Jump to content

Killer Queen

Medlemmer
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

607 profile views
 1. Kona har permisjon og utvider dermed arbeidsoppgavene sine på eget initiativ. Det siste var at hun skulle klippe plenen. Ikke spør hvordan men når hun hadde kjørt den tom for bensin fylte hun opp tanken med Roundup. Gressklipperen ble selvsagt deprimert og ville ikke starte lenger. Jeg overtok jobben og tenkte at det kan sikkert ikke skjedd så stor skade. Jeg som min kone er heller ikke bilmekaniker. Jeg tømte tanken og fylte den opp med bensin igjen. Klippet plenen 1 og 2 ganger, men nå er den helt plutselig helt død. Noen med kunnskap som kan hjelpe meg? Eller er det bare å få handlet ny?
 2. Ja. Er du glad i din mor?
 3. Løft igjen. Stillingstittel: Rådgiver Sektor: Offentlig Utdanning: Ingen Erfaring: 16 år Sted: Agder Goder: Fleksitid og mulighet for overtid med betaling Lønn: 700000
 4. Litt nysgjerrig på lønnsnivået i sykehuspartner og da innenfor drift og support. Jeg søkte jobb der i 2013, men ble tilbudt mindre en jeg hadde der jeg var, så takket nei. Syns det virker som en spennende og ordnet arbeidsplass. Noen som har lyst til å dele?
 5. Netto Inntekt for husholdning pr.mnd (lønn, barnetrygd, pensjon, sekundær inntekt, etc): ca. 80 000 kr Medlemmer i husholdning: 5 Barn under 18år: 3 Barn over 18år: 0 Bil: 2 Lån(avdrag+rente): 8 000 kr. SPARING: 30 000
 6. Hei Kan noen forklare meg hvorfor jeg ikke kan Google meg frem til denne Finn.no annonsen: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=236534437 I annonsen står jo Finnkoden i teksten: 236534437, men om jeg søker etter den på Google med sidesøk så finner jeg den ikke: site:finn.no 236534437
 7. Hei Jeg jobber med IT-drift innenfor et kommunesamarbeid og jeg skal være med i en arbeidsgruppe som skal få plass en vaktordning. Det innebærer at de som arbeider på sykehjem, hjemmesykepleien og vann & avløp i eierkommunene skal kunne få support av oss utenom normal arbeidstid til spesielt viktige saker selvsagt. Er det noen som deltar i liknende vaktordninger som kan si litt om hvordan de blir kompensert lønnsmessig?
 8. Fikk forhandlet opp litt. Fornøyd med det! Stillingstittel: Rådgiver Sektor: Offentlig Utdanning: Ingen Erfaring: 16 år Sted: Agder Goder: Fleksitid og mulighet for overtid med betaling Lønn: 610 000
 9. Dette syns jeg er interessant å lese om. Har reflektert mye over det de siste årene. Ser at mange rundt meg (venner og familie) har lite motivasjon og gledde av og gå på jobb. Selv er jeg stikk motsatt. Jeg løper omtrent inn på kontoret hver morgen for jeg gleder meg til å ta fatt på dagens arbeidsoppgaver og tilbringe tid med mine kolleger. Likedan forter jeg meg hjem for å rekke å tilbringe tid med familien før det blir leggetid. Samtidig har jeg en bekymring jeg også. Hvor lenge varer det? Da tenker jeg på gleden av å gå på jobb!
 10. Hei Jeg har en onkel jeg har lyst til å hjelpe, vi deler en felles interesse sterkt og det er musikk. For snart 30 år siden mistet han alle sine LP plater i brann hjemme hos han. Han har skaffet seg det som er viktigst for han opp gjennom årene, men han snakker stadig om det ene albumet han ikke klarer å finne. Dette har jeg veldig lyst til å hjelpe han med, problemet er at det er blitt så lenge siden og defused for han sin del. Jeg er på jakt etter et blues album der han mener artisten er heter noe med "Sir" (akkurat dette er litt uklart tror jeg) Han er derimot helt sikker på hvordan coveret på albumet ser ut. Det er en mann med svart hud som sitter i et trappetrinn/mur i en gate og har en gitar i hånden.
 11. Hei Jeg har lyst til å kjøpe meg en espressomaskin. Jeg lager mye latte med Moka pot og et annet redskap til melken. Det er dette utstyret jeg vil erstatte med en ordentlig espressomaskin. Kan noen anbefale maskin? Jeg er ikke på jakt etter noe fancy, trenger kun espresso og mulighet til å lage til melken. Ser egentlig for meg en liten industri sak, hvis jeg kan kalle det for det. Jeg kjøper gjerne brukt.
 12. Det er jo ikke sikkert vedkommende har armer... Da er det ikke lett å gjøre det selv.
 13. Hvor vanlig er dette blant nordmenn? Noen som har noe statistikk eller artikler å vise til?
 14. Det er mye som er bedre en Windows sin integrerte endepunktsbesyttelse, men jeg tror som mange sier at det er godt nok. Det som du må passe på er at Windows er oppdatert. Du nevner at du har 2 Windows 7 maskiner. De ville jeg oppgradert om det er mulig (ingen sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft). Siden du kjører Pro versjon av Windows 10 bør alle endepunktene være build 19041 eller høyere (alt annet mottar ikke sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft)
×
×
 • Create New...