Jump to content

Larzen_91

Moderatorer
 • Content Count

  7098
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Larzen_91 last won the day on December 9 2018

Larzen_91 had the most liked content!

Community Reputation

6544 :)

1 Follower

About Larzen_91

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 08/30/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

49256 profile views
 1. Ja, er noen gode poenger som tas opp her. Selvsagt er det utfordringer å ta tak i sikkert når det kommer til likestilling, både den ene og den andre veien. Men som det nevnes er Norge kommet veldig langt, og likestilling er et stadig mindre problem enn det som det har vært historisk. Det er naturlig å forvente demografiske forskjeller i et samfunn der samtlige står veldig fritt til å velge hva de vil gjøre med livene sine. Det er ikke kontroversielt å si at på generell basis er menn mer materialistiske/konkrete, og har tendens til å være mer karrierefokuserte enn det kvinner pleier å være, og de er ofte mer villig til å ta risiko enn kvinner. Men så er det såklart avvik. Akkurat som at det finnes sikkert tusenvis av kvinner som er myyye sterkere enn meg som mann, men på generell basis er gjennomsnittsmannen sterkere rent fysisk enn en gjennomsnittskvinne.
 2. Moderatormelding: Enkelte innlegg er skjult på grunn av personfokus og OT. Minner om at vi holder en høflig tone og holder oss til saken.
 3. Moderatormelding: Sender en liten påminnelse om at vi holder oss til tema i tråden, som ikke omhandler biler eller logistikk generelt, men det artikkelen handler om, altså tog.
 4. Altså, for å tydeliggjøre enda mer om min mening er uklar fra før, så mener jeg det mer i et filosofisk perspektiv når jeg mener at man har flaks. Det er veldig mange tilfeldigheter som skal klaffe for at de som gjør det bra gjør det bra, i tillegg til det de legger ned av egen innsats selvfølgelig. Men de har kanskje en tendens til å kun se på sin egeninnsats som avgjørende, og da konkludere med at de som gjør det mindre bra bare er late og/eller udugelige. Som såklart i enkelte tilfeller sikkert er sant. Men jeg vil tro de som er "sviktet av systemet" er større enn de som bare ikke gidder fordi de ikke gidder.
 5. Vi var veldig fokusert ja 😛 om det var på min stream så kan jeg ikke si at jeg så noe chat aktivitet når jeg avslutta.
 6. I kveld skal gjengen ut på røvertokt igjen i Sea of Thieves! Vi begynner eventyret kl. 19:00 og holder på i 2-3 timer (eller lenger). Alle er velkomne til å komme og se. De som er med er: @Gavekort @Krozmar @Evil-Duck @Larzen_91 Du kan som vanlig følge med på Gavekort sin Twitch kanal, eller min sin YouTube kanal.
 7. Er det nå jeg som østlending skal skyte inn med en liten værrapport?
 8. Det er jeg faktisk litt usikker på hvordan ligger an, jeg savner den selv. Men har vent meg til å bruke siden uten også, så er ikke helt krise sånn sett.
 9. Ting pleier å årne sæ.
 10. Som jeg nevnte over så er ikke det noe jeg kan svare på. For det første har jeg ikke personlig noe med modereringen på VGD å gjøre, og om jeg så hadde ville jeg fortsatt ikke tatt det opp i en åpen tråd men heller tatt det med vedkommende direkte.
 11. Jeg er diskusjon.no-gnom, henger ikke på VGD. Var bare et innspill i forsøk på å hjelpe.
 12. Vet ikke om det er gjeldende i situasjonen her, men vet det har vært snakk om å innføre en tidsfrist for redigering av innlegg, altså at man mister muligheten etter en viss tid. Det er i så fall for at man skal kunne redigere leifer og komme med tydeliggjøringer, men samtidig ikke kunne fjerne en hel rekke innlegg etter mange år og ødelegge konteksten i en tråd fullstendig. Om dette er på plass og er årsaken vet jeg riktignok ikke, men kan være en forklaring.
 13. "De store stygge ulvene med rødt navn som hersker over oss" har ikke så mye makt over oss moderatorer sånn egentlig. Vi er, som alle andre brukere, tvunget til å forholde oss til retningslinjene. Samt av naturlige årsaker er vi bundet til å holde sensitiv informasjon om brukere og lignende konfidensielt. Men utover det så står jeg fritt til å kalle designet til diskusjon.no skikkelig ræva om jeg så måtte mene det, selv om det er lite konstruktiv kritikk. Når det kommer til hva vi har som policy hender det at vi har noen interne diskusjoner, slik at vi gir et klart og tydelig bilde av hva vi anser som greit eller ugreit. Dette er jo mest for å hjelpe brukere, lettere å forholde seg til tydelige regler i den grad vi klarer å kommunisere det. Men ja, våre tunger er ikke bundet av Øystein eller noen andre i ledelsen. What are they gonna do, fire me? Jokes on them, I don't even get paid.
 14. Nå har ikke jeg noe særlig forhold til VGD, men angående oppdateringer generelt så er det slik på en digital plattform at man alltid er i en drakamp mellom utvikling av nye ting og beholde det som er velkjent. Noen vil veldig gjerne ha nye, fine funksjoner/design, mens andre vil beholde det de er kjent med. Er nok mest en tilvenningssak tenker jeg, men har også forståelse for de som med en gang føler litt "if it ain't broke, why fix it". Hva gjelder moderering (hvertfall her, men gjelder nok VGD også uten at jeg er aktiv der) så kan jeg ikke kommentere noen enkeltsaker her i offentlighet, men kan avkrefte med en gang at vi bare kaster ut folk over en lav sko bare på grunn av en filosofisk uenighet. Retningslinjene er ganske tydelige, og blir man utestengt får man beskjed om hvor man kan henvende seg for å få mer informasjon om hvorfor det skjedde. Men ja, det er sol og sommer, og alt årner sæ til slutt.
 15. Sånt har hendt meg mange ganger, men hvertfall de gangene jeg har merket det så våkner jeg godt vitende om hvorfor. Når jeg ligger med armene i en rar vinkel over/bak hodet så klemmer jeg på noe nerver. Har hendt meg flere ganger at jeg våkner med hva som kjennes ut som en fremmed hånd i trynet, også må jeg bruke min "fungerende" arm til å lempe vekk den "sovende" armen. Litt ubehagelig men ikke farlig såvidt jeg har erfart. Den våkner igjen ganske fort med medfølgende stikking.
×
×
 • Create New...