Jump to content

Complexity

Medlemmer
 • Content Count

  14893
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Complexity last won the day on October 27 2019

Complexity had the most liked content!

Community Reputation

3074 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38758 profile views
 1. Erhm.. Har bajsa litt på leggen her. Tenker nok på en helt annen distribusjon enn elementry 😅 Men klarer absolutt ikke å finne ut hva den heter. Er noe ganske likt. Elementry har jeg prøvd før og det er en av de peneste distroene. Edit: Endless OS var det jeg tenkte på! Det ser ganske pent ut på bilder men det var elendig i praksis for en normal bruker. Sorry for all missforståelsen.
 2. Da må du leve med micro-usb sine svakheter desverre. Sleit ut Micro USB'en på to av mine xbox stikker med pc spilling, før jeg plutselig kom på at de støtter bluetooth så bruker bare det nå. Kan dog bruke AA batteri i xbox stikka om man ikke gidder å lade, og de varer utrolig lenge. Prøvde å bruke PS4 stikka med usb også men Windows skulle absolutt alltid sende all lyd gjennom den lille høyttalern på stikka 😅 Sikkert en enkel fix men xbox stikka har bedre støtte på windows uansett så foretrekker den.
 3. Uten driverne blir det vel bare emulert som ett sidewinder ratt fra 1998 eller noe. Det kan faktisk skje av å til med driveren installert og. Må åpne kontrollpanelet til driveren i såfall så ser du at det er bilde av et helt annet ratt en det man har. Da vil ingenting fungerer. Enkel fix på det da. Må bare inn på device manager og detektere driveren på nytt.
 4. Jeg fant kun noen merkelige 2D spill laget for barn og rare applikasjoner. Terminalen er ikke lett tilgjengelig iallefall Men Linux Mint er mere min smak.
 5. Har ikke PS4 stikken bluetooth? Er vel 5kr eller noe for en bluetooth dongel fra Kina.
 6. S20 har fått sånn bob/bob reviews. Er vel bra kamera men ikke 15000kr bra. Utgaven som selges i Norge har Enoxys prosessor og ikke Snapdragon som i andre land. Det vil si at den tar dårligere bilder, har lavere ytelse og blir mye varmere under bruk enn S20 med Snapdragon prosessor. Uansett hva du går for så burde du lære deg litt regler om lading så det nye batteriet ditt vil vare lengere. Aldri lad helt opp til 100%, og bruk kun hurtigladeren når det er nødvendig, så vil batteriet vare lengere enn telefonen.
 7. Noen grunn til at du ønsker å bruke elementary OS? Jeg installert det selv for noen uker siden, men det var veldig merkelige greier må jeg si. Da jeg oppdaget at det ikke var Terminal der engang la jeg inn Linux Mint istede. Mye bedre.
 8. Har ikke spilt noen av dem, men det kan sikkert stemme. Bioshock infinite remastered kom vel kun til konsoll fordi man kunne bare skru opp grafikken på pc versionen. De hadde rett å slett bare justert opp grafikkinstillingene på konsollversionen.
 9. Kjøpte kun brukte dekk til mine 3 forrige biler. Sparte en hel masse på det. Men slike salgsannonser bruker å være litt overpriset. Jeg laget heller Ønskes Kjøpt annonser så ble jeg kontakta av folk som hadde dekk liggende etter en kræsja bil eller noen som akkurat har kjøpt en bil og bytta ut felgene med noen nye. Folk selger de da ofte grisebillig bare for å få de ut av garagen.
 10. Litt surt det da. Husker jeg fikk Bioshock Remastered gratis til pc fordi jeg hadde det originale. Men de tjener jo ikke så mye penger på den taktikken da. Så noen nevnte at den ikke kunne lese av plater fra forrige generasjoner? Det blir ikke slik som på Xbox at man kan putte i ett gammelt spill også vil den bare laste ned en modifisert utgave som kan spilles?
 11. Xbox one sin UI ble jo latterlig kjapp i en oppdatering nylig da. Flyr jo unna på One X og selv på orginal Xbox one merker man stor forsjell. Så da kan man raskt finne fram spillet man vil spille og da er jeg fornøyd. Ingen tvil om at Sony sin UI er bedre men så lenge den ikke er like rask foretrekker jeg xbox sin.
 12. Fortsatt store nupper på thumbstics, og de er like dumt plassert så tipper den blir like ubehagelig som ps4 kontrollern.. Nice med mere festures i triggerne. Det har jeg savnet.
 13. Jeg har store problemer med å skrive Porsche og Mercedes riktig av en eller annen grunn. Hjelper heller ikke at ordboken på telefonen min har registrert min feilskriving så ofte at den retter det til feil om jeg skriver det riktig 😅
 14. Med så lav oppløsning og refreshrate kan du fint bruke hvilkensomhelst displayport til hdmi adapter/kabel.
 15. Veldig Laggy, samt bare 8GB emmc chip, som har 100% sjanse til å ryke fordi det skrives for mye data til den. Surt om det skjer etter garantien er utgått fordi bilen ikke har vært brukt. (Nye Tesla har 64GB)
×
×
 • Create New...