Jump to content

Hansien

Medlemmer
 • Content Count

  6361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Hansien last won the day on October 20 2017

Hansien had the most liked content!

Community Reputation

4217 :)

About Hansien

 • Birthday 02/21/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Desverre sitter det nok en eller flere investorer som ikke godtar dette her.
 2. Litt spøkefullt tone av meg å bare si nesten vurdert. Tror jeg hadde krevd å fått levert bilen til et annet servicesenter og fått de til å se på bilen om det hadde vært et annet i nærområdet. Det verste er at det ikke nødvendigvis trenger å være en sitronbil om tesla hadde fikset feilene den har.
 3. Så man har ikke lov til å ha lyst på en statue til samlinga si altså? Eller en plakat til spillebula?
 4. Med så mye dokumentasjon på feil og mangler ved bilen så ville jeg nesten vurdert å gå til sak for å få det utbedret.
 5. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Gjort før du poengterte dette. Kommer fortsatt klart frem at man skal stoppe før sperrelinjen ved rødt lys. Å tolke det noen annen vei er i beste fall å legge godviljen til å overtenke. Passerte de linjen mens det var gult kunne fint ha kjørt videre istedenfor å stoppe på feil side av stopplinjen. Dessuten var det ikke gult når disse stoppet. Det var faktisk rødt i begge tilfeller. Og det er dette jeg ble imponert over. Ved flere anledninger har jeg sett blålys bli skrudd på når noen har dristet seg og kjørt på rødt lys. Dette inkluderer på svarte natta når det kun var en bil i selve lyskrysset. Hvorvidt samtlige har fått bot aner jeg ikke, men er skeptisk til at ingen tilfeller ikke har ført til bøtelegging. Leser dette rett som det er i lokalaviser i områder der det er en del trafikklys. Gjerne i en oppsummering om flere lovbrudd i løpet av helg/ukedag eller lignende.
 6. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Første linje i ditt eget sitat av reglen ved rødt lys. E: Uthevet for enkelthetens skyld
 7. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Disse imponerte meg litt.
 8. Irrelevant. Den kommer klart frem på videoen at vi snakker en heller lang strekke i begge de feltene til høyre for køen Steinrawr som står tomme og kunne vært utnyttet bedre. Hverken den hvite bilen eller flere av de fremfor skulle ha dannet køen i venstrefeltet slik som det er i videoen. Om folk hadde hatt vett nok til å faktisk legge seg mer aktivt tilbake ii feltet høyre for seg etter de er ferdig med å kjøre forbi en bil så kan det hende at Steinrawr, med flere trafikanter, hadde kommet seg vesentlig lengre frem i "køen" enn 50 meter. Majoriteten av videoen viser en vei med 3 felt. Her ville det vært mer naturlig at midtre felt hadde blitt brukt til å avlaste påkjøringsrampene om det hadde vært behov. Ikke venstre. Det fremkommer heller ikke i videoen at den ene bilen som kjører inn på et påkjøringsfelt har noen utfordringer med å skifte fil. Ut i fra videoen vil jeg påstå at Steinrawr viste mye toleranse og på ingen måte pushet seg frem i køen. Han ligger med god avstand til bilen foran seg, tar ingen forbikjøring i høyre felt og venter tålmodig. på at bilen(e) foran seg skal flytte seg over i rett felt. Eneste han kunne ha gjort forskjellig er å legge seg over i et av de høyre feltene mens han ventet. Men hvorfor skal han når ingen andre gjør det?
 9. Om du leser innlegget mitt en gang til uten å være så følelsesladd fordi vi snakker rundt Tesla så vil du fort få svar på det meste du spør om. Korrekt. Det elbiler generelt har som et stort pluss er at man kan få bil med mye effekt til en relativt billig penge.
 10. Det er det nok, men det finnes og flust av drivlinje til en billigere pris som også leveres på mer folkelige modeller som absolutt kunne hengt følge med både tm3 og Porschen bare de får effekt nok inn.
 11. Var det jeg regnet med at svaret ditt var, men han hadde i det minste overkommelige og realistiske krav som vi og har teknologi for i dag. Ditt svar var nok heller det som oppleves tullete for andre.
 12. Wow, leverer tesla en bil som går 5000km pr lading og har fritak i det norske regelverket rundt førerkort klasse b når det kommer til til hengervekt? Gi meg lenke for den vil jeg faktisk bestille nå i kveld.
 13. Det er en diskusjon som har sprunget ut i fra en video der tm3 kjørte mot en Porsche Gt3 RS og i flg folk er det en viss uenighet rundt resultatet samt argumentering rundt hvor mye bedre en elektrisk drivlinje er kontra en fra tradisjonelt drivstoff. Jeg besvarte enkelte deler av dette med selverfarte opplevelser som ikke nødvendigvis samsvarer med en udokumentert påstand rundt dette temaet. I det minste vrenger jeg ikke ut vås som vitner mer om hersketeknikker og villfarelse slik du gjør her fordi du ikke liker det som blir sagt av enkelte av oss. (Vell, den siste setningen er unntaket.)
 14. Nei, og hva har egentlig dette med saken å gjøre?
×
×
 • Create New...