Gå til innhold

Hansien

Medlemmer
 • Innlegg

  7 524
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Hansien vant dagen sist 20. oktober 2017

Hansien hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Hansien

 • Bursdag 21. feb. 1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Hansien sine prestasjoner

5,6k

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

 1. Jeg har flere ganger byttet kun klosser for våres fattigere personer i landet der det har gått stål mot stål. Det har gått fint alle ganger, og jeg kan ikke se noe annet enn at kanske klossene slites mer den første tiden til skivene også er slitt til normaltilstand. Eneste gangene jeg har satt krav til disse med den ekstra kostnadene skivene er så er enten skivene moden for utbytting uansett ellers så har det gått så langt at det er grove og dype spor i skiven.
 2. Med tanke på hvor mye arbeid man ofte la før i tiden på å tyne skivene noen km til så tviler jeg på at det bør ha så mye å si om det har vært stål mot stål for en kort perioden. Snakker vi derimot totalt ramponerte skiver stiller ting seg annerledes. TS har ikke tilfeldigvis bilde av dette?
 3. Jeg har aldri blitt bøtelagt for at telefonen min henger på dashbordet og fungere som GPS, blant annet, så dette tror jeg ikke vil bli et problem. Å sitte og fikle med telefonen under kjøring er en helt annen sak.
 4. På hvilken måte er denne mer ulovlig enn å ha en GPS, SafeDrive eller andre enheter oppe?
 5. Jeg synes oppegående personer med innvandrerbakgrunn gjør en fabelaktig jobb med å ta avstand fra sine likemenn rundtom i sosiale medier. Synd disse ikke får mer oppmerksomhet av tradisjonell media i denne saken.
 6. Å prate ned andres produkter er det mest tåpelige man kan gjøre om man ønsker salg. Det vitner nemlig om at man selv innser at produktene man selv selger ikke holder mål.
 7. Jeg synes selv at mye av slike biler blir for absurd og ekstremt til at det fremstår så spennende som det egentlig er. Kombiner dette med at fleste slike biler er uoppnåelige gjør vel at det heller ikke får den oppmerksomheten de fortjener kontra mer jordnære biler. Hadde en slik Bugatti og en fint vedlikeholdt eldre Impreza WRX stått side om side så hadde Imprezaen få all min oppmerksomhet.
 8. Også kommer det og an på hvor flink denne personen var til å føre trafikken til nettsiden og.
 9. Du har allerede fått mange råd og tips. Har du i heletatt gjort en jobb med dette, eller driver du på som før?
 10. Jeg stiller med både lastebil og diesel. Skal ta frem en av de eldre så eksosen blir ekstra sur for disse.
 11. Den er god. Hva du mener om din egen tidsbruk i et kommentarfelt får så være, men ikke dra oss andre inn i denne meningen din. Der er vi forskjellige. Diskusjon.no og andre nettfora er noe som er greit å suldre med i dødtid.
 12. Og du tror at jeg magisk vet hvem det er snakk om? Jeg har ikke fått med meg dette i det heletatt. Derfor jeg spør du som fortsatt prater om det.
 13. Det er mer som har florert rundt, men som oftest med like dårlig eller verre påstått kilde som det du viste. Dette var bare et av to gode forslag til hva du spurte etter. Bare hyggelig.
 14. 1. Ved å la brukeren jeg siterte og spurte selv stå for å dokumentere hvor denne personen fikk alderen sin. Det kan for alt vi vet være at denne brukeren har en faktisk kilde som bekrefter/sannsynliggjør alderen langt bedre enn det dokumentet du kom med. 2. Du kan sende han en PM og si i fra. 3. Telepati. 4. Bruk fantasi.
×
×
 • Opprett ny...