Jump to content

debattklovn

Medlemmer
 • Content Count

  2122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

debattklovn last won the day on January 6

debattklovn had the most liked content!

Community Reputation

1821 :)

Recent Profile Visitors

5224 profile views
 1. Vel, resultater kommer ikke av seg selv. Rekordsterk økonomi, børsrekorder, laveste arbeidsledighetstall noensinne. Han får forsterket grensen i sør som han lovte. Deportering av ulovlige fortsetter. IS' Al-Baghdadi drept under hans kommando. Soleimani drept uten å miste amerikanske menneskeliv. Ja, presidenten overdriver og skryter, men resultatene han oppnår er faktisk veldig gode.
 2. Jeg ville ikke påstått at VW er bilprodusenten med aller høyest kredibilitet nå i kjølvannet av Dieselgate. For bare et par uker siden begynte tyske myndigheter tiltale mot 6 nye personer involvert i saken.
 3. Cook har ikke doktorgrad innen feltet. Han tok doktorgraden sin på instituttet for psykologi i Australia. I arbeidet var han interessert i hvorfor noen tror det ikke er konsensus for menneskeskapt global oppvarming osv. At noen mennesker tar til seg lettere misinformasjon enn andre osv. Læring. På ingen måte kan han karakteriseres som en klimaforsker. På samme måte som at en psykolog som jobber på platform med arbeidsmiljøundersøkelser ikke kan karakteriseres som en boresjef.
 4. Jeg er enig i at diskrimineringen i form av Affirmative Action er et problem.
 5. Politikken har aldri vært om å være riktig, men å vinne argumentene og få gjennomført politikken. Her har vi det falske argumentet om at Trump-supportere er dumme og enkle og bare "velger en side og står ved den". Dere klarer ikke å anerkjenne at omtrent halvparten av velgerne er stort sett enig i politikken hans, selv om de kanskje ikke er begeistret for hans person. Forfedrene ville ha ønsket å beskytte landet mot en president med utsvevende personliget men som gjør meget bra politikk for innbyggerne? Ekstremt tvilsomt. Presidentens løsninger har fungert overraskende bra i det store og det hele.
 6. Vis legitime kilder som sier at på grunn av negativ bias har svarte mindre sjanse for ansettelse etter jobbintervju. Arbeidsledighet er meget høy blant svarte, det er riktig. Det er mange årsaker til det. Diskriminering i dagens USA er ikke en årsak.
 7. Nettopp, svarte så godt som hvite kan bli ansatt etter 1 intervju. De må sende ut litt flere søknader, hva så? Det samme må folk som ikke er attraktive på arbeidsmarkedet pga. lite erfaring eller utdannelse for eksempel. Dere finner opp problemer som ikke eksisterer.
 8. 1. Det er forskjell på å ha kjennskap til og å kjenne. Jeg kjenner ikke Brad Pitt, men jeg har kjennskap til ham. Jeg vet om ham. Svakt argument, mister. 2. Ubekreftet historie fra din side. Dette er ikke verifisert. Det er samtidig totalt absurd av deg å ta dette bokstavelig. Det er et idiom. Her er hva The Hill skriver: Og om head on a pike: Nei, det kan det ikke. USA går bedre enn noensinne.
 9. Å gå på et jobbintervju har ikke direkte sammenheng med å få jobb. En hvit mann kan gå på 50 jobbintervjuer uten å få jobb, mens en svart mann kan bare bli invitert til 1 jobbintervju men få jobben. For eksempel.
 10. Dette har vi vært over allerede. Dårlige studier av lav kvalitet. Dette er et mute point.
 11. La oss ikke late som at det bare er menn som går i vranglås av bompenger. Bompenger rammer hardest folk med trang økonomi, gjerne unge voksne eller småbarnsfamilier. Forøvrig har bompenger ingenting med klimatiltak å gjøre. Hvilke tyngre tiltak er det du sikter til? Voksne mennesker sprer nok galle fordi de er leie av avgiftshysteriet mens skattepengene blir gitt bort i bistand til Kina, Brasil og India eller blir brukt til kunst.
 12. PR i militærpress for meg i går, 75 kg. 2.5kg økning. Satser på å klare 80 til sommeren. Kroppsvekt ca 82 kg
 13. Stråmann? Ikke akkurat. Det er et faktum at populasjonen går opp med 1 når et barn fødes, og populasjonsvekst er en av de viktigste bidragsyterne til økte klimautslipp i følge IPCC. Å fly Spitfire burde applauderes siden flyets historie er så sterkt tilknyttet WW2 og vi nå er i ferd med å miste de siste øyenvitnene til krigen. Det er viktig at de nye generasjonene ikke glemmer. Hva med et tiltak mot klimautslipp som går på det at man fjerner bilavgiftene på nye fossilbiler. Da oppnår man fornyelse av bilparken og med det mindre utslipp per km kjørt og mindre giftstoffer fra eksosen takket være moderne motorer. Samtidig får man sikkerhetsbonusen i form av færre trafikkdrepte.
 14. Hatkriminalitet er et idiotisk begrep som ikke gir noen mening.
×
×
 • Create New...