Jump to content

debattklovn

Medlemmer
 • Content Count

  2547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

debattklovn last won the day on January 6

debattklovn had the most liked content!

Community Reputation

2133 :)

Recent Profile Visitors

5374 profile views
 1. Alltid vittig når de på venstresiden som skal være så tolerante ovenfor alle er de første som tyr til personangrep mot mennesker de ikke kjenner. Virkelig lavmål. Dette er ikke første gangen jeg har sett ham dra diskusjonen ned i sølen.
 2. Du lurer bare deg selv hvis du tror på det der. Feministene har siden tidenes morgen utelukkende kjempet for kvinners rettigheter. Selvbestemt abort, ikke noe om menns reproduktive rettigheter. Ikke kamp mot undertrykking, men kamp mot undertrykking av kvinner. Ikke arbeidsplasser for alle, arbeidsplasser for kvinner. Rett til utdanning for jenter, ikke for jenter og gutter. Bekjemp all kvinneforakt, ikke all forakt. Våkn opp! Se det åpenbare.
 3. Det er helt mulig, forutsatt at Biden faktisk blir valgt som demokratenes kandidat.
 4. Tanker om denne kronikken? https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/50q8jO/du-blir-ikke-sprekere-av-aa-poste-paa-instagram Synes kronikken hennes bare snur en positiv situasjon for å spre negativitet. Selv synes jeg det er flott med treningsinspirasjon osv.
 5. Så nå er det greit at man er feminist om man selv-identifiserer som feminist, men tidligere i tråden fremførte dere argumenter som at "disse folka er ikke feminister" om de som selv-identifiserte som feminist. Dobbeltstandarden deres skinner gjennom.
 6. Man finner ingen poller som helt riktig reflekterer befolkningen i USA. Samtidig er det 11% som ikke identifiserer som enten eller, og disse kan slå ut begge veier.
 7. Hvilke nyhetskanaler? Fake news-kanaler? Som at det ikke går an å fokusere på flere ting samtidig. Jeg kan være redd for å bli smittet, være redd for at andre skal bli smittet og samtidig twitre om tv shows som The Bachelor om jeg så vil. Det er ingenting irrasjonelt med det.
 8. Husk at en høyere andel av de spurte er demokrater enn republikanere, som forklarer forskjellen. 49% av de spurte er solid demokrat eller lener demokrat, mens bare 40% av de spurte er solid republikansk eller lener republikansk.
 9. For det offentlige gjelder ikke lover og regler. 250 000 lovbrudd i ene av Oslos etater, la oss være ærlige, er det noen som tror at noen kommer til å bli straffet? Det var det jeg trodde. For å ikke snakk om fregattfiaskoen. https://www.tu.no/artikler/helge-ingstad-etterforskning-enna-ikke-klar-vurderer-straff-mot-kystverket-og-forsvaret/480544 Politiet vurdere foretaksstraff. Wow! Det kommer til å svi skikkelig for de involverte! 🙄 Ingen som mistet jobben, ingen som ble disiplinert og ingen som fikk annen straff for all uaktsomheten som ble utvist.
 10. Kilde på det. Og det. Jensen har i stor grad kritisert norske feminister. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/2LjJy/siv-jensen-flau-over-saakalte-feminister
 11. Utsagnet du siterer støtter mitt synspunkt. Forøvrig er ikke jeg interessert i å lese propaganda fra Vox.
 12. Nei, det var slett ikke det du sa. Da henviser jeg til ditt eget utsagn. Du sier svart på hvitt rapporterte og ikke totale.
 13. Du tar feil. Baseless betyr ikke henlagt på grunn av mangel på bevis eller at offeret ikke blir trodd. Baseless betyr at saken ikke passer inn i de legale termene for rape. https://www.scottbrownlaw.com/blog/2018/05/felony-charges-and-unfounded-accusations/
 14. Det er du som ikke skjønner. Du sier 0.8% av rapporterte voldtekter er falske mens FBI sier 8%. Det finnes ingen rom for misforståelse her. Du kan gjerne argumentere for at FBI tar feil, men dette er noe du har skrevet.
 15. Ja, tror faktisk det var helt riktig strategi av kineserne å utnytte de harde virkemidlende de har tilgjengelige for å drastisk innskrenke friheter men også i prosessen redde mange liv.
×
×
 • Create New...