Jump to content

Larzen_91

Moderatorer
 • Content Count

  6801
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Larzen_91 last won the day on December 9 2018

Larzen_91 had the most liked content!

Community Reputation

6091 :)

1 Follower

About Larzen_91

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 08/30/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

46899 profile views
 1. Larzen_91

  Spåing

  Først og fremst vil jeg minne om at vi holder diskusjonen rolig og saklig, er ikke vits i å bli altfor opphisset, dette gjelder alle sammen. Og som mitt eget svar til Taurean, jeg tror ikke jeg eller de andre her betviler din oppriktighet når du forteller om hva du tror på og hvorfor. Men samtidig så er dine egne anekdotiske bevis for ting en veldig dårlig grunn for andre enn deg til å tro på noe, spesielt om dette innebærer en drastisk endring av deres verdenssyn. Det er viktig å forstå. F.eks. om noen sa til deg at de har sterk tro på at i morgen opphører tyngdekraften, basert på deres egne observasjoner, vil jeg anta du ikke ville tatt det for god fisk uten videre. Og ja, vi mennesker er veldig gode til å lure oss selv, det er derfor vitenskapen har vært en så sterk pådriver for utvikling og forståelse. Jeg sier ikke at din tro på astrologi er av religiøs karakter, men det virker til å være enkelte fellestrekk. Som f.eks. at religiøse personer bruker logikk og naturalistiske forklaringsmodeller på omtrent alt de bedriver, men unnlater gjerne å bruke samme tankemønster når det kommer til sine religiøse holdepunkter.
 2. Ja, det blir feil å si. Inhabilitet og inkompetanse er to forskjellige ting.
 3. Litt tekniske vanskeligheter, vi er forhåpentligvis straks i gang med stream! Tar sikte på å være i gang kl 19:00
 4. I dag blir det Livestream med: @Gavekort @Larzen_91 @Krozmar Vi begynner vår stream kl. 18:30 og holder på i 2-3 timer. Bli med på et nytt eventyr med gutta fra Forumet Podcast i spillet Astroneer, der vi utforsker nye horisonter ute i det store, ukjente verdensrommet... For mer informasjon om selve spillet, klikk denne linken. Og vi ønsker alle som har lyst velkommen til å se på vår (mangel på) kompetanse, tiden vil vise om det er en universell konstant, muligens en slags naturlov? Vi har følgende perspektiv som er tilgjengelig i dag. Flere kan komme i fremtiden: Gavekort's stream
 5. Hva fremtiden bringer gjenstår å se. Det er opptil flere dager siden overtakelsen nå, enda har ikke verden gått under. Det er for all del lov med utblåsninger da, men til syvende og sist er det vi som brukere av forumet som gjør det bra eller dårlig.
 6. Bare til info, hadde du hatt lov til å gjøre dette selv hadde du ikke trengt å spørre. Ring elektriker.
 7. Nei, man kan ikke leie inn en elektriker til å godkjenne jobben.
 8. Vi streamer som regel hver helg, så det er bare å belage seg på mer.
 9. Vi har vel ingen dedikerte folk som følger aktivt med på stream chat, men det blir jo eventuelt de gutta som streamer som har tilgang til å følge med på det. Vi er ikke bortskjemte med så veldig mange seere så kanskje litt urutinerte med det å holde det interaktivt med publikum. Men vi håper folk synes det er ålreit å følge med da, så takk for det.
 10. I dag blir det Livestream med: @Gavekort @Krozmar @Evil-Duck @Larzen_91 Vi begynner på kl. 18:00 og tilbyr 2-3 timer med Terraria God søndag og velkommen til Forumet Podcast's Terraria streaming. Vil du se Terraria veteranen @Gavekort drasse rundt på på tullingene @Krozmar , @Larzen_91 og @Evil-Duck som ikke har peiling på hva de holder på med, stikk en tur innom streamen da vel! For de som er kjent med vår podcast så kan man forvente en livestream med lettbeint humor, mye fjas og generelt lav kompetanse. Vi har følgende 2 perspektiv som er tilgjengelig i dag. Flere kan komme i fremtiden: Evil Duck's stream Gavekort's stream Vi sees!
 11. Egosentrisme betyr ikke nødvendigvis fravær av empati. Vi er alle egosentriske på et visst nivå, men det er heldigvis et fåtall som er psykopater, altså en tilstand som tradisjonelt forbindes med fravær av empati. Man kan fint se og ha empati for andres problemer og lidelser, men fortsatt sette seg og sitt først. Bredt sett gjør vi alle det hver dag.
 12. @D0vendyret Jeg er ikke imot noe som helst, mer stråmann. Jeg sier heller ikke at nettsidene har null ansvar, mer stråmann. Jeg spør deg åpent om ditt forslag til en sikker verifisering, for jeg ser ikke en annen løsning enn noe som innebærer lagring av personlig brukerdata hos nettsiden, dersom de skal være helt sikre på at du er den alderen du sier du er. I et nøtteskall er vi her nå: du sier "nettsidene må ta mer ansvar, å skrive inn et tall er jo ikke nok". Jeg sier "ja, det er en dårlig måte å verifisere noens alder på, hva foreslår du for en løsning?" Men ja, vi er en del off topic nå, det tar jeg selv skylden for. Beklager det. Skal få oppretta en egen tråd på det kanskje for det er et interessant tema.
 13. @D0vendyret Ja, jeg sier jo det. Det er de voksne sitt ansvar å beskytte barna, foreldrene i første rekke. Hvordan foreslår du løsningen er for en nettside å kunne uten tvil bekrefte alderen på de besøkende? Det var forøvrig et dårlig forsøk på stråmannsargumentasjon. Jeg snakket åpenbart om din standard for verifiseringen, ikke om hva som er den gyldne standarden for barnepass. Edit: og vil du si det kommer noe an på alderen på barnet? En 17 åring er jo et barn på mange vis i lovens øyne, hvertfall ikke myndig i utgangspunktet, men jeg vil da si at om en 17 åring med viten og vilje går inn på en side de egentlig ikke skal være inne på, så er 17 åringen gammel nok til å forstå dette. Han/hun er i hvert fall gammel nok til å finne en vei utenom slike forsøk på adgangskontroll.
 14. Da blir "ølsalg" på nett umulig etter din standard, lykke til med det. Med mindre du vil innføre enorme databaser med personlig info hos "ølselgerne".
 15. La meg tydeliggjøre det da, så tar vi samtidig høyde for de foreldreløse barna: det er ansvaret til de som har ansvar og myndighet over barnet. Om de er hjemme er det foreldre/verger, om de er på skolen så er det skolen sitt ansvar. Hvilke andre tiltak foreslår du f.eks. en pornoside skulle brukt? Det ville jo innebært mye mindre anonymitet, og at enhver nettside du besøker med vokseninnhold av nødvendighet må sitte på identifiserende informasjon om alle som besøker siden. I hvert fall om det du sier er at nettsiden må for enhver pris bekrefte korrekt alder på de besøkende. Jeg antar det er en uønskeligsituasjon for deg også, men rett gjerne på meg om mine antakelser er feil. Og ja, for ordens skyld, jeg vet at en slik ordning ikke gjør annet enn å lære unge til å telle 18 år bakover i tid fra dagens dato. Men da har de i hvert fall satt et eksplisitt hinder i veien for besøkende om at de skal være myndige for å komme inn. Om den besøkende lyver om dette er det den besøkende eller den som er ansvarlig for den besøkende sitt ansvar. Du markedsfører deg jo som en sint gammel gubbe.
×
×
 • Create New...