Jump to content

debattklovn

Medlemmer
 • Content Count

  4190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

debattklovn last won the day on June 28

debattklovn had the most liked content!

Community Reputation

3512 :)

Recent Profile Visitors

6055 profile views
 1. Dette prosjektet synes historikere og andre fagfolk et svært problematisk, og med rette. Dette prosjektet kan realistisk sett karakteriseres som venstrevridd søppel. Det er også et stort problem som man bør ta tak i.
 2. Jeg kan garantere at de ikke lærer det samme på skolen idag...
 3. Man må kunne ha balanse og vise både negtive og positive historiskem øyeblikk. 1619 project er imidlertid pro-svart og antihvit, og er i seg selv rasistisk.
 4. Det er mulig han hevder han var det, men han hevder mye rart. Å overgi seg med en gang man møter reell opposisjon - som ABB gjorde på Utøya - slår det deg som en som er villig til å dø for saken?
 5. Det er egentlig altfor godt, han fortjener det ikke.
 6. CNN: Joe Bidens reklame redigerer president Trump ut av kontekst og er villedende om hva har sagt om COVID-19. Og: President Trump oppretter en kommisjon som skal bekjempe innføring av venstrevridd historie i skoleverket.
 7. Siden jeg ser mange fordømme Trump-samlinger for å spre viruset, men samtidig støtte gatedemonstrasjoner med 10x så mange folk, så bare legger jeg denne inn her.
 8. Problemet om du innfører dødsstraff er at før eller siden kommer uskyldige til å bli rammet. Og da er det ikke mulig å rette opp i feilen når den har kommet for dagen. Amerikanerne har tenkt ut en lur løsning på dette problemet - det heter livstid uten mulighet for løslatelse. Dette får som regel de farligste kriminelle der borte.
 9. Ja, lovene er altfor milde. Norske politikere har laget lover som setter farlige sonere over samfunnssikkerheten. For norske politikere er det viktigere at dobbeltdrapsmenn slipper ut på gaten, enn at samfunnssikkerheten ivaretas ved at de holdes der de burde holdes, i fengsel. ABB bør av hensyn til samfunnssikkerheten aldri få slippe ut.
 10. Og forskerne har dialog med presidenten. Det kan være så enkelt som at 8 uker er gitt som et pessimistisk estimat mens 4 uker er hvis alt går etter planen. Det er ingenting som tyder på at presidenten bare bestemte seg for at han bare skulle halvere ekspertenes estimat uten grunn..
 11. Ugyldig premiss. Trenger ikke være noen spesielle begivenheter for at forskerne oppdaterer estimatet.
 12. President Trump: Vaksine kan være klar iløpet av 3-4 uker. Vil en fungerende, distribuert vaksine før november få flere til å gjenvelge presidenten? Slett ikke usannsynlig.
 13. Joe Rogan, MMA-kommentator og komiker og vert hos den mest populære podkasten på Youtube, har sagt seg villig til å være vert for en ekstra-debatt mellom presidenten og Joe Biden. Denne debatten ville skjedd uredigert, uten publikum og over flere timer. Joe Rogan er kjent for å være svært åpensinnet og har hatt alle mulige gjester på sitt program, hvor mange har hatt motstridende synspunkter til ham. Presidenten har allerede akseptert utfordringen. Vil Joe Biden akseptere? Tvilsomt. Han sliter mer og mer med å fremstå ikke-dement i settinger der hans stab ikke kontrollerer redigeringen. Jeg vet jeg iallefall ville sett på denne debatten, om den imot formodning skulle finne sted.
 14. Vel, deler av det amerikanske samfunnet er svært, svært lettkrenket. https://www.insider.com/caitlyn-jenner-joe-rogan-transphobic-video-after-joke-about-her-2020-9 Etter det kom ut at Joe Rogan laget en vits om Caitlyn Jenner, var motsvaret til Caitlyn at Rogan både er transfob og homofob, og hans vits blir i MSM omtalt som transfobisk.
×
×
 • Create New...