Jump to content

morgan_kane

Medlemmer
 • Content Count

  3717
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

316 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22630 profile views
 1. Luret på om de åpner for produksjon av hjemmebrent hjemme hos hvermansen siden man ikke får kjøpt antibac.
 2. Tester kan brukes til å kartlegge smitte. Tester kan brukes som grunnlag for å opprette røde soner Og tester kan brukes i fremtiden til forskning på smittespredning Tester kan også brukes som grunnlag for politikete å ta i bruk tvang for å hindre smittespredning.
 3. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/awo3O5/italiensk-lege-forteller-om-krigslignende-prioritering-av-viruspasienter Kanskje dette han mener?
 4. Hvordan kan man bære viruset uten at man selv blir syk, eller får symptomer på viruset? Er det på grunn av generelt sterkt immunforsvar?
 5. Hei Jobber som lærer og har stor kapasitet til å studere mere. Utdanning jeg har fra før av er bachelor i Automatisering(180 studiepoeng) og Praktisk pedagogisk utdanning(60 studiepoeng) Har løst å ta Mastergrad i ingeniørfag, Matte eller noe innen data. Arbeidsplassen vil jeg skal ta master i yrkesfagpedagogikk. Men jeg har selv ikke så lyst til det, fordi lønnen som lærer ikke er stor og jeg vil ha muligheten for å komme meg ut i privat arbeidsliv igjen. Trenger tips til utdanninger som tilbys på deltid eller som nettstudium. Det spiller egentlig ingen rolle hvor det er, men setter pris på at det er gode forelesere .
 6. Heisann Har fått spørsmål fra en kollega som vil kjøpe bærbar PC til sønnen sin som begynner på videregående skole til høsten. Han vil ha en bærbar PC til ca 5000kr. Gutten har selv sett på Chromebook, men jeg tror nok han blir hemmet litt av ChromeOS. Såvidt jeg vet er office kun støttet via browser. Det kan også hende gutten må innstallere programvare fra skolen. Dette tipper jeg bare er støttet av windows. Har dere noen synspunkter dere kan komme med? Eller tips til PC i budsjettklassen 5000kr? Lurer på om det er
 7. Jeg er nesten aldri inne på vg, db eller tv2 etc, gikk lei for mange år siden. Og det er ikke mye energi man trenger å bruke på å blokkere annonnser. Er ganske rett fram dersom man bruker tillegg til nettleser eller om man vil bruke raspberry pi til det. Man bruker kanskje 3 minutt med energi for å slippe en livstid med reklame Har også kutta ut alt av tv kanaler, er for mye reklame. Du feiler helt på konteksten her. Vis du leste hva jeg siterte så var det et motsvar på at det svakt ble antydet at jeg var snylter. Og du trenger ikke rettferdiggjøre piratnedlastning pga at du betaler skatt, det kan du heller rettferdigjøre på bakgrunn av all møkke filmbransjen spyr. Har du noen gang fått pengene tilbake fordi filmen du så på kino sugde hardt? Du kan piratkopiere med god samvittighet. Og liker du en film kjøper du den på blueray Har aldri likt reklame. Det er fordi de bruker skitne virkemiddler for å påvirke folk til å kjøpe mansjit.
 8. For å være helt ærlig kunne jeg ikke brydd meg mer om medie norge. Jeg støtter lokalavisa og det får være nok. De store avisene spyr ut møkkaartikler daglig og kjeder vettet av meg. Og når det kommer til økonomien min tjener jeg mer en godt nok til å betale for meg selv og har finansiert staten med mye gjennom skatt
 9. VG og DB tjener mer en nok. Dessuten er reklame en fin måte å hjernevaske individer til å tro de trenger noe de ikke trenger. Har inntrykk av at raspberri pi med PiHole er beste måten å sperre for reklamer. https://pi-hole.net De som er integrert i web browser som extension tar ikke alt.
 10. Vindkraft kommer aldri til å dekke verdens stadig økende kraftbehov. - Det dreper fugler, blant annet truede havfugler. - Det tar mye plass - Det er en meget ustabil energikilde. Vi er faktisk avhengig av en viss vindstyrke for å levere kraft. - Skaper permanente skader i naturen hvor det bygges. Vi bør satse på atomkraft i fremtiden. Det er ren energi, tar lite plass og er meget miljøvennlig sålenge vi lagrer avfallstoffene forsvarlig.
 11. Om du eier serveren kampen spilles på, så kan du lagre demo fra alles perspektiv.
 12. https://steamcommunity.com/id/pidormachine gamer på denne ikveld
 13. Det kan stemme, sjekker med dyremerke iløpet av 2 min EDIT: 2 39 30 30 46 32 41 41 42 46 33 32 34 32 30 30 31 30 30 31 30 30 30 30 30 30 30 7E 81 3 Tror dette kan stemme. Skal sjekke i forhold til dyreID som er påstemplet. EDIT 2: det stemmer med påstemplet DyreID Tusen takk. Da skal jeg se om jeg får til en forløkke for å automatisere prosessen, men nå er det natt. Tusen takk igjen
 14. Okii, får samme resultate ser det ut som. 2 57 48 48 70 50 65 65 66 70 51 50 52 50 48 48 49 48 48 49 48 48 48 48 48 48 48 126 129 3
 15. Har denne koden. Kjører den på en arduino MEga. Hva betyr SERIAL_8N2? Og en annen ting. Har kjør RFID modulen på 5 V. Testa den på 9V som spesifisert i datablad og da printer den hele tiden random greier.
×
×
 • Create New...