Gå til innhold

Budeia

Medlemmer
 • Innlegg

  10 376
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Budeia vant dagen sist 19. januar 2013

Budeia hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

28 871 profilvisninger

Budeia sine prestasjoner

4,4k

Nettsamfunnsomdømme

7

Hjelpsomme svar

 1. Det er allerede skrevet til deg i svar nr 2 i tråden. Du mener at du har et matematisk resultat som forteller at du har en vitaminmangel. Noe du forsåvidt har, men det kommer også flere på banen og nevner overdiagnostisering og overbehandling. Jo flere tester, jo flere resultater kan komme ut av maskinen. https://www.regjeringen.no/contentassets/44fdf47da7d24f01baa55cc11cf8aafa/rapport_overbehandling.pdf Rutinekontroller av ellers friske personer kan føre til overdiagnostisering. Du skriver du faktisk ikke har de mildeste symptomene på B12-mangel. Som det står i svar nr 2 i tråden, når legen snakker om misbruk av ressurser i helsevesenet mener han nettopp det. Han kan ikke kalle deg en hypokonder ansikt til ansikt, men det er etter alt å dømme det han mener.
 2. Kan ikke nekte for at Oslo har spesielle fargerike bydeler, til tross for at du hevder at det ikke er rasisme i byene. Det neste blir vel at MdG arrangerer boligovertagelser. Slik at 50% flytter fra vest til øst, og omvendt. Det har jo også med at ikke alle har råd til å bo i Holmenkollåsen, Montebello...
 3. Kan legge på et bakepapir på hylla, og deretter enkelt bære gjødsla ut i hagen. Bide virker litt overflødig. Det er allerede en dusj på badet, og allerede vaskefat og vann som kan fukte klut eller papir. Husk, kyrne tørker seg aldri bak. Noen dialekter har ordet "drav-skitten" for veldig skitten. Norrønt skal ha hatt ordet "drav-dritar" for de fattigste som ikke engang hadde utedo. Og som måtte gjøre fra seg i den felles sørpa på bakken.
 4. Du krever at Norge er flinkere enn andre land? Hvite menn som reiser langt syd kan oppleve å bli kalt "snowman". Det var en som ble kalt snowman, og han skjønte ikke hva det betydde. Så han gikk inn i en butikk og spurte, men de visste det ikke. NRK Nyheter facebook har en tid sperret kommentarfunksjonen, med begrunnelse i at sakene var for alvorlige til å kommenteres. Folk fortjente ikke å kommentere det som skjedde i Ukraina. Nå går de faktisk enda lengre, og fjerner hele facebooksida NRK Nyheter fra 1. juni. https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/05/22/195847472/nrk-nyheter-forlater-facebook Sperrede kommentarfelter skulle da oppfylle deres behov for å være fri fra kommentarer. Da mener de selv også at sida ikke har noen funksjon uten kommentarene.
 5. Dette gjør det fristende å sitere fra "Man in the mirror", om den som du ser i baderomsspeilet. "And no message could have been any clearer, if you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make that change".
 6. Spiser du noe av egg og melkeprodukter? Fant noen tidlige symptomer på B12-mangel. Dermed kan du følge med på disse tingene, og det er ikke noen krise hvis du ikke har disse symptomene: Tretthet, anemi (blodmangel). Som er laveste nivå. Videre et nytt nivå av mangel, sår tunge, munnsår, andpustenhet, føler seg svak, rask puls, lavt blodtrykk, håravfall og blekere slimhinner. Det neste stadiet er nevrologiske symptomer. https://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_B12_deficiency
 7. Ja, hvis en av europeisk etnisitet går rundt i Afrika sør for Sahara, vil barn rope "hvit mann" etter ham. Det er åpenbart. Hvis jeg flyttet til Tanzania ville jeg ikke kunnet skjule at jeg var hvit og uvanlig.
 8. Det er store utgangsdører, som politiet var i nærheten av da de raskt rygget ut igjen. Og var hele taket og gulvet av betong så det ville rikosjettere...
 9. Hvis jeg ser at 80% av taxisjåførene er fra Somalia, skal jeg ikke ha lov til å nevne det for andre. Kan såvidt ha lov til å tenke det. Du selv er meget fri når det gjelder å kritisere norskættede i USA, på bakgrunn av at de har en viss norskhet.
 10. Yeah, if not I might slap someone. So totalt viktig for meg å uttrykke disse suppressed emosjoner.
 11. Det var på den måten de til slutt skremte ham, ved å skyte et varselskudd på gata. Ingen ble skadd av varselskuddet. Har liten hensikt å rykke ut til tettbygd strøk til en slik situasjon, hvis våpnene aldri kan avfyres. 17. mai er en dag der de vil være bevæpnet, men realistisk sett ikke kan bruke våpnene.
 12. En innvandrer som gifter seg med en annen nasjonalitet, vil allerede i neste generasjon miste statusen som innvandrerfamilie. Da er det også ofte for barnas skyld at man gjør en spesielt stor innsats for å snakke mer feilfritt. En som gifter seg med sin egen nasjonalitet og holder seg sammen med lignende familier, vil i større grad bli omtalt som "chinatown", "det pakistnske miljøet", "norskættede", "tyske bosettinger i Sør-Amerike". Det sier seg selv.
 13. Det er ikke lett å bli gammel, og en kan bli egosentrisk av det. Føler seg svakere ift leddplager, sure oppstøt. depresjon o.l. Går ut fra at hun er over pensjonsalder. Mener du at legen burde kunne begrense hennes legebesøk?
 14. Er vel mulig å ta et varselskudd inne i butikken, mot et vindu eller lignende? Senere utmanøvrerte de gjerningsmannen med et varselskudd. Så snart han hørte skuddet, orket han ikke mer og ga opp. Om de hadde skutt i lufta utenfor kunne det også ha skremt Braathen. Han hadde visst aldri hørt skyting på nært hold. (I likhet med mange andre.)
 15. Hvis opptaket i tarmen ikke fungerer, har du vel også andre store problemer som følge av det? https://nhi.no/sykdommer/blod/anemier/vitamin-b12-mangel/
×
×
 • Opprett ny...