Jump to content

€uropa

Medlemmer
 • Content Count

  11011
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

€uropa last won the day on June 4 2016

€uropa had the most liked content!

Community Reputation

15110 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er nok ikke så lett, eller hensiktsmessig, å få en 16-åring som vil droppe ut til å gjennomføre og legge inn en god innsats i to og et halvt år til. Hadde jeg hatt en 16-åring som la frem den saken for meg, ville jeg nok forsøkt å bli enig om at hun i hvert fall fullfører dette skoleåret, at hun tar ett friår der hun gjør noe annet produktivt (som for eksempel jobb), og deretter begynner på skolen igjen, enten på den samme linjen eller en ny linje.
 2. Å få en kjæreste i for eksempel Thailand istedenfor Norge, er ikke et valg man trenger å forsvare. I det minste bør det ikke være det.
 3. Det er en referanse til en scene i filmen Matrix der Morpheus gir Neo valget mellom en rød og en blå pille.
 4. For den som lurer. Jeg kjøpte størrelse S, som ble litt for stort i både lengden og bredden. Antakelig hadde XS passet fint. Men sjefen godkjente den likevel og vi bytter ikke.
 5. Det er mulig det er mer hensiktsmessig.
 6. Jeg skal en tur til Tromsø om en måned. Så kanskje noen som bor der eller er kjent der kan si noe om hvor det er fint å se nordlys? Det er en fordel om det er et sted i gangavstand til sentrum eller kort vei med buss, og at man kommer seg både til og fra hvis det blir sent på kvelden. Jeg fant dette kartet og leste et tips om Prestvannet et sted: https://www.nordlys.no/nordlys/tromso/turisme/sjekk-kartet-her-er-de-beste-stedene-i-tromso-a-se-nordlyset-fra/s/5-34-757849 Er dette steder forumbrukerne også kan gå gode for?
×
×
 • Create New...