Gå til innhold

I am not f***ing drunk! -Hvor full har du vært?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spørsmålet er ikke hvor full man har vært men hvor full man kan bli. 

 

Er av typen som virker meget edru i fylla. Oppfører seg skikkelig, eller nogenlunde skikkelig etter 0.5-1L vodka. Det er ikke så mange som kan si at jeg er overstadig beruset med andre ord. Men dette er en av mange historier. Var fest i Tromsø, og hadde med meg en flaske vodka. Startet rolig vors der det ble drukket ei halv flaske. For videre på neste fest der resten av flaska blei tømt. Etter det var det byen med påfølgende dram. Og deretter ble det nach. På dette tidspunktet begynte jeg å føle meg veldig full, og fant ut at jeg skulle legge husnøkkelen i kortmappa siden den datt ut av lommen hele tiden. Dette er noe jeg aldri gjør. Siden jeg hadde drukket opp spriten min på vors så ringte eg og en annen etter mere sprit. Ting skjer i mellomtiden og halv åtte på morgenen blir festen stengt av. Noen tar taxi videre på ølhallen i Tromsø og festet videre, den var vist åpen fra 6 til 6. Jeg står og prater med resten av festgjenget før jeg begynner på den lange veien hjem. Brukte sikkert en halvtime. Når jeg står på døra hjemme så finner jeg ikke nøkkelen. Tømmer lommen i full panikk og har kun småpenger. Prøver å låse opp døra med en 20kroning. Dette går ikke bra, de gamle naboene har våknet og begynt å kike i vinduene så jeg bestemmer meg for å gå til nærmeste bussholdeplass for å ta bussen tilbake til fyren som hadde nachspill for å finne nøkkelen min. Idet bussen kommer så åpner jeg kortmappa for å finne busskortet, og der va faen men den jævla nøkkeln. Tusler pent og pyntelig tilbake og låser opp døra og går å legger meg. 

 

Det værste va at eg våkna dagen etter klokka 18:00 og ølsalget var stengt.

 

Har lomma full av historier, men vet ikke om jeg tørr å skrive flere her i fare for å skade omdømmet mitt :)

 

EDIT: og til de som skriker du kan umulig drikke så mye for da dauer du. Når du har blitt i midten av tjueårene og festet gjevnt og trutt i helgene så bygger du opp en viss alkoholtoleranse. 

Endret av morgan_kane
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kom på jobb en mandag og en kollega spurte meg hvordan formen var. Jeg passerte huset hans på vei hjem fra fest og han hadde sett seg nødt til å følge meg fra seg til mitt hus for å være sikker på at jeg kom frem.

 

Det er bare to hus mellom oss. Jeg husker ikke hendelsen, og jeg var så fyllesjuk dagen derpå at jeg gikk glipp av Banana Airlines.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...