Jump to content

Complexity

Medlemmer
 • Content Count

  16040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Complexity

 1. Ja for all del, det er veldig praktisk. Mener bare det har vært så mye diskusjoner om hvor dumt dette var når noen andre begynte med det for over ett år siden. Så morro å se at de andre følger etter. Noe annet med den nye VW appen ligner og litt på en annen app.. Men det er kansje ikke så mange andre måter å designe det på.
 2. Ifølge bildene til appen så ser det lovende ut ja. Men noterer meg at man kan bestille service til bilen i appen? Dette var jo helt forferdelig når en viss annen produsent introduserte det. Men håper for VW eiere at de får til noe her for de har jo skuffet veldig hittil.
 3. Dette var nok humoristisk ment av vedkommende, meeen for å dra det litt av.. Så kan man bruke Tesla sin app til å styre varmeapparat, setevarme, musikk osv under kjøring. Er kjekt om noen i baksetet vil ha kontroll.
 4. Å bruke adapter fra industri til shucko er livsfarlig ja. Men om laderen kommer med begge deler er det jo greit. Slik som Tesla sin
 5. Nei du det spørs nok! Tenkte ikke på at det bare var 13A kurs.
 6. Ahh, de har kansje enda litt å jobbe med da. Det er iallefall større sjanser for at dette ikke ville skjedd om bilen som kom i motgående felt hadde noe slikt, enn ingenting som jeg antar den ikke hadde. Sovnet sjoføren eller var det bare uoppmerksomhet? Bilen min tar over bare jeg havner litt for nært veikanten så antok slikt var ganske standard
 7. Kan jo alltids få montert en industikontakt som tåler 16A. Bare å bytte ut stikken (eller koble den atmed) så vil du kunne dra 13A uten at det tar fyr. Fulgte med industriplugg adapter til laderen min.
 8. Shucko er vel ikke beregnet til å lades på mere enn 10A. Selv om den bare stiger med 3 grader nå så blir den mer og mer slitt jo mer du bruker den og tilslutt kan det ta fyr. Var borti en varmeovn hvor termostaten var ødelagt så den sto på fult hele tiden i noen dager og tok da ca 9A. Støpselet og hele ledningen var veldig varm. Ikke beregnet for så mye belastning over tid. Ville nok kansje tatt fyr om det var 13A det var snakk om. Men må inrømme at jeg synder litt selv, og lader til tider min elbil med 13A når jeg er i nærheten og kan holde oppsyn. Om natten tør jeg aldri dra mer enn 9A.
 9. Joda, men det er vel ikke touch? Tenkte om man absolutt må blande inn touch på knappene. Har touchknapper på oppvaskmaskin min.. Største dritten jeg har vært borti for så enkle funksjoner.
 10. Skal man først ha touch på knappene burde man gjøre som Xpeng. Vanlige knapper, men med programerbare gestures i tillegg. Man ruller rundt med tommelen for å stille volum f.eks.
 11. Touch knapper på rattet? Må jo være fryktelig lett å komme borti dem da? Er jo ganske mange knapper og virker det som
 12. Ja det regnet jeg med, men tenkte på volum/bytte sang osv. Slikt må man kunne styre enkelt på rattet uten voice. Eller kansje man må bruke Play/Pause pedalene 😅
 13. "Hello ID" høres iallefall ut som ett bedre nøkkelord enn "Mercedes" som Mercedes bruker. Ser at folk blir utrolig frustrert når de skal lage review eller video av bilen og systemet aktiveres hver eneste gang de nevner ordet Mercedes. Volum og slikt på rattet har vel vært standard på alle biler i snart 20år? Det justerer man hele tiden så det burde være på rattet.
 14. Jeg og madammen har alltid delt opp husarbeid. Hun holder stuen ren, mens jeg holder badet rent. Hun setter inn i oppvaskmaskinen og jeg tømmer den osv. Jeg hadde ansvar for all støvsuging.. så da kom det etterhvert en robotstøvsuger 😊 Men den er winwin for den gjør så god jobb at gulvvasken ikke trengs å vaskes like ofte heller som var hennes oppdrag. Fordelingen av oppdragene bunner litt i at "jeg gjorde det feil" som jeg nok sikkert gjorde og. Og om dama di sin metode er helt på tryne så vil hun etterhvert skjønne det selv når hun får erfaring. Dere kan jo og ordne slike faste oppdrag (eventuelt bytte litt mellom dem) så kjører dere bare eget løp når det passer dere.
