Jump to content

Hansien

Medlemmer
 • Content Count

  6792
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Hansien last won the day on October 20 2017

Hansien had the most liked content!

Community Reputation

4561 :)

1 Follower

About Hansien

 • Birthday 02/21/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32419 profile views
 1. Ingen spesiell anbefaling, men generelt vært fornøyd med stoler fra OMP, Sparco og QSP. Til simracing vil jeg anbefale å velge en stol hvor du kan justere ryggen og har litt mer polstring enn en ren bøttestol da sistnevnte ikke har noe praktisk betydning i et slikt oppsett med mindre du kjører en eller annen form for motorsport i virkeligheten og bruker sim for trening, men da faller det naturlig å ha samme stol som du har i bilen. Om du vil ha en bøttestol i oppsettet ditt uansett så anbefaler jeg deg å stikke en plass der du kan prøvesitte et utvalg av stoler. Selv endte jeg på Sparco R100 fordi det var på lager i nærheten. Fornøyd med det valget til simrigg.
 2. Ja, det virker som om de ikke har et godt system for å oppdatere systemene sine om det er tilfelle. Tenkte ikke over om det stod annen dato på handlelista nå jeg brant opp kortet mitt selv. Er klar over at de kommer separat. Men jeg "mangler" ei pakke, og håper dette er fordi de i det minste var smarte nok til å pakke de to quick-releasene jeg kjøpte i ei pakke. Og det ville vært rart om det ikke stod "partial delivered" om basen og ikke var sendt.. Time will show.
 3. Nå er jeg spent. I følge fanatec var ikke CSL DD basen tilgjengelig før 31 mai når jeg bestilte, og det står det fortsatt. I går dukket det opp melding om mottatt sending hos bring, sms fra ups med betaling av toll og behandling av pakkene. Dobbeltsjekke med fanatec og de har listet opp varene som fullstendig sendt. Jeg tar meg i å ha et forsiktig håp om at ting dukker opp neste uke, selv om det betyr at jeg må få ræva i gir og malt rommet nede..
 4. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Gopro eller en telefon på styret under turen til eller fra jobb.
 5. Det hadde nok vært kjekt for å fange opp interessen til folk som kanskje ikke frekventerer denne delen av forumet like ofte. Jeg regner med at det blir en egen dedikert tråd for dette, eventuelt bare opprette en nå for litt diskusjon og planlegging om hvordan og hvor ofte vi gjør dette Ja, fokuset skal være på at vi skal kjøre, konkurrere og ha det gøy. Vi trenger ikke at bilen bryter ned midt i en god runde da.
 6. Det skal selvfølgelig være lav terskel for å delta da jeg, og flere her ser jeg, er interessert i at flest som mulig vil delta. Kommer i så fall til å tillate alt av hjelpemidler, disable ting som gjør at bilen din plutselig kan bryte sammen under løp og slike "unødvendige" ting alt etter hva slags muligheter vi får for å sette opp egne løp. Mulig vi lar skade være på slik at en er nødt til å kjøre med hodet litt på plass og ikke ta for ekstreme sjanser om folk er enige i dette. Ellers hadde det vært gøy å hatt et opplegg med løp kanskje 1 gang i måneden og kanskje en ikke-obligatorisk felles trening i samme dur på aktuell bane i forkant for å sørge for at folk flest får erfaring og hjelp fra hverandre. Også hadde det vært kult med nok folk som deltar så vi alle finner oss en rival å knive litt ekstra hardt mot.
 7. Det hadde vært veldig gøy. Nå har jeg rett nok aldri spilt F1 før, ei heller vært engasjert i sporten på noen måte så baner, poengsystem vi skal ha og annet er jeg helt blåst på. Bestemte meg etter å sett litt på aarava spille karrieremodusen at jeg får litt lyst på å prøve det selv. Tenker jeg skaffer 22 når det kommer ut. Men om interessen er der blant folket på forumet her så kan vi alltids få satt i gang noe
 8. Vi får sette i gang med en liten uhøytidelig Diskusjon F1 22 cup så skal jeg få deg til å føle deg god
