Jump to content

Bruker-33331

Medlemmer
 • Content Count

  6049
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Everything posted by Bruker-33331

 1. Kurt Cobain ble drept. Ja, også?
 2. Hadde hun vært muslimskorientert så hadde hun nok ikke snakket med noen mannfolk. og brukt hijab For å være sikker, date hun og snakk med faren. Antar jeg.
 3. Siden du redigerte svaret ditt, så redigerer jeg også mitt innlegg, Aiven Slik at det ikke blir uten riktig kontekst.
 4. Siden du redigerte svaret ditt, så redigerer jeg også mitt innlegg, Aiven
 5. Og det var det jeg egentlig baserte min mening på. Bedre å holde familien samlet enn å si at du dreit deg ut.
 6. Er menneskerl lagd for monogami? Alle vi mannfolka ser på andre damer. Alle damer ser på andre menn.
 7. ''Jeg poengterte kun..'' Om du tok det som en anklagelse så beklager jeg.
 8. Jeg vil ikke leve i ignoranse, men du vet ikke hvor mye slikt kan skade egoet til en mann, hvor dama driver å horer rundt. Så jeg foretrekker å ikke vite det. Merker det jo uansett med mindre sex og mindre affeksjon og at hun ikke vil dele samme seng osv. Og du svarte meg ikke på hvor jeg hadde tatt valget for hun. Det er så klassisk at dere tar opp helt andre emner istedet for å svare på et spørsmål, det er som en dårlig sitcom fra 90 tallet. Hvis jeg hadde vært utro, og fortalt det til dama, så VET jeg at det hadde knust hun. Hadde jeg vært dum nok til å spolere forholdet.
 9. Der har du svaret. Enkelt for henne å være kjip mot deg og juge om følelsene sine så lenge hun har sikkerheten. Hun har hoppet rett over til nestemann (deg) en gang før også. Dette er en synkende båt, hopp av før du drukner. Drit i om hun er avhengig av pengene dine. Hvis hun havner på gata hvis du kaster henne ut så høres hun ut som en overlever. Tar henne maks 3-4 timer før hun er inne hos sitt neste offer/ leketøy. Jepp, this. Hun har maks sex med deg en gang i uka, og sover heller på sofaen? høres ut som hun føler seg forpliktet til å ha sex med deg av og til bare for å overleve på dine penger. Beklager hvis det høres harskt ut, men det er bare logikk.
 10. Dette er et forum, hvor man kan si sine meninger. Dette var min mening
 11. Hvor har jeg tatt valget for hun? Jg bare foreslo det jeg mente.
 12. Har kjørt en zotac 6gb 980 ti på 1400mhz en hel natt uten problemer, uten å spille da, bare med kboost. 980 ti er egentlig overkill, men så har jeg en annen pc med 2x titans Men de kunne jeg bare overklokke litt over 1000mhz før det ble problemer. Kjører 144hz skjerm. 60 fps og 144hz er det ingen vits i. Klokket rundt 200fps i bf4 med titans. Men kjører du maks 60 hz er det ikke vits å ha skjermkort som kjører mer enn 60fps i spill egentlig. Og ja, vanlig tv lagger for meg. Da jeg ser ikke på tv, og når jeg er innom noen som ser på tv så lagger tven. Kjører 2 skjermer på sidene i 60hz, da.
 13. Også dette. Du har vært ute og pult og funnet ut det er bare kona di du vil ha. Det er en god ting.
 14. Ser ikke hvordan det å runke eller se på porno er skadelig for forholdet. Dama mi aksepterer at jeg gjør begge deler. Hun gjør akkurat det samme selv. (og jeg får hun til å komme flere ganger) Men vi bor ikke sammen, da. Det med den hora? Ikke fortell hun, det er noe som aldri blir å forlate deg. Om 20 år så skriker hun nok "SKAL DU UT Å PULE HORER" når du bare vil være litt alene på en pub. Samt hun blir å spørre seg selv konstant om hun ikke er tilfredstillende nok og hva hun gjør feil, det er bedre å lyve om det enn å sende hun på en slik trip. Med mindre du fikk HIV eller dryppert.
 15. Alt går til medisinsk forskning etter kremering og utgifter er dekket. Hvis jeg dør barnløs.
 16. Jeg vil ha kid. Hvem i faen skal overta alt jeg eier og flere millioner jeg har? Og da trenger jeg bare henge rundt i 18 år. Før jeg kan ta en kurt cobain.
 17. Dama er ikke helt sikker, men det KAN være jeg er far. Jeg gleder meg.
 18. Det er slik det skal være. Med mindre du har flatorm eller rundorm som kommer ut samtidig. Eller som tidligere sagt, ikke bæsj før han vil ta deg i ræva.
 19. Jeg pleide å få gratis brus der da jeg handlet hver dag i matpausen fra Nesbru. Beste babben jeg har smakt. Pleide å bestille lite grønnsaker og nesten kun kjøtt.
×
×
 • Create New...