Gå til innhold

aklla

Moderatorer
 • Innlegg

  27 566
 • Ble med

 • Dager vunnet

  22

aklla vant dagen sist 19. januar

aklla hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om aklla

 • Bursdag 18. april 1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

55 992 profilvisninger

aklla sine prestasjoner

17,2k

Nettsamfunnsomdømme

17

Hjelpsomme svar

 1. Nå tviler jeg litt på at det faktisk er fungerende explosive reactive armour også.. Har sett bilder der det er fylt opp med papp bare for å se ut som om det er noe
 2. Men kan det tenkes at produsenten av Ivermectin ville hatt ekstremt stor interesse av å bevise at det virker mot covid? Merck & Co, som lager Ivermectin, er også støttet av Bill Gates. De var faktisk det selv, produsenten selv undersøkte Ivermectin mot Covid på egen hånd og konkluderte med at det ikke hadde noe virkning. Pfeizer har selvfølgelig ingen interesse av å undersøke om andre sin medisin hjelper, det ville vært høyst merkelig om Pfeizer forsket på Ivermectin sin effekt mot Covid.. Ville det ikke vært rart om Bill Gates-støttede Merck & Co lyver i sin egen undersøkelse av egen medisin for å slippe å tjene titalls eller hundrevis av milliarder?
 3. Det er du som tar opp temaet.. Men er en effektiv måte å fjerne engasjement da..
 4. Noen eksempler på der noen ansatte i private bedrifter blir dømt og ansatte i det offentlige ikke blir dømt? Saker som er sammenlignbare altså..
 5. Hvilke piggfrie dekk fikk du med? Hva hadde du på den gamle? Billige kina-dekk er stort sett alltid dårlig, mens f.eks hakkapeliitta er bra uansett. Men ja, kjører du på is er piggdekk bedre å bruke..
 6. Er det noen som skal straffeforfølge han? Altså foreta ett rettsligskritt for å idømme noen straff?
 7. Så noen på facebook som snakket ned alvorligheten så mye at han selv sa han ville satte pris på å bli tuklet med på den måten som barn.. Ganske utrolig å snakke om overgrep som en positiv handling uavhengig av alvorlighetsgrad.
 8. Underlig at det står han flyttet til Filippinene i 2006 der.
 9. Skolegang er i det minste gratis og obligatorisk frem til man er 18..
 10. Hvem er det som har påstått at en seier er rett rundt hjørnet i 600 dager?
 11. Har du sperret bank-ID eller har andre sperret? Har det blitt tatt ut penger, tatt opp lån eller annet? Hvordan vet du at språket på telefonen blir endret av andre?
 12. Syntes det høres mer og mer ut som en person som trenger verge og skulle vært umyndiggjort for lenge siden.. Regelverk er nå en ting, men en viss oversikt over varighet hadde han jo. Tror han selv er oppegående nok til å forstå forskjellen på "ut livet" og "2 måneder". Samt forstår hva løgn og hva sannhet er. Å ta fly ett sted krever jo at man er litt oppegående på tid og forstår at f.eks i morgen ikke er om 2 år.. Er noe som skurrer ett ellet annet sted uten at jeg skal påstå noe om hvor.
 13. Ut fra det jeg forstår, så rømte han landet for å slippe unna barnevernet, skrev han aldri skulle tilbake til norge igjen minst 3 steder når planen var å være der ett par måneder for så ta med familien tilbake til norge? Kun etter hva som har blitt sagt her..
×
×
 • Opprett ny...