Jump to content

aklla

Moderatorer
 • Content Count

  26221
 • Joined

 • Days Won

  20

aklla last won the day on May 3 2019

aklla had the most liked content!

Community Reputation

13915 :)

2 Followers

About aklla

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 04/18/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

52862 profile views
 1. Min ukvalifiserte gjettning er at en kuleventil fort kan gi rørsystemet "sjokk" om det åpnes for raskt når rørene ikke er utsatt for trykk. Neppe noe problem en gang, men hver gang så kan det nok fort ryke eller spreke opp i skjøter osv.
 2. Hvor er original-opptaket?, og hvorfor tenker du ikke på at filmen der kan være manipulert/fotoshoppet? Selv ville jeg ha funnet kilden der, ikke ta en film filmet med dårlig mobilkamera for god fisk.. Hvorfor filmet de skjermen med ett dårlig mobilkamera? Hvordan klarer du i det hele tatt å anta at bakgrunnen er fotoshoppet når filmen har kvalitet som en vsh kjørt i vaskemaskinen 4 ganger? Skjeldent å se så grøtete film på denne siden av 50-tallet
 3. Hvilke beviser har du for at de faktisk brukte strøm og hvilke arkeologiske funn støtter at de brukte elektrisitet og hadde apparater som brukte eller trengte strøm? Om svaret er ingen, så har du heller ingen sak..
 4. Hvordan glemmer man å flytte en bil som står på hurtiglader? Den skal jo bare stå der en liten stund.. Når glemte du sist igjen bilen ved bensinpumpa og lot den stå der fra 08-16?
 5. Det er vist biter av domen som faller ned. Du vet, ettersom meteorer har samme farge som himmelen og/eller er gjennomsiktig slik at vi kan se havet som er over/rundt domen
 6. Men ikke slått deg at ett problem som ikke er skapt oppstår?
 7. Ble den gorenje-saken, at det er trykk på knappen er nok ikke så ille, og er jo både fordeler og bakdeler med en slik start-knapp.
 8. Gøy hvordan kildekritikk her fungerer..
 9. Sånn for min del, så har jeg flyttet søppelkassene mine mye lengre inn på eiendommen på grunn av akkurat dette. Rett og slett fordi det ofte ligger 1-2 poser i bunnen av søppelkassen, som klistrer seg fast der og blir liggende igjen etter tømming. Jeg må da jeg må fiske opp og legge i en ny pose slik at de blir med i neste runde, og så klart spyle ut hundebæsj fra bunnen regelmessig om de står nærme veien. Så ligger det jo en gang i blandt poser både i papp, glass/metall og matavfall også.. Edit: hadde de kastet i riktig dunk og ikke kastet når den var tom hadde jeg ikke hatt noe problem med det.
 10. Neppe så mye annet enn pris. De har hatt en enkel siemens stekeovn før, etter hva jeg vet er knapt varmluft brukt.
 11. Noen tanker om https://www.elkjop.no/product/hvitevarer/integrert-stekeovn/47875/bosch-integrert-stekeovn-hbg278bs0s? Kan muligens få til spleising med de eller noe kanskje, 6k er mye i innflyttningsgave..
 12. Det med hvor symboler er vil nok være en smakssak ja, men sånn når den skal opp fra gulvet og i ett skap er det fort lettere når de er printet på frontpanelet. Man skal jo uansett ikke skure noen av de.. Startknappen er nok en sikkerhetsfunksjon ja, men tenker det er fort gjort å glemme å slå den både på og av ettersom dette er en uvanlig funksjon.
 13. Tror det er ganske få som faktisk bruker stekeover slik, sånn utenom promoteringsbilder
 14. Jeg driver å ser litt på ny stekeovn i gave, tenkte å bruke ca 3000, ser ut som om det er en ok pris. Eneste kravet er egentlig at den er enkel å bruke og at den har klokke. Klokken kan de nok klare seg uten men helst med. Sett litt på https://www.komplett.no/product/1125499/hvitevarer/stekeovner/gorenje-bo737e14x-innbyggingsovn men virker upraktisk at gradene og programmet er printet på selve knappen i stedet for rundt den og at man må trykke på en knapp for å starte den..
 15. Det mest rettferdige er kanskje at ettersom dere faktisk har betalt 50% på lånet hver er vel at dere får tilbake den egenkapitalen dere har betalt inn, så 50% av resterende, samt 50% av lånet. Alternativt får du 65% av salget, men også 65% av lånet. Blir veldig feil om din samboer skal få 50% av gjelden men bare 35% av verdien, det bør være samme prosentandel på begge deler.
×
×
 • Create New...