 15. Dette er jo heldigvis noe som blir vanskeligere med fremover som bilene følger mere med selv. Regner med Soul (og kansje Leafen og?) Ville tatt kontrollen og styrt bilen tilbake i ett sånt tilfelle.
 16. Løp å kjøp. TN panel eneste, men ikke sikkert det gjør noe til ditt bruk.
 17. Er glad VW valgte normale hjul her og ikke tok en I3. Heller normale hjul en litt lengere rekkevidde. De burde heller hente inn dette på andre områder. Håper og man kan ta av de hjulkapslene og at det er normale felger bak
 18. Trenger ikke så brede dekk nei. Men det finnes en grense vil jeg påstå.. ler litt når jeg ser BMW I3 som svinger. Det ser så merkelig ut.
 19. Ja den er ikke egnet for større ting. Har gravert noen kleshengere med den men var litt tungvindt. Software og slikt er veldig enkel å bruke iallefall.
 20. Jeg har en jeg kjøpte fra Kina for ett par hundrelapper for noen år siden. Resultatet den lager er utrolig bra, men den har for svak laser til å gravere metall, og kan bare gravere på ett bittelite område.
 21. Etter alt det negative jeg leste om Tesla (og ved å se på at en kompis til stadighet måtte levere inn sin Model S) trodde jeg det skulle være mere trøbbel å eie en Model 3 enn det er. Eid min i ett år nå og har bare vært kos. Det å bare hoppe inn i bilen og kjøre gjør alt annet tungvindt etterhvert. Har hendt ett par ganger at jeg har levnet firmabilen stående å gå etter parkering før jeg har kommet på at man faktisk må inn å stoppe den og låse den manuelt. Dette kommer vel mer og mer på andre biler heldigvis men irriterer meg litt at selv nye Peugeot e-208/2008 har "Engine Start" knapp. Burde stått Power On eller noe om man absolutt må ha en knapp. Oppdaget tilfeldigvis at jeg har en uke lenger ferie enn jeg trodde uten noe planer, så bestilte sotfilm og chrome delete kit for å ha noe å pjuske med. Spent på om det blir bra.
 22. Kan ikke si jeg har merket at folk har vært spesielt mye plaget med batteriet på Model 3. Følger med i mange Facebook grupper og lignende og vet ikke om jeg noengang har sett noen ha problemer med 12V batteriet Men man finner jo folk på internett som har problemer så det er jo åpenbart ett problem. Her er en som har måtte byttet 7 ganger. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://amp.reddit.com/r/teslamotors/comments/flg36e/model_3_12v_battery_saga/&ved=2ahUKEwjptdLY0oPrAhXppIsKHeDcBeIQFjABegQIAxAB&usg=AOvVaw2vk6nsBmuSiZaSo_X1nrDe Er jo åpenbart en feil på bilen hans som fororsaker dette og litt slapt av Tesla og ikke finne ut hva. Ser og noen rapporterer at batteriet blir veldig varmt når det takker for seg. Nesten litt rart når tenperaturen på batteriet konstant overvåkes. Noen tilfellet kan jo være av at de rett og slett har montert dårlig batch med batterier.
 23. Da lager den nok ikke lyd, for veldig mange som tar i mine dørhandtak reagerer på den merkelige lyden. Skulle litt ønske at Tesla delte sin changelog fra produksjonen så man kunne se hva som er forskjell.
 24. Okei da lager kansje ikke dine dører noe lyd når du åpner dem? Alle mine sier "swosj" når ruta taes ned.
 25. Synes vi hopper veldig att å frem her med å snakke om dagens teknologi og fremtidens teknologi. Det er jo satt veldig mye mere resurser i batteriforskning i det siste, og flere produsenter sier de snart har noe nytt på lur. Har absolutt 0 tro på at hydrogen blir å vinne noe marked for personbiler. Blir etterhvert bare tungvindt å måtte dra en plass for å fylle selv om det går raskt.
×
×
 • Create New...