Gå til innhold

Hansien

Medlemmer
  • Innlegg

    7 670
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

Hansien vant dagen sist 20. oktober 2017

Hansien hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Hansien

  • Bursdag 21. feb. 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Hansien sine prestasjoner

5,8k

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

  1. Enten må du bytte jobb slik du foreslår, eller så må du faktisk redusere mengden trening. Jeg tror uansett du vil få problemer om du bytter til en jobb på dagtid da du gjerne må jobbe 7-15 eller 8-16 og dermed ha mindre egentid. Selv kjører jeg 3 dager med CA 1.5 timers trening, men er både tid og energinivået med meg kan jeg legge til en dag eller to ekstra for ekstra. Men jeg har uansett gitt meg selv rom for å drive med andre ting enn trening og jobbing.
  2. Forbruk er vel heller ikke det viktigste siden det ofte pleier å være rimeligere enn bil. Og gleden av å kjøre sykkel veier fint opp for de 0.1-0.2 ekstra pr mil om sykkelen ellers er riktig. Nærmere 190 og sikkert likedan kroppsmessig som deg. Mindre Duke fungerte fint og så ikke dumt ut i mine øyner. Det føles kanskje merkelig om man er vandt til større sykler.
  3. Basert på at man primært pendler ville jeg valgt en rimelig sykkel som og er mindre i størrelse av seg. Da er det lettere å lane-splitte ved kø, finne kreative parkeringer samt at jeg også ville valgt en med lavt forbruk. Akkurat hvilken sykkel du burde velge er vanskelig da utseende og komfort er veldig individuelt på sykler, men personlig ville jeg gått for Speed Twin eller R Nine T på listen din ene og alene pga utseende disse har.
  4. Tviler. De fleste idioter på sykler er som regel i aldersgruppen som innehar et førerkort. Jeg tviler på at de er flinkere bak rattet enn bak styret.
  5. Det finnes mange måter å tilfredsstille sine seksuelle drifter på. Det å gå rundt å tro at man har krav på dette er en ting man burde oppsøke hjelp for.
  6. Nei. Det å gå rundt og tror man har et krav til et sexliv er et symptom man burde få hjelp til å finne ut av.
  7. For disse summene jeg måtte betale for en slik tjeneste, så tror jeg at det er langt bedre å bruke dette på ny(e) hobbyer og interesser. Da er jeg i det minste mer fornøyd med pengebruken siden dette går rett tilbake til meg selv og det vil bidra til at jeg er en mer interessant person å være med.
  8. Nå tror jeg primært det er to forskjeller mellom hetsing av menn og kvinner innen gaming. Den ene er nok de kjønnspesifikke skjellsordene som vil være unike for gutter og jenter, og det at vi menn kanskje i utgangspunktet er noe mer tykkhudet og børster av oss slik hets lettere. Ellers er det nok ganske likt. Jeg synes det er et vagt argument å fremme forskjellen på hetsen online som en direkte konsekvens av at kvinner er det svakere kjønn. De sitter neppe i samme rom, eller by, siden man ofte spiller på tvers over hele verden.
  9. Dette har aldri vært unikt gaming. Internett generelt har fremstått som rimelig gira når man utgir seg for å være en kvinne. Jeg husker godt hvordan det var å kalle seg "Lene16" på IRC.
  10. Selvoppfyllende profeti er nok dessverre en realitet for mange som har lagt det andre kjønnet for hat. Dritt finnes det hos begge kjønn, men de fleste burde vite sin egen verdi og heve hodet sitt vekk fra disse avskummene som ødelegger for resten.
  11. Hyggelig sagt. Jeg mener selv at jeg ikke er unik der i det hele tatt, så jeg forundres noe over påstandene til denne personen jeg opprinnelig svarte. Men vi frekventerer nok i forskjellige miljøer, så da kan det fort være vanskelig å oppleve hva en mann faktisk er og hva vi menn streber etter å forbli.
  12. Hvorfor skal jeg synke så lavt at jeg kjøper sex egentlig? Det er jo ingenting som er spennende med det. I tillegg er jo det mye menneskehandel inne i bildet som strengt tatt skaper en risiko for at jeg gjør et overgrep mot noen som ikke i utgangspunktet vil ha denne sexen. I hvert fall når de fleste land forbyr sexhandel på et eller flere vis. Jeg velger heller å bruke den summen på en bedre middag med en person jeg er genuint interessert i, og satse på at vi greier å ha en trivelig kveld med latter, gode historier og opplevelser hvor eventuell sex er en ekstra dessert.
  13. Det er mulig alderen min spiller inn her, men det å forvente at en potensiell sexpartner sjekker seg før man giver hen er blitt normalt og veldig akseptert. De færreste rundt min alder pleier å være jomfru lell, og en del av trygg sex er jo strengt tatt å ha litt kontroll på om man har noen ulumskheter i mellom beina. Dette er jo bare en trygghet for begge parter Eneste gangen antall sexpartnere faktisk er skuffende, er når det skrytes på et høyt antall og man er like spennende som en oppblåsbar dukke.
  14. Ville det vært annerledes for deg om det økonomiske ikke var en del av bildet her? Ville du følt det annerledes om det var her på berget han hadde handlet sex?
  15. Vi ser selvfølgelig ikke den direkte tilsnakken eller advarselpoengene (om dette fortsatt praktiseres) dere gir. Men i mange tilfeller vil det være synlig i form av at brukere får en langt hyggeligere tone eller forsvinner, frivillig eller med hjelp, fra forumet. Jeg er for øvrig uenig i at det skal ligge en høyere terskel for å gi en bruker konsekvens for dårlig oppførsel enn det er for å stenge en tråd. Det fremstår som urettferdig ovenfor resterende brukere som faktisk diskuterer saklig fordi enkelte skaper kvalme, og arbeid for moderatorlaget.
×
×
  • Opprett ny...