Gå til innhold

Bumblebee1337

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

924 profilvisninger

Bumblebee1337 sine prestasjoner

25

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som har søkt bopel hos student i nord og vet frist for å svare på innvilget søknad? Sendte de e-post angående dette for noen uker siden uten noe svar. Får prøve å ringe de…
  2. Er det ikke bedre å være deg selv? Enn å øve på en manus og svare etter hva du tror de ønsker?
  3. Stemmer nok det. Nå er det bare å vente på pc tester og den fantastisk fine videointervjuet..
  4. Er så sykt spennende og jeg håper de kommer ut med noen tall på hvor mange som er med videre o.l. Selv om det skjer vel ikke før rundt svar på om man har kommet inn eller ikke?
  5. Bra at du heldigvis ble trodd på, useriøst at instruktøren ikke følger med. Jeg og de på min gruppe fikk «kjeft» for å heie på hverandre…… Jeg digger instruktørene på svømming, de er tilbakelent og tar livet med ro😆.
  6. Hvis jeg får lov til å si det uten å tråkke på noen tær, fysiske opptaket til PHS er latterlig useriøst og for lett. Igjen må jeg bare si det, at folk presterer å møte opp uten noe som helst forberedelse er respektløst og sjokkerende. At noen i det hele tatt ikke møter opp også… I fjor så stod han som hadde ansvaret for testene og ropte en del navn og de var ikke tilstedet.. Hadde vært spennende om de kjørte etter poeng som for eks forsvaret gjør. Jeg kan ikke være den eneste som synes de testene er kanskje litt for lette??…….. Hvis de skal ha så ekstremt stor fokus på karaktersnitt, så kan de vel prøve å fokusere både på studiepoeng og fysiske opptak med poeng.
  7. Det er jo helt sinnsykt!!!! 29 er jeg, hva med deg?
  8. Jeg var i samme båt i 2022, hadde da 49,6 eller 48,6 også var kravet i Bodø 50.. Så økte jeg snittet til 51,1 i 2023 og de økte sitt til 51,4… Havnet på 11. plass på ventelisten. Kommer til å få hakeslepp om snittet økter like mye i år.
  9. Bare pga alle vet det er vanskelig å komme inn og få jobb etter endt studie. Jeg blir overrasket hvis noen med for eks 46 i studiepoeng søker i år. At de fleste er såpass bestemt på hva de søker og hva det innebærer er det som får meg til å tro at det blir mye flere enn 500, 1000 var kanskje litt å ta i. Håper selvsagt på betraktelig mindre å konkurrere mot. Blir spennende ja :).
  10. Jeg tipper det blir rundt 1000 om ikke mer kvalifiserte søkere. Det er vanskelig nok å komme inn på skolen fra før så jeg vil anta at majoriteten som har søkt i år er godt forberedt. Det er ikke noe hemmelighet at det er nedbemanning og vanskelig å få seg jobb heller i etterkant av endt studie. Men det viser seg gang på gang at noen for eksempel ikke har forberedt seg i det i hele tatt på for eksempel fysiske opptak.. En ting er sikkert og det er den forferdelige ventetiden frem til slutten av juli/begynnelsen av august.
×
×
  • Opprett ny...