Jump to content

morgan_kane

Medlemmer
 • Content Count

  3756
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

322 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23285 profile views
 1. Kryptosekken gjør dette automatisk og gratis for meg. fant fram min gamle krypto wallet fra 2018 som har hatt fin økning. Noen raske tastetrykk på kryptosekken og formuen var meldt til skatteetaten.
 2. Heisann Jeg er kunde i sparebank 1 og har tenkt å begynne med aksjer. Jeg har absolutt null erfaring med dette fra tidligere. Det jeg lurer på er hvilken plattform som er best å starte på? Jeg ser sparebanken har mulighet for akjser, men om det er bedre/billigere gebyr i andre banker hopper jeg på den hesten heller. Vet noen foresten av en fin startguide for kjøp av min første aksje? Har tenkt å tyte inn 10-20tusen kroner for å lære meg dette.
 3. hehe takk, går nok bra om jeg får til alt. Men må si jeg er litt bekymret for sperren Nvidia kommer med, men er kanskje mulig og omgå den. Tiden vil vise, men ser ut som man kan mine andre coins fortsatt. Er den måten jeg tenker og starte på. Kjøpte et 3070 kort i forrige uke men skal selge det og gå for 3080 istedenfor. Har 100%jobb vedsiden av studier og bruker bare penger jeg har råd og tape
 4. Jeg vet jeg er sent ute, men sånn er det når man jobber og studerer samtidig. Vanskelig å få tid til alt. GPU markedet ser ikke så dårlig ut akkurat nå, gjelder bare å være først ute med kjøp. Kan man mine med flere ulike kort på samme rig?
 5. Ja og det gjør jeg. Det er ingen problemer å bygge en rig for min del. Det er når det kommer til valg av hardware/software etc jeg trenger litt veiledning. Har aldri minet før, men har sett litt på mulighetene rundt nicehash. Ok, men hvordan er det med RIsers? Er det noen merker man bør unngå der? Regner med de fleste kjøper dette i bulk?
 6. Hvilken hardware bør jeg bruke til en mining rig? Tenker å bygge selv med mulighet for ihvertfall 5 GPUer. Men har ikke enda satt meg inn i hardware som kreves. Strømforsyning regner jeg med bør være av god kvalitet. Har prosessorkraft mye å si? Linux eller windows basert?
 7. Hei, Kjøpte Flex billett med Norwegian som er fullt refunderbar. Nå nylig endret de billetten min til datoer som ikke passet. Jeg hadde valgt klarna betaling og hadde enda ikke betalt. Prøver å få slettet fakturaen ved å ringe Norwegian på telefon men det er tydeligvis helt umulig. Noe som er bullshit. De sier jeg må ta kontakt med Klarna for sletting av faktura, men Klarna kan ikke gjøre dette. De sa jeg måtte ta kontakt med Norwegian igjen. Så jeg gjorde det, ringe Norwegian igjen og de sa akkurat det samme. De sa jeg skulle gi kvittering på kanselering til Klarna. Jeg tok kontakt med Klarna igjen og de sa de ikke kunne gjøre noe, selv med dokumentasjon. De sa derimot denne gangen at dersom jeg har kansellert vil kjøpet bli avbrutt og fakturaen slettes automatisk. Jeg stiller meg tvilsom til hele systemet og lurer på om det er andre med erfaringer på dette feltet? Jeg ser at man kan søke refundering på nett, men vil helst slippe dette.
 8. Jepp Viste ikke om jeg skulle selge via coinbase siden jeg har konto der. Men vil helst slippe mest mulig gebyr etc.
 9. Hvor selger dere bitcoin og litecoin? Skal selge for ca 30k.
 10. Har inntrykk av at de som ser rasissmen er de virkelige rasisstene. Bor langt oppi nord hvor fremmedfrykten kanskje er størst. Men ser virkelig ikke hvorfor blackface etc skal være rasissitisk i 2021, med tanke på Espen Eckbo sin sketch f. eks. Ja det var kanskje rasisstisk en gang, men skal du lete etter rasissme finner du det overalt. Til og med i sangen Haugenstua. Det er på tide at alle uavhengig av hudfarge blir mer tolerant og går med innstillingen om at andre mennesker gjør ting i beste mening. Til og med Plumbo sin Mokkamann vits var ikke rasisstisk i det hele tatt. Se humoren i ting og la være å bli krenka. Livet er så mye bedre om du ruster deg litt opp og lar være å bli krenka.
 11. Herremin kor gode svar det va her! Jeg ser definitivt utfordringene dere lister opp her. Det finnes lignende ting som min ide fra før av. Men jeg har tenkt og lage det mye billigere, og har tenkt og promotere det gjennom min youtubekanal. Tenker noe slik som lag selv eller kjøp hos meg. Planen er egentlig ikke å bli rik. Det er mest for og promotere youtube kanalen min hvor jeg egentlig ønsker og inspirere andre. Min ide er testet og er funksjonell. Nå trenger jeg bare og designe en case til den. Den skal gå på batteri så vet ikke helt hvordan dette blir med tanke på EMC og CE merking.
 12. Hei, Har noen ideer for forskjellige produkter jeg kan lage som jeg eventuelt også kan selge. Mesteparten av disse baserer seg på arduino. Er det noen som har tatt dette skrittet, fra prototype til produksjon? Et problem jeg også muligens kan støte på er om jeg bruker moduler til Arduino som andre har laget. Disse må jeg vell eventuelt få lisens for og bruke i min ide? Jeg har egentlig ikke lyst og legge for mye tid i salgsbiten og produksjonen og kunne egentlig tenkt meg og outsourcet denne biten. Evt få noen andre til å produsere for meg. Dersom noen har erfaring fra dette hadde det også vært fint om dere kan dele.
 13. Gjorde alt dette. Har formatert PCen. Noe kødd skjedde med windowsinstallasjonen. Muligens pga defekt hardware. Uansett, PCen er oppe og kjører midlertidig.
 14. Noen tanker om dette? Parrer det med R5 5600x og RTX 3060 TI eller 3070. Det hovedkortet jeg la til tidligere ble utsolgt så prøvde og finne et nytt.
×
×
 • Create New...