadde vært greit hvis Apple skrev: "Datamaskinen som kjører iTunes har ikke nok plass", da hadde ingen vært i tvil... Men fikk ryddet på laptopen, og alt gikk da som smurt! Takker!
 8. Jeg prøver å gjenopprette en iPad 5 (2017) med iTunes, men får beskjed om: Hele poenget med gjenoppretting er jo å slette disken og installere iOS på nytt! Får jo også varsel i starten at alt innhold vil slettes! Så hva skjer her, og kan det løses? (Paden har ligget et års tid med knust skjerm, og nå skal vi følge en youtubevideo og bytte glass, men ingen husker koden... Så derfor satte jeg den i recoverymode, og skulle gjenopprette)
 9. Det må da være denne: Faren, sønnen, og den kjempestore flommen! "Når du tror alt er tapt, kan ett ord redde dagen!" På en skala fra 1-10! - Dagbladet
 10. Nå kan vi visstnok bare pensjonere speilreflekskameraene våre! For ifølge "realcooldeal" finnes nå et objektiv til mobilen som gir oss bilder bedre enn noe som helst annet! Endelig! 😂 At språket på nettsiden er nesten uforståelig norsk, og at "Ansvarsfraskrivelse" er første element i menyen i bunnen av siden, affiserer ikke meg! Dette "objektivet" skal nå pensjonere min AF-S 500mm f/4 VR!
 11. Det er klart et poeng domstolen må vurdere. Men maktmidlene hun brukte, selv om det "bare" var for å oppnå personlig vinning, vil nok måtte vektlegges. Bruker man atombombe i et bankran, så kan man vanskelig dømmes for kun bankranet...
 12. Hun har befunnet seg i en posisjon ingen andre i Norge var i: Hun bodde i hjemmet til Justisministeren, og var omgangsvenner med andre ministere og politikere! Hvis hun har gjort det politiet mener, så var hun i en unik posisjon til å villede maktpersoner og spille dem opp mot hverandre, og dét er jo i høyeste grad et angrep på høyeste statsorganers evt. viktige samfunnsorganers virksomhet!
 13. Når jeg så tittelen, filmplakaten, og at det var en "TV-movie", holdt jeg på å begynne å skrive, "Niks, ikke den heller" 😂 Men så tenkte jeg at med den innsatsen Delvis legger ned her, så er det minste jeg kan gjøre å iallefall se hva slags film denne B-filmen her er for noe da... Og etterhvert som jeg leser storyline og anmeldelser, så innser jeg at det faktisk er den jeg snakker om! (Og jeg så jo den på TV...😁Men jeg var helt sikker på det var en påkostet kinofilm!) Fant noe på nett som snakker om at denne var en del av en "New Film-Noir"-bølge av "Made-for-TV" filmer på TV-kanalene i USA, og fikk gode kritikker! Skal bli artig å se om jeg klarer å finne den et sted! For jeg tviler på at Netflix har en film fra 1989... Takker og bukker!!! (Jeg prøvde selv alle mulige kombinasjoner av keywords på IMDB, men fant den ikke. Og hadde denne vært blant søkeresultatene, så hadde jeg mest sannsynlig scrollet rett forbi den uansett...)
 14. Det er heller ikke Blood Simple, men den så jeg for mange år siden, og den er veldig bra!
 15. Nei, men det var da helt utrolig hvor mye som stemte av handlingen her da!
×
×
 • Create New...