 9. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Fotgjengere med nesa ned i en telefon burde ikke ha noe å sagt her, for selv en lyktestolpe kan komme overraskende fort på for disse.. Syklisten sykler åpenbart for fort når hastigheten til denne ikke (kan) avtas for å gjøre trafikkbildet smidigere for alle parter om dette kan være det mest hensiktsmessige i situasjonen. Eller den litt for klassiske, ofte opplevd i Oslo, at syklister kommer flyvende rundt hjørnet fra en uoversiktlig gangvei og over et fotgjengerovergang i en ekstrem hastighet. Problemet her er vel helst regelrytterne der ute som tror at de har alt av lover og regler på sin side samt at de ignorerer paragraf 3 i vegtrafikkloven med høye kneløft. Syklister sykler i tempoet sitt, men kan være irriterende trege når man er borte i den gruppen som ikke bryr seg om noe annet enn sin egen puls så paragraf 12.4 i vegtrafikkloven blir lettere ignorert. Foruten disse klovnene, som antageligvis er like talentløse i trafikkbildet når de kjører bil, så er de fleste syklister trivelige.
 10. "Det er jo ingenting galt med Jørgine, hun står da i hagen sin hele dagen og sysler på. Helt ubegripelig at hun ikke er i jobb som oss andre.." Gjerne sagt av folk blottet for forståelse for "Jørgine" nå har brukt 3 uker på å forsøke å plante en tulipan.
 11. Selv om det ikke skjer noe mer spennende enn to venner som tilbringer tid sammen når han er på besøk så er en slik avtale de har en uting. Bare fordi besøket kommer fra et annet land og ikke liker deg skal ikke robbe deg for muligheten til å kunne besøke eller tilbringe litt kvalitetstid med personen du har som kjæreste. For dette er tross alt denne personen sitt problem og skal ikke være deg eller din kjærestes utfordring å løse. Bruk et par dager til å jobbe med deg selv, finne ut hva du aksepterer og ei. Men jeg vil anbefale deg å legge premisset dithen at om han skal diktere livet hennes når han er på besøk så forsvinner du ut av hennes liv, for da er det åpenbart at hun ikke verdsetter deg nok til at du skal bruke din dyrebare tid på henne.
 12. Bare fordi det finnes folk som har det verre betyr ikke at folk som er i sitasjonen som artikkelen fremstiller det ikke skal kunne klage. Man kan jo se på det med et annet syn og tenke hvor jævlig folk foruten en slik økonomi må ha det i disse dager når en person med slik inntekt føler for å klage.
 13. Monterte opp riggen jeg kjøpte før påske og fikk på plass G25 og tok PC'en og skjermen ned i fra kontoret for å teste litt. Det ble jo noen timer med assetto corsa, forza horizon, dirt 2.0 og ets2 i løpet av friperioden min. Og med unntaket av sistnevnte så merket jeg fort at jeg hadde problemer med at rattet mitt ikke var følsomt/presist nok på finjusteringer (lenge leve slitte drev..?) og jeg føler rett og slett at rattet mitt henger etter hva som skjer om man driver å drifter og skal kaste seg fra sving til neste. Så da passer det jo bra at skatteoppgjøret ble en anstendig sum i år, noen kronasjer ble brukt på å skjemme bort konemor for å forsvare at jeg bruker en liten sum for å skjemme bort meg selv: https://fanatec.com/eu-en/bundles/csl-dd-f1-esports-premium-bundle-for-pc I tillegg handlet jeg WRC rattet: https://fanatec.com/eu-en/steering-wheels/csl-elite-steering-wheel-wrc Da er det bare å smøre seg med en tube tålmodighet og i mellomtiden finne ut om jeg skal gå for Thrustmaster Th8a som girspak for å ha en spak til både H-mønster og sekvensiell samt finne ut hvilket håndbrekk jeg skal gå for.
 14. Det lønner seg å årlig ringe til forsikringsselskaper og sjekke priser har jeg erfart.
 15. Hansien

  Plugge dekk?

  Påstanden din stemmer for utvendig plugging. Innvendig finnes det flere for permanent reparasjon De innvendig pluggene som vi brukte på verkstedet jeg jobbet stilte krav til at kompetent personell monterte dette og hadde dokumentert opplæring fra produsent/representant for produsent. Det gjør det vanskelig å kunne montere dette selv med mindre man finner noen som kun krever at man har fulgt en bruksanvisning. Og det tviler jeg på finnes. Utfordringen, slik det ble lagt frem når jeg fikk min opplæring, var rett nok ikke på monteringen i seg selv for det kunne hvem som helst klare. Men det skal jo tas en kompetent avgjørelse på om punkteringen har ført til merskade på dekket og om dette er trygt å plugge.
×
×
 • Create New...