Gå til innhold

Hansien

Medlemmer
 • Innlegg

  7 071
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Hansien vant dagen sist 20. oktober 2017

Hansien hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Hansien

 • Bursdag 21. feb. 1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

34 193 profilvisninger

Hansien sine prestasjoner

5k

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

 1. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Hva er det som gjør en sykkelvei mer uegnet enn en vei der tyngre kjøretøy ferdes?
 2. Dette bør du avklare med det firmaet som skal stå for monteringen av varmepumpen.
 3. På den tungvinne måten ved å gå ut av bilen og bort til personen i bua for å betal. Som oftest til smilende og forvirret personell, men fra tid til annen pottesur jævel som sutret over at jeg lager kø. Det var og gøyalt å sjanse på å treffe myntinnkastet fra feil side av bilen, bare for så å måtte gå slukøret ut og plukke opp bommerten. Om mynten i det hele tatt gikk ut av bilen..
 4. Kjørte høyrerattet bil når vi fortsatt hadde betjente bomstasjoner rundt om i landet. Det var like interessant hver gang man ikke hadde med seg passasjer.
 5. Jeg hadde sett på det som en spøk i samme bane som med andre ting som kondomer og slikt.
 6. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Jeg er ganske sikker på at om du stopper verstingene av syklistene og spør de om førerkort så har de nok dette de og. Skremmende nok. Er nok samme tufsen som kjører og sykler på rødt skal du se.
 7. Det er vel hipp som happ om man går for SimLab eller TrakRacer. Fordelen med sistnevnte er at den kan kjøpes fra Norsk butikk og dette er vel noe de har på lager i tillegg. Selv gikk jeg for SimLab, men det var mer fordi totalprisen inklusive frakt og toll ble billigere enn fra Sim-racing.no på daverænde tidspunkt og jeg hadde ikke hastverk med å få riggen på plass da jeg også skulle pusse opp et rom til dette formålet samtidig.
 8. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Jeg spurte deg hva relevansen i mellom mitt og ditt innlegg var, og du svarte rett ut at det ikke var noen relevans der. Det er ikke å være defensiv i oppfordre deg til å heller sitere ut de som faktisk hadde vært relevant til ditt innlegg da. Først nå nevner du å det med å gi kontekst. Jeg mener selv at det strengt tatt ikke hadde vært nødvendig. Jeg siterte spesifikt en liten del av ditt totale innlegg, den biten som gikk på å diskutere skadepotensialet mellom to grupper i trafikken, og oppfordret deg til å lage egen tråd om dette istedenfor å ta diskusjonen her inne.
 9. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Ok. Da er det vel heller de du skulle ha sitert ut, og ikke jeg som la ut en artikkel og ikke var sjokkert over at det ble et slikt antall bøtelagte syklister i det området. Jeg har tidligere skrevet ved flere anledninger at jeg mistenker samme lovbryteren på sykkel er den som bryter lover i fleng i andre kjøretøy. Blant annet til deg direkte. Da oppretter du en tråd for nettopp dette, også lar man tråden Trafikalsk klagemur forbli en klagemur hvor man kan få utløp for idioter i trafikken uavhengig av skovalg eller kjøretøy.
 10. Hansien

  Trafikalsk klagemur

  Hvilken relevanse har dette for mitt innlegg jeg skrev en tid tilbake? Jeg skrev om syklister og dette her er bilister.
 11. Det er en helt annen sak. Men entusiasmen kjenner sjeldent grenser, så vi får se når det har gått så lang tid.
 12. Om ICE blir nisje får tiden vise. Porsche har jo gravd dypt i lommeboka for å være med å utvikle et klimanøytralt drivstoff og jeg tror interessen for å ivareta kjøretøyhistorie vil sørge for at vi får tak i drivstoff en rekke år til, selv etter at tradisjonell bensinstasjon slutter å selge slikt. Og skulle det bli vanskelig å forsvare tradisjonelt drivstoff fra et klima-perspektivet om 30(tall dratt rett ut i fra vaken) års tid, så vil nok regler endres og ettermarkedet være flust av ELkonverterings-kit. Jeg tror nok jeg fint venter. Bilen øker bare i verdi, og siden det er en eldre bil tror jeg og den vil være populær å eie om ICE blir nisje. En dag vil det (forhåpentligvis) eksistere gamle elbiler som ivaretas av entusiaster av dette, og det kan tenkes du blir en av disse etterhvert siden du er veldig for El slik du ordlegger deg her på forumet. For hvor kult vil det ikke være å eie den modellen som mange så på som banebrytende og revolusjonerende når den er 60 år gammel? Kanskje du den dagen skjønner entusiasmen til de som liker det som er gammelt i dag. Jeg har ihvertfall troa på at jeg fortsatt kjører en 50-60-70 talls bil, selv i 2050
 13. Artikkelen du postet nevnte bare det som allerede har skjedd for lenge siden, at flere har sluttet å tilby 98 oktan. Det er gammelt nytt og ikke det du påstod at det nå skal slutte å selge det mange steder: Er godt kjent med denne utfordringen, men selv på den lille plassen jeg kommer i fra var det en stasjon som holdt på 98 oktan for entusiastene sin skyld. Også har man jo appen til amcar, kaldt Refuel, som har en oppdatert og god oversikt over hvilke stasjoner som fortsatt tilbyr 98 oktan Er i hovedsak folk nordpå som har utfordringer med dette.
 14. Nei. Fyller 98 oktan istedenfor jeg. Må ha minst en grom og gammel bil i garasjen som har overlevd tidens tann
×
×
 • Opprett ny...