Jump to content

Larzen_91

Moderatorer
 • Content Count

  6705
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Larzen_91 last won the day on December 9 2018

Larzen_91 had the most liked content!

Community Reputation

5941 :)

About Larzen_91

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 08/30/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

46251 profile views
 1. Velkommen til "Trenger du noen å snakke med? V2", oppdatert med ny informasjon og nye påmeldte.
 2. Trykk "Gå til innlegg" til høyre her for å bli tatt med tilbake til rett under første innlegg med oppdatert info og liste over kontaktpersoner.
 3. Viktig info til deg i en ekstra vanskelig situasjon eller med veldig tunge tanker: Sliter du med tanker om selvmord? Vennligst følg denne linken til NSFF, Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging. Er du ung og utsettes for overgrep? Vennligst følg denne linken og se hva du kan og bør gjøre for å få best mulig hjelp. Velkommen til Trenger du noen å snakke med? V2 En liten viderebygging/oppdatering av det allerede fine initiativet fra tråden Trenger du noen å snakke med? (Besøk også tråden Et fristed for tunge tanker) Denne tråden blir lik som forgjengeren, her kan brukere samles for å snakke om det de føler behov for å snakke om. Det kan ofte være lettere å snakke med folk om ting og tang der det ikke byr til videre forpliktelser. Jeg har et formål om å holde dette førsteinnlegget oppdatert med informasjon om de brukerne som stiller seg frivillig til disposisjon for folk som ønsker eller trenger å ta kontakt. Listen over disse kan du se nederst i innlegget. Regler: Gjensidig respekt og hensyn skal vises mellom brukere, både i tråden og i private meldinger. Vi kan ikke pålegge taushetsplikt, men om man blir kontaktet av en bruker som trenger en prat så er det en invitasjon til et tillitsforhold mellom deg og denne brukeren, og den samtalen holder man privat med mindre begge enes om noe annet. Til deg som vil melde deg inn på listen over frivillige samtalepartnere: Ta kontakt med undertegnede på PM, eller eventuelt en annen moderator, gi beskjed om hva det gjelder og at du vil føres opp som frivillig her. De folk vil prate med kan variere av forskjellige grunner, om du har lyst til å dele slik info kan du legge ved litt opplysninger om deg selv, som f.eks. alder, kjønn, spesifikke temaer man har erfaring/kompetanse med, eller kontaktinfo utover PM på forumet. Dette er selvfølgelig ikke obligatorisk. Eventuell informasjon om tidspunkter på døgnet eller dager du oftest er lett tilgjengelig (eller eventuelt oftest er lite tilgjengelig) kan også være fint. Frivillige medlemmer, ta gjerne kontakt med oss Larzen_91: født 1991, mann, oftest ledig tid på ettermiddager/kvelder. Ingen spesifikk kompetanse, men lett å prate med. Gavekort; mann, ledig utenfor normal arbeidstid. Kan både lytte og holde en samtale gående.
 4. Takk for tilbakemelding, jeg tok vel på meg å oppdatere ting litt i tråden her, men kom aldri så langt. Jeg er på saken nå.
 5. Teknisk kvalitet da, ikke nødvendigvis kreativ kvalitet.
 6. Det blir litt som når jeg, om andre er vitne til det, drar frem en støvsuger enten hjemme eller på jobb. "Ja, nå skal det suges! Hehehe!" Ja, dette er forventet, og obligatorisk oppførsel.
 7. Dette prata vi jo litt om for en stund tilbake etter en innspilling. Du blir gammal og dement. F.eks: Freddy e ein gammal mann. Heile forumet kjenner han. Han som lever av gamle memes, og vann.
 8. Poenget er vel ikke at det er noe "galt" med DVD, men det er ikke til å legge skjul på at et lagringsmedium som har større plass har større mulighet til å fremvise innhold av bedre kvalitet enn et medium som har mindre plass.
 9. Jeg har selv vært inne på tanken om parodi-sanger, mest på norsk, type Weird Al greier, men jeg tror ikke de andre gutta er like med på akkurat det. Og det er kanskje like greit for lytternes ve og vel om det ikke blir noe av, jeg vet ikke. Vi har forøvrig egne tråder her på forumet dersom dere har konkret kritikk eller forslag til tema osv.
 10. Ja det er jo stas å høre og gir motivasjon til å skitprate mer fremover når det faller i smak.
 11. Ehh.. nei? Altså, alle vet hva DVD er, men det er ikke en universal betegnelse på "alle medier".
 12. For å supplere litt info for din grunnleggende forståelse sin skyld, det er bra å være nysgjerrig: Det er i dag krav til jordfeilbryter på praktisk talt alt, unntak finnes men de er ikke gjeldende for bolig. Et slikt vern er der for å hindre skade og/eller død hos mennesker og dyr, grenseverdiene som er definert som farlige er 30mA ved 50V. Altså, høyeste tillatte berøringsspenning er 50V, og 30mA er strømgrensen da det er omkring der et hjerte kan begynne å streike, både der og da men også flere timer etter karamellen. I et scenario som du beskriver så har du i utgangspunktet et vern i sikringsskapet, som skal beskytte kabel og utstyr. Men elbillading er litt spesielt, da en jordfeil fra en slik type last "blender" en "vanlig" (type A) jordfeilbryter, som er det du har i sikringsskapet. Dersom laderen kun var sikret med et slikt vern vil det da si at man kan få en jordfeil på denne kursen, og få strømgjennomgang i farlige doser, uten at vernet løser ut. Det er derfor krav til jordfeilbryter type B på slike kurser. Siden dette vernet ofte følger med lader, kan man unnlate jordfeilbryter i sikringsskapet så lenge det er kun ladestasjonen som forsynes på den kursen. Skal man løse det slik må man dog forhindre faren for utilsiktet berøring på annet vis, ved altså å benytte en dobbeltisolert kabel. Det som er spesielt med denne, kontra en vanlig "jordkabel" (PFSP), er at den som navnet tilsier er bedre isolert. Det blir litt det samme som om man skal montere en lampe f.eks. så kan (egentlig skal) man unnlate å koble beskyttelsesleder (jording) til karosseriet på denne. PFXP får du ikke i sort men den kan males helt fint. TFXP MR Flex er en sort kabel som kan brukes i stedet som er litt dyrere, men den kan muligens brukes med mindre tverrsnitt og i så fall er det nok ikke spesielt mye dyrere. Men dette må beregnes.
 13. Jeg dreit meg ut en gang og lot kupelyset stå på, og det var tydeligvis tent selv med tenninga avslått. Jeg fikk ikke åpna jeg heller. Toyota Yaris var dette.
 14. Av nysgjerrighet, og om du vil dele selvfølgelig, hvor ofte er dette aktuelt?
 15. Flyplasser. Sittegrupper er det flust av histen og pisten, og skjermer. Men de sittegruppene med ledig plass er det aldri skjerm innen synsrekkevidde ved, naturligvis for folk vil sitte der de ser hvilken gate de skal til, og stable kadaveret opp i vertikal stilling først da. (Må være samma folka som planla flyplasser som de som planla p-huset, amirite? #ifyousprinklewhenyouburnthenyoureobviouslynotaparkinggarage )
×
×
 • Create New...