Jump to content

Budeia

Medlemmer
 • Content Count

  9048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Budeia last won the day on January 19 2013

Budeia had the most liked content!

Community Reputation

3976 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

25053 profile views
 1. Tror at våpenet var i en avlang koffert, da han gikk ombord på ferja. Og at våpenet først ble tatt fram etter at han gikk i land. At politiet nå har bevæpning uten at vi vet hvorfor, sier litt om hvor mye vi skal stole på PST sine vurderinger.
 2. Det betyr det, men kan fort skje at det sitter noen rett foran eller rett bak. Eller til og med i samme sete.
 3. Eller de som gir seg ut for å ha mest kunnskap...
 4. Ja, grusomt.. det kan gå som en engangsopplevelse, men en ferie skal da også være morsom. Dette står på Vy... kanskje det er mulig å ta det av hvis en er nokså alene i vogna. Men typisk at en havner på et ganske fullt tog. Bruk munnbind når det er mange reisende og vanskelig å opprettholde én meter avstand. Du må selv ha med munnbind.
 5. Selv om toget forlater f.eks. Trondheim, er det sagt at munnbind er påbudt på fjerntog. Og du må regne med at det er konduktører og passasjerer som gikk på toget i Trondheim, gjennom hele reisen. Ønsker ikke selv at det skal være slik, men..
 6. Strengeste regler i Oslo, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Stavanger. Og ellers overalt på tog, buss og fly, om de ikke har slakket ned på det de siste ukene. Løsningen har etterhvert blitt å skaffe verge til de som må ha lange opphold fra internett. Det vil si umyndiggjøre dem. Det kan i verste fall skje med alle, at de må tilbringe lange perioder på sykehus og ikke får sendt inn det som skal sendes inn. Om slektninger krangler seg til å betale deres papirgiroer, koster det 100 kroner pr regning. https://www.nrk.no/ytring/stengt-ute-1.15522823
 7. De frekkeste mener at også handikap-plassen er for langt borte fra døra, og parkerer på fortauet, eller to meter utenfor inngangen. Men de våger ikke å stå slik i flere timer, dette gjelder de som bare skal inn og hente/kjøpe en ting.
 8. Dette gjelder vel ull fra gammelnorsk eller urnorsk sau, som gir ull som er svart, brun osv. Andre raser som texel og rygja gir hvit ull. I tillegg er det skatt og moms som legges på, selv om en kan mistenke unødig dyre mellomledd. Fryktelig og heartbreaking(!) at ord forsvinner, men det er også vanskelig å gå tilbake til det opprinnelige. Da burde vi snakke i kasus, og sånn.
 9. De har da gjort alt riktig. De er ofre for nedstenging av helsestudio (kryss i boka). Og de kjøper mange liter med sukkerfri brus (kryss i boka). Det dumme er at lettbrus er assosiert med overvekt (*error*).
 10. Har ikke registrert noen større terroraksjon i utlandet i det siste, som skulle tilsi bevæpning i Norge? Hvis det hadde startet en skoleskyting på akkurat den skolen mens betjenten var der, kunne hun ha blitt den store helten.. Men det var jo uhyre liten sjanse for at det skulle skje på den dagen og på den skolen. Støtter at elevene reagerte på et skytevåpen midt i fjeset, i en skoletime. Orienteringen dreier seg ikke om behandling ved livets slutt, så hvorfor skal det tas opp i denne tråden? Orienteringen retter seg mot ungdom som mener det er bedre å bruke hasj enn å drikke alkohol. Og hva er egentlig forskjellen på å ruse seg på hasj og alkohol? Skapes det en festfølelse med hasj? Jeg så buttons og klistremerker med "Ungdom mot narkotika", "Nei til narkotika", og husker jeg var enig i det budskapet. Trafikkmessig er det kanskje verre med hasj-sjåfører enn med promille-sjåfører. Vet ikke egentlig.
 11. Budeia

  Angst for skittent støv.

  Dette høres skremmende ut, men har aldri hørt om noen som har hatt harepest. https://nhi.no/livsstil/egenomsorg/unnga-smitte-med-harepest/ Det står her, vær særlig forsiktig med å drikke vann fra bekker. Har lenge sett på det som en del av å være et friluftsmenneske, å drikke vann fra bekker. Så hva skal jeg gjøre nå... Enda verre er det å puste inn ting som legger seg i lungene, som asbeststøv, steinstøv, aske og andre ting. Alle som har levd en stund, har litt grålige lunger på grunn av den forurensingen de har pustet inn i løpet av livet. Har alltid tenkt at asbest var noe som var utenpå bygninger, men i senere år har jeg blitt klar over at det også var asbest i gammelt gulvbelegg. Det meste av dette gulvbelegget var tungt lakkert, men det ble faktisk huller i et slikt gulvbelegg på et kjøkken. Så jeg kan ha pustet inn noen greier der. Og det er sjokkerende. Men det nytter ikke å bekymre seg for mye heller. Prøver nå å holde pusten eller holde for munn og nese, hvis det er en støvsky som ikke virker bra å puste inn.
 12. De er sikkert vaksineskadde, fylliker... eller mange som er frustrerte etter lang tids prøvelser. Det var altså din hatt de lo av? Håpar du fekk deg ein god mjuk-is
 13. De tror ikke det kan være sant, men det er visst helt vanlig for afrikanere å være sammen med damer som er 30-40 år eldre. Har du tenkt noe på framtida, hva som kan skje hvis du en dag synes hun er for gammel? Da kan hun kanskje bli sjalu og anklage deg for å ha utnyttet henne. Men innen den tid har kanskje hennes hukommelse blitt dårligere. Okei, du har et nokså trygt opplegg. Noe som ellers kan skje, er at nøklene til en dement person blir kopiert til familiemedlemmer. Og dette kan jo plutselig skje uten at du vet om det.
 14. Er det ikke slik at de som røyker hasj flere ganger i uka, er litt mindre oppmerksomme og kan etter hvert virke sløve? Er nok ikke slik at de ser ut som meth-brukere, men hva hjelper det hvis hukommelsen ikke er god på grunn av gradvis nedsløving? Alkohol kan derimot gi alkoholskader, og sterkere narkotika kan også gi skader på indre organer. Vet ikke om hasj kan gi slike skader.
 15. Hotell- og restaurantnæringen og mange flere, kan ikke jobbe hjemmefra. Og andre har problemer med at de blir avbrutt av kjæledyr eller barn. Disse nyhetskommentatorene er kanskje ikke kjempeviktige, men det viser nok hvordan alle som har kjæledyr eller barn, har det på hjemmekontoret. En sier: "What day is it? Oh, it's Wednesday! I think"... Som er typisk for en tilværelse uten å gå på fast jobb eller aktiviteter. Den hvite katten som lukker igjen laptopen, er ganske morsom. Hvordan skal foreldre jobbe med sitt, mens de er lærere for sine barn?
×
×
 • Create New...