Gå til innhold

1Dr.E

Medlemmer
  • Innlegg

    1 929
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

9 562 profilvisninger

1Dr.E sine prestasjoner

1,9k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

  1. Jeg hadde akkurat samme greie hos meg, og fant ut at "trekkspillslangen" stakk så langt ned i koppen i sluket at den stod i bunn. Fikk tilpasset slik at det var litt klaring mellom munningen og bunnen slik at det fikk renne fritt, og da gikk det bedre.
  2. Samme her. Spilte ut gratismåneden som kom med spillet. Husker best rusling i skog på leting etter blomster og villsvin. Tror jeg er for pirkete for dette. Når man har en sjekkliste stående med åpne punkter klarer jeg ikke legge det fra meg og gå videre før det er fullført.
  3. Nei, lyset vil fremdeles bevege seg med lysets hastighet, uavhengig av bilens hastighet. Når du slår på fjernlyset i bilen og kjører i 100 km/t, vil lyset fortsatt bevege seg med en hastighet på ca. 300 000 km/s relativt til omgivelsene, ikke med 300 000,00277 km/s. Lyset fra fjernlysene vil derfor fremdeles nå objekter foran bilen med samme hastighet, uavhengig av hvor fort bilen beveger seg.
  4. Alt som veier litt og/eller skal bære noe dyrt setter jeg med minst én skrue i stender.
  5. S-Max til halve prisen seiler opp som en klar kandidat.
  6. Amen! Dessuten er det helt vanvittig mye dårlig, skjev parkering, folk som ikke forstår at støtfangeren stikker ut når man svinger og folk som er enten uvørne, store eller skrøpelige og trenger å åpne døra fullt ut for å komme seg ut av bilen. Derfor parkerer jeg alltid så langt unna døra jeg kan. Helst på en endeplass slik at jeg kan skape så god plass som mulig ved siden av meg før neste bil. Er det ingen endeplass ledig parkerer jeg ved siden av biler som åpenbart tas vare på (nye, nyvaska biler) og styrer langt unna familiebiler med barnesete. Også rygger jeg inntil passasjersiden på neste bil om mulig. Sjansen er god for at sjåføren ikke har passasjerer med seg, og ikke trenger å åpne høyredøra si.
  7. Det er 22 Explorer fra 2020 eller nyere til under 700.000 på Finn.
  8. Sett på minimum 7 seter i søkefilter 😊
  9. Hmm. Finner nøyaktig én Q7 som ikke er eldre enn 5 år på finn. Til prisen av den får jeg en to år gammel Explorer. Har hatt diesel før (V50, V60, Touran) og har PHEV med bensin nå. Synes sistnevnte er veldig ålreit. Bilen kommer til å gå med 3 barneseter til og fra hjemmet, barnehagen, butikken og jobben 5 km hjemmefra sånn i det daglige, og til nabobyer og fjellet en gang imellom.
  10. Setter 4x4 som krav også. De gangene vi skal reise langt med vogn tipper jeg det blir sammen med besteforeldrene (for avlastings skyld), og de har nettopp kjøpt seg F-150 Lightning. Så da går vogner med dem 😄 Sorento virker absolutt interessant! Sammen med Explorer og XC90. PHEV funker glimrende for oss.
  11. Det var et veldig godt innspill! Deaktivering av airbag foran og 3-åringen plassert der, så kan én voksen sitte på enden ved siden av tvillingene på rad 2. Da kan dette "voksen-setet" vippes frem for adkomst til bakerste rad, og alle barn kan nås og løftes ut. Dette høres mye bedre ut enn å kjøpe seg "minibuss" synes jeg. I hverdagen blir man som regel alene i bilen med 3 små (henting eller levering i barnehage). Når jeg tenker meg om så må vi nok stokke om på logistikken slik at samme bil kan brukes til både henting og levering. Vi kan ikke holde på med 6 barneseter for å kunne hente med 2 biler...
  12. Hadde ID Buzz fantes i 7-seter og 4x4 nå så tror jeg den hadde vært selvskreven. Kan jo belage oss på å vente på den, og heller kjøre 2 biler en stund. Har en Leaf i tillegg til Outlanderen.
  13. Kjenner jeg savner Outlanderen allerede 😅
×
×
  • Opprett ny...