Jump to content

debattklovn

Medlemmer
 • Content Count

  3606
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

debattklovn last won the day on June 28

debattklovn had the most liked content!

Community Reputation

2915 :)

Recent Profile Visitors

5736 profile views
 1. BLM medgrunnlegger: Allah, gi meg styrke idag slik at jeg unngår å drepe noen hvite. https://www.google.com/amp/s/toronto.citynews.ca/2016/04/05/black-lives-matter-co-founder-tweets-about-killing-men-and-white-folks/amp/
 2. Hat er hat. Ingen svarte som lever idag var i live på 1850-tallet da svarte slaver var vanlig i USA. Dagens unge hvite er heller ikke ansvarlige for deres tipp tipp tippbesteforeldres uetiske handlinger. Problemet med sitatet ditt er at du ikke finner svarte som er blitt pisket av den hvite mannen idag.
 3. Nei, det finnes mørkhudede rasister som vil drepe hvite. Vi ser dem blant annet i BLM. Disse er nok ikke negative til innvandring.
 4. "Innvandrere" er ingen rase. Å være skeptisk til høye innvandringstall er ikke rasistisk på noen måte.
 5. Innvandrere utgjør bare 25.6 % av Oslos befolkning men er ansvarlige for 70% av den alvorlige voldskriminaliteten. Det er klart en må se på innvandrere om en skal få bukt med denne kriminsliteten... Uavhengig av hva deres motiv for volden er... Folk begår vold, og innvandrere er dem som begår mest vold med solid margin iallefall i Oslo.
 6. Identitetspolitikk er jo venstresidens spesialitet. Hvem er det nå som tagger ACAB - og diskriminerer 800,000 amerikanere - om ikke venstresidens Black Lies Matter. Når de ikke roper dødstrusler mot dem, selvsagt. Deler av venstresiden forsøker jo aktivt å starte en rasekrig der borte...
 7. En "livstidskriminell" som aldri har vært dømt for noe kriminelt eller vært i fengsel. Under ser du et eksempel på en ekte livstidskriminell.
 8. Fordi innvandrere står for majoriteten av den alvorlige volden i Oslo, 70% spesifikt. https://www.tv2.no/a/10432505 Innvandrere er svært, svært overrepresentert på voldsstatistikken.
 9. Det var like etter presidenten vant valget at hun begynte å kritisere ham på Twitter. Tweets som nå er sletta. Litt rart å ikke kritisere ham før valget for å gjøre alt i sin makt for at han ikke blir valgt... Men det er viktigere å skrive bok og hente inn big book ca$h...
 10. Hvis han var så gale, hvorfor advarte hun ikke om ham før valget? Først etter valget kritiserer hun ham, og skriver bok som hun vet kommer til å bli solgt og gjøre henne rik. Litt mistenkelig... Boka ville ikke blitt like mye solgt om den ga et positivt bilde av presidenten.
 11. Hva neo-nazister gjør er ganske likegyldig for min del, så lenge de holder seg innenfor loven. Neo-nazister bruker dopapir også. Betyr det at alle som er imot nazisme bør slutte å bruke dopapir?
 12. Jeg mener at samfunnsdebatten ikke bare handler om BLM - det er rom for å diskutere flere tema. En fotballkamp bør i utgangspunktet handle om fotball, men hvis det likevel skal holdes demonstrasjoner mot rasisme iløpet av kampen, bør det jo være greit om folk demonstrerer mot rasisme som har rammet dem eller andre de kjenner til.
 13. Hvorfor er det galt å påpeke at White lives matter? Begge deler er jo sant. I norsk samfunnsdebatt handler debatten om mer enn det, om rasisme generelt, om hvite som har opplevd rasisme også... Jeg prøver ikke kapre noen bevegelse 😂 Som sagt, samfunnsdebatten er stor nok til at flere emner kan diskuteres, ikke bare rasisme mot svarte... Det ser ut som at du forsøker å slukke diskusjonen om rasisme generelt og mener at bekjemping av rasisme mot andre hudfarger er noe negativt. Hvis du ser i førsteposten i tråden så skriver emnestarter Dette er altså ikke spesifikt en debatt om rasisme mot svarte... Når påstod jeg det?
 14. Dette lokalet du snakker om er samfunnsdebatten. Samfunnsdebatten er vid og romslig og har rom til både prat om rasisme mot svarte, rasisme generelt og rasisme mot andre hudfarger. Ser du at du nå forsøker å marginalisere bekjemping av rasisme mot andre hudfarger enn svarte? Ser ut som et forsøk på marginalisering av bekjemping av rasisme mot andre hudfarger.
 15. Eller det blir brukt til å stå opp mot all rasisme. Denne debatten har satt rasisme på agendaen, så det er ikke rart om det først dukker opp nå. Det blir brukt for å gi oppmerksomhet til all rasisme. Det har med rasisme å gjøre. Det er viktig å bekjempe all rasisme. Og noen vil si at "white lives matter" og "all lives matter" er å påpeke at bekjempelse av all rasisme er viktig. Som selvfølgelig ikke sier at å bekjempe rasisme mot svarte ikke er viktig. Du påstår lenger oppe at det er inneforstått at alle liv betyr noe, mens her sier du at BLM betyr at svarte liv betyr noe. Jeg føler ikke smerten til mine forfedre som levde for 200 år siden. Noen vil si at rasisme for 150 år siden er en billig unnskyldning for dagens unge å drive med hærverk, plyndring av motebutikker og tilfeldig vold.
×
×
 • Create New...