Jump to content

aklla

Moderatorer
 • Content Count

  25216
 • Joined

 • Days Won

  20

aklla last won the day on May 3 2019

aklla had the most liked content!

Community Reputation

12532 :)

2 Followers

About aklla

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 04/18/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

51765 profile views
 1. Tipper du må se inn til høyre der. Bør være en vanlig stoppkran man vrir på for å stoppe vannet. Vil tro du raskt for brukt for stoppekranen om du begynner å skru på noen av koblingene på bildet der
 2. Sjekket bare en tilfeldig brille til 439kr pluss fortolling https://raskebriller.net/collections/frontpage/products/big-sight-photochromic er identisk med disse til ca 100kr pluss fortolling, til og med samme produktfoto: https://www.aliexpress.com/i/4000388802835.html?spm=2114.search0305.3.21.3b4d1a2fQtVgN1&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_0,searchweb201603_0,ppcSwitch_0&algo_pvid=8817b6da-d091-4def-8b88-97eded6a92e9&algo_expid=8817b6da-d091-4def-8b88-97eded6a92e9-3 Så gitt at du får noe, så er det overpriset kina-briller det er snakk om..
 3. Ser ikke helt bra ut. Fordi, det er ingen kontaktinfo, ingen adresse, ingen telefonnummer eller lignende. Ingen organisasjonsnummer. Det er riktignok en epost, men ingenting mer. De bryter også antagelig med raskebriller.no, som ser ut til å være en mer legit side. Vilkårene er helt generiske, finnes tilsynelatende flere 100% identiske av de. Om butikken legger ned neste uke har du kun ett domene og paypal-overføring å gå etter, ingen personer, ingen firma, ikke noe telefonnummer, kort fortalter pengene da tapt med mindre paypal ordner opp..
 4. Men du har ikke blitt svindlet, du har fått en kabel som tåler 500amp over kort tid og det er akkurat dette den er designet helt konkret til å gjøre og det er også dette som er det konkrete bruksområdet. Den skal levere strøm over en periode på noen sekunder pr gang den brukes. Biltema-kablene er akkurat det samme, de er lagd for å levere strøm en kort periode for å starte en bil. Derav navnet startkabel. En startkabel brukt som en startkabel varer i praksis evig. Du blir forresten "svindlet" med "laderen" du kjøpte også, ettersom det ikke er noen lader. Du får helt sikkert nøyaktig det du bestilte, men det du bestilte er ikke det du egentlig vil ha. Og det er garantert selgeren sin skyld..
 5. Hvorfor det? En startkabel brukes bare veldig kort, derav er den laget for å tåle bruk i kort tid om gangen. Den kan f.eks bli farlig varm om den brukes en time på 500amp, men dette er uproblematisk når man skal starte en bil, ettersom dette gjerne tar sekunder..
 6. Oppga ikke selgeren at det var en startkabel, og fikk du ikke en startkabel? En startkabel som antagelig er godt innenfor de kravene til en startkabel. Hvor skrev selgeren at dette er en 500 amp ladekabel godkjent for kontinuerlig lading?
 7. Hva er det egentlig du tenker skal endres til det negative? Det er mange som deler din skepsis, selv er jeg nok forsiktig optimistisk etter intern dialog..
 8. Eller du kan spørre her FØR du kjøper. Men hva er det du egentlig skal? Jeg har forstått det slik at du skal lade ett bilbatteri med en startbooster( som ikke en batterilader) og bruke startkabler som ladekabler, men ikke hva du skal med det..
 9. Men har du testet den som startkabel? Du har kjøpt en startkabel, ikke en ladekabel..
 10. Er det ikke vanlig for megler å informere om slikt? Jeg hadde ett forbehold om overtagelse sist jeg kjøpte, megler ringte meg å sa at selger ikke kunne før type ett halvt år senere slik at jeg kunne revurdere forbeholdet, i stedet for å bare gi selge til de som ikke hadde ett slikt forbehold uten dialog..
 11. Det skaper jo nye problemer også, om vennene dine vinner budrunden så er jo ikke budet til den under bundet lengre ettersom tidsfristen da har gått ut. Kontakter megler en kjøper etter budfristen har gått ut for å tilby boligen kan fort budet ende betydelig lavere igjen. Og om denne budgiveren da ikke vil ha boligen alikevel, så har ikke selger noen kjøper lengre og må fort starte med ny visning og budrunde med de kostnadene det innebærer. Om jeg byr på din bolig og setter frist til kl 12:00, og din venn byr over og setter frist til 12:30, så er ikke budet mitt bundet etter kl 12:00 lengre. Om det er lov aner jeg ikke, men det er definitivt risikablet.
 12. Jeg vet jo ikke om det er det som er det faktiske prosjektet denne gangen, men gjettet på at det var en videreføring av dette prosjektet: https://www.diskusjon.no/topic/1875886-spu60-charger138s LMH1 må jo gjerne informere om hva som faktisk er målet denne gangen
 13. Kan godt være ett nytt prosjekt her, men de siste tilsvarende trådene har vært i all hovedsak for at routeren skal takle strømbrudd uten at den går ned. Selvfølgelig uten å bruke komponenter som er i nærheten av å passe for den bruken..
×
×
 • Create New...