Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

image.thumb.png.e85ce21d639f63b61f7cdf5c285ab453.png

Fyllebråk i natt. Og forrige helg, og den før det, og sikkert hver helg en eller annen plass de siste 1000 årene. Hva skal vi gjøre med det? Jo svaret er klinkende klart fra politikerne, sett opp avgiftene. La fyllesvinene få kjenne det på lommenboken. Og selvfølgelig alle andre som måtte ta seg en drink, en pils i sola, eller til matlaging. Da er problemet løst. Neste!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

At avisene slår opp "nå blir det supervær" og alle er liksom unisont enige om at tretti varmegrader er toppen av lykke. 

Tretti varmegrader er altfor varmt!! 

Jeg er ikke motstander av sol og sommer altså, men når det går noe særlig over 23-24 grader er det ikke deilig lenger. 30 og over er bare plagsomt. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
djgudleif skrev (3 timer siden):

https://www.adressa.no/pluss/nyheter/2020/06/15/«Hvis-jeg-sier-at-jeg-er-tørst-så-får-jeg-en-kommentar-på-at-det-ikke-er-rart-at-jeg-er-tørst-jeg-som-kommer-fra-Afrika»-22051911.ece

 

«Hvis jeg sier at jeg er tørst, så får jeg en kommentar på at det ikke er rart at jeg er tørst, jeg som kommer fra Afrika»

Dette har faen ikke noe med saken å gjøre. 

Hva er saken?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Dubious skrev (På 14.6.2020 den 6.52):

https://www.nrk.no/urix/opptoyer-i-atlanta-etter-at-mann-ble-skutt-av-politiet-1.15052643

Nå kan man ikke skyte svarte lengre uten at det blir opptøyer og folk blir oppsagt
Her har de overvåkningskamera som viser at personen peker et våpen mot politiet

Han pekte en ta er, politiets egen, mot politiet. Er det virkelig så viktig å stoppe en fyr som ligger full i bilen sin og sover at han må dø for det? 

Er du enig i at det burde være dødsstraff for å motsette seg arrestasjon? 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
2 hours ago, DKC said:

Visst faen har vi det. Nå er det altfor varmt. 

Du får ta deg en tur nordpå å kjøle deg ned.

Men husk, ække lov å klage på dyre bompengepasseringer (har hørt at det ligger i underkant av 2kkr totalt hvis du kjører norge) - for det er miljørettede tiltak.

Lenke til kommentar
1 hour ago, djgudleif said:

Vold, død, drap. Men priviligerte innvandrere må selvfølgelig prøve å grave frem det verste de har opplevd i Norge. De klarte vel å finne noe fra friminuttet på ungdomsskolen

Jeg er sikker på om de leter skikkelig hardt så finner de ungdom som har blitt mobbet for kviser, rødt hår osv også. Men det er ikke så viktig.

Lenke til kommentar

Det er vel mulig å slå seg en bitteliten sti helt i utkanten av åkeren?

Oransje hår skal visstnok ha vært et tegn på storhet før i tida, det finnes merkelig litteratur som sier at de første i Illuminati hadde rødt hår, Men hvordan kan det ha beveget seg derfra, til at rødt hår nå for tida ses på som litt merkelig?

Etter å ha googlet red hair and rhesus negative (etter tips fra youtube), fant jeg ei bok som handlet om ei jente som fikk to menn i dress hjem på døra (men in black?). Dette skal ha vært to jøder som ville ha tak i jenta som hadde oransje hår og var rhesus minus. De ga henne en bok, men faren hennes brente den opp, og mora hennes gråt mye etterpå.

Lenke til kommentar

Irriterer meg over dem som stiller spørsmål og kommenterer ting de ikke noe med. Da tenker jeg hovedsakelig ikke på nære venner og familie, men bekjente og fremmede.  Det jeg ønsker å si er: "Jeg er ikke interessert i høre din mening om mitt liv, og jeg ønsker heller ikke at du stiller meg spørsmål om privatliv". Men det er jo situasjoner hvor man føler at det ikke er passende å være direkte. For eksempel i mer profesjonelle sammenhenger, gjerne når det er flere til stede. Man vil jo ikke skape dårlig og klein stemning.  Samtidig liker jeg heller ikke å være indirekte og utydelig.

Ender jo ofte opp med at jeg forteller mer om meg selv enn det jeg er komfortabel med. Ikke skylder jeg bekjente/fremmede forklaring på hvordan jeg lever mitt liv, og ikke har de noe med det heller. Så da ender jeg opp med å bli irritert på både dem og meg selv. 

Endret av GiaMahan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...