Jump to content

Espp

Medlemmer
 • Content Count

  11341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Espp last won the day on January 1 2018

Espp had the most liked content!

Community Reputation

3139 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for disse påminnelsene, jeg glemmer det av ellers 🙂
 2. Da blir jeg glad. Har hatt lyst å spille det siden det ble sluppet, men eiet ikke og er ikke så interessert i konsoll. Håper det skjer!
 3. Forstår det ikke helt. Var motstander i starten med tanke på en fragmentert bibliotek, men siden stort sett alle andre har gjort eller gjør det samme (Uplay, Origin, Battle), ser jeg ikke lengre problemet. Når Epic i tillegg gir ut vanvittig! gode spill gratis hver eneste uke (hver dag nå i julen), vel da kan man vel ikke klage. Gleder meg stort til å teste spillet. Tror kanskje jeg skal la det ligge en måned eller tre for å se om de tar tak i noe av utfordringene som nevnes med spillet, men dette skal helt klart testes! Bra anmeldelse!
 4. Morsomt at det blir flere og flere tester her inne. Jeg håper dette er noe som vedvarer og kanskje øker i omfang også. Det trenger jo ikke å konkurrere med anmeldelser av spill!
 5. Sykt fornøyd med Uplay+. 150 spenn for å pløye gjennom Odessy og Breakpoint siden september. Vel verd pengene sett opp imot spilletid, men veldig enig i anmeldelsen. Breakpoint har enormt med bugs, dårlige menyer, dårlig pvp, repetitiv grinding og en elendig historie. Enkelte ting gjør spillet meget bra, andre er helt katastrofe. Har lagt spillet fra meg nå. Er lvl 30 og med en rating på 200. Hadde vært skuffa hvis det var kjøpt for fullpris, men rimelig ok for 150 kroner. 5/10
 6. Rått vindu i år! Solskjær viser hvor skoen trykker og har hentet inn ny kvalitet for å stoppe forsvaret fra å se ut som at de egentlig spiller håndball. Djevelsk fornøyd, selv om at det blir utrolig tøft med topp 4 i år også. 2 av spillerne går rett inn i laget fra start av, det er kvalitet spør du meg. Laget kan ikke endre seg for mye, for fort, og på sikt skal vi vel kjempe om triumfer igjen. Material og Rashford må vise seg fram i år, noe som også gjelder for Fred og Shaw. Greenwood og James blir spennende i tillegg. Jeg håper dere alle har hatt en god sommer! Nå blir det godt med fotball igjen, selv om det blir enda en trofeløs sesong 🙂
 7. USB Type-C er standard på A7iii også. Ikke noe nytt der altså.
 8. Akkurat derfor jeg er veldig positiv til en ny konsollgenerasjon 😊
 9. Ikke enig i at det er et realistisk mål. Mange top notch PCer klarer ikke dette i dag og man må ha en rimelig rå rigg for å spille stabil 4K/60 fps. 4K/30 fps er mer realistisk hvis de ikke skal doble prisen på maskinen. Uansett veldig bra med en ny konsollgenerasjon!
 10. Stikker til San Fransisco de neste to ukene. Er det noen som har gode forslag til hva som burde oppleves? Tenker på litt andre ting enn topplisten på tripadvisor, for man finner jo gjerne noe unikt hvis man leter litt
 11. Vel, det høres enda verre ut ja! Da tror jeg ikke at dagens modeller passer meg særlig godt. Får avvente til høsten og se om det kommer noe nytt og spennende, kanskje endelig Pixel? Hvis ikke kan det hende at P40 pro blir akkurat det jeg ønsker meg. Generelt så syns jeg oppgraderingene nå for tiden er så ekstremt innkrementell, slik at det å beholde telefonen ett år ekstra går helt fint. Savner litt den tiden (altså noen år siden) hvor det hvert år nesten var en revolusjon i mobiltelefon teknologien. Lite insentiv til å bruke 8-9k (- salg av telefon) på ny mobil årlig.
 12. Jeg er enda strålende fornøyd med min P20 Pro. Vurderte å gå for P30, men jeg syns oppgraderingen er for liten (og prisen for høy). Hvordan fungerer det med fingeravtrykk gjennom skjermen? Jeg setter stor pris på hurtigheten til tradisjonelle lesere. Ville nok irritert meg om det tar 0,5-1 sek hver gang. Savner enda litt at leseren sitter på baksiden som i Mate 10, men det fungerer jo foran også.
 13. Ja, forøvrig sant. Både Frostbite og at de ble litt presset mot å slippe spillet til slutt! Det har nok mye å si når de er tvunget til å bruke en engine som ikke er laget for slike typer spill.
 14. Det gir ikke akkurat mening for denne saken, for EA har heller ikke vært med å bestemt noe for Anthem.
 15. Har spilt fifa 19 en god del på PC, og fra mitt perspektiv har jeg ingen innvendinger mot Frostbite. Flyter godt og har bra presentasjon av grafikk og animasjoner. Kan være noe i det st EA legger store ressurser inn der de tjener penger.
×
×
 • Create New...