Jump to content

Espp

Medlemmer
 • Content Count

  11344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Espp last won the day on January 1 2018

Espp had the most liked content!

Community Reputation

3143 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12928 profile views
 1. Hopp rett inn i dette tror jeg er lurt. Alt det tekniske er garantert bedre enn tidligere, og så ser jo ting litt bedre ut. Gameplay og historie er ganske likt i samtlige spill mellom nummer tre og seks. Selv om jeg har en nostalgisk følelse for nummer tre, så tror jeg at hvis jeg hadde vært i sin situasjon og fått testet nummer tre og seks for første gang i dag, da hadde jeg likt seksa best 😊
 2. Mye syting på anmelderen her? Far Cry er bunnsolid, men jeg er jo enig med anmeldelsen. Etter å spilt samme oppskrift om og om igjen, blir det jo bare samme greia i ny innpakning. Gikk lei AC også, før de reboota hele serien. Digger man FC, så digger man garantert denne utgaven også. For min del litt lei av samme opplegget. Grunnen til at folk mener at FC3 var der beste, var kanskje fordi det delvis var nyskapende og er friskt pust for snart 10 år siden. Alt etterpå i serien har jo kopiert formelen. Man kan derimot ikke forvente at hvert spill skal være originalt og en liten revolusjon innen gaming, men heller satse på at det kommer nye serier fra Ubisoft som kan være like nyskapende i framtiden.
 3. Da blir jeg glad. Har hatt lyst å spille det siden det ble sluppet, men eiet ikke og er ikke så interessert i konsoll. Håper det skjer!
 4. Forstår det ikke helt. Var motstander i starten med tanke på en fragmentert bibliotek, men siden stort sett alle andre har gjort eller gjør det samme (Uplay, Origin, Battle), ser jeg ikke lengre problemet. Når Epic i tillegg gir ut vanvittig! gode spill gratis hver eneste uke (hver dag nå i julen), vel da kan man vel ikke klage. Gleder meg stort til å teste spillet. Tror kanskje jeg skal la det ligge en måned eller tre for å se om de tar tak i noe av utfordringene som nevnes med spillet, men dette skal helt klart testes! Bra anmeldelse!
 5. Morsomt at det blir flere og flere tester her inne. Jeg håper dette er noe som vedvarer og kanskje øker i omfang også. Det trenger jo ikke å konkurrere med anmeldelser av spill!
×
×
 • Create New...