Jump to content

Bruker-33331

Medlemmer
 • Content Count

  6049
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Bruker-33331 last won the day on November 16 2014

Bruker-33331 had the most liked content!

Community Reputation

11702 :)

About Bruker-33331

 • Birthday 10/04/2003

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kurt Cobain ble drept. Ja, også?
 2. Hadde hun vært muslimskorientert så hadde hun nok ikke snakket med noen mannfolk. og brukt hijab For å være sikker, date hun og snakk med faren. Antar jeg.
 3. Siden du redigerte svaret ditt, så redigerer jeg også mitt innlegg, Aiven Slik at det ikke blir uten riktig kontekst.
 4. Siden du redigerte svaret ditt, så redigerer jeg også mitt innlegg, Aiven
 5. Og det var det jeg egentlig baserte min mening på. Bedre å holde familien samlet enn å si at du dreit deg ut.
 6. Er menneskerl lagd for monogami? Alle vi mannfolka ser på andre damer. Alle damer ser på andre menn.
 7. ''Jeg poengterte kun..'' Om du tok det som en anklagelse så beklager jeg.
 8. Jeg vil ikke leve i ignoranse, men du vet ikke hvor mye slikt kan skade egoet til en mann, hvor dama driver å horer rundt. Så jeg foretrekker å ikke vite det. Merker det jo uansett med mindre sex og mindre affeksjon og at hun ikke vil dele samme seng osv. Og du svarte meg ikke på hvor jeg hadde tatt valget for hun. Det er så klassisk at dere tar opp helt andre emner istedet for å svare på et spørsmål, det er som en dårlig sitcom fra 90 tallet. Hvis jeg hadde vært utro, og fortalt det til dama, så VET jeg at det hadde knust hun. Hadde jeg vært dum nok til å spolere forholdet.
 9. Der har du svaret. Enkelt for henne å være kjip mot deg og juge om følelsene sine så lenge hun har sikkerheten. Hun har hoppet rett over til nestemann (deg) en gang før også. Dette er en synkende båt, hopp av før du drukner. Drit i om hun er avhengig av pengene dine. Hvis hun havner på gata hvis du kaster henne ut så høres hun ut som en overlever. Tar henne maks 3-4 timer før hun er inne hos sitt neste offer/ leketøy. Jepp, this. Hun har maks sex med deg en gang i uka, og sover heller på sofaen? høres ut som hun føler seg forpliktet til å ha sex med deg av og til bare for å overleve på dine penger. Beklager hvis det høres harskt ut, men det er bare logikk.
 10. Dette er et forum, hvor man kan si sine meninger. Dette var min mening
 11. Hvor har jeg tatt valget for hun? Jg bare foreslo det jeg mente.
×
×
 • Create New...