Jump to content

aklla

Moderatorer
 • Content Count

  24836
 • Joined

 • Days Won

  20

aklla last won the day on May 3 2019

aklla had the most liked content!

Community Reputation

12124 :)

2 Followers

About aklla

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 04/18/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

51453 profile views
 1. Er derfor man kontakter forsikringsselskapet før man kontakter legen. Var med en som trengte lege enn gang, ringte forsikringsselskapet, de fikset en lege de viste var ok som kom på hotellet ila en halvtime..
 2. Så vidt jeg husker er det snitt som gjelder, altså må du her dele svaret på 2. Noen får rette på meg om jeg tar feil
 3. Hva er sannsynligheten hver for seg? Altså 6% av 7 og 2% av 94
 4. Er absolutt enig i at det virker urettferdig ved første øyekast om det er noe trøst i det. Men for å se på det fra andre siden, det er godt mulig det bare er 1 poeng på to prøver mellom dere også.. Edit: se bort ifra den siste der, postet samtidig som deg.
 5. Men ett eller annet sted må grensen gå, resultatet vil bli det samme med mindre man endrer karaktersystemet til å ha tall med desimaler. Man kan jo si at 30-40 gir samme karakter, men da er det urettferdig for de som får C-D-D får samme karakter som C-C-C, men C-C-B gir en karakter over, som også er urettferdig.. Det gjelder forøvrig det blured snakker om også, ett tall/ett poeng kan endre en karakter både opp og ned.
 6. Det må i så fall tas med Kunnskapsdepartementet og endre hele det Norske karaktersystemet, samt muligens endre karaktersystemet til EU(ECTS), som det norske systemet er en avart av. Men da bør TS uansett ha klar en mer rettferdig løsning enn det som er i dag. Det skal godt gjøres å få det mer rettferdig enn snittkarakter.
 7. Svaret her er jo gitt, det er en ganske standard utregning der man gir snitt av alle tellende karakterer som endelig karakter.. Men TS ønsker noe annet enn snittet av karakterene for at det skal bli rettferdig på en annen måte enn dagens system, mer rettferdig enn snitt av karakterene på en eller annen ukjent måte.
 8. Hvordan tenker du det burde ha vært regnet ut om det i dine øyne skulle vært rettferdig for alle?
 9. Heldigvis vet man med stor sannsynlighet når man blir akutt syk, som f.eks blindtarmbetennelse eller akutt matforgiftning. Å fjerne blindtarmen koster heldigvis i snitt bare 300 000kr i USA, relativt billig sånn sett, ift f.eks trafikkulykker som kan gå nesten uendelig høyt. Selv tegner jeg ikke husforsikring før jeg tror huset skal brenne ila kort tid. Ja, det er ett snev av ironi her.. Edit: men ja, oftest er forsikring unødvendig, men det er den ene gangen man trenger den der den skiller mellom ett sykehusbesøk som er kjip nok i seg selv, og ett sykehusbesøk man bokstavelig talt betaler for resten av livet.. https://www.dagbladet.no/tema/her-hentes-en-norsk-turist-hjem-til-gigantgjeld---fordi-han-glemte-forsikring/66052061
 10. aklla

  Bilkamera, ca 2k-ish

  Er denne grei? Litt over budsjett men 4k, så er vel verdt det https://www.elkjop.no/product/foto-og-video/dashbordkamera/NBDASH612/nextbase-612gw-dashbordkamera
 11. aklla

  Bilkamera, ca 2k-ish

  Da mitt gamle kamera driver å tar kvelden så tenkte jeg å kjøpe ett nytt. Det gamle var av den dårlige typen, så tenkte å se om det muligens var greit å se om jeg fikk noe litt bedre Tenkte ca 2k, men er fleksibel om det er verdt det. Ingen idè om hva som er bra og ikke.. Wifi tror jeg er ett pluss, så kan den automagisk laste opp til NAS`et mitt, eller? Veldig stort pluss om den går på USB og ikke sigarett-tenner
 12. Hva er banding? Sånn enkelt forklart:)
 13. Gi bort formuen til f.eks veldedighet, slik at du kommer under grensen. Evt kjøp bolig da ligningsverdien til boligen er lavere enn verdien.
 14. Å være innenfor reklamasjonstiden er også ganske viktig Her er jo produktet langt utenfor reklamasjonstiden. Men TS har jo bestilt no-brand dongel fra kina, så da er vel saken løst inntil videre?
×
×
 • Create New...