Jump to content

1Dr.E

Medlemmer
 • Content Count

  1393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1351 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Forstår ikke gnaginga om kapitlene. Final Fantasy VII remake kommer som flere spill. Og godt er det. Det var ingen som klaga på denne måten da Lord of the Rings kom som 3 spillefilmer.
 2. Sitter her og har det fint, friske og raske, koser oss med god mat og vårt eget selskap. Men samtidig også en gnagende følelse av å gjøre noe galt. Prinsippielt. Vi pakker bilen og kjører hjem nå i kveld.
 3. Vi dro på hytta i går. Satte oss i bilen hjemme, fylte diesel på bensinstasjon hjemme (med plasthanske på hånda som betjente betalingsautomat ved pumpa), kjørte 18 mil uten stopp og er bare oss her oppe. Dette er ikke et av de store stedene rundt Oslo. For 7-åringen er det et velkomment avbrekk å kunne gå på ski i dag før vi returnerer til "mini-fengslet" vårt igjen i morgen. Det er et heisanlegg her som av en eller annen grunn venter med å stenge til mandag, men det er selvsagt helt uaktuelt å bruke nå. Vi skal ut i frisk luft, men på langrenn og uten kontakt med andre. Vurderte denne friheten opp mot risikoen for at noen av oss voksne er smittet og skulle få symptomer her oppe som gjør at ingen av oss er i stand til å kjøre bilen hjem. Ingen av oss er i karantene eller kjenner noen som er i karantene på grunn av symptomer på seg eller sine. At vi er her i 3 dager og ikke i hjembyen vår med 50.000 mennesker kan potensielt hindre at vi blir smittet og bidrar til spredningen. Ikke stort monn, men det telte på pluss-siden da vi vurderte år dra.
 4. Har ikke solgt noe som helst, men redusert de faste kjøpene fra 10.000 til 2.000 inntil videre. Setter de 8.000 på en feriesparekonto foreløpig. Gjenopptar 10k/mnd som normalt når viruset er under kontroll og man ser enden på dette.
 5. Har ikke vært i butikken på et par dager, har ikke handla med tanke på en eventuell karantene i det hele tatt. Og jeg er ganske sikker på at vi tre som bor her skulle overlevd fint i et par uker på det vi har i skuffer, skap og kjøleskap.
 6. Mail fra rektor på skolen nå, den største skolene i kommunen. I samråd med kommunelegen er det nå i ettermiddag bestemt at elevene i 1B skal holdes hjemme fra skolen inntil ny beskjed kommer. Dette fordi en av lærerene deres bor sammen med én som har fått påvist Koronavirus og at læreren selv har fått symptomer. Elevene i 1B holdes foreløpig hjemme til det er avklart om læreren er smittet eller ikke. Foresatte til de aktuelle elevene er orientert pr SMS. Altså... Vedkommende HAR nærmest garantert viruset selv, og hvis h*n har vært på skolen og vært smittbar så ER unger smitta. Og vi skal sende dem tilbake til skolen i morra, flere hundre unger.
 7. For all del, Avensisen tikka og gikk den. Brukte litt olje, men ellers ingen problemer med motoren. Problemene kom i form av, blant annet: Lekk kjølevannspumpe, rust i bremserør, diverse dashbordlamper uten lys, falsk positiv varsellampe fra kamakselsensor, bakluke som låstes permanent og ikke lot seg åpne, lekkasje fra bensintank, defekt vindusheis, flere Quick-fix av lekk eksosanlegg, skjev forstilling. En god del flere ting også. Kjøpte bilen for 50.000 da den hadde gått 200.000 km, og hadde den i 5 år frem til 300.000. På slutten kosta jeg på 17.000 for å få den gjennom EU-kontroll (bl.a. bremser og bremserør). Solgte den for 15.000 med en haug av kjente feil. Så det var en billig bil, selv om jeg måtte kjøre rundt med ekstra kjølevæske i bagasjerommet og aldri fylle over halv tank fordi tanken lakk.
 8. For all del, Avnesisen tikka og gikk den. Brukte litt olje, men ellers ingen problemer med motoren. Problemene kom i form av, blant annet: Lekk kjølevannspumpe, rust i bremserør, diverse dashbordlamper uten lys, falsk positiv varsellampe fra kamakselsensor, bakluke som låstes permanent og ikke lot seg åpne, lekkasje fra bensintank, defekt vindusheis, flere Quick-fix av lekk eksosanlegg, skjev forstilling. En god del flere ting også. Kjøpte bilen for 50.000 da den hadde gått 200.000 km, og hadde den i 5 år frem til 300.000. På slutten kosta jeg på 17.000 for å få den gjennom EU-kontroll (bl.a. bremser og bremserør). Solgte den for 15.000 med en haug av kjente feil. Så det var en billig bil, selv om jeg måtte kjøre rundt med ekstra kjølevæske i bagasjerommet og aldri fylle over halv tank fordi tanken lakk.
 9. De bilene jeg har hatt til den prisen (Peugeot 306 og Toyota Avensis) har hatt behov for både det ene og det andre av mekk og fiks i løpet av alle årene jeg hadde dem. Først etter at jeg kjøpte bil til ca. 150.000 har jeg opplevd nogenlunde problemfritt bilhold.
 10. Trenger ikke referanser til førstegangsintervju. Vent med å be om referanser til intervjuer ber om et andregangsintervju. Da er de såpass interessert i deg at man kan slippe katta ut av sekken. Dumt å flagge for nåværende arbeidsgiver at man er på vift før en ny beiler har blunka tilbake til deg
 11. Tilfeldighetene ville det slik at jeg skulle i en begravelse samme dag som jeg skulle på jobbintervju, så jeg tok en fridag for begravelsen uten at jeg følte at jeg trengte å si noe om intervjuet til min daværende arbeidsgiver. Ellers hadde jeg nok bare tatt ut en fridag. De har ikke noe med hva jeg driver med på fritiden.
 12. Tenker sånn jeg også. Skal spare i fond i sikkert 10-15 år til. Og da bør man vel også fortsette å kjøpe når prisen er lav...
 13. Jeg spiser sjokolade mest for kaloriene jeg også 😋
 14. Blir spennende å se hvordan man fortsetter spillet over i neste episode; om karakterene tar med seg xp/lvl fra der man slapp. Mange kommer antakeligvis til å spille MYE og ha veldig sterke karakterer i forhold til hva man ville hatt om spill nr. 2 kom nå med det samme. Blir man veldig OP?
×
×
 • Create New...