Jump to content

Complexity

Medlemmer
 • Content Count

  14415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Complexity last won the day on October 27 2019

Complexity had the most liked content!

Community Reputation

2732 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38395 profile views
 1. Nå er vel Hyundai Sør-Koreansk? Hjelper vel på litt. Hadde Norge bygget en fungerende hydrogenbil og solgt mye av den ville det kansje satt fart på utbyggingen i Norge og. Hyundai lager noen veldig gode elbiler og da, med helt fantastisk lavt forbruk.
 2. Usikker på hvordan Samsung er i dag, men sist jeg hadde Samsung (Note 4) var de noen luringer og bakte driverne sine inn i det som da het Touchwiz. Så skulle du ha en fungerende telefon måtte du har ROM basert på touchwiz, og det var jo det man prøvde å komme seg unna med å flashe rom 😅 Clean Android fikk man, men da måtte man klare seg med elendig kamera, pennen funka ikke, og bluetooth virka ikke. Wifi var vel og ganske ustabilt. Og det var ingenting de fikk gjort noe med. Men det kan jo være andre boller i dag. Håper det.
 3. Prisene er vel deretter.. Xiaomi har eg egen norsk nettside, men usikker på om de har norsk lager. Men er vel direkte fra kina at man får telefonene skikkelig billig. Men f.eks en Mi 9T til 3800kr hos komplett er ikke ille det heller. Veldig mye telefon for pengene.
 4. Oneplus er billige og er vel noe av det enkleste man kan roote å leke med. Oneplus hadde vel selv en guide før på hvordan man rootet telefonene deres. Litt andre boller det enn feks Huawei som har låst bootloadern sin så telefonene ikke kan rootes noensinne. Oneplus er såpass bra stock da at man ikke helt føler behovet.. edit: ellers enig i han over her ang. Xiaomi, men kan ta litt tid å få tak i om du trenger raskt.
 5. Da har jeg blandet litt med den norske kåringen. Beklager det.
 6. Hvorfor bringer du liv i denne tråden fra november? Model 3 vant og ferdig med det.
 7. Begynte å bli mye vas på deg nå. Sjansen for å overleve en ulykke i bil er myye større enn å overleve på motorsykkel, uansett hastighet. Spesielt med en Tesla som topper NCAP listene på sikkerhet.
 8. Batteriet er nok kortsluttet eller skadet. Lithiumbatterier uten sikring kan gjøre slikt. Batteriet i mobiltelefonen din er nok like farlig i teorien (mye energi) men har sikkerhet som gjør det litt tryggere.
 9. Slenger du på forsikring, drivstoff og service på alt det der så tar det ikke lange tia før du bikker 370 tusen på kort tid. Litt av grunnen til at jeg kjøpte meg Tesla var fordi jeg var dritlei av å skru. Men hversin lyst
 10. Så da vel så morro ut med den evoen på isen, og en Tesla Model 3 kjører fletta av den og. Du må da skjønne at biler og motorsykler ikke kan sammenlignes? Får ikke akkurat trukket 1 tonn henger med en motorsykkel. Ikke på lovlig vis iallefall. Kjørte en del moped på vintern i min ungdom og savner ikke å måtte hoppe i dusjen etter hver tur for å få følelse i kroppen igjen.
 11. Du å de motorsyklene dine.. Skulle likt å kjørt med motorsykkel istede for Teslan min her hvor vi har sne og is på veiene 8 måneder i året.
 12. Porche 911 går vel heller ikke spesielt fort da.. den er vel heller ikke gøy kansje?
 13. Du kan jo kjøpe deg en egen router å spørre om du kan koble den til modemet deres? Bruker å være flere utganger på Homenet modem. Eller du kan spørre om de har mulighet til å sette opp ett gjestenett til deg i routern sin. Da får du internett men ikke tilgang til deres nettverk. De kan vel og strøype hastigheten du får om de er redd for at du skal gjøre det tregt. Men Homenet leverer vel gigabit i Tromsø nå så tviler på du klarer å gjøre det tregt. Å leve uten internett i Norge i 2020 er rimelig vanskelig. Til nød kan du ordne deg prøvekjøp abbonemang hos OneCall eller noen å få fri databruk på mobilen i noen måneder til 99kr.
 14. I Tromsø er det nok bra mange som ikke kan lade hjemme - inkludert meg som bor i blokk. Har heldigvis lademulighet på jobb så jeg tar bilen dit ca hver andre uke og får ladet den opp gratis. Men selv uten mulighet for å lade på jobb så kunne jeg bare plugga meg i grønn kontakt sin lader utenfor det lokale kjøpesenteret innimellom når man uansett er på ukeshandling. Men på bygda lader nok de fleste hjemme med ladeboks ja. Superchargers er jo ganske bra utbygd hos Tesla og, så fra Tromsø er det 3 stykker jeg kan velge å kjøre til avhengig av hvilken retning jeg skal. Så Tesla fungerer utmerket her. (Borettslag er forøvrig pliktig til å tilrettelegge for lading, så det kommer til folk som bor i blokk også)
 15. Veldig usikker på antall Elbiler i Tromsø, men Tesla etablerte seg her i 2015 og det har nok gjort sitt for at det er så mange av dem på veiene her. Er jo omtrent kun Tesla som har levert på rekkevidde og det trengs litt rekkevidde her nordpå.
×
×
 • Create New...