Jump to content

Larzen_91

Moderatorer
 • Content Count

  6712
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Larzen_91 last won the day on December 9 2018

Larzen_91 had the most liked content!

Community Reputation

5979 :)

About Larzen_91

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 08/30/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

46487 profile views
 1. Ja det er ingen dum tanke, skal se om jeg får til noe. Til info så har vi en uoffisiell server for forumet på Discord men den er ment mer for de som gamer
 2. Vi har ikke en Discord gruppe, men det var ikke en dum tanke. Om det er ønske for det så kan jeg godt opprette en Discord server.
 3. The universe is under no obligation to make sense to you. - Neil deGrasse Tyson
 4. Helt enig. Slike former for politikergoder er en jævla uting, det skaper en distansering slik at de selv ikke kjenner konsekvensene av egen politikk.
 5. Det du skisserer her baserer seg jo på i hvert fall ett premiss, nemlig at folk tar ut sykefravær uten at de er syke, noe som ikke nødvendigvis er tilfellet. Et annet problem blir jo det du nevner om at "er de syke nok, så blir de hjemme". Da må man nesten klargjøre hva man mener er sykt nok. Og om man er syk nok etter den definisjonen, skal man da fratas bonusen? Dette er jo et problem som i all hovedsak dreier seg om korttidssykemelding/egenmelding virker det som. Og korttidssykemelding er det arbeidsgiver som betaler for. Samfunnet sparer jo ikke noe penger den veien da. (Med mindre du er statlig ansatt..) Om vi så fokuserer på langtidssykemelding, så vil jeg anta at du anser fravær med en legeattest som gyldig fravær. Hva om fraværet skyldes skade i forbindelse med jobb? Mister man da krav på denne bonusen? Jeg tror det blir et vanskelig system å bygge opp dersom man vil at det skal være og fremstå som rettferdig, når det kommer til slike detaljsaker. Jeg er mer fan av ting som f.eks. at et firma gir en ekstra ferieuke til de som ikke røyker. Grunnen til det er at røyking er når det kommer til stykket et valg individet har tatt, og kan så ta valget om å slutte, med de fordeler det har. Man kan ikke velge å ikke være syk. Og igjen, dette er jo uavhengig av staten, det er goder en privat aktør gir til sine ansatte.
 6. Larzen_91

  VGD Off-topic

  Da er det gjort en opprydding i tråden her, jeg minner om forumets retningslinjer angående høflighet og trolling. Hold dere til sak, selv om dette er en off topic tråd gir ikke det anledning til persondiskusjon/flamebaiting eller annen form for trolling. Kommentarer til moderering tas til meg på PM eller i egnet tråd for tilbakemeldinger.
 7. Larzen_91

  VGD Off-topic

  I see. Men fra spøk til moro, så er det ganske sant det jeg sier når jeg sa det på den måten. Så lenge man ikke går etter person, og oppfører seg greit og saklig (eller vanlig og vennlig tulling i slike off-topic tråder) så skal det nok gå helt fint. Vi på moderatorlaget biter heller ikke, om man tar kontakt på PM hvis det skulle være noe problem så er vi ganske greie å ha med å gjøre vil jeg si. Om du vil ha ting mer konkret er det en tab øverst på siden som heter "Mer", og her finner du retningslinjene for forumet.
 8. Larzen_91

  VGD Off-topic

  På godt eller vondt?
 9. Larzen_91

  VGD Off-topic

  Hvis du opprettholder Kardemommebyloven kommer du lang vei.
 10. Larzen_91

  VGD Off-topic

  Samle troppene og få de til å ta med seg alle tomlene sine til dine innlegg her.
 11. Larzen_91

  VGD Off-topic

  Som en vennlig velkomst til forumet kan jeg anbefale vår fortreffelige podcast.
 12. En liten rettelse, det blir mer som et veldig lite lynnedslag. I lynnedslag snakker vi mye større krefter i sving. Når det kommer til rent hvorfor det faktisk smeller så vet jeg ikke, da jeg ikke er fysiker, men vil tro det har noe med at det skjer en oppvarming som er så sterk og så momentan at det blir som et børseskudd.
 13. Hva er vitsen? Begge sider diskuterer mot karikaturer av motparten.
×
×
 • Create New...