Jump to content

*F*

Medlemmer
  • Content Count

    11916
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

*F* last won the day on January 16 2016

*F* had the most liked content!

Community Reputation

6732 :)

About *F*

  • Birthday 06/12/1990

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Recent Profile Visitors

50304 profile views
  1. Godt:) trolltunga har vi dog tatt tidligere
  2. Det er sterkt vurdert. Må man forhåndsreservere eller er det førstemann til mølla på de hyttene? Vi er godt utstyrt med tur utstyr
  3. Hei. Meg og min kone tenker gjøre "et eller annet" i ferien og har satt av 25-31. juli. Men hva skal man oppleve? Det kan være turer, festivaler, alt mulig egentlig, innenfor hva som er mulig å planlegge for nå, og innenfor rimelighetens grenser rent økonomisk. Bor i Kristiansand og vi er +/- 30 år. Noen tips?
  4. Yepp, men om 200kr timen tilsvarer 400k så er det nok noe mer. jeg må nesten sjekke nesten gang jeg er på jobb
  5. Gikk IKT-servicefag, merk at innlegget er fra 2013 og kanskje ikke like relevant I dag. Nå jobber jeg som IT konsulent i statlig sektor og har vel rundt 200kr timen (tror jeg)
  6. Hei. Har i et års tid hatt to stk kamera vedsiden av min leilighet pekende mot parkeringen min og uteområdet. Fikk i dag følgende melding fra styreleder i borettslaget: Jeg er kjent med at styreleder selv har et slikt dør-kamera hvor det er en kameralinse på utsiden og en monitor innsiden. Er det noen juridisk forskjell på disse? Forutsatt at man ikke tar opptak (det kan jeg jo lett deaktivere).
  7. "right to repair" er da ikke det samme som "skal være superenkelt å gjøre selv". Jeg kan fint bytte girkasse på bilen min, ingen stopper meg, men jeg har rett og slett ikke kvalifikasjonene. Det virker som Vedkommende artikkelen omtaler går inn med en illusjon om at dette skal være som å bygge Lego. Syns for øvrig artikkelen mangler bilde av kittet.
  8. Noen som har lyst til å spekulere i hvordan politiet har funnet grafikkort merke og modell?
  9. Tips om å trekke flere eller feitere kabler hjelper lite når kabelen alt er trek, montert og alle kostnader for dette er tatt i fortid. Å koble til ladestasjonen vil jeg tro er en 20 minutters jobb. Så, hvorfor vil jeg gjøre dette? Kun fordi borettslaget er så negativ til stikkontakt-lading, personlig har jeg ladet sånn i mang år og kunne godt fortsatt med det.
  10. Nå har jeg alt kabel, målet er å slippe trekke ny
  11. Smart. Men den var dyr 😬
  12. Så jeg kan kanskje sette opp en utebod der og montere på?
×
×
  • Create New...