Jump to content

aklla

Moderatorer
 • Content Count

  25364
 • Joined

 • Days Won

  20

aklla last won the day on May 3 2019

aklla had the most liked content!

Community Reputation

12699 :)

2 Followers

About aklla

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 04/18/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

51907 profile views
 1. Fordi du regner arven dobbelt. Du regner at han både fikk kjøpt en hytte til 1,5 millioner OG fikk 1,5 millioner cash, altså totalt 3 millioner..
 2. Pia har verdier for 3 millioner. Per og Pål arver 50% hver. Om dette er kontanter eller hytten, og hvem som evt. har kjøpt hva til markedspris er jo irrelevant, verdiene til Pia er like og arven er lik. Hadde ikke Pål kjøpt hytta hadde jo Per og Pål arvet 50% av hytten verdt 3 millioner. Pål kunne da kjøpt ut Per for 1,5 millioner. Ja, Pål "får tilbake" 50% av kjøpesummen, men Per for også 50% av kjøpesummen. Hvordan blir dette feil? Hadde Pål kjøpt hytta til under markedsverdi kunne man jo muligens regnet det under markedsverdi som forskudd på arven.
 3. Dette er vel noe vi kommer til å se i avisen hvert 5. År fremover til vi blir pensjonister. Det er klart han søker, han kan og har ikke akkurat mye å gjøre for å få tiden til å gå. Syntes det er helt riktig at norske lover også gjelder for han. Blir jo så klart avslag.. Han må vel vise at han faktisk har endret seg over tid vil jeg tro. Brev osv blir vel lest og sikkert kopiert. Tror ikke dette er en type rettsak der han i utgangspunktet skal bli fri med mindre noe taler sterkt i mot det, tror heller det er motsatt..
 4. Er tanken at NAV skal skaffe jobb til andre uten at de selv skal trenge å løfte en finger? Finnes jo haugevis av jobber der som verken krever utdannelse eller erfaring..
 5. https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger 23000 jobber som er annonsert på NAV, så oversikten er der allerede, det er bare for hvem som helst som er kvalifisert og har lyst til å søke
 6. Jepp, men "love" er ikke sex.. Viste du at boken kun var en anbefalling fra butikken ASDA, som en del av en "educational pack"? Ikke noe skolen ga ut, men en bok foreldrene kunne kjøpe til barna sine.. Ellers er vel den beste situasjonen for en overgriper en der barnet ikke vet hva som skjer, ikke vet at det er galt og ikke vet at det er unormalt eller at det er lov å si nei til slikt. Har vel vært en del eksempler der barn ikke har meldt ifra til noen da de har trodd at overgrep er helt normalt ettersom det var en vanlig del av deres liv. F.eks https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/zM9ev/far-fikk-overgrepene-til-aa-virke-som-en-lek-jeg-trodde-det-var-norma
 7. Det handler vel om andre mennesker generellt sett. Hvor står det om sex der? Når ett barn skriver "i love my teacher" på ett kort, så ville du oversatt det til "jeg har sex med læreren min"? Eller læreren sier "i love all my students", "jeg har sex med alle mine elever"?
 8. Har du kjærlighet til din mor? Evt. Do you love your mother? Blir vel mest riktig på engelsk her mtp at eksempelet ditt er på engelsk.
 9. "Love has no age limit", er det noe galt i dette utrykket? Evt hvilke aldersgrenser gjelder for å føle kjærlighet? Så klart gjelder aldersgrenser for sex, men kjærlighet er ikke sex..
 10. Må det være akkurat slike? "alle" har jo tilsvarende: https://www.biltema.no/verktoy/skjareverktoy/kniver/brytebladkniv-9-mm-2000022269 https://www.jula.no/catalog/verktoy-og-maskiner/handverktoy/kniver/brytebladskniver/brytebladskniver-129105/ https://www.clasohlson.com/no/Brytebladkniver/p/40-7308
 11. Nope. Vil det hjelpe deg om jeg endrer f.eks innlegget ditt til å bli likt med førsteposten så du kan redigere her? Så kan jeg putte det inn som førstepost. edit: la inn en kopi inn i innlegget over.
 12. Det er fort en god del millioner som har tatt den før du får muligheten til å ta den..
 13. Norge har ikke slike tidlige tester så vidt jeg vet da Norge ikke utvikler vaksiner.. Men hvilken nytte har man av å lære at på andre siden av jorden, så finnes det mulighet for ett dårlig betalt engangsoppdrag? Vi snakker om antagelig milliarder av "muligheter" om alle mulige enkeltoppdrag på verdensbasis skal være med skal inn i skolen, uavhengig av fortjeneste. Er jo viktig å lærdom i skolen at man kan tjene 2kr dagen på å plukke plast fra søppeldynga i bangladesh..
 14. Diskusjon om å lære samtlige finansielle muligheter på skolen er flyttet til https://www.diskusjon.no/topic/1883448-lære-om-alle-finansielle-muligheter-på-skolen/
 15. Det er ingen finansiell mulighet, all fortjeneste du evt. kan få inn går rett ut i form av reise. Ellers ville ett slikt fag utelukkende bestå av en evig lang oppramsing av muligheter, man kan tjene penger på det utroligste.
×
×
 • Create New...