Jump to content

Complexity

Medlemmer
 • Content Count

  15752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Complexity last won the day on October 27 2019

Complexity had the most liked content!

Community Reputation

4317 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39313 profile views
 1. Tesla er ganske kresen på OBD2 dongel for avlesning av canbus. Må ha en som er kraftig nok siden det går unna. I forrige oppdatering oppdaterte de den også fra 8bit til 10bit, som skapet litt forvirring på apper for avlesning. Så kan vel ikke helt sammenlignes med 80tallets canbus.
 2. Google har vel planer om å legge ned Android og heller satse på Fuchsia os. Tro om det vil ha betydning for bilen etterhvert.. Liten sammenligning
 3. Teslabjørn får nok lånt en Polestar 2 snart og gjort sine tester. Kan være greit for de som vurderer en slik å vente å se hva faktisk forbruk og ladehastighet er kontra hva Volvo sier. Noen biler imponerer og noen skuffer. Antar støydemping er den nok i en annen liga enn model 3. Har bestilt ekstra dørpakninger til min som jeg håper hjelper litt på støy og støv.
 4. LED kjørelys er jo helt fantastisk. Burde heller være påbudt med varme i lyktene på biler som er designet slik at snø og is samles på dem.
 5. Fleste er vel bygget på Fiat av enkleste sort, så får de nok med gammeldags manuell og.
 6. Ikke noe problem å kjøpe derifra. Handlet mye der. Men om det skulle være noe problem så gidder de gjerne ikke svare engang.. Minnebrikker er nok rimelig safe.
 7. Legg ut 1070 for salg da så du tjener inn litt. Se og om du finner noe annet å selge.
 8. Det er jo gratis ytelse, og overclocking har endret seg en del. Nye kort bruket mye mindre strøm en gamle og blir derfor ikke like varm. Får ca 2080 ytelse på mitt overclocka 2070 og det er ingen bråk selv om jeg har billigste utgave med den mest bråkete kjøleren (asus turbo) Man setter max tillatte temperatur og når man clocker så det vil bare justere seg litt ned om det blir for varmt. 6-7 tusen hørtes ut som fantasipris. Jeg kjøpte vel riktig nok mitt kort med dnb rabatt (20% på power) men kosta bare 4500kr (5700kr uten) og det var i Mars i fjor.
 9. Må det være 2080? Har selv ett overclocka 2070 som jeg spiller alt på full guffe med i 4K. Spiller og masse VR uten problemer. Kosta 4500kr for ett år siden. Får vel billigere enn det brukt nå kansje? Å kjøpe skjermkort på avbetaling gir inntrykk av at du har ganske så lite penger og burde spare dem til andre ting.
 10. Godt øye! Temmelig nært. Er litt stigning der ja men ikke den verste 2felt bakken i nærheten. Når man kommer til takveldalen er det veldig lite muligheter til å kjøre forbi så er flott når bobiler ødelegger eneste sjansen. Var mange biler bak meg som ikke kom seg forbi. Har tatt forbikjøring der med Ford Consul V4 og altforlite hester nesten uten problem. Bobilprodusentene må vurdere å øke turbotrykket littegrann eller lære sjoførene å gire ned.
×
×
 • Create New...