Jump to content

1Dr.E

Medlemmer
 • Content Count

  1370
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1338 :)
 1. Det var ikke meninga å gå i forsvar. Men når man legger det frem slik høres det ut som at Liverpool gjør det bra fordi de har hatt uforholdsmessige store økomiske fordeler, og at de har brukt mer enn andre på spillerne som nå cruiser der oppe på første plass. Net spend hører faktisk med i denne sammenhengen. Det er lov til å gjøre det bra ved å kjøpe spillere og selge dem dyrere igjen, og det bør inkluderes når man tegnet opp bildet. Klopp har brukt £67M netto sidene han kom (for 4 år siden), og det gjør dette så mye mer respektabelt. Som Snikpellik sier, så har man turt å forvalte disse pengene på noen få, utvalgte spillere som har vært dyre, men som har vist seg å være det man ønsket og mere til.
 2. ... og solgte samtidig Coutinho for 130 millioner euro, en spiller man kjøpte for 12
 3. Hver gang du ser at kompisen din er et sted og spiser, på kino, på tur et sted eller bruker penger på noe som helst, så vil du irritere deg over at de pengene ikke heller har gått tilbake til deg. Irritasjonen over slike ting vil bli større og større etterhvert som årene går. Har lånt 40.000 av foreldrene mine en gang, og jeg følte på det å bruke penger på noe som helst helt til det var betalt tilbake, noen tusenlapper av gangen hver måned. Hvis ikke banken ville lånt ut penger til ham fordi de ikke tror på hans evner til å betjene lånet, så ville jeg aldri i verden gjort det selv. I alle fall ikke om man tenker å fortsette å være vedkommenes venn, og ikke hans lånehai.
 4. Ingen risiko for å skade vifte ved støvsuging? Slo meg at jeg har hatt min pro i 2 år nå, og aldri støvsugd/blåst. Slo meg her om dagen at den bråka veldig.
 5. Jeg valgte "ingen" som generell ringetone, også har jeg gått på enkeltnumre jeg har lagret og satt en annen ringetone på dem.
 6. Spilte et spill på PC for sikkert 10-15 år siden. Tror ikke det var spesielt gammelt, men var laget i retro platform shooter med piksellert grafikk. Husker lite av historien, men fyren man spilte var liten, og jeg mener han kunne ha flere ulike våpen. Det mest brukte var et maskingevær. Dette hadde ubegrenset med ammo, men hadde en cooldown. Om man siktet ned og skjøt med dette fløy man oppover, men begrenset til cooldowntiden, slik at man kunne kunne fly for alltid. Irriterer meg grønn over at jeg inne husker navnet på dette, skulle gjerne spilt det igjen. Edit: Fant det! Cave Story (Doukutsu Monogatari). Nydelig spill som anbefales!
 7. At folk på jobben ikke setter på en ny kaffe når de tar den siste koppen fra pumpekanna!
 8. ... festa oftere enn mange dusjer i et tiår 😁
 9. På festligheter i snitt hver 18. time i 11 år. Det står det respekt av!
 10. https://www.dinepenger.no/penger/dnb/dnb-kutter-fondsprisene-igjen/24765943?source=e24-front Jeg har DNB Teknologi A i dag. Fikk informasjonsmail fra DNB om at blant annet dette fondet nå har fått en N-klasse. Er det en no-brainer å bytte? https://www.dnb.no/privat/sparing-og-investering/fond/ny-andelsklasse.html?mpc=6073 I en nettoandelsklasse får du et lavere årlig forvaltningshonorar, men du må betale en årlig plattformavgift direkte til DNB Bank som distributør. Plattformavgiften utgjør inntil 0,15% beregnet basert på din samlede fondsbeholdning i denne nettoandelsklassen. Plattformavgiften vil bli automatisk trukket etterskuddsvis hvert kvartal fra en bankkonto i DNB som du har valgt.
 11. Fikk smerter etter pizza på danskebåten. Her er det mange kilder. Gluten, sopp, løk, ost. Danskebåten...
 12. Har rumla og hatt magekramper i noen dager nå. Det kommer og går i perioder, og jeg finner ikke ut av hva det er jeg spiser hver gang som utløser det. Tror jeg skal begynne med kartlegging og eliminering. Mandag: Ost og melk Tirsdag: Løk Osv
 13. Sikkert de samme folka som en jeg kjenner på et lønningskontor fikk en telefon fra før jul et år, med spørsmål om hvor mange egenmeldingsdager de hadde igjen før nyttår. Han ga uttrykk for at han ønsket å få benytta seg av dem, uten å faktisk være syk.
×
×
 • Create New...