Jump to content

debattklovn

Medlemmer
 • Content Count

  1706
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

debattklovn last won the day on November 20

debattklovn had the most liked content!

Community Reputation

1393 :)

Recent Profile Visitors

5059 profile views
 1. Nei, det er ganske enkelt. Helautomatisk er selvfølgelig godt egnet for selvforsvar. De fleste skyteepisoder skjer på under 5 meters hold der helautomatisk er mer enn treffsikkert nok for selvforsvar.
 2. Nå er vel realiteten slik at de hever sine egne lønninger. Stortingspolitikerne ligger vel på rundt millionen nå. Samtidig som at kvaliteten på arbeidet deres på mange arenaer er høyst tvilsom. Helt enig, jeg mener at vi trenger mindre byråkrati og mindre stat.
 3. https://www.nrk.no/norge/_-regjeringen-har-brutt-hvert-femte-lofte-1.13640394 Nå er det om å gjøre for politikerne å lyve så mye så mulig og få flest mulige stemmer. Folk glemmer at de ble lygd til. Hva ville du gjort som arbeidsgiver om arbeideren din bare gjorde 80% av arbeidet sitt eller bare var på arbeid 80% av tiden han skulle være? Avskjedelsesverdig.
 4. Ja, det var hovedhensikten før i tiden. Jeg er ikke støtter av stemmeskatt eller diskriminering. Det er forskjell på stemmeskatt som man betaler hver eneste gang man stemmer og et legitimasjonskort til sikkerhetshensyn for en veldig liten penge som man kan bruke for alltid. I Norge må man ha legitimasjon for å stemme. Førerkort, pass eller bankkort med bilde. Mener du at det også er diskriminering? Førerkort og pass koster penger. Få banker gir ut bankkort med bilde. Hvorfor bruker de samme delstatene DNA-testning og fingeravtrykk i andre sammenhenger? Signaturer er lite sikre og er lette å forfalske. Det er ikke sikkert nok.
 5. I USA blir den overveldende majoriteten av våpenkriminalitet gjort med ulovlige våpen. https://www.politifact.com/new-york/statements/2018/mar/12/john-faso/do-illegal-gun-owners-commit-most-gun-crime-rep-fa/ Noen kalde, harde fakta om skytevåpen i amerika: https://www.heritage.org/crime-and-justice/commentary/here-are-8-stubborn-facts-gun-violence-america
 6. Nei, det glemmer jeg slett ikke. 24th amendment forbyr stemmeskatt eller -avgifter. Det er alt den forbyr. Man skal vanskelig argumentere for at en legitimasjon som kreves av sikkerhetsårsaker, til en liten sum èn eneste gang(kan brukes resten av livet) - kan ansees som en urettmessig stemmeskatt.
 7. Hvis du bruker dine små grå så ser du at det er èn ting å argumentere for at ikke alle burde ha rett til stemme, og en helt annen ting er å påpeke at alle ikke har retten til å stemme slik systemet er i dag.
 8. For alle goder? Sier du at Røkke kjøpte luksusyachten sin med skattemidler?
 9. Jeg synes gjerne folk som vil skal få bruke penger på det, men ikke bruk skattepenger. Jeg vil verken se eller betale for møkken.
 10. Akkurat, så det er opp til de individuelle delstatene hvem som får stemme. Stemming er ikke for alle.
 11. Hva er de kriminelles verste mareritt? Bevæpnede would be-ofre. Kriminelle elsker ofre som er lette å overmanne, stjele fra og være voldelig med. Se denne videoen hvor 1 bevæpnet huseier forsvarer seg og vinner kampen mot 5(!) innbruddsovergripere som allerede er inne i boligen hans.
 12. Kriminelle tar ikke hensyn til helsen til folk. De er brutale og vi trenger lovlig bevæpning for at de ikke skal skade og drepe uskyldige.
×
×
 • Create New...