Jump to content

Complexity

Medlemmer
 • Content Count

  19902
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Complexity last won the day on October 27 2019

Complexity had the most liked content!

Community Reputation

9129 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

52466 profile views
 1. Det er lange smale søyler nesten som vegger, med hull i midten så man kan åpne døren 😅 Sikkert meget plasseffektivt på 90 tallet men nå går det jo ikke biler inn der.
 2. Svigermor bor i blokk med parkering i garageanlegg. Her gjelder det å smyge seg ut av bilene for det er absolutt ikke mere plass enn det må være. Siste tiden har det dukket opp biler der som f.eks Hongqi E-HS9 og det er blitt ett skikkelig problem. Garageanlegget er designet så det akkurat går 2 biler mellom hver søyle så det er ikke så mye å gjøre med det heller. Bilene var nok vesentlig smalere når det ble bygget ja.
 3. Bjørn Nyland (Teslabjørn) sjekka dette for noen år siden. En 2019 Model 3 kunne stå ett år uten å gå tom for strøm. Nyere 3/Y har større batteri og burde da kunne stå enda lenger. Om man mistet 1% om dagen ville den jo bare kunne stått noen måneder.
 4. Du får vel kansje enda sikkerhetsoppdatering? Ellers ikke noe problem å bruke Android 9. Bruker Android 7 på nettbrettet mitt og alt av apper og slikt fungerer som det skal. Bare å få byttet batteri da så du slipper å knote med lading hele tiden.
 5. På tide å bytte telefon om den må lades hele tiden? Nye telefoner lader jo så raskt at man trenger bare å ha telefonen plugget i noen minutter for å bruke den en hel kveld. Driver forøvrig å installerer Android 13 på min Pixel 5 nå, etter å ha vært med i beta siden release (som jeg angrer på, og som jeg ikke fatter at jeg ble med på da det var ett mareritt med Android 12 beta også) Håper på å ha en telefon som faktisk fungerer nå 😛
 6. Du har sjekket at det ikke er plastfilm på kanalen som ikke er tatt av?
 7. Tipper det er raskere å enklere å legge kanaler. Da jeg fikk montert elbillader ble jeg og litt stuss over at det ble lagt kanaler istedenfor klips, men det gikk utrolig fort.
 8. Er meget trygt å miste noe nedi en elbil. Værre med fossilbil. Om du ikke bryr deg om pipen så går det nok fint å bare kjøre. Mista ett lite skruvjern i motorommet på en Leaf engang men fikk den opp ved hjelp av en nyresteinfjerner.
 9. Bra du kan sitte å bla i den manuelle boka til den andre bilen mens du kjører da
 10. Parkeringsensorer, 4 kamera samt bilens datamaskin er påslått for å prossesere video konstant når man har sentry mode påslått. Det bruker desverre litt strøm. DC/DC converteren for å generere 12V er også aktiv hele tiden og det blir litt tap i der og. Sentry mode var ikke en funksjon bilene ble levert med, men en funksjon de kom med i en oppdatering etterhvert. Om det hadde vært dedikert hardware til kun denne oppgaven ville det nok brukt mindre strøm men bilene ville vært dyrere. Tipper bilen du byttet til ikke har sentry mode funksjon og at du der må benytte dashcam. Det er fult mulig å montere dashcam i en Tesla og.
 11. Complexity

  Elbil-tråden

  Kan svare for nyere for Tesla sin del: Cruise spaken (girvelgeren) aktiverer cruise på den hastigheten man har. Holder man inne spaken justeres den til fartsgrensen isedenfor. Så finjusterer man farten på høyre tommehjul på rattet. Scroller man sakte justeres farten per 1km\t, og ruller man raskt justeres den i trinn på 5km\t. Meget brukervennlig opplegg.
 12. Det er sant! Nå er det en fordel for meg da huden min setter pris på at jeg ikke tar helt intill, men man får det ikke helt glatt nei.
 13. Har hatt flere maskiner oppigjennom årene. Har også en dyr sak fra Phillips med egen rensestasjon å hele pakka. De har fungert helt greit, men jeg bytta nylig til Phillips Oneblade og der snakker vi. Den tar utrolig mye bedre enn de andre jeg har prøvd. Ulempen er at man må kjøpe dyre blader.å bytte innimella da de blir raskt utslitt, men når de funker så funker de knallbra.
 14. Kjenner masse folk nå med Tesla og ingen merker slik tømming med mindre Sentry mode er påslått og bilen da ikke får anledning til å sove.
 15. Complexity

  Elbil-tråden

  Er medlem i en Xpeng P7 gruppe på facebook. Virker å være litt bob\bob hva folk føler om dem. Er mye bugs og barnesykdommer, Den lader ganske tregt, har ikke varmepumpe så forbruk på vinteren er litt høyt, ikke hengerfeste og ikke knapp til å åpne bagasjerom (må bruke app eller skjerm) Men de er vistnok veldig god å kjøre. Hva med å bestille deg prøvekjøring? En bekjent bestilte seg en slik, men da det viste seg at nermeste servicesenter ble 15 timers kjøring unna så var det straks litt uaktuelt..
×
×
 • Create New...