Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Dubious skrev (1 minutt siden):

Skal være en bryter på TVn.

Mange av de nyeste TV'ene har kun standby og ikke power off. Min TV har kun standby. Ikke at dette er så veldig viktig.

Lenke til kommentar
2 minutes ago, Killer Queen said:

Hobby trafikkdirigenter. Som regel alltid mannfolk som tar på seg oppgaven. Blinker med lysa for å signalisere at de bremser ned køen slik at jeg kan bryte vikeplikten og krysse veibanen med min bil.

Så du irriterer deg over at noen hjelper deg frem i trafikken..?

  • Liker 5
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Killer Queen skrev (14 minutter siden):

Hobby trafikkdirigenter. Som regel alltid mannfolk som tar på seg oppgaven. Blinker med lysa for å signalisere at de bremser ned køen slik at jeg kan bryte vikeplikten og krysse veibanen med min bil.

På grunn av slike som deg, så gjør jeg det kun for lastebiler, for de takker for hjelpen. 

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Lite omtenksomt av NRK å smette inn en sketsj med Trond Kirkvåg som feirer kjip jul helt alene. Joda, de hadde noen minutter ledig i sendeskjemaet og det er snart jul, men gikk det ikke an å finne noe annet å sende på en lørdagskveld når nettop mange sitter alene og er trist. Kanskje folk sitter og drikker alene til og med. Det har seg slik at ikke alle mennesker har like mye selironi eller er i stand av å le av sine vanskeligheter.image.thumb.png.ee5b565ed8b593a62265e707a69a9879.png
Sketsjen er god den, men timingen var dårlig. Husholdningen som har økt mest i nyere tid er den husholdningen som kun har étt menneske. Da passer det dårlig med en sketsj som er laget i en tid med mindre utebforskap. Hvis det er som det sies at folk sitter alene under et teppe med varmen avskrudd for å spare elektrisk kraft, da er det sjanseløst med slik humor. Det vil alltid være feil tid og innhold for noen, men nå var det feil for mange.

Endret av BadCat
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
skaftetryne32 skrev (11 timer siden):

ja jeg gjør faktisk det forstår du, men det har ingenting med saken å gjøre, alkohol er alkohol noen liker vin og øl andre ikke, men det har ingenting med alkoholforbruk å gjøre. Øl er ikke sunnere enn vin eller brennevin, det er usunt samme hvordan man vrir og vender på det. 

 Og det stemmer ikke, jeg skal passe på og sitere neste gang. 

Mulig det, men i så fall så er det meningsløst. 

Alkoholen i sprit, vin, øl, skokrem og nybakt brød er den samme og i seg selv like skadelig.

Tilbøyeligheten til å innta mye alkohol og å få høy promille er ikke nødvendigvis den samme for nevnte varer. Videre så er det enklere/mer forutsigbart å dosere rusen når man inntar en væske med lavere alloholinnhold.

 

Lenke til kommentar

Leste nylig om en ulykke i RB hvor noen hadde stoppet i 80 sona for å slippe ut en person som så kræsjet med en bil i andre kjøreretningen. Man skal  være meget forsiktig med slikt. Jeg gjør det kun når det er flette tendenser og ser alltid etter om det er trygt for vedkommende.

Endret av Theo343 (takk for meg)
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...