Gå til innhold

Killer Queen

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 420 profilvisninger

Killer Queen sine prestasjoner

22

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja det er irriterende, men det er like irriterende med de som spør om varen er solgt eller ikke. De svarer nemlig ikke jeg. Jeg syns de er irriterende og de syns sikkert jeg er like irriterende 🤷‍♂️
  2. Ny arbeidsplass. Samme oppgaver (IT drift) Veldig fornøyd 🤗 Stillingstittel: Rådgiver Sektor: Offentlig Utdanning: Ingen Erfaring: 18 år Sted: Agder Goder: Fleksitid og mulighet for overtid med betaling Lønn: 780000
  3. Det er jo veldig individuelt da. Jeg har 200 k på en konto i tilfelle noe går til helvette eller det kommer et bra tilbud på noe jeg trenger. Jeg har i tillegg 150 k (3 månedslønner) liggende. Dette har jeg som buffer om jeg får lyst til å si opp jobben min. Det er viktig for meg og være uavhengig av arbeidsgiver for en kort periode.
  4. -Hvordan er det mulig at Norges verst omtalte bank også er Norges største bank? De som har det greit gidder ikke mase om dette på meningsmålinger ol. -Hvorfor er du kunde hos DNB? Bra app, kundeservice og konkuransedyktig på boliglån. -Var det du selv som tok det aktive valgte å bli DNB-kunde, eller er du en ufrivillig DNB-kunde? Valgte dette selv.
  5. Hei Jeg har forsøkt å bruke disse ved 2 anledninge nå. En måned da jeg kjøpte dem i fjor, da måtte jeg stoppe pga. irritert hud/reaksjon i øre. Jeg la dem på hyllen 1 år og har brukt AirPods (ikke Pro) dette året uten problemer. Testet igjen med AirPods Pro sist uke og endte opp med irritert hud/reaksjon i øre igjen. Jeg ønsker å bruke disse, noen som har tips til behandling underveis?
  6. Har gjort noen små endringer på systemet for å få opp FPS, men ikke lykkes. Jeg spiller hovedsaklig DOTA 2 og fps ligger på 80-90. Jeg ønsker å få den stabilt over 100. System Intel i7-7700 @ 3.6 GHz 16 GB DDR 4 minne WD 512 GB NVMe GeForce GTX 1080 CoolerMaster 500 Watt PSU Asus Z170-P Samsung LC34J791WTUXEN @ 100 Hz Jeg har opp Preformance tabben i Task manager når jeg spiller og observerer at Prosessor, minne og Grafikkkort ligger på 50 % belastning. Ikke noe særlig varmt i maskinen, så virker ikke som den jobber veldig hart. Noen tips til å få pisket maskinen i gang? Burde den ikke yte bedre?
  7. Det var Fast startup som laget trøbbel for meg. Alt ok nå
  8. Hvilket kort burde jeg kjøpe, hadde 1080 som gikk i filler. Det var bra nok til mitt bruk.
  9. Takk for tilbakemelding, men det er erfaringer med kombinasjonen Trådløst Bredbånd og TV fra Telenor jeg er på jakt etter.
  10. Hei Bestemor har over lengre tid slitt med Telia sin leveranse av TV og bredbånd via coax. Det er ofte feil og ventetid på telefon er aldri under 70 minutter. Det er jeg som følger dette opp for henne. Jeg er på utkikk etter erfaringer fra Trådløst Bredbånd og TV fra Telenor. Jeg ønsker å få på plass en ny løsning til henne men ønsker ikke å belaste henne med noe som ikke funker og at vi ender opp med å gå tilbake til Telia. Hun sliter veldig med å lære seg nye ting innen for teknologi. Fiber oppkobling er uaktuelt der hun bor.
  11. Hobby trafikkdirigenter. Som regel alltid mannfolk som tar på seg oppgaven. Blinker med lysa for å signalisere at de bremser ned køen slik at jeg kan bryte vikeplikten og krysse veibanen med min bil.
×
×
  • Opprett ny...