Jump to content

aklla

Moderatorer
 • Content Count

  24990
 • Joined

 • Days Won

  20

aklla last won the day on May 3 2019

aklla had the most liked content!

Community Reputation

12243 :)

2 Followers

About aklla

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 04/18/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

51552 profile views
 1. Vil da nå tro det skal være en pakning mellom delen du har skrudd ut og delen denne skrus inn i?
 2. Ja, men hva tenker du man kan gjøre når det er 4 som trenger respirator med bare 2 vanlige respiratorer tilgjengelig?
 3. Men hva er alternativet? Pumpe for hånd eller la folk dø? Jeg forstår jo at dette ikke er den optimale løsningen, men det er da vel bedre enn ingenting, som jo er alternativet.. Jeg kan ikke forstå annet enn at dette er en god nødløsning i en krisesituasjon man kan bruke når respiratorkapasiteten er brukt opp, men noen kan kanskje forklare meg hvorfor det ikke er det?
 4. aklla

  Oppsigelse av leiekontrakt

  Skal du betale de 3. måneder oppsigelse, så skal du kunne bo der 3 måneder også. Ellers kommer man langt med litt folkeskikk, prøvd å snakke skikkelig med utleier om oppsigelse? Om du vil ut raskest mulig og utleier vil ha deg ut raskest mulig så burde det jo være mulig å få til noe Om du sier opp/godtar å flytte ut og flytter "på dagen" uten å avtale at du slipper oppsigelsestid, så er jo du bundet av kontrakten som sier 3 måneder. Dere begge må følge kontrakten dere signerte.. Pr nå har du vel bare fått ett ønske fra utleier om å bryte kontrakten, så lenge dere er enige så er det jo ikke noe problem. Dialog med utleier er vel stikkordet her.
 5. Useriøs og meningsløs tråd, stenges.
 6. aklla

  Oppsigelse av leiekontrakt

  Men har utleier sagt opp avtalen og kastet deg ut? Så vidt jeg tolker det så er det bare ytret ett ønske om avtalen blir avsluttet og ikke en faktisk oppsigelse..
 7. Minner om retningslinjene: Prøv gjerne igjen men uten dialekt.
 8. Ingen idè, men ring legevakten på 116117 asap, evt 113. Høres ut som potensielt noe med hjertet, viktig å få det avklart.
 9. Om du kjøpte den for 3-4 måneder siden og batteriet er ca 50% allerede så er det jo ikke så mye å lure på, bare å ta kontakt med komplett..
 10. Bry deg mer om det som skjer i livet ditt enn drømmene dine. Møt opp, uavhengig av hva du drømmer
 11. "Påtalemyndigheten i San Francisco har lagt ned påstand om 30 måneders fengsel for Anthony Levandowski, som har nå begjært seg konkurs." Så han sitter ikke igjen med noe nei, kun en ødelagt karriere..
 12. Men hvor ofte laster du ned samme innhold gang på gang? Samt hvorfor?
 13. Hvilken nytte vil dette ha for deg? Alt må fortsatt lastes ned via samme linje, og jeg antar du ikke har veldig mange som laster ned de samme spillene? Hvor mange PC`r som som laster ned fra f.eks steam jevnlig har du i nettverket ditt? Youtube-kanalen gjør det jo mest for gøy, det er nok nyttig i mellomstore og store firmaer, men du er vel neppe det? Vil anta det mest fornuftige for din del er å rett og slett bare laste ned rett fra steam om natten. Men, hva er budsjettet ditt?
 14. Som alltid elendige support, overivrig selger som legger på uønskede pakker og skaper styr i etterkant. Support viste også fint lite om iptv. Så har så klart selger ignorert oppsigelsestid slik at jeg må utsette oppstarten eller betale dobbelt, det blir sikkert styr det også. Ubrukelige, og det er ikke unikt for eidsiva..
 15. Det er jo IPTV som er det store problemet ja, men muligens vlan eller lignende som må settes opp som eidsiva ikke har lagt ut noe info om..
×
×
 • Create New...