Jump to content

debattklovn

Medlemmer
 • Content Count

  5340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

debattklovn last won the day on June 28 2020

debattklovn had the most liked content!

Community Reputation

4695 :)

Recent Profile Visitors

7125 profile views
 1. Ja, det jeg mener er at det bør kreves likt antall stemmer per mandat. På den måten ville vi ikke hatt denne geografiske forskjellen i kraft på stemmeretten som vi ser mellom f.eks Finnmark og Oslo.
 2. 1 stemme bør være lik 1 stemme. Noe annet er irrasjonell, urettmessig diskriminering.
 3. Skatteadvokat om saken: Etter hva jeg kan se bør han i det minste betale tilbake gevinst fra urettmessig tildelt pendlerbolig og skatt+straffeskatt på boligen. Og han bør prise seg lykkelig om han ikke ender opp med et opphold med brød og vann. Han har verken bolig på hjemstedet eller utgifter med en bolig han ikke har. Svindel.
 4. Jepp, men gode poeng som dette blir jo bare ignorert av vedkommende. 🤔
 5. Nei, alle andre ville ikke ha gjort det samme. Ropstad hadde feil bostedsadresse registrert for å få pendlerbolig og deretter fant han opp noen ikke-eksisterende regninger for å slippe skatten. Det er veldig umoralsk og bør føre til politisak og dom. 1.4 millioner i lønn av skattebetalernes penger er ikke nok for Ropstad. Han skal også ha pendlerbolig som han ikke hadde krav på. I tillegg skal han snyte på skatten på pendlerboligen. Maken til griskhet.
 6. Brus koster lite. 7kr+pant for 1. 5 L på rema. I en slik en er det 150g sukker.
 7. Tror du på det der selv? Det er en god grunn til at mange aviser ikke tør å trykke Muhammed-karikaturer og tegnere ikke tør tegne ham. I det man kritiserer islam setter man sin egen helse på spill - det er ikke sammenlignbart med noen andre religoner i vesten. 1, 2, 3, 4 Norsk islamkritiker: Islamkritikk i vesten: vær sikker på at du har skrevet ferdig ditt testamente før du begir deg ut på slik ekstremsport. Bare i tilfelle.
 8. Verset må kunne stå på sin egen fot også, uten at den må forstås iforhold til resten av Koranen. Det er grunn til å anta et mindretall muslimer har lest hele Koranen. For det første kan ikke 43% av muslimer lese, og får derfor antageligvis bare hørt deler av tekstene her og der. Av de resterende muslimene som kan lese er det svært varierende hvor ofte de leser i boken. Med tanke på diskusjonen om albanske muslimer tidligere i tråden - 47% har aldri åpnet boken.
 9. Tror han sikter mer til at de som går ut offentlig med kritikk av islam som for eksempel SIAN, ofte blir utsatt for vold og trusler av muslimer. Rundt om i det ganske land. Vi ser lignende tendenser på verdensbasis - at det oppstår voldelige opptøyer, trusler og terrorangrep der som kritikk av islam utføres.
 10. Jepp. SIAN viser at ytringsfriheten er under angrep i Norge av de muslimske miljøene,siden de må betale i sitt eget blod for å bruke denne rettigheten. Det må de få ære for, det er en samfunnsnyttig tjeneste. Uavhengig av om man tenker man er uenig eller enig i deres budskap.
 11. Det er klart at mange av de muslimske miljøene i Norge har problemer med toleranse ovenfor andre. Det har SIAN-demonstrasjonene vist oss. Vold, opptøyer og ødeleggelse av eiendom er ikke et akseptabelt svar på kritikk - uansett om man anser kritikken som usaklig eller saklig. Dette har vi sett på svært mange av SIAN-demonstrasjonene de siste 1-2 årene. Er man fysisk trygg om man på et offentlig sted i f.eks hovedstaden ytrer kritikk av islam? Det tviler jeg sterkt på.
 12. Nei, Politiet er ikke bevæpnet fordi politikerne er redde for våpen og sannsynligvis henter alle sine våpenfakta fra Hollywood-filmer. Derfor har politikerne bestemt at slik skal det være. Hvorfor skulle ikke en normal patrulje kunne gjøre nok i et slikt tilfelle? Breivik overga seg med en gang han så politiet. I slik situasjon som dette er det tidshensyn og antall mannskaper som er mer avgjørende enn spesialkompetansen til mannskapene.
 13. Vekten du referer til er bare prosjektilet, ikke resten av patronen(hylse+tennhette+kruttladning). Ingen soldater bærer med seg bare prosjektiler. Vekten på skuddklar patron er henholdsvis 11.8g for 5.56 og 25.4g for 7.62. Med 10kg i sekken får en soldat 660 patroner 5.56 i magasiner eller +- 300 patroner7.62 i magasiner.
×
×
 • Create